Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce wiedzieć co z nią pro plejerzy zrobią + skiny które wyjdą w 3.25 są cudowne i na 100% kupię przepustkę do nowego eventu.

A no i nie podoba mi się pomysł z tym portalem w S4, ale zobaczymy.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Polecam połączyć twitcha ze smite'm i oglądać hireztv. Można dostać skórkę anubisa, gemy.

event od 05 do (chyba) 08 - #zawody

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Generalnie, jeżeli chodzi o same skille, to z*********e. To będzie świetna postać do gry, ale fakt mocno rakowa. Te umiejętności są wręcz przesadzone... przecież ten jej klon będzie tak wkurzał, a do tego dobrze wykorzystany gwarantuje mocną przewagę w walce. O ulcie nawet nie wspomnę, bo beadsy odchodzą do lamusa... 

Opublikowano

To ten tego w S4 na rankedach będę głównym trollem. Jeszcze jak nowe aktywki dadzą :P Teleport to Gods & Combat Blink is back. Już widzę te combosy. Także w S4 sobie pogramy.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Bo to wszystko jest RNG, ja dzisiaj jedynie jakieś śmieci do Paladinsów dostaje.

W ogóle ktoś ogląda te mecze? Obey pokonało EGR, finał to będzie EU vs EU (oby)!

VNp6c2U.png

Opublikowano

Bo to wszystko jest RNG, ja dzisiaj jedynie jakieś śmieci do Paladinsów dostaje.

W ogóle ktoś ogląda te mecze? Obey pokonało EGR, finał to będzie EU vs EU (oby)!

Ja mam tylko włączone i czepię korzyści, wpadły mi 3 skrzynki, 300 gemów i skin do anubisa, a do palladins 5 skrzynek 500 crystali.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Mi Cutesy Avatar Chest + 35 gemów. Tak wgl. SPL w tym sezonie to nwm. jak to nazwać xD. Im nawet skill nie siada, jakiś thana 1 nie potrafił wbić, porażka.

Opublikowano

Mi Cutesy Avatar Chest + 35 gemów. Tak wgl. SPL w tym sezonie to nwm. jak to nazwać xD. Im nawet skill nie siada, jakiś thana 1 nie potrafił wbić, porażka.

Porażka? A Ty trafiasz wszystko swoimi postaciami? To nie są roboty.

KAŻDY ci powie, że SWC w tym roku jest najlepsze jakie dotychczas było, no chyba, że żyje w przeszłości i myśli, że wszystko co starsze = lepsze.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@Hola Zgadzam się, obejrzałem z trzy mecze wczoraj i to na prawdę wysoki poziom gry.

Zaskoczyło mnie to zamiatanie całej linii przez Jing Wei, mocna postać :O

Opublikowano

@Hola Zgadzam się, obejrzałem z trzy mecze wczoraj i to na prawdę wysoki poziom gry.

Przecież Jing jest w top liście banów. :P Na początku nikt nie wierzył w jej możliwości, ale jak widać to się zmieniło.

Opublikowano

Prawda, w smite był wysoki poziom gry, natomiast w paladins, ja bym zagrał lepiej :D

Podsumowując smite:

600 gemów i z 9/10 skrzynek + skin anubisa

(ze skrzynek syf) 

Podsumowując paladins:

ok. 650 crystali, 10 skrzynek

Ciekawostka:

Finał oglądało 70-80 tysięcy ludzi i więcej.

Opublikowano

^

I osoba strimująca musi mieć połączone swoje konto HiRez z Twitchem.

HiRez świetnie się teraz reklamuje, na twitchu wszędzie reklamy i teraz jeszcze te chesty które dają więcej ludzi oglądających a więcej ludzi = większa szansa, że ktoś nowy zobaczy grę z tyloma i tyloma ludzmi.

Poza tym wchodzę na Smite i są jakieś nowe chest za 200 gemów, 1 chest otwarty i nowy skin dla Raijin, ten Donkey Kong  xD

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nowy sezon zaczyna się za tydzień prawda?

Raczej za tydzień przedstawiają a potem będziemy testować na PTS więc możliwe, że S4 wyjdzie za 2-3 tygodnie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie spelniam wymagan

Tak jak ja z moim skillem, możesz wbić, wszyscy się przydadzą napisz do @554461402688252517908.png Damian na PW to cię doda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...