Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka kremuwki

Tak się w sumie zastanawiałem jak to było z waszymi mainami w sensie czy jak zaczęliście grać to od razu wiedzieliscie że ta postać to wasz main czy coś takiego v:?

Ja to miałem tak że jak pierwszy raz zagrałem i zobaczyłem bakasure to od razu wiedziałem że to mój main chociaż na początku trudno szło i przeszedłem na starego ao ale no cóż to uczucie że Baka to main było za silne i zacząłem sobie nim nolofic a jak tam z wami było v:?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Siemka kremuwki

Tak się w sumie zastanawiałem jak to było z waszymi mainami w sensie czy jak zaczęliście grać to od razu wiedzieliscie że ta postać to wasz main czy coś takiego v:?

Ja to miałem tak że jak pierwszy raz zagrałem i zobaczyłem bakasure to od razu wiedziałem że to mój main chociaż na początku trudno szło i przeszedłem na starego ao ale no cóż to uczucie że Baka to main było za silne i zacząłem sobie nim nolofic a jak tam z wami było v:?

Jak oglądałem Gimpera zobaczyłem jego Freyę i od tego momentu wiedziałem, że to moja postać. Źle grałem, ale progress szedł.

ps. już nie oglądam :)))

Opublikowano

Ja tam kupiłem Neith(tak były takie czasy) chociaż to nie był mój pierwszy kupiny bóg spodobała mi się dograłem gdzieś tak na V masterke i kupiłem golden skina( wtedy bardzo trudno się zbierało favory) i tak się nia zagrywałem że uzbierałem 3k workshipersów.

Terez Amcia 4ever

Opublikowano

Jak 1 raz grałem Ramą to stwierdziłem, że to gówno, ale potem jakoś wyszło, że wbiłem X.

Teraz w sumie Nemką gram coś.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z wejściem do gry? Na serio serwery są aż tak oblegane dzisiaj?

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z wejściem do gry? Na serio serwery są aż tak oblegane dzisiaj?

Wiadomość od PonPona na twitterze, ja nie mam problemu, ale kilka osób widocznie je ma.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Czekajcie, czyli sezon 4 wystartował wczoraj/dzisiaj i już można kupować ten bilet? Jak nie to kiedy?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ticket jest za free dla każdego, ale za 400 gemów możesz kupić limited skin na Nemesis i chyba więcej fp wygrywasz.

Tak czy siak nie opłaca się kupować, no chyba, że nie masz czasu i chcesz wszystko od razu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Opłaca się w to ścierwo grać? Zrezygnowałem przez polityke hirezu.

Czyli? Wiadomo, że się nie opłaca grać jeżeli nie interesuje cię gra.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Opłaca się w to ścierwo grać? Zrezygnowałem przez polityke hirezu.

Czyli? Wiadomo, że się nie opłaca grać jeżeli nie interesuje cię gra.

Gra mnie interesuję. Ale czy coś sie zmieniło ostatnio? Jakiś patch duży wszedł i chciałem zobaczyć.

Opublikowano

Gra mnie interesuję. Ale czy coś sie zmieniło ostatnio? Jakiś patch duży wszedł i chciałem zobaczyć.

Dopiero co wyszedł nowy sezon, ludzie jeszcze próbują znaleźć odpowiednią mete, tworzą nowe buildy i aktualnie wszystko zostało wywrócone do góry nogami.

Tak czy siak, działania Hi-rezu w niczym się nie zmieniły, dalej aktualizacje robione są przez małpe. Chociaż wait, ona w sumie robiłaby je nawet lepiej także VVX.

Opublikowano

No nieźle Hirez się bawi 

vmFEt53.jpg

Hehe, balują chłopaki, ale będzie ich trzeba uświadomić, że sylwester to już dawno był.

Ciekawe, czy tak na rankedach będzie i też nie zaliczy. Najlepiej by było, gdyby komuś nie zaliczyło/zaliczyło defeat, chociaż miał win'a i by tego mu nie naprawili.

Opublikowano

No tak, jest do pobrania na steamie 900mb update i pobieram już 10 raz, a i tak po pobraniu pobiera od nowa

lov steam logic

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Dopiero co wyszedł nowy sezon, ludzie jeszcze próbują znaleźć odpowiednią mete, tworzą nowe buildy i aktualnie wszystko zostało wywrócone do góry nogami.

Tak czy siak, działania Hi-rezu w niczym się nie zmieniły, dalej aktualizacje robione są przez małpe. Chociaż wait, ona w sumie robiłaby je nawet lepiej także VVX.

Czyli j**** tą gre

Opublikowano

Czyli j**** tą gre

Jak wiesz, że nic nie zdziałasz jak zaczną się rankedy to tak.

Opublikowano

halo żyje tu ktoś? 

Damian znowu ma przerwę?

Nowy bóg wygląda trochę jak Makoa z Paladins, fajnie wygląda!

BbCXRmv.jpg

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...