Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na przestrzeni roku Smite poprawił się względem optymalizacji? 

Jak z graczami, ubyło ich czy przybyło?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Cały czas tak samo

2. Casualowych graczy przybyło

VNp6c2U.png

Opublikowano

1.Nie.

2.Na pewno więcej niż rok temu.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Tylko, że aktywni gracze i zarejestrowani gracze to 2 różne rzeczy i nie ma się z czego za bardzo cieszyć.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@Hola Jak to nie ma z czego? Gra zyskuje na popularności, a nie traci. 

W lipcu 2015 roku świętowali 10 milionów, a to daje przyrost ~830 tysięcy nowych kont na miesiąc. 

5d2b7d67dbda438b8efcd520c8c611a5.png

Zaczynamy!

Opublikowano

No niby tak, tylko szkoda, że gracze są tak rozdzieleni na mody typu arena, assault, siege, clash itp.

Co do eventu to szkoda, że 1k gemów kosztuje, trochę dużo  :((

VNp6c2U.png

Opublikowano

A no mógłby być lepszy, ale zawsze coś.

Ja już mam kupiony ten event, ale jak widzę "wygraj x meczy" to mnie krew zalewa, bo na casualach ostatnio mam cały czas jakiś cancer team który się wyzywa wzajemnie....

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kurde ta Morigan wygląda jak skin za 250 gemów a nie podpisany jako Limited

@554461402688252517908.png Damian rozumiem że nie płaciłeś za event znowu xD?

Opublikowano

Kurde ta Morigan wygląda jak skin za 250 gemów a nie podpisany jako Limited

@554461402688252517908.png Damian rozumiem że nie płaciłeś za event znowu xD?

Mam abonament wykupiony na Twitchu. 

Opublikowano

ZMIENILI VAMANE NA JAKIEGOŚ DZIECIAKA Z OHYDNYM GŁOSEM PO PROSTU MNIE ZABIJ

Panie do gry dodali mem w życiu widziałem już wszystko

Opublikowano

Jak myślicie, sezon 4 będzie ostatnim sezonem dla SMITE?

Tak, a w 2017 wszyscy zginiemy.

Okienko T, które zawsze lubiłem wraca. Masterki nowe na ullra, fajny ticket, reset MMR, wycofanie promotów, jakiś split (może i fajne to będzie), pauzowanie gier też się przyda, jakby ktoś musiał coś w tym momencie zrobić i ranking.

Jak zawsze 1 co to ticketa kupię.

Ogółem sezon mi się podoba

Opublikowano

nie, Smite zyskuje na popularności (współpraca z Twitchem więc i Amazon) i jeżeli ktokolwiek odejdzie z powodu zmian jakich dokonują w S4 to znaczy, że jest zwyczajnie głupi.

Każdy mówi, że znerfili Hel tymi zmianami, ale mi się to podoba i zobaczymy dzisiaj/jutro na PTS, jest mnóstwo nowych itemów i zmian w itemach więc trzeba będzie się trochę pogłowić a nie brać ten sam build na każdego huntera :D

VNp6c2U.png

Opublikowano

nie, Smite zyskuje na popularności (współpraca z Twitchem więc i Amazon) i jeżeli ktokolwiek odejdzie z powodu zmian jakich dokonują w S4 to znaczy, że jest zwyczajnie głupi.

Każdy mówi, że znerfili Hel tymi zmianami, ale mi się to podoba i zobaczymy dzisiaj/jutro na PTS, jest mnóstwo nowych itemów i zmian w itemach więc trzeba będzie się trochę pogłowić a nie brać ten sam build na każdego huntera :D

Liczę na to, że SMITE będzie jeszcze bardziej popularny, bo w końcu coś innego niż oklepany LoL, ale niestety coraz częściej spotykam się z twierdzeniem, że SMITE upada.

Opublikowano

Liczę na to, że SMITE będzie jeszcze bardziej popularny, bo w końcu coś innego niż oklepany LoL, ale niestety coraz częściej spotykam się z twierdzeniem, że SMITE upada.

Upadają to ich mózgi chyba. Hejtują grę, bo przegrali rankeda.

Smite będzie jeszcze istniał i to przez długi czas.

Opublikowano

Od teraz będziemy dostawać jakieś dodatkowe rzeczy po dziesiątym poziomie mastery boga (nowe animacje powrotu?)

Fajna sprawa :D

Opublikowano

Jakieś gwiazdki się pojawiają za każdy X czy tam każdy tysiąc na postaci, nie mam pojęcia zresztą o co chodzi, ale coś w tym stylu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak tam "emocje" przed sezonem czwartym?

Jakieś oczekiwania dot. meczy ligowych? Zamierzacie się skupić na ligówkach? ;)

Jestem podekscytowany zmianami, jeszcze ich nie testowałem, ale jutro zabieram się za PTSa ;)

Chcę się skupić na lidze w tym sezonie, bo przyznam, że chyba pora wyjść z tego wiecznego bronze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...