Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak mówie itemek mam na mysli zrówno całkiem nowe jak i o nowych pasywkach

po za tym ten skin do Zeusa bedzie super

https://www.youtube.com/watch?v=rIQ6ugUL0tQ

No, naprawdę szanuję, konkretny skin, chociaż brakuje mi mocniejszego efektu muzycznego na ulcie. Jakoś tak po tej dwójcie czekałem na zaskoczenie. Ogólnie ten patch prezentuje się nad wyraz ciekawie. Hi-Rez powoli wraca na drogę "dobrych stylizacji". 

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diamond 3 na Joust, to teraz tylko na Conq trzeba tak wbić.

n6t577.jpg

Ja tam mam diax na joust'cie i czekam na kolejny split. 

Czytałem, że Hi-Rez chce wprowadzić bardzo kontrowersyjny system zabezpieczeń. Jeżeli faktycznie do tego dojdzie, to trochę słabo. Jak wiadomo, system będzie miał dziury i ktoś dostanie perma za darmo, którego mu nie zdejmą. Już widzę funkcjonowanie tego mechanizmu. 

Opublikowano

A no ten anty cheat jest okropny, taki sam any cheat jest w For Honor i ludzie na reddit często spamują, że dostają darmowe permy i tym podobne.

Jest taka mini akcja na smite reddit właśnie, ludzie dają negatywne oceny Smite na steam i tym chcą zwrócić uwagę Hirezu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

A no ten anty cheat jest okropny, taki sam any cheat jest w For Honor i ludzie na reddit często spamują, że dostają darmowe permy i tym podobne.

Jest taka mini akcja na smite reddit właśnie, ludzie dają negatywne oceny Smite na steam i tym chcą zwrócić uwagę Hirezu.

No właśnie tego się obawiam. Znając Hi-Rez, ten anty cheat będzie miał masę bugów, przez które sporo osób otrzyma darmowe permy. Cóż, sama koncepcja jak najbardziej na plus, tylko sposób wykonania średni. 

Hmm... szczerze, wątpię, aby to coś pomogło. Raczej to wprowadzą, skoro się tyle napracowali przy tym. 

Opublikowano

Perma można też dostać jak ma się odpaloną grę, a w tle chodzi Power Point (chyba, że już to naprawili).

Zresztą mi to lotto, mogę i tego perma dostać, przecież to tylko gra.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Nie nie można dostać perma mając włączonego power pointa....

Możesz dostać bana jeżeli masz jakieś dziwne niezidentyfikowane urządzenie czyli jakaś dziwna klawiatura albo myszka albo cokolwiek.

Na szczęście ja mogę grać i wszystko mi ładnie chodzi, nowy tryb też jest fajny, ale szybko się znudzi.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kto z was ma tu Smite na steamie?

Ja mam

Smite fajna gierka, super jest ten taki żółw co mu się woda z głowy leje

Kuzenbo czyli King of the Kappa  :D

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jestem zaskoczony, że Hi-Rez dostrzegł obawy graczy i rozwiał wszelkie wątpliwości. Skoro każdego perma będzie zatwierdzał jakiś pracownik, raczej 90% sytuacji z niesłusznym banem odpadnie. Także plus dla twórców. Zobaczymy jeszcze, jak to będzie działać w praktyce. 

Opublikowano

Balans postaci w końcu jest? Czy dalej niektóre postacie mają nieziemski dmg?

Teoretycznie jest, trochę poprawili dmg niektórych postaci i w miarę wszystko wyrównali, ale mimo to można jeszcze spotkać picki odrobinę mocniejsze od reszty, np. He Bo. Niby papier, ale kupując runę teleportacji i wzmocnienia, kładzie wszystkich. Na pewno jest lepiej w porównaniu do poprzedniego sezonu. 

Opublikowano

Wiadomo, że taki adc będzie miał wysoki dmg w late, bo od tego jest... żeby carrować grę.

@Alfik zobacz, że He Bo nie jest w mecie, on jedynie niszczy ludzi którzy nie wiedzą jak przeciw niemu grać.

A te śmieci za 750 golda usuną pewnie niedługo, bo każdy pro player już na nie narzeka.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wiadomo, że taki adc będzie miał wysoki dmg w late, bo od tego jest... żeby carrować grę.

@Alfik zobacz, że He Bo nie jest w mecie, on jedynie niszczy ludzi którzy nie wiedzą jak przeciw niemu grać.

A te śmieci za 750 golda usuną pewnie niedługo, bo każdy pro player już na nie narzeka.

Wiadomo, że adc ma mieć wysoki dmg, ale bez przesady. W late Anhurem byłem w stanie zjeść innego adc na 3 hity...

Opublikowano

To zależy jaką masz przewagę w killach, itemach itp. Wiadomo, że fed adc zabije Cię na kilka hitów.

Tak czy siak gra się przyjemnie, ja nie narzekam (aż tak).

W nowym modzie CTF (Capture The Flag) można wykonywać achievementy, ale kille się nie zapisują a no i możesz zdobywać worshipery co jest super moim zdaniem.

gTUpqEY.png

VNp6c2U.png

Opublikowano

Chłopaki opłaca się teraz pograć w smita ? dużo się zmieniło od jakiegoś pół roku w niego nie grałem :P

Opublikowano

Chłopaki opłaca się teraz pograć w smita ? dużo się zmieniło od jakiegoś pół roku w niego nie grałem :P

No sam tytuł trzyma się bardzo dobrze, z miesiąc na miesiąc jest coraz lepiej. Fakt, Hi-Rez ma trochę wylane, ale systematycznie wprowadzają aktualizacje, naprawiają błędy i dodają coś nowego; technologia gry idzie w górę. Poza tym, Smite sam się broni, dzięki swojej mechanice. Cóż, odrobinę się zmieniło, głównie przez nowy sezon - sporo zmian w itemach, systemie ligowym. 

Opublikowano

Opłaca się, wyszedł S4, system rankingowy zmienili (na gorszę moim zdaniem, ale co ja tam wiem) i wyszło kilka ciekawy bogów takich jak The Morrigan.

VNp6c2U.png

Opublikowano

ale martwy dział  :(

Nowy skin dla Izanami to chyba najlepszy skin w grze, uwielbiam VP jak i skin sam w sobie, jak będzie w skrzyni to się zabije chyba  :((

218e763e4ac796f383a4c8e0c9d0113e-1.jpg

VNp6c2U.png

Opublikowano

ale martwy dział  :(

Nowy skin dla Izanami to chyba najlepszy skin w grze, uwielbiam VP jak i skin sam w sobie, jak będzie w skrzyni to się zabije chyba  :((

218e763e4ac796f383a4c8e0c9d0113e-1.jpg

Nie moje klimaty, ale chyba fajny. Mało się interesuję tą grą to dział jest martwy.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Powracam do smite'a po dłuuugiej przerwie, i stąd moje pytanie: czy zmieniła się diametralnie meta? (szczególnie na ADC-jakieś nowe buildy,picki? )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Powracam do smite'a po dłuuugiej przerwie, i stąd moje pytanie: czy zmieniła się diametralnie meta? (szczególnie na ADC-jakieś nowe buildy,picki? )

Dużo prosów buduje bluestone i trans na większości adc, ale aż tak się nie zmieniło, adc to nadal najłatwiejsza rola w grze.

VNp6c2U.png

Opublikowano

wzrosla tylko drastycznie rola fatalisa w buildach co mi się aktualnie nie podoba a tak po za tym jak wyżej

Opublikowano

tak po za tym juz ktos wie ile itemek będzie w skrzyni z tą Morigan bo jak skrzynia z nią dotrwa do promocji na smitowe urodziny(która raczej bedzie na 100%) to napewno ją kupuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...