Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Susano na joust bierze blustone pendant i ze swojej jedynki może zabić każdego maga na 1 lvl chyba, czy to są jakieś żarty?

Susano to coś jak Loki tylko, że ma zaje bisty movement... nie wiem co oni myśleli wprowadzając taka postać do Smite.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie, za 100 zł okazyjnie zakupiłem całą skrzynkę  :D a w niej

Procesor Core2Duo E8400 3GHz

4x1GB ram =4GB DDR2 800MHz Patriot z radiatorami

Płyta główna acera, która niestety obsługuje tylko do 4gb

Windows 10

Nie mam grafiki i tu sie tyczy pytanie do takiej konfiguracji do 150 zł używka jaka ?

Czy ten sprzet na tej konfiguracji da rade pograć dla rozrywki nie profesjonalnie ale w komfortowych nie nerwowych warunkach mam na mysli klatkowania gry, oczywiscie na minimum nie zadne full hd itd

Opublikowano

Windows 10

Nie mam grafiki i tu sie tyczy pytanie do takiej konfiguracji do 150 zł używka jaka ?

Czy ten sprzet na tej konfiguracji da rade pograć dla rozrywki nie profesjonalnie ale w komfortowych nie nerwowych warunkach mam na mysli klatkowania gry, oczywiscie na minimum nie zadne full hd itd

Powiem Ci szczerze, że ja mam jakąś family graphics card czy coś takiego i nic mi prawie nie działa a tak się składa, że Smite działa na 60 fps więc Tobie powinno na 100% zadziałać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Susano na joust bierze blustone pendant i ze swojej jedynki może zabić każdego maga na 1 lvl chyba, czy to są jakieś żarty?

Susano to coś jak Loki tylko, że ma zaje bisty movement... nie wiem co oni myśleli wprowadzając taka postać do Smite.

Na duelu jak grałem Posem to mnie zabił parę razy w early, a potem nie mógł do mnie dojść nawet, wystarczy przewidywać jego ruchy.

Windows 10

Pójdzie.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Niby tak, niby nie. Loki mimo wszystko ma ukrycie, którym można łatwo zmylić przeciwników i uciec, i fajny doskok z ulta. Zaś Susano to trochę inna forma umiejętności, chociaż fakt, jest podobny. 

Odbiegając od tematu, Hi-Rez kolejny raz wprowadza bardzo zabugowanego boga do gry, chociaż fakt, ma mniej błędów niż obecny lider - bogini bugów Morrigan. Ciekawe, ile czasu potrzebują, żeby wywalić najbardziej rażący błąd z wirem Kukulkana. 

Opublikowano

Polecam grać Joust jeżeli ktoś chce szybko wbić worshipery (dzisiaj jest 2x), strasznie łatwo wygrać w tym modzie jeżeli nie jesteś botem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Doceniam, że Hi-Rez zorganizował ciekawy event na 1 mln. subów, ale naprawdę nie mogli postarać się o lepsze nagrody? Rozdają rzeczy, które sporo ludzi już ma. Jaki w tym sens? Nie mogą dać czegoś innego? 

Opublikowano

Na 1000% kupuję!! ;) Jak dla mnie, najlepszy skin w grze, lepszy od Archona. 

16832105_1681866155440208_89380173264648

Nie miałem okazji zobaczyć prezentacji nowego patcha, dlatego zapytam: czy ten tryb Capture The Flag wchodzi teraz? Swoją drogą, bardzo konkretna aktualizacja, piękne stylizacje i kilka ciekawych bajerów. Poza tym zastanawia mnie, czy He Bo dostanie nerfa. 

Opublikowano

Nie miałem okazji zobaczyć prezentacji nowego patcha, dlatego zapytam: czy ten tryb Capture The Flag wchodzi teraz? Swoją drogą, bardzo konkretna aktualizacja, piękne stylizacje i kilka ciekawych bajerów. Poza tym zastanawia mnie, czy He Bo dostanie nerfa. 

Wejdzie we wtorek wszystko co było w dzisiejszym patchu (no chyba, że napiszą inaczej na twitterze).

Bundle będzie kosztować 700 gemów więc to naprawdę nie jest tak źle, bo za to dostajesz również golden key którym możesz odblokować nowy skin dla Guana.

Tak poza tym to czemu He Bo miałby dostać nerfa? Wiadomo, że bije strasznie dużo, ale za to okropnie łatwo go zabić. Nie dostanie nerfa na 99%, wystarczy go campić w early game i masz win :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wejdzie we wtorek wszystko co było w dzisiejszym patchu (no chyba, że napiszą inaczej na twitterze).

Bundle będzie kosztować 700 gemów więc to naprawdę nie jest tak źle, bo za to dostajesz również golden key którym możesz odblokować nowy skin dla Guana.

Tak poza tym to czemu He Bo miałby dostać nerfa? Wiadomo, że bije strasznie dużo, ale za to okropnie łatwo go zabić. Nie dostanie nerfa na 99%, wystarczy go campić w early game i masz win :)

Spoko, jest papierowy, ale w połączeniu w Geben to maszyna do zabijania. Nie dość, że wyciąga do 1,7k z ulta, to jeszcze nie da się go zabić. Według mnie powinien dostać nerfa, trochę przesadzona postać. 

A wiesz może, skąd ten Thanatos będzie? Chciałem sobie poczytać opis aktualizacji, ale coś nie działa. 

Opublikowano

"skąd" Thanatos będzie? Masz na myśli na czym się wzorowali? Wzorowali się na grze Final Fantasy, tutaj był mały spoiler który wrzucili na instagram:

kK3wK69.jpg

Thanatos prawdopodobnie będzie można zwyczajnie kupić choć nigdy nie wiadomo i może być w jakiejś skrzynce(dopiero teraz kumam o co chodzi haha) @Alfik

A link do patch notes tutaj masz:

https://www.smitegame.com/new-in-smite-valley-of-victory-4-3-patch-notes/

VNp6c2U.png

Opublikowano

"skąd" Thanatos będzie? Masz na myśli na czym się wzorowali? Wzorowali się na grze Final Fantasy, tutaj był mały spoiler który wrzucili na instagram:

kK3wK69.jpg

Thanatos prawdopodobnie będzie można zwyczajnie kupić choć nigdy nie wiadomo i może być w jakiejś skrzynce(dopiero teraz kumam o co chodzi haha) @Alfik

A link do patch notes tutaj masz:

https://www.smitegame.com/new-in-smite-valley-of-victory-4-3-patch-notes/

xDDD

Chodziło mi po prostu oto, w jaki sposób będzie można go nabyć. Także dzięki za odpowiedź i dodatkową ciekawostkę. ;) 

Tak, wiem gdzie jest opisany patch, tylko wczoraj coś nie działała ta strona. 

No cóż, dla mnie najpiękniejszy skin, na pewno go kupię. 

Opublikowano

Dla mnie najpiękniejszy skin to Poolseidon i stare modele He Bo i Agniego.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Nowy skin dla Thanatosa chyba będzie można kupić normalnie, bo jestem na PTS teraz i nie ma nic exclusive ani limited. A na przykład Zeusie (DJ Zeus) już jest exclusive więc Thana na 100% będzie można zwyczajnie kupić.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nowy skin dla Thanatosa chyba będzie można kupić normalnie, bo jestem na PTS teraz i nie ma nic exclusive ani limited. A na przykład Zeusie (DJ Zeus) już jest exclusive więc Thana na 100% będzie można zwyczajnie kupić.

No to git, dzięki za info. 

Swoją drogą, Hi-Rez stworzył bardzo ciekawy trailer nowego trybu. Mega zainteresował. 

Opublikowano

dobra nowy sezon w pełni i mam pytanie macie jakieś ciekawe zastosowanie dla nowych itemek?

Opublikowano

Nowych czyli jakich?

Większość ma zmienione pasywki, ja czasem buduje Gauntlet of Thebes na supporcie (zmieniona pasywka).

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pierwszy split 4. sezonu jest nawet spoko, pomijając ten system przyznawania dywizji. Ale, według mnie, rozdawanie punktów za duele to lekka kpina. Grałem wczoraj na gościa, który miał na postaci mastera (co oznacza, że wygrywał bardzo dużo gier, więc logicznie ma wysokie elo) i za wygraną dostałem, UWAGA, AŻ DWA PUNKTY. Natomiast za przegranie gry z jakimś randomem zabrało mi dwadzieścia, no bez kappy. Na joustach ten mechanizm jest znośny, na conquestach również, ale duel to porażka. 

Opublikowano

Jeżeli za wygrany mecz dostajesz mało FP a za przegrany dużo tracisz to znaczy, że nie powinieneś tam być (w tej dywizji). Zwyczajnie system chce Cię dać do dywizji na jaką zasługujesz według Twojego elo.

Tak zawsze było.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jeżeli za wygrany mecz dostajesz mało FP a za przegrany dużo tracisz to znaczy, że nie powinieneś tam być (w tej dywizji). Zwyczajnie system chce Cię dać do dywizji na jaką zasługujesz według Twojego elo.

Tak zawsze było.

Hmm.. trochę dziwne, że z eliminacji wyrzuciło mnie do platyny, po przegraniu dwóch gier i wygraniu x spadłem o jeden poziom dywizji, a na końcu chce mnie do golda wyrzucić. Ale dobra, te duele to chory tryb. Dzięki za informację. ;)

Swoją drogą słyszałem, że to, jaką dywizję otrzymasz, zależy od pierwszej gry, co według mnie jest śmieszne. Rozumiem, że na tej podstawie kształtuje się twoje elo i dobierani są przeciwnicy, ale bez przesady, żeby jedna gra decydowała o wszystkim. 

Opublikowano

Pewnie nawet Hirez nie wie jak to dokładnie działa, poza tym teraz dojście do diamonda czy mastersa to żaden problem, wystarczy dobrze zagrać swoje pierwsze mecze.

Mnóstwo ludzi którzy w S3 mieli silvery, goldy teraz są w diamondzie i mastersach.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...