Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu na tym forum nikt się nie interesuje Smite, nawet jakby się zrobiło konkursy to nie możemy zmusić ludzi do grania w tę grę.

A sztuczny spam (przez konkursy) jest też słaby.

Raczej ten dział będzie jedynie dla małego grona osób.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samo zainteresowanie grą jest, ale community się rozproszyło. Problemy z tą produkcją w Polsce zaczęły się podczas IEM Katowice 2015. Od czasu, gdy zostało wydanych wiele setek kodów na skin do Tyra. Od tamtej pory ciężko jest złapać kontakt z jakimkolwiek oddziałem Hi-rezu. Ciężko, ale też nie jest to całkowicie niemożliwe. 

Według mnie, studio niekiedy postępuje bardzo rozrzutnie i zbyt mocno angażuje się w różnego typu promocje, przeceny czy darmowe rozdawajki - to powoduje mniejsze zyski, a to się przekłada na co raz niższą jakość świadczonych usług. 

Opublikowano

50 minutowy conquest, w przeciwnym 5 man premade, awilix u mnie najwięcej szczekała a 1 ward postawiła XDD

vGS0O8C.jpg

VNp6c2U.png

Opublikowano

Co myślicie o nowym bogu? Zagrałem właśnie mecz i powiem szczerze, że jak dla mnie jest zbyt mocny. Pierwszy raz miałem styczność z nim, a praktycznie sam wykerowałem meczyk. Kosmiczne obrażenia w połączeniu z jego 3. Ult? To już kosmos totalny.

Opublikowano

Zagrałem nim raz na ADC to naprawdę nie polecam, jedynie gdzie się nadaje to mid i solo (też tak nie za bardzo).

Trzeba ostrożnie używać jego dash, bo bez tego po tobie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Co myślicie jakie Nowe rzeczy będą dodane na świeta i jakieś darmowe gemsy?

Wydaje mi się, że pojawi się skrzynia świąteczna, jakiś skin (przeczucie mi podpowiada, że dostanie go jakiś bóg, za którego się wzięli w S3, może Jing Wei?)  i event z darmowymi gemami - planów Hi-Rezu nie znam, więc dokładnie ci nie powiem.

Opublikowano

Mi się generalnie bardzo podobała arena na Halloween, mogliby ją zostawić, chociaż kto wie, może spodoba mi się i świąteczna w takim stopniu  :lenny: 
Niewykluczone, że zrobią misje za które będzie się dostawać 
50 gemów (jak w przypadku ostatniego eventu).

Opublikowano

Mi się generalnie bardzo podobała arena na Halloween, mogliby ją zostawić, chociaż kto wie, może spodoba mi się i świąteczna w takim stopniu  :lenny: 

Niewykluczone, że zrobią misje za które będzie się dostawać 50 gemów (jak w przypadku ostatniego eventu).

Po co mieliby zostawiać halloweenową arene jak już jest PO halloween.

Najlepsza arena była na igrzyska olimpijskie.

I na święta zrobią na 100% coś większego niż marne 50 gemów.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Niewykluczone, że zrobią misje za które będzie się dostawać 50 gemów (jak w przypadku ostatniego eventu).

Doskonale wiem, że jest po Halloween, ale napisałam, że mapa generalnie przypadła mi do gustu. 

Te "marne 50 gemów" było można zdobyć przez 4 dni, więc 200 gemów. 

Każdy ma swoje mniemanie na niektóre tematy, więc nie zgadzam się z twoją opinią. 

Już chyba macie rozwiązanie zagadki, dlaczego tak mało osób udziela się w temacie  ;) 

Opublikowano

Doskonale wiem, że jest po Halloween, ale napisałam, że mapa generalnie przypadła mi do gustu. 

Te "marne 50 gemów" było można zdobyć przez 4 dni, więc 200 gemów. 

Każdy ma swoje mniemanie na niektóre tematy, więc nie zgadzam się z twoją opinią. 

Już chyba macie rozwiązanie zagadki, dlaczego tak mało osób udziela się w temacie  ;) 

Korona ci przez to spadła czy co?

Każdy ma własne zdanie jak napisałaś więc nie widzę powodu dlaczego się tak oburzasz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Oglądając HiRezTV na Twitchu dostaje się chesty, wystarczy połączyć konto hirez z twitchem i tylko mieć włączony stream. + 1 odyssey chest

ySxqCl0.jpg

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie wiem, z jakiego powodu, ale nie ma tematu o Jing Wei w dyskusjach o bogach, dlatego wypowiem się tutaj:

Dlaczego to aż tyle bije i czy jest ktoś to bije jeszcze mocniej? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...