Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia Magików II - Dołącz do nas!

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tZkZtH0.png

Gildia Magików to społeczność, której celem jest zrzeszanie polskich Graczy kluczowej produkcji studia Hi-rez. Wspólne mecze, turnieje, zloty, oraz wymiana poglądów na temat samej gry. Głównym naszym celem jest pobudzenie community Smite. Przed sobą widzisz reaktywację grupy. Nieaktywni członkowie zostali usunięci, a rekrutacja została rozpoczęta od nowa! Jesteś nowy w grze? Nie ma problemu! Zapraszamy do nas.

Korzyści:

- Wspólne mecze w piątki, oraz soboty.
- Skiny, klejnoty dla najaktywniejszych osób w grupie.
- Udział w turniejach.
- Udział w realizacji wielu projektów.
- Ciekawa społeczność, poszerzanie wiedzy na temat Smite.

R4flP60.png

Aby dołączyć do naszej grupy musisz spełniać następujące warunki:

- Minimum 5. poziom na koncie w grze.
- Musisz być osobą systematyczną, bezkonfliktową. 
- Musisz znać podstawowe tajniki produkcji.
- Zalecana znajomość większości trybów gry występujących w Smite.

Regulamin opiera się na trzech walorach: Systematyka - Kultura - Zaangażowanie.

Jak mogę się zapisać? 

Napisz do mnie na prywatną wiadomość, podając swój nick w grze. @554461402688252517908.png Damian
Nie posiadasz konta na MPC Forum? Napisz na Telegramie! Daamiaan

Opublikowano

Może ktoś wstąpi, jednak musiałbyś napisać też na innym forum, bo tutaj aktywność jest słaba. Polecam, bo i tak teraz nie ma żadnego ogarniętego polskiego klanu. 

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Głównym naszym zamiarem jest pobudzenie słabnącego community Smite 

Tego wam sie zrobic nie uda niestety. Smite umiera i tego juz nic nie zmieni, a na pewno nie polska grupa. Co do zabawy to oby wam się udało bo w tej grze nie ma już prawie nic zabawnego.

76561198013232167.png

Opublikowano

@yokize Bez przesady, tak źle jeszcze nie jest!

Popularność gry nie słabnie, a wręcz przeciwnie - rośnie. Jedynie w Polsce produkcja ta, trochę straciła. 

Polecam dołączyć do naszej grupy :)

Opublikowano

przykro mi ale populacja spada, profesjonalne druzyny sie rozpadaja czy to przez brak czlonkow, czy przeszli na inne gry, przez ostatni rok tendencja byla spadkowa i to ogromnie, głównie przez brak balansu [ którego teraz i tak nie ma i to sie nie zmieni ] oraz przez głupie zmiany na conquest. Sorka ale jak pograsz tyle co ja i popatrzysz na to nie tylko przez swoj pryzmat to bys zobaczył że smite przez ostatni rok praktycznie umiera i to dosłownie, a to ze ludzie graja to nie ma znaczenia 50% ludzi wchodzi tylko by trolować zwłaszcza na innych trybach jak conquest.

76561198013232167.png

Opublikowano

przykro mi ale populacja spada, profesjonalne druzyny sie rozpadaja czy to przez brak czlonkow, czy przeszli na inne gry, przez ostatni rok tendencja byla spadkowa i to ogromnie, głównie przez brak balansu [ którego teraz i tak nie ma i to sie nie zmieni ] oraz przez głupie zmiany na conquest. Sorka ale jak pograsz tyle co ja i popatrzysz na to nie tylko przez swoj pryzmat to bys zobaczył że smite przez ostatni rok praktycznie umiera i to dosłownie, a to ze ludzie graja to nie ma znaczenia 50% ludzi wchodzi tylko by trolować zwłaszcza na innych trybach jak conquest.

Akurat profesjonalni gracze nadal grają, tylko już nie w spl, zresztą zobaczysz jak będzie w s4.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to że już nikt na profesjonalnym poziomie nie gra bo oni mają kontrakty więc muszą grać ba nawet im sie to opłaca bo mimo iż gra ma spadek w graczach to nadal nagroda jest atrakcyjna. Jednak jeżeli ktoś jest tak zaślepiony grą że nie widzi iż Smite sie kończy głównie grywalnością no to przepraszam ale to juz ostatni raz. Rok temu w Smita grało dużo więcej ludzi zwłaszcza normalnych, patche były jeszcze w miare normalne, a dodawani bogowie byli przemyślani, a teraz ? ADC z bazy przelatuje całą mape, 1 typ ma dashe, stuny, dmg niewiadomo z czego, silence i ult który robi sieke, inny z kolei ma 2 kripy, a jeszcze inny 3 stuny plus dash. Sorka ale gdzie tu BALANS a tym bardziej przemyślenie postaci ? HiRez zmienił gre z takiej gdzie kazda postać byly oryginalna i miała swoje zastosowanie na taką gdzie każda nowa teraz jest uniwersalna i masz wszystko na niej od stunów po kripa i ucieczke.

Wracając do tematu powodzenia bo polskiemu comunity które jest strasznie małe przyda się organizacja.

76561198013232167.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o to że już nikt na profesjonalnym poziomie nie gra bo oni mają kontrakty więc muszą grać ba nawet im sie to opłaca bo mimo iż gra ma spadek w graczach to nadal nagroda jest atrakcyjna. Jednak jeżeli ktoś jest tak zaślepiony grą że nie widzi iż Smite sie kończy głównie grywalnością no to przepraszam ale to juz ostatni raz. Rok temu w Smita grało dużo więcej ludzi zwłaszcza normalnych, patche były jeszcze w miare normalne, a dodawani bogowie byli przemyślani, a teraz ? ADC z bazy przelatuje całą mape, 1 typ ma dashe, stuny, dmg niewiadomo z czego, silence i ult który robi sieke, inny z kolei ma 2 kripy, a jeszcze inny 3 stuny plus dash. Sorka ale gdzie tu BALANS a tym bardziej przemyślenie postaci ? HiRez zmienił gre z takiej gdzie kazda postać byly oryginalna i miała swoje zastosowanie na taką gdzie każda nowa teraz jest uniwersalna i masz wszystko na niej od stunów po kripa i ucieczke.

Wracając do tematu powodzenia bo polskiemu comunity które jest strasznie małe przyda się organizacja.

Dobra, jak chcesz podyskutować to tutaj link, a nie zaśmiecasz nam w klanowym temacie.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja z powrotem zacząłem pykać w smajcika. 20 któryś poziom narazie ale staram się nabić mozolnie tą 30. Tylko mam pytanie jak dużo osób w klanie? Bo zawsze lepiej byłoby z kimś pograć bo te masówki to lipa bo połowa nie gra. Jakieś większe wymagania są?

Opublikowano

Bardzo starannie napisane wszystko, miła akcja dla oka. Z braku ostatnio czasu, raczej odpuszczę aczkolwiek jak odbuduję formę, może zawitam.

Opublikowano

Ja z powrotem zacząłem pykać w smajcika. 20 któryś poziom narazie ale staram się nabić mozolnie tą 30. Tylko mam pytanie jak dużo osób w klanie? Bo zawsze lepiej byłoby z kimś pograć bo te masówki to lipa bo połowa nie gra. Jakieś większe wymagania są?

Nie ma wygórowanych wymagań :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...