Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupię sobie tą pantheonową, bo mam 100% szansę na skin. Może jakiś exclusive pyknie tym razem.

Live a life you'll remember.

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Wróciłem po dłuuugiej przerwie do smite i mam pytanko. Mam narazie 21(?) lvl i z tego co pamiętam grałem fenrirem głównie. Lokiego też lubie. Czy te postacie coś grają dzisiaj? 

Opublikowano

Witam. Wróciłem po dłuuugiej przerwie do smite i mam pytanko. Mam narazie 21(?) lvl i z tego co pamiętam grałem fenrirem głównie. Lokiego też lubie. Czy te postacie coś grają dzisiaj? 

Na casualach oczywiście, jeżeli chodzi o Conquest to Loki najlepiej się sprawuje na solo lane a Fenrir wiadomo jungle.

Na innych modach niż Conq można grać każdym.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Fenrir-solo,jungle,supp

Loki-solo,adc

Przynajmniej mi na nich wychodzi na tych pozycjach.

Opublikowano

Dzięki wielkie. 

Polecacie może jakieś postacie podobne do tych? Bo w sumie to gram nimi albo rentuje sobie jakichś randomowych bogów na 1 dzień i nimi pykam troszke

Opublikowano

Dzięki wielkie. 

Polecacie może jakieś postacie podobne do tych? Bo w sumie to gram nimi albo rentuje sobie jakichś randomowych bogów na 1 dzień i nimi pykam troszke

Jeżeli lubisz Lokiego czyli zabić i uciec to polecam Ao Kuanga, trudniejszy w opanowaniu, ale dasz radę.

Lub z assassynów to może Susano, pure cancer.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Na solo najlepszy jest Ares.

przestań już trollować XDDD

XDD U mnie przecież troll=win dzisiaj 11/5 na erlanga.

Opublikowano

Załączam ss'y z casuala Ares jungle, grałem przeciwko gościowi z NRG-jego nick to Ruben.

zWZGUbP.png

1yfsKA1.png

Opublikowano

Załączam ss'y z casuala Ares jungle, grałem przeciwko gościowi z NRG-jego nick to Ruben.

zWZGUbP.png

1yfsKA1.png

gz, ale to, że jest w NRG to nie znaczy, że jest dobry i widzę po wynikach, że to była walka non stop

VNp6c2U.png

Opublikowano

zWZGUbP.png

1yfsKA1.png

gz, ale to, że jest w NRG to nie znaczy, że jest dobry i widzę po wynikach, że to była walka non stop

Tak z innej beczki co to są Te kwadraty z + w dolnym prawym rogu xD? pokazuje ludzi jakich masz w party czy co? xD

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

zWZGUbP.png

1yfsKA1.png

Tak z innej beczki co to są Te kwadraty z + w dolnym prawym rogu xD? pokazuje ludzi jakich masz w party czy co? xD

Tak, to nowy system tworzenia party. :P Zamiast szukać na liście po prostu klikasz na plusa i możesz dodać osoby.

Opublikowano

Morrigan będzie pierwszym celtyckim bogiem, prawie każdy się tego spodziewał, ale i tak jest jakiś hype.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Morrigan będzie pierwszym celtyckim bogiem, prawie każdy się tego spodziewał, ale i tak jest jakiś hype.

Te cienie świadczą o tym, że pewnie będzie irytująca. xD

Opublikowano

Jak pokazali jej ult dostałem zawału i na całe mieszkanie wydarłem się bluzgami.

Przecie to w przęciągu dwóch miechów zostanie ogłoszone najbardziej rakowym bogiem w grze i odbierze ten ty Lokiem ale zaraz to jest kurna Loki.

Hirez przesadził na trzeźwo się tego nie przegryzie xD

Nie jak sobie tak myślę to jest za dużo jeden Ares pali beadsy drugi faromalnie przyciąga to jest straszne HirezChris nie żartował na tym twisterze nie spodziewałem się tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...