Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PVE BOIZ

BĘDĘ W TOP, ZOBACZYCIE

POZA TYM TEN DZIAŁ JEST MARTWY

Ta gra jest żałosna, ja po tygodniowej przerwie zagrałem jousta, zacząłem conq i wyszedłem, bo stwierdziłem, że to nie ma sensu ani z tego żadnego fun'u. Może będę grał te PvE, ale też wątpię. Nie dziw się, że dział martwy, skoro nikt w to nie gra ;D

Trochę Cię nie rozumiem, nie lepiej dać sobie spokój z grą niż za każdym razem wracać do Smite'a i narzekać jaki to on nie jest do dupy?

Chciałem się was zapytać czy wiecie może na jakiej zasadzie Peanut Labs dobiera ankiety dla ludzi? Od początku istnienia Smite, zawsze jak wchodzę do zakładki "Free gems PC/Mac" to mam tylko oferty z SuperRewards a Peanut Labs i Radium One stoją od dawien dawna puste. Wiem, że ludzie z Polski normalnie korzystają z Peanut Labs dlatego zastanawia mnie fakt dlaczego ja nie mam możliwości wypełniania tych cholernych ankiet czy oglądania filmów. Ankiety i inne "zadania" z super rewards są nieopłacalne bo mimo tego, że wysyłam im te cholerne screeny i widać na nich, że wypełniłem ankietę tudzież wysłałem kod pin sms'em to piszą mi w odpowiedzi na reklamację "No sorry ale za mało dowodów na to, że cokolwiek tam zrobiłeś". Wku*wiłem się i napisałem do nich jeszcze raz czy akceptują nagrywanie pulpitu.. Macie jakąś radę na to peanut labs? Może zależy to od dostawcy internetu ew. od regionu polski? 

Ja wgl. w to już nie gram, tylko czasem wchodzę, przecież gra nie ma sensu.

Z Polski prawie nikt nie ma PeanutLabs/Radium One od końca 2014, tylko SuperRewards, musisz mieć zagraniczne IP i wtedy wyszuka.

Dzięki Ci! Myślisz, że zwykła zmiana adresu IP przez program da radę to ominąć?

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten nowy mode PVE jest świetny, ale powinni dodać więcej unikalnych etapów (jest 15).

Jedynie ciężko cokolwiek zrobić bez teamu, bo randomy biorą tak dziwne i nieprzydatne postacie, że się to w głowie nie mieści.

Poza tym VP do Susano ssie okropnie a Foxy Amaterasu kupuje z miejsca, tak samo ramke.

VNp6c2U.png

Opublikowano

A jak wejść w ten nowy tryb pve?

PTS ściągałem od 0 jakieś 1,5h

Żeby zmienić ip musisz zrb coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=pSZK_O2sBaw ew. server VPS

@Edit

Ostatnio zmieniałem w 2012 jak miałem swój server metina, także musiałbym trochę przysiąść nad tym.

@Edit2

Tak patrzę, ile już przegrałem w Smite, aż się łezka w oku kręci xD Ogólnie mam z 1,2/1,3k przegranych, ale robiłem formata.

yKFQ5Vr.jpg

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Muszę przyznać, że w tym roku Hi-Rez mnie mega zaskoczył. Oglądałem już na oficjalnej stronie Odyseję i jestem w szoku. Przede wszystkim nowy tryb, coś zupełnie innowacyjnego, świetny pomysł. Poza tym kwestia nowych postaci, również wielki plus. Także jestem podekscytowany i czekam na patch note. :) 

Wie ktoś może, czy te skrzynki za tryb PVE (5 poziom) można zdobywać cały czas, czy tylko jedną/x? Z jednej strony mało prawdopodobnie brzmi jedna, ale z drugiej zdobycie np. 200 jeszcze gorzej.

Opublikowano

Wie ktoś może, czy te skrzynki za tryb PVE (5 poziom) można zdobywać cały czas, czy tylko jedną/x? Z jednej strony mało prawdopodobnie brzmi jedna, ale z drugiej zdobycie np. 200 jeszcze gorzej.

Na PTS dostałem tylko jedną skrzynkę po pokonaniu 5 etapu. Na 25 dostajesz avatar.

Ja jestem ciekaw czy będzie się dostawało worshipery i favory czy tylko to będzie dla ranku i zabawy.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Muszę przyznać, że w tym roku Hi-Rez mnie mega zaskoczył. Oglądałem już na oficjalnej stronie Odyseję i jestem w szoku. Przede wszystkim nowy tryb, coś zupełnie innowacyjnego, świetny pomysł. Poza tym kwestia nowych postaci, również wielki plus. Także jestem podekscytowany i czekam na patch note. :)

Ja przeszedłem na PTS 50 rund i tylko 1 skrzynkę dostałem.

Opublikowano

Na PTS dostałem tylko jedną skrzynkę po pokonaniu 5 etapu. Na 25 dostajesz avatar.

Ja jestem ciekaw czy będzie się dostawało worshipery i favory czy tylko to będzie dla ranku i zabawy.

Ech, tego się obawiałem, także strasznie słabo. Jedna skrzynka, czyli ward lub vp do przodu. Spodziewałem się czegoś bardziej ambitnego, np. rankingu i jakiegoś skina dla 100 najlepszych osób. No ale trudno. 

Opublikowano

Ech, tego się obawiałem, także strasznie słabo. Jedna skrzynka, czyli ward lub vp do przodu. Spodziewałem się czegoś bardziej ambitnego, np. rankingu i jakiegoś skina dla 100 najlepszych osób. No ale trudno. 

To tylko PTS, przecież oni pewnie dodadzą więcej skrzynek, dla topki będą nagrody pewno.

Opublikowano

Ja już się nie martwię o questy bo wpadłem na pomysł, dzięki któremu każda oferta z Super Rewards daje mi gemy (tylko SMS). Już narobiłem 950 w niecały tydzień :D

Opublikowano

Ja już się nie martwię o questy bo wpadłem na pomysł, dzięki któremu każda oferta z Super Rewards daje mi gemy (tylko SMS). Już narobiłem 950 w niecały tydzień :D

gratz

Ja tam lubię questy, nawet te najgłupsze i najprostsze.

Tak sobie teraz myślę... szkoda, że tamten mpc klan się rozpadł, przynajmniej coś się działo na forum i w grze.

VNp6c2U.png

Opublikowano

A no szkoda, chętnie bym wstąpił. Może jak znajdzie się więcej osób do gry to by się na nowo zrobiło. Aktualnie siedzę w jakiejś masówce żeby tylko skrzynki mieć jak kupić a taki klan z dobrymi graczami by się przydał :D może w końcu rankedy by jakoś wychodziły

Opublikowano

A no szkoda, chętnie bym wstąpił. Może jak znajdzie się więcej osób do gry to by się na nowo zrobiło. Aktualnie siedzę w jakiejś masówce żeby tylko skrzynki mieć jak kupić a taki klan z dobrymi graczami by się przydał :D może w końcu rankedy by jakoś wychodziły

Myślę, że istnieje taka możliwość, ale to naprawdę musi być spore grono osób, bo inaczej nie ma to sensu. A co do rankedów, jest teraz wprowadzone ograniczenie do jeden osoby w pt. 

Swoją drogą jestem ciekawy, kiedy będzie promocja na Gemy. 

Opublikowano

Da radę ten wbić 25 lvl na tym PVE trybie z randomami ? Czy tylko z ziomkami i jakimiś najlepszymi bogami niż dowolnymi? Samemu 6 lvl wbiłem i nas jeden raz jeden loki pokonał, za drugim razem trzech chronosów :D

Opublikowano

No wnioskując po rankingu i z randomami się da jeśli chodzi o bogów to nie wszyscy tak bardzo się przydadzą tutaj sam potrzebni bogowie z dużą ilością CC jak i dużymi obrażeniami obszarowymi typu Fafnir, Kupidyn Hades ,Poseidon,Erlang Shen

Opublikowano

Da radę ten wbić 25 lvl na tym PVE trybie z randomami ? Czy tylko z ziomkami i jakimiś najlepszymi bogami niż dowolnymi? Samemu 6 lvl wbiłem i nas jeden raz jeden loki pokonał, za drugim razem trzech chronosów :D

Da się, o ile trafisz na ogarniętych ludzi. Przez dwa dni doszedłem do 15 rundy. Kluczem do zwycięstwa są picki, bo to od nich wszystko zależy. Taki przykładowy team, dobry i zgrany, to: Poseidon, Ares, Artemis, Cupid, Nemesis. Idzie spokojnie zajść daleko. 

PS Polecam znaleźć sobie zespół, który nie wybierze jakiegoś żałosnego picku, bo taki ma kaprys. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skiny robią na odpierdol moim zdaniem... do tego za 500 gemów

A widzieliście jak wygląda ta global emote za 250? XDD Gdyby nie dawała skrzynki i punktów to bym jej za darmo nie chciał, wygląda strasznie TANIO.

Jedyna fajna rzeczy w tym to mega ramka.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Skiny robią na odpierdol moim zdaniem... do tego za 500 gemów

A widzieliście jak wygląda ta global emote za 250? XDD Gdyby nie dawała skrzynki i punktów to bym jej za darmo nie chciał, wygląda strasznie TANIO.

Jedyna fajna rzeczy w tym to mega ramka.

Skiny z Odysei fakt, porażka, natomiast bardzo podobają mi się stylizacje Halloween. Fenrir jest po prostu mega i dorównuje Archonowi. Naprawdę to im się udało, trzeba przyznać. 

W tym momencie tak szczerze się zastanawiam, czy jest sens wydać pieniądze na taki syf. Nawet, jeżeli ten Anubis będzie epicki, to chyba nie warto. 

Opublikowano

Już chyba lepiej zamknąć ten dział, kiedyś moderatorzy dawali wszystkie newsy, poradniki i tym podobne a teraz 1 post na kilka dni i do tego większość to pomoc z clientem.

Do tego w każdej chwili możesz dostać % z powodem "nie zmieniaj poziomu" 

VNp6c2U.png

Opublikowano

Już chyba lepiej zamknąć ten dział, kiedyś moderatorzy dawali wszystkie newsy, poradniki i tym podobne a teraz 1 post na kilka dni i do tego większość to pomoc z clientem.

Do tego w każdej chwili możesz dostać % z powodem "nie zmieniaj poziomu" 

Popieram. Po co dział, gdzie nic się nie dzieje, oprócz 1 postu na tydzień ?

Opublikowano

Nie no, rozumiem, że ta gra nie jest tak popularna jak LoL, ale bez przesady 0 aktywności w dziale... Ma ktoś pomysł jak to rozruszać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...