Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: berni73

Imię w grze: Berni

Nazwisko w grze: z Titentaw (to nie nazwisko lecz przydomek)

Wiek (prawdziwy): 16

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.: Berni z Titentaw to postać urodzona w niewielkim mieście Titentaw na północ od Grecji. Od małego szkolił się w walce ciężkim orężem. W wieku 21 lat został powołany do służby w cesarskim wojsku gdzie spędził wiele lat. Na starość powrócił do swojego małego miasteczka gdzie się ożenił i miał 2 dzieci.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ zainteresowało mnie jego rozgrywka

Opublikowano

Nick w grze: berni73

Imię w grze: Berni

Nazwisko w grze: z Titentaw (to nie nazwisko lecz przydomek)

Wiek (prawdziwy): 16

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.: Berni z Titentaw to postać urodzona w niewielkim mieście Titentaw na północ od Grecji. Od małego szkolił się w walce ciężkim orężem. W wieku 21 lat został powołany do służby w cesarskim wojsku gdzie spędził wiele lat. Na starość powrócił do swojego małego miasteczka gdzie się ożenił i miał 2 dzieci.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ zainteresowało mnie jego rozgrywka

Ja to muszę skomentować.

Wojna - NUDA

Wojsko - NUDA

Znajomość zasad RPG- Nie pytam się o twoje 10 tylko o to czy graleś na takich serwerach, czy ogarniasz czaty.

Czemu chciałbyś zagrać... - Mało napisane

Piszę - NIE

Opublikowano

Nick w grze: Villager

Imię w grze: Philipphos

Nazwisko w grze: Kasapi

Wiek (prawdziwy): 14 ( Udzielam się na ts)

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Philipphos urodził się w Grecji a dokładniej niewielkim miasteczku. Wyznawano tam trzech bogów : Samonoliusza (Boga wojny) , Meloda ( boga nocy) oraz Sefira (Boga nieba).Jego matka jak i ojciec prowadzili gospodę "Pod Kasapi". Philipphos pomagał rodzicom i gotował jedzenie , zbierał zboże , pasł owcę a w wolnych chwilach ciężko pracował nad swoimi zdolnościami walecznymi.Tak mijały dni , miesiące , lata aż wioskę zaatakowali bandyci . Matka schowała swojego czternastoletniego syna w norze pod gospodą i zaczeła pomagać inny osadnikom. Niestety rodzice chłopca zgineli w dzielnej walce

lecz ochronili miasteczko i uratowali syna.Philipphos zawdzięczał życie matce i ojcu więc postanowił ich pomścić.Nastolatek bez przerwy ćwiczył żeby polepszyć swoją kondycje , zwinność, posługiwanie się mieczem oraz łukiem i miał nadzieję ,że znajdzie bandytów i spełni swoje zadanie. I tak oto Philliphos Kasapi rozpoczyna swoją przygodę w wielkim świecie nazwanym Minecraft.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Tak grałem i to nie jednym , ogarniam czat i większość komend ( Tak w cyferkach żeby podsumować 8/10)

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Mam dość ciągłych niedopracowanych serwerów z frakcjami gdzie graja same dzieci w wieku 8-12 lat . Dlatego myślę że ten serwer nie będzie następnym failem z wojnami gildii i RPG

a>
Opublikowano

Nick w grze: MateoZiom

Imię w grze:Nelit

Nazwisko w grze:Belsito

Wiek (prawdziwy):14

Biografia postaci .:Nelit Belsito jest to młody Egipcjanin wierzący w Selediusza.Kocha łucznictwo oraz zajmowanie się farmą/ogrodem.Jego marzeniem jest przesiadywanie w ogrodach swojego władcy i zajmowanie się nimi.Został wyrzucony z wioski w wieku 10 lat ponieważ wieżył w innego boga.Teraz 21 letni Nelit pracuje na farmie u zamożnego egipcjanina Zycherusza Abosti a jego wynagrodzeniem ejst 25% plonów.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):Jakoś 8,5/10

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Nick w grze: xXx

Imię w grze:Jax

Nazwisko w grze:Konger

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci ..Jako dziecko został porzucony przez rodziców i przysiągł sobie że zemści się na swojej rodzinie.Zaczął odprawiać tajemnicze rytuały do boga Meloda gdyż wierzył że obdarowuje go jakimś darem.Gdy wykonywał jeden z rytuałów został śmiertelnie poparzony.Gdy umierał ujrzał Meloda, który odbierając mu człowieczeństwo przywrócił go do życia.Gdy sie obudził leżał jako 18 letni (demon nw co coś spalonego)człowiek ale jego instynkt zaczął kazać mu zabijać.Mordował z zimną krwią, spał w dzień budził się w nocy.Gdy ktoś ujrzał jego zwęglone trupie ciało zaczął uciekać.Choć był w połowie człowiekiem każdy się go bał.Pewnego dnia przypomniał sobie o zemście na rodzicach i wyruszył do jego starego domu.Gdy wrócił do domu ujrzał Meloda który był jego ojcem.On niewiedzący co zrobić zamachną się małym drobnym sztyletem.Sztylet połamał się na skórze ojca i ojciec znikł.Wtedy Jax dostał olśnienia, jego pociąg do mordowania mógł poszerzyć o dodatkowe zdolności przez rytuał który go prawie zabił.Odprawiając ten rytuał cofną klątwę braku człowieczeństwa ale sam musiał podarować swoją dusze Melodowi.

Jako wysłaniec Meloda chodził i głosił swoją wiarę udziany w czarny płaszcz, kaptur, maskę i dwa sztylety podróżował z miasta do miasta jako zabójczy wysłaniec Meloda zabijając jego wrogów i głosząc jego słowo.Jax nigdy nie stał się człowiekiem ale jego zdolności pozwalały przemieszczać się miedzy ludźmi dostrzegany jako stary mędrzec głoszący wiare w boga

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Tak grałem i ogarniałęm.

Opublikowano

Biografia postaci .:Nelit Belsito jest to młody Egipcjanin wierzący w Selediusza.Kocha łucznictwo oraz zajmowanie się farmą/ogrodem.Jego marzeniem jest przesiadywanie w ogrodach swojego władcy i zajmowanie się nimi.Został wyrzucony z wioski w wieku 10 lat ponieważ wieżył w innego boga.Teraz 21 letni Nelit pracuje na farmie u zamożnego egipcjanina Zycherusza Abosti a jego wynagrodzeniem ejst 25% plonów.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):Gralem na serwerach RolePlay ale nie w minecrafta i chetnie spróbuje

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):Gralem na serwerach RolePlay ale nie w minecrafta i chetnie spróbuje

Do dupy.

Po pierwsze primo krótkie

Po drugie primo mimo tego, że wrzuciles to kilka razy blędów nie poprawiłeś.

Po trzecie prime, też wieŻe w boga... serio masz 14 lat?

Po czwarte primo nie spamuj, twoje coś i tak będzie przez kogoś rozpaczone

Po prostu wstyd

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

TAK:

xXx

Do poprawy:

MateoZiom (nuda, błędy ort.)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nick w grze: Adek29

Imię w grze: Amsterdam

Nazwisko w grze: Gonzales

Wiek (prawdziwy): 14 wiosen.

Biografia postaci (minimum 10 zdań).: Zwyczajny, można nawet rzec prosty mieszczanin, lat około 25. Charakteryzował się wielką znajomością piramid. Fascynowały go owe budowle, jakby nie patrzeć, lubi sporą część kultury Grecko-Rzymskiej. Ma ambicje, pragnie wyjechać do Rzymu i pracować jako architekt-budowniczy. Czy los jest gotów na takie poświęcenie? Tego nie wiadomo, pragnę zauważyć, że ów chłop zwie się Amsterdam a z pochodzenia jest Latynosem. Co Latynos może wiedzieć o kulturze grecko-rzymskiej? I tu jest pewien haczyk, wszystko co powinien wiedzieć o wyżej wymienionej kulturze. Co do cech charakteru, mogę i je wyliczyć. Pracowitość, uprzejmość i cierpliwość. Amsterdam Gonzales jest optymistą, cieszy się życiem póki może i nie żałuję niczego. Potrafi dogadywać się z ludźmi i to na swój sposób bardzo dobrze, jest towarzyski i pełny humoru.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): 9/10. Wysoka samoocena musi być.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Jej, RPG i starożytne klimaty to jedyne o czym w tej chwili marzę. Lubię pogawędzić z ludźmi w sposób "ludzki". To tyle.

Serdecznie pozdrawiam, Peace : *

Opublikowano

Jeszcze do tego gościa Pan_Morden, proszę o nie czytanie jego reklam tacy ludzie chcą wybić swoje beznadziejne serwery na dużo lepszych serwerach minecrafta.

Po prostu żal mi takich ludzi no ale cóż widocznie mpc nic z tym nie robi i trzeba znosić te reklamy...

xxx

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nick w grze: Mostege

Imię w grze: Soran

Nazwisko w grze: Ibrahim

Wiek (prawdziwy): 18

biografia:

Idealista, człowiek wykształcony, z wyższych sfer. W wieku 23 lat, po śmierci rodziny, majętny dziedzic rodu Ibrahimów postanowił dokonać rewolucji w swoim kraju. Pragnął stworzyć kraj, którego ustrój spełniałby jego wizję. Po miesiącach ciężkich przygotowań postanowił dokonać zamachu na gubernatorze swojego regionu, po czym rozpocząć przewrót. Niestety jego plany zostały zdradzone przez najbardziej zaufane osoby. Samemu Soranowi odebrano majątek i podzielono go między spiskowców, po czym został wygnany pod eskortą floty morskiej. W trakcie wygnania flota natknęła się na sztorm, który rozbił formację i rozdzielił więźnia od eskorty. Zbłąkany na łodzi z narzędziami i kończącym się prowiantem natrafił na nowy ląd. Ziemie Grecii, które miały się stać jego nowym domem. Mimo różnic kulturalnych młody Soran był w stanie odnaleźć się w "nowym dla niego świecie". Jego talent w zarządzaniu i architekturze daje mu możliwość stania się ważną osobistością w tym kraju. Młody wygnaniec liczy na to, że będzie w stanie stworzyć miejsce, które uzna za swoją "ziemię obiecaną".

Moje doświadczenie z RPG są duże, lubie te klimaty i stosuję się do wszystkich zasad panujących na takich serwerach.

Dlaczego chcę tutaj grać? Bardzo proste. Szukam serwera RPG, w którym to "RPG" zachowuje swoje znaczenia i ludzie dostosowują sie do tematyki takiej gry.

Nie kręcą mnie wojny. Lubię budować społeczność i wspaniałe budowle.

PS: Poprzez "ziemię obiecaną" mam na myśli własną osadę.

Opublikowano

Nick w grze: Night_PL

Imię w grze: Achilles

Nazwisko w grze: Deranius

Wiek (prawdziwy): 15

Znajomość RPG: 9,0

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Żył on w bogatej rodzinie w mieście Elonidos, był on bardzo uzdolniony.Czcił on boga Selediusza i pochodził on z Grecji.

Wiódł on spokojne życie dopóki ktoś nie zamordował jego rodziców, był on bardzo zrozpaczony że ktoś zamordował jego rodziców.

Postanowił więc wyszkolić się we władaniu bronią i dokonać zemsty na mordercy,

ktoś powiedział mu, że tamtej nocy wychodził z jego domu na północ.

Bez chwili namysłu ruszył w pogoń za mordercą.

Po 10 godzinach odnaleziono sprawce i skazano go na śmierć.

Od tamtej pory Achilles wiódł spokojne życie, założył rodzinę i hodował winorośla

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Tak grałem już na tego typu serwerach, ogarniam czat

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ już od roku szukam tego typu serwera

Opublikowano

Nick w grze: Villager

Imię w grze: Philipphos

Nazwisko w grze: Kasapi

Wiek (prawdziwy): 14 ( Udzielam się na ts)

Philipphos urodził się w Grecji a dokładniej niewielkim miasteczku. Wyznawano tam trzech bogów : Samonoliusza (Boga wojny) , Meloda ( boga nocy) oraz Sefira (Boga nieba).Jego matka jak i ojciec prowadzili gospodę "Pod Kasapi". Philipphos pomagał rodzicom i gotował jedzenie , zbierał zboże , pasł owcę a w wolnych chwilach ciężko pracował nad swoimi zdolnościami walecznymi.Tak mijały dni , miesiące , lata aż wioskę zaatakowali bandyci . Matka schowała swojego czternastoletniego syna w norze pod gospodą i zaczeła pomagać inny osadnikom. Niestety rodzice chłopca zgineli w dzielnej walce

lecz ochronili miasteczko i uratowali syna.Philipphos zawdzięczał życie matce i ojcu więc postanowił ich pomścić.Nastolatek bez przerwy ćwiczył żeby polepszyć swoją kondycje , zwinność, posługiwanie się mieczem oraz łukiem i miał nadzieję ,że znajdzie bandytów i spełni swoje zadanie. I tak oto Philliphos Kasapi rozpoczyna swoją przygodę w wielkim świecie nazwanym Minecraft.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Tak grałem i to nie jednym , ogarniam czat i większość komend ( Tak w cyferkach żeby podsumować 8/10)

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Mam dość ciągłych niedopracowanych serwerów z frakcjami gdzie graja same dzieci w wieku 8-12 lat . Dlatego myślę że ten serwer nie będzie następnym failem z wojnami gildii i RPG

a>
Opublikowano

Przyjęci:

Mostege

Do poprawy:

Night_PL (jest wyraźnie napisane: BRAK WOJEN, widać jeszcze niektórzy nie umieją czytać)

Villager (nie można ataków, napadów, wojen itd.)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wypraszam sobie, to, że mam tylko 12 lat nie znaczy, że jestem niepoważnym, bezmózgim dzieckiem. Poza tym, co z tego ze gram w lola? Jesteś żałosny.

Takim to tylko neta odciąć, albo najlepiej odciąć prąd i zamknąć w klatce.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...