Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Dominik pisał że nie wie przecież :0 Czytaj czasami posty wyższe niż ostatni...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nick w grze : eluge

Imię w grze : Ryzor

Nazwisko : Vrtunisz

Biografia postaci (minimum 10 zdań): W Dawnych Latach Średniowecznych Wojen ... Żył czlowiek o Imieniu Ryzor Był on Magiem Ognia TM Była Kiedyś Wojna Taern VS Kordyir Ryzor pochodził z Kordyiru,Ledwo Wygrali wojne lecz zamek ich legnoł w gruzach Ryzor nie miał gdzie się podziac ,Od teraz jest zdany na siebie , Walczyl z róznymi potworami .. Daje im rade ... Uczy się zaklęc coraz nowszych ..Jest coraz bardziej doswiadczony Został przygarniety do Obozu Sekty Cały obuz zebrał się koło swiatyni mieli pryzwac Swojego boga ... Nawiązali kontakt z nim ..Mistrz rozmawwial z nim .. lecz coś poszło nie tak i mistrz obudzil boga zła Rezuna Był to bardzo wielki Zmutowany Zębaczo-Pająko-Smok ..

Który miał swoje siedlisko pod obozem Orków Mistrz upadł na ziemię Opetany przez boga zła Uzył Pirokinezy ..

I wszyscy w około Upadli razem ze mną ... Straciłem Przytomnośc.. Kilka_dni_pozniej ..Powstałem nikogo w Obozie nie było był tylkolist adresatowany do mnie ... "Nie mogłęm zabic siłą umyslu lecz zrobie to pozniej cziesz się za masz zbyt wysoką Siłę umysłowa bo teraz strzegł byś Wejscia do komnaty Rezuna Podpisał Mistrz" Od teraz Rezor nie dochodzil do zadnej grupy , jest zdany tylko na siebie ...

Znajomość zasad RPG : 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na serwerze? : Lubię gry RPG, a ten serwer zapowiada się fajnie.

Opublikowano

teraz jest 1.4.2 wiec z piramidy powinin isc

promien swiatla ciekawi mnie jaki poziom trudnośc

dales na labirynt i półapki zamieszczone w piramidzie

'budowały je miliony" miliony ? a czy to nie za mało prawdziwe piramidy były budowane przez min 10mil niewolników.

Opublikowano

Nick w grze: CyberShotPL

Imię w grze: Ezio

Nazwisko w grze: Auditore

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Gdy Ezio miał 15 lat wyruszył w nieznane. Aż dotarł do 2 wysp i jego dalsza historia jest nieznana.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 10/10 Bardzo dobrze. Grałem na wielu serwerach tego typu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...