Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinienem się przejąć tą opinią?

Haha, mam ci mówić co masz robić? Sam nie potrafisz uznać co będzie lepsze? Przykre.. Powiem ci tyle, jeśli będziesz jeździł po wszystkich, to może się to dla ciebie po prostu źle skończyć. I nie, to nie jest groźba czy coś, to jest po prostu coś, co warto zapamiętać. A teraz wybacz, ale nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto swoją osobą nie prezentuje nic interesującego.

Co się paczysz?

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha, mam ci mówić co masz robić? Sam nie potrafisz uznać co będzie lepsze? Przykre.. Powiem ci tyle, jeśli będziesz jeździł po wszystkich, to może się to dla ciebie po prostu źle skończyć. I nie, to nie jest groźba czy coś, to jest po prostu coś, co warto zapamiętać. A teraz wybacz, ale nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto swoją osobą nie prezentuje nic interesującego.

Kilka zdań protekcjonalnym tonem w odpowiedzi na jedno zapytanie. Uwielbiam to. Musiałeś się mocno podniecić.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Kilka zdań protekcjonalnym tonem w odpowiedzi na jedno zapytanie. Uwielbiam to. Musiałeś się mocno podniecić.

'Musiałeś'? Wypraszam sobie, jestem kobietą. I tak, oczywiście, masz rację, bo przecież ludzka głupota jest taka podniecająca.

Co się paczysz?

Opublikowano

Twój serwer to niedorobiona tandeta, którą mogą się jarać tylko 10-latkowie. Zero własnej inwencji, żadnych oryginalnych pomysłów. Myślisz że jak w tytule będzie "starożytność" a ty napisze byle jaką historykę z poprzekręcanymi nazwami, pełną błędów ortograficznych, stylistycznych i gramatycznych, to przyjdzie do Ciebie tłum poważnych graczy. Otóż nie. Przyjdą do Ciebie same dzieci, które podniecają się Tibią albo LoLem. No chyba, że o to CI chodzi, to spoko. Nie masz żadnych konkretnych screenów, nie masz strony internetowej, nie masz forum, nie masz trailera żadnego. Wrzuciłeś na mpc jakąś badziewną reklamę i wyobrażasz sobie nie wiadomo co. Przykre.

Prawdziwych graczy zapraszam na rewelacyjny serwer RPG AVERNUS. Wejdź i zarejestruj się, nie zwlekaj!

www.avernus.pl

ilość miejsc ograniczona!

Kolego wyjazd stąd... Sam sądziłem, że twój serwer będzie konkretny no, ale widzę, że po wszystkich jeździsz i do tego reklamujesz się w nie swoim temacie. Poza tym, sam napisałeś, że serwer zapowiada się "fajnie". Uzasadnienie "Mam się przejąć tym komentarzem" Przynajmniej MI niczego nie wyjaśnia, bo niczego konkretnego nie powiedziałeś, brakuje argumentów?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Damian opisz każdego z ekipy - albo chociaż podaj wiek/nick z gry, a jako iż wiele Twoich pomysłów to fake zaczekam na OFFICIAL START i wtedy napiszę podaneczko :>

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@up

Jak to mawia Blizzard: "Jak będzie to będzie"

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

Nick w grze:

Hotarti

Imię w grze:

Emhyr

Nazwisko w grze:

van Emreis

Wiek (prawdziwy):

15.5

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Emhyr van Emreis był szlahetnie urodzonym synem Dunego van Emreisa. W wieku 16 lat widział jak dwóch zazdrosnych o żonę jego ojca bogatych kupców zabija jego ojca, gwałci i zabija matkę, oraz zabijają jego dziadka - jedyną osobę która przez te 16 lat naprawdę się nim opiekował.

Emhyr cudem uszedł z życiem w ostatniej chwili ratując się ucieczką do lasu.Gdy po kilku dniach spędzonych w buszu chłopak wraca do miasta ,zastaję

swój dom spalony a jego zdjęcia wiszą na ulicach miasta jako poszukiwanego mordercy swoich rodziców.

Chłopak znów cudem uchodzi z życiem uciekając przed goniącym go tłumem mieszkańców ,którzy kochali jego rodziców.Teraz ,gdy ma już 19 lat postanawia się zemsic. Jego celem jest odzyskanie dobrego imienia, majątku i posłuchu wśród ludu!

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):

Do tej pory grałem na 2 serverach które były naprawdę RPG

Ale na obu "ogarniałem" -potrafię się wczuć w klimat servera.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Jak napisałem wyżej. DO tej pory grałem na 2 tego typu serverach.

Dlaczego to przytaczam? Otóż oba te servery dawno nie istnieją gdyż było zbyt mało ogarniętych graczy a za dużo dzieciaków które wbijały na

chwilę , hejtowały i wychodziły.z ciekawą historią.Szukam servera na dłużej ,

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@up co to jest urodzonymósynem ?!?!

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

@2xup oj nosz czepiacie sie, nie , nie gwałcą mu dziadka tylko zabijają ;D

juz poprawilem ;p

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Wypraszam sobie, to, że mam tylko 12 lat nie znaczy, że jestem niepoważnym, bezmózgim dzieckiem. Poza tym, co z tego ze gram w lola? Jesteś żałosny.

Takim to tylko neta odciąć, albo najlepiej odciąć prąd i zamknąć w klatce.

Nie ma nic złego w grani w lola. Ani w Tibię. Ani oglądaniu pokemonów i power rangers.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@2up Yyy, gdzie jest biografia?

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Jako właściciel i główny administrator serwera Avernus, pragnę wszystkich serdecznie przeprosić za Pana Mordena. To masz serwerowy łobuz i drań. Zabija, kradnie przedmioty, zaczepia... No cóż, taka jego rola - wprowadzać zamieszanie i zwracać uwagę. Troszkę przesadził i muszę wyciągnąć wobec niego konsekwencje. Zarząd mpc forum niestety nie jest w stanie tego zrobić bo... no właśnie, ale to inna historia.

Oczywiście nie pragniemy krytykować niczyjego serwera, ani ludzi którzy włożyli w niego swoją pracę i trud. Co więcej, naszą intencją i myślą przewodnią jest nawiązywanie pozytywnych relacji oraz współpracy z administracją innych ciekawych oraz oryginalnych serweró w Polsce.

pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Opublikowano

Nick w grze: Wilczasnky

Imię w grze: Wilczansky

Nazwisko w grze: Robak

Wiek (prawdziwy): 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.: Wydostałem się z krainy ciemności. Było jak widać bardzo ciemno. Większości nie pamiętam. Ale wiem, że coś złego zrobiłem. Moja pani... Meloda... Tak to ona. Wyjżawszy poza jej ciemnościową poświate zobaczyłem dzień, a przed nim, epicką przygodę.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Trochę pogrywałem, moje "zasady" jak to można ując, sa tak na 5/10.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Jakoś tak, jak ktoś pamięta, grałem już na tym serwerze : )

Opublikowano

DO POPRAWY:

Wilczasnky (6 zdań, co to za imię i nazwisko? Słaba historia, wiem, że byłeś i co dalej?)

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Nick w grze:GoToHeaven123

Imię w grze:Vengord

Nazwisko w grze:Celtykański

Wiek (prawdziwy):13 (ale znam orografię, komendy itp.)

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Vengord przybył z Północy, z krainy zwanej w jego ojczystym języku "Nordenhoffen". Pochodził z bogatej, szlacheckiej rodziny. Ojciec jego był wielkim i wpływowym magnatem. Pragnąc jednak coraz to większego majątku zaprzedał duszę demonom piekiel. To by jego wielki blad. Stwal sie z wolna sam demonem. Pewnego dnia ,kiedy przemiana zaszla calkowicie, Vengord uciekl ze zniszczonej przez ojca wioski. Wyruszy on na poludnie. przeplynal Wielki Morze i dotarl do kraju zwanego Ewen. Zostal tam wielkim wojownikiem i szczdrym szlachcicem. Wszystko co mial rozdawal dla biednych, przez co byl kochany, ale dla wrogow byl bezlitosny. Wygrano dzieki niemu wiele znaczacych bitew i w innych krajach bano sie go, a jednoczescie czczono za szczodrosc. Najbardziej milowal Bostwa o imieniach Afroderiusz i Samonoliusz...

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):Tak wiele razy, wiem jak działa chat odległościowy itp. Jeśli chodzi o skale 1-10 to oceniam swą znajomość na 9,5.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Od dawna szukam dobrego serwera Role-Play, a ten zapowiada się świetnie.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

@up Do poprawy, nie toleruje bitew o cokolwiek... Ucieczek itp.

JEŚLI JESZCZE RAZ ZOBACZĘ TAKIE PODANIE ZAWIERAJĄCE WOJNE, UCIECZKĘ, NIE BĘDZIE MOŻNA POPRAWIĆ JUŻ PODANIA I NIE BĘDZIESZ MIAŁ MOŻLIWOŚCI WEJŚCIA NA SERWER!!! Piszę sto razy, ale nikt nie słucha!

Może być najlepsza na świecie nie przyjmę.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...