Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Puher

Imię w grze: Dawid

Nazwisko w grze: Ciastkowski

Wiek (prawdziwy): 11

Opublikowano

@up Przyjęty.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

kajskus jak obowiązkowe textury to wgraj zeby kazdy gracz ktory wbije na serwer mial odrazu wgrane te tekstury (Tylko oczywiście za jego zgodą)

Opublikowano

Przepraszam znowu, najważniejszy plugin odpowiadający za lokalne czaty po prostu z nie wiadomych przczyn -padł i muszę szukać zamiennika.

Start serwera opóźni się do 21:00 jeszcze raz bardzo przepraszam...

Opublikowano

Imię i Nazwisko (musisz być przyjętym na serwer, już pewniakiem: Marco Johnson

Na czyjego "szefa" startujesz: Zielarzy

Biografia jak zostałeś "szefem": (To jest tak jakby dokończenie mojej biografii ;d) ...Po tym jak w nocy włóczyłem się po mieście dostrzegłem starca odzianego w tunikę. Spytałem się czemu o takiej porze sam tutaj stoi. Odpowiedział, że szuka praktykanta na alchemika gdyż sam nie może ciągnąć tego interesu. Nie miałem żadnej pracy ani domu, postanowiłem, że będę studiować Alchemię. Starzec zaprosił mnie do swojej chaty. Chata wyglądała na rozpadającą się. Stary mężczyzna zaprosił mnie do domu, zrobił herbatę i usiedliśmy przy stole. Opowiedziałem mu całą moją historię. Dowiedziałem się, że starzec ma na imię Amendus Rivers. Stary Amendus szukał ucznia, ponieważ już jest stary i chciałby przed śmiercią przekazać komuś całe swoje mądrości. Rozmawialiśmy jeszcze krótką chwilę i poszliśmy na spoczynek. Rano rozpocząłem studiowanie Alchemii. Na początek Amendus pokazał mi jak przygotować się do tworzenia eliksiru, czyli wymienił mi wszystkie narzędzia, które będą mi potrzebne. Potem pokazał i opisał działania kilku ziół. Ogólnie każdy dzień rozpoczynał się tak samo i kończył. Nauczenie się wszystkich tajników Alchemii zajęło mi 2 lata. Pewnej nocy, gdy świętowaliśmy ukończenie mojej długiej nauki Stary Amendus poczuł, że nadeszła jego pora. Osłabł i spadł na ziemię. Przestraszyłem się zaistniałą sytuacją, wziąłem starca na ręce i położyłem na łóżko. Ostatnią wolą Amendusa było, abym uczył młodych ludzi Alchemii. Tak więc spełniłem wole mojego Mentora. Założyłem Akademię gdzie uczę ludzi nauki o roślinach i miksturach.

Dodatkowe info nt. zielarstwa (czy umiesz robić większość minecraftowych mikstur itd.): Umiem tworzyć wszystkie mikstury.

PS.

Biografię mojej postaci znajdziecie na stronie 6.

Opublikowano

Nick w grze: miner

Imię w grze: Surfus

Nazwisko w grze: Serwio

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci : Surfus Serwio,Albeta Serwio i Bardon Serwio to zwykła rodzina zamieszkująca pewien lasek.

Jednak niedługo po śmierci ojca, Surfus podsłuchał rozmowy matki i urzędnika o podatkach.

Kiedy rozmowa się skończyła musieliśmy od razu opuścić dom i udać się do Greci.

Kiedy dorosłem musiałem się wziąć za siebie i udać się na treningi walki miecza.

I w końcu zdarzyło się, WOJNA!

Zamordowali moją matkę i zostałem sam na szerokim świecie.

Mój trener walki zauważył u mnie zdolności rycerskie.

I zostałem rycerzem, jednak nie zwykłym rycerzem, gdyż strażnikiem samego faraona.

Dostawałem wielkie sumy pieniężne jednak to i tak za mało by wskrzesić moją matkę i ojca ze świata zmarłych.

​ W końcu zbudowałem willę, ożeniłem się i żyłem w Greci spokojnie do końca mych dni.

Znajomość zasad RPG : 10/9

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ ogromnie lubię serwery tego typu i BAAAAARDZO dobrze mi się na takowych Gra

Pozdrawiam, Miner

PS. Sorry że tylko 9 zdań.

;)

Opublikowano

Nick:wojwym

Imię i Nazwisko :Hektor Rammus

Na czyjego "szefa" startujesz: Górników

Biografia jak zostałeś "szefem":Nazywam się Hektor . jak pisałem jestem mężnym wojownikem. Lecz zmieniłem swoje postępowanie i postanowił zostać....górnikiem.Tak ! górnikiem otóż to.Pracowałem ciężko w kopalniach , ale tez na zewnątrz przez piętnaście lat , wydobywając najznakomitniejsze surowce . Po piętnastu latach zamarzyłem sobie zostać szefem całego tego szlachetnego społeczeństwa , moich kochanych braci : "Górników". Po spędzonych wielo letniej tułaczce w kopalniach udało mi się po dwudziestu latach wydobywania , zostać Szefem Górników.

PS:(nie lubie pisać liczbami np: nie 10 tylko głoskami :dziesięć )

Dodatkowe info nt. zielarstwa (czy umiesz robić większość minecraftowych mikstur itd.):Nie pisze o tym , ponieważ do górnictwa nie potrzebne jest zielarstwo , przepraszam za dodatkowy spam.

@Edit na potrzeby dopisku

Opublikowano

Nick:Mostege

Imię i Nazwisko (musisz być przyjętym na serwer, już pewniakiem: Soran Ibrahim

Na czyjego "szefa" startujesz: szefa farmerów

Biografia jak zostałeś "szefem":

Soran zaraz po przybyciu bezzwłocznie udał się na zwiedzanie nowo poznanej cywilizacji. Wpadł w zachwyt kiedy ujrzał cuda architektury, literaturę, usłyszał poezję, język i muzykę, która powlekała miejskie ulice. Zbaczając na przedmieścia dostrzegł problem. Farmy otaczające miasto były zaniedbane i niewydajne w stosunku do ich potencjału. Namiestnik ziem tego miasta obiecał osobie, która rozwiąże problem ważne miejsce w społeczeństwie. Soran wyczuł okazję do szybkiego wybicia się w górę i możliwość realizacji swoich planów. Niezwłocznie udał się po przyżady kreślaskie i usiadł do pracy. Nad problemem nie myślał długo, ponieważ był osobą wykształconą w zarządzaniu terenem miejskim i optymalizacji produkcji rolnej. Tego wszystkiego nauczył się jeszcze za młodu. Warto wspomnieć, że status jego rodziny pochodził między innymi od jego przodków, którzy przy pomocy swej niezłomnej myśli innowacyjnej opracowali nowy system uprawy i zarządzania farmami. W ten sposób zwiększyli produkcję na swoich ziemiach i dorobili się niebotycznego mająku. Po kilku godzinach rozważań i planowania młodzieniec udał się z rozrysowanym planem zagospodarowania ziemią do urzędników, którzy już przy samym wglądzie byli niesłychanie poruszeni.

Najwidoczniej pierwsze wrażenie było conajmniej zadowalające. Oczekując na decyzję najwyższych osób rzadzących młody Soran udał się na pola uprawne aby zwizualizować swoją koncepcję przyszłych zmian w tej krainie.

Dodatkowe info: Soran Ibrahim jest wybitnym administratorem i architektem co pozwala mu zbudować plantacje i farmy nie tylko wielkie i wydajne, co również piękne i majestatyczne w swojej okazałości. Wybranie go na szefa może przynieść jedynie same korzyści.

Opublikowano

Nick w grze: Craapsi

Imię w grze: Utern

Nazwisko w grze: Cerk

Wiek (prawdziwy): 12

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Witajcie.

Jestem Utern Cerk, syn kowala Eldera i szwaczki Mermidy.

Kiedy miałem 15 lat zamordowali mi rodziców.

Wychowywała mnie rodzina Kleraz.

Od razu kiedy ukończyłem 18 lat zacząłem szukać człowieka, który zabił moją rodzinę, aby się zemścić.

Kiedy miałem 23 lata znalazłem go i zabiłem.

Osoba, która widziała jak to zrobiłem powiedziała straży kto i co zrobił.

Kilka dni później zaczęli mnie szukać, a 3 tygodnie później mnie złapali.

Kiedy byliśmy już przed miastem przyjechali bandyci i mnie porwali.

Od razu pierwszej nocy uciekłem do Greckiej miejscowości Knossus

I tak zaczęła się moja historia.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 8-10

Premium: Niestety nie(planuję kupić)

Opublikowano

Nick w grze:PRO_GAMER2000

Imię w grze:Maciek

Nazwisko w grze:Nowak

Wiek (prawdziwy):12

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...