Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mhm no dobra czyli już nigdy tu nie pogram a naprawdę chciałem :/

Próbuj napisz prostą,ciekawą historyjke postaci bez jakiejś zbędnej magii,ucieczek,wojen to na pewno się uda.

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-

Nick w grze:

JJ666

-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-

Imię w grze:

Malzahar

Nazwisko w grze:

Nieznane

Wiek (prawdziwy):

14

-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_--_

Biografia postaci (minimum 10 zdań):

Istnieje istota o imieniu Malzahar, która prawdopodobnie narodziła się, gdy wielka fala energii wybuchła w tak zwanej nicości. Nikt tak naprawdę go nie zna, a ci którzy poznali, nie zdążyli o tym donieść. Mówi się ze jest to wysoki mężczyzna okryty znakami w purpurowej szacie. Zawsze nosi przy sobie sztylet pokryty jakimiś dziwnymi znakami, jednak w większości używa magii nicości, aby pochłaniać moc, a jednocześnie zabić. Jego największym wrogiem jest, jak mi wiadomo z różnorakich źródeł, jest Samonoliusz, najokrutniejszy bóg, który próbował go zniszczyć.

Przewagę daję mu dar przewidywania przyszłych wydażeń. Malzahar to stworzenie, które porząda energii. Im więcej jej pochłania tym wiecej ludzkich uczuć nabiera. Powoli staje się istotą moralną. Wiadomo mi, że ostatnio próbował pohamować swoją żądze, jednak nic nie jest pewne. Jego celem jest zdobywanie energii, a także pochłonięcie aury Samonolusza.

-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_-_--_-_-_-_

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):

9.9/10

Opublikowano

JJ666 przyjęty.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nick w grze: Damik936

Imię w grze: Tyler

Nazwisko w grze: Nieznane

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci (minimum 10 zdań): W wielkiej dolinie Konga leżała mała wioska Szachtar. W wiosce urodził się mały, zdolny chłopiec który na imie miał Tyler. Przy porodzie zmarła mu matka, a rozpaczony ojciec samotnie wychowywał syna. W Szachtarze były koszary gdzie od sześciu lat się tam chodziło, trenowało od rana do nocy. Młody Tyler wyróżniał się spośród innych chłopców, dlatego już w wieku 9 lat chodził na polowania ze starszymi rówieśnikami. Ojciec był z niego dumny, z tej okazji sam zrobił dla niego złote ostrze, które miało mu posłużyć do obrony siebie oraz mieszkańców wioski przed potworami i zakonem Kungo. Zakon Kungo to wyznawcy Boga Eliota który panował piekłem. Zakon napadał na Szachtar dość często, ale zazwyczaj przegrywał, ponieważ szkoleni od młodych lat wojownicy mięli doskonałą taktykę i Kungo nawet nie dostawało się do centrum wioski. Chłopcy od 15 lat mogli już jeździć na bitwy wraz z starszymi wojownikami. Młody Tyler był najzdolniejszy w swoim wieku, oraz przerastał umiejętnościami nawet starszych od siebie wojowników. Ojciec szkolił go indywidualnie, dlatego był tak dobry. Wyruszał na bitwy pod okiem swojego ojca, zwyciężał i wracał do wioski z wielkimi łupami, zyskiwał chwałę aż został generałem wojsk ojca. Po różnych bitwach, chciał zakończyć istnienie zakonu Kungo i postanowił wyruszyć na nich z całą swoją armią. I tak też się stało, Tyler zwyciężył - ale niestety, z tej wojny nie wrócił jego ojciec. Zginął z rąk przywódcy Kungo, Empirasem. Tyler zdążył go pomścić, ale załamany wrócił do wioski, a po kilku dniach nie mogi Tylera znaleść - okazało się, że wyruszył w świat w poszukiwaniu spokoju...

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): Nie lubie się oceniać, ale jeżeli jest to nakazane, to 8.5/10

David Villa ♥

Neymar da Silva Junior ♥

FC Barcelona ♥

Opublikowano

Ajć kajsksus coś Ty namieszał, można zakładać własne miejscowości owszem, ale to ma swoje prawa, warunki.

Dziękuję za odpowiedź .

Czy mógłbyś jeszcze przedstawić ogólne zasady zakładania wiosek , i osobiste serva ;P? Czy na servie będą ? ;O

Opublikowano

Nick w grze: Tomeczek

Imię w grze: Seneshan

Nazwisko w grze: nieznane

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Seneshan urodził się na dalekim wschodzi w wiosce Se-Son. Był to syn wioskowego kowala. Seneshan chciał pójść w ślady ojca lecz będąc mały nie miał na dość siły by udźwignąć młot ojca. Seneshan z tego podu był bardzo zawiedziony sobą. Ojciec widząc to chcąc poprwić mu humor wytworzył dla niego młot. Lżejszy od swojego, aby syn mógł go unieść. Ojciec dając mu jego młot powiedział:

- synu, rób to czujesz, a w tedy z pod twojej ręki będą wychodziły najpęknijsze miecze, topory i wszelaka inna broń.

Chłopiec zrozumiał co powiedział mu ojciec i zaczoł tworzyć co dyktowało mu serce. Do dziś z pod jego młotu wychodzi najpękniejsza broń.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 7-8

POPRAWA

Opublikowano

PRZYJĘTY:

Damik936

DO POPRAWY:

Tomeczek (za dużo nie wiem o twojej postaci, nudna historia)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

Malzahar, trochę przesadziłeś z tym podobieństwem twojej postaci do Malzahara z League of Legends. Według mnie nie zasługuje on na przyjęcie

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@Up Osoby które dają like w temacie (pierwszy post zapowiedź) mają taką szansę będzie losowanie wśród znajdujących się tam nicków ...

Opublikowano

Nick w grze: rrjan

Imię w grze: Jan

Nazwisko w grze: Donsters

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Nazywam sie rrjan, jestem skromnym posiadaczem Kramu Warzywnego w Zimbabwe, w rodzinnej wiosce Haren, sklep otrzymałem po ojcu. Gdy miałem 17 lat zaczołem uczęszczać do szkoły łucznictwa po 3 lat nauki zostałem zwerbowanydo Obrony mojego miasta przed Ewen. Niestety, przegraliśmy. Zostałem wzięty do niewoli dopiero po roku pracy, zostałem obywatelem i przekonałem się że to piękny kraj, razem z rodziną zamieszkaliśmy tam i założyliśmy nowy Kram.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 8

Opublikowano

@2Up Trzymam sie od zawsze zasady że nie wymieniam nikomu pluginów dostępnych na serwerze, i tak zostanie.

TexturePack - RomeCraft 1.3.1 x16 jak się nie mylę...

Opublikowano

DO POPRAWY:

Tomeczek (nudna historia, napisałeś tylko, że ojciec to kowal i dał ci młot, co robiłeś jak go otrzymałeś?

rrjan (nuda, nic nowego, Zostałem wzięty do niewoli dopiero po roku pracy?!?!?!?! WTF)

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Nick w grze: AdrianQu

Imię w grze: Adrian

Nazwisko w grze: Grop

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Jestem magiem. Uczyłem się białej i czarnej magii. Czarna magia nie jest używana bez powodu. Mam własną wieże na szczycie góry. Wielu osobom doradzałem jak mają postąpić. Broniłem miasta w czasie wojny. Znam dużo zaklęć. Uczył mnie jeden z najwybitniejszych magów, stawałem się coraz lepszy i lepszy i pomyślał on że mogę być nawet silniejszy od niego. Więc próbował mnie zabić. Uciekłem przed nim do wioski. Znalazła mnie jakaś kobieta która dała mi jedzenia oraz wody. Od tego momentu postanowiłem być jak ta kobieta (pomagać innym)

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 7

@edit

Można poprosić o jakiś kontakt z H@ mam ważna sprawe. I gdzie forum?

Opublikowano

Dziękuje za like

Na serwerze co dwa tygodnie będą się odbywać igrzyska olimpisjkie (wyłącznie dla mężczyzn)

Rzucanie kulą, biegi itd.

Wygrana będzię przepustką do raju, brak płacenia podatków wielka willa i chwała.

Closed Beta odbędzie się 26 września o godzinie 17:00

WYGRALI:

huZKpl.jpg

LGteCl.jpg

TERAZ DOBIJMY 50 LIKE-ÓW A DODAM 10 SCREENÓW SERWERA

ORAZ DUŻY SPIS FUNKCJI MAGA !

Opublikowano

DO POPRAWY:

AdrianQu (nudna historia, czym głównie się zajmujesz, czym będziesz się zajmował w grze?)

LanoMC (nudna historia, gadasz tylko o jakims króliku)

Vernirn (ładna historia, lecz znowu wojna! WYMAGAM ORYGINALNOŚCI, czytajcie moje posty zanim coś napiszecie....)

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...