Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IP SERWERA s28.mineserv.eu:25997

Jeśli ktoś się nie może dostać na serwre z powodu wl pisac.

Serwer w trakcie renowacji.

Brak spolszczonego Authme.

Brak czatów lokalnych (Mega problemy) Będzie jutro.

A więc używajcie [OOC]

A bez nawiasów In the character .

Opublikowano

Przepraszam, plugin nawalił widocznie nie wszystko zostało dokończone.

Błąd z whitelistą, spawnem, czatem oraz imionami i nazwiskami.

Nie wiem czemu się tak stało ale po restarcie się usunęł imiona i nazwiska.

Muszę je napisać od nowa :/

Opublikowano

Idzcie spać no lify. Dajcie mu spokojnie skończyć pracę, rano po kościółku sobie pogracie; D

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Zengeds przyjęty

MrŚniegu nie, do poprawy, co to za historia? Nic nie wiem o tobie. 6 zdań.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Mam taką sprawkę co do szefów profesji, bo jeśli są 2 królestwa to szefów też chyba 2 powinno być, a i jeszcze do wyboru tych szefów, to jakoś tak mało czasu na to było, ja osobiście na imprezie byłem. i nawet nie wiedziałem że takie coś było, więc z mojego punktu widzenia to takie to mało sprawiedliwe.

Prosił bym więc o odpowiedzenie na moje pytania, oraz Pozdrawiam Vernirn.

Opublikowano

Przepraszam, pozwoliłem wypowiadać ci się na temat podań?

Scorpion Elif Mocny - Przyjęty

Menober - Oczywiście nie przyjęty. Nie, bez możliwości poprawy.

puher - fajne nazwisko... Jednorożec? Really? Nie, bez możliwości poprawy.

Masz tak samo prawo do tego jak i ja i proszę więcej szacunku do starszej osoby, nie będę tolerował takiej gadki...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Ale słuchaj, ja czytam podania i wiem co jest w nich napisane i wiem kogo przyjąć, a kogo nie, dobra, nie chce mi się kłócić z tobą, bo nie od tego jestem jak już wspomniałem.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Dla sprostowania pakerek - Benny to nasz budowniczy.

Chłopcy jak chcecie się kłócić to gg , serwer ( przed otwarciem )lub pw

Opublikowano

kajskus a co jeśli niektóre osoby tracą na tym że mogli by być lepszymi szefami niż ci co są? Ja bym na nowo zrobił rekrutację szefów, i wtedy by było wybranych 2 szef i zastępca. Nie odpowiedziałeś mi też na pytanie czy będzie 2 szefów czy 1 (po 1 na nacje).

Opublikowano

kajskus a co jeśli niektóre osoby tracą na tym że mogli by być lepszymi szefami niż ci co są? Ja bym na nowo zrobił rekrutację szefów, i wtedy by było wybranych 2 szef i zastępca. Nie odpowiedziałeś mi też na pytanie czy będzie 2 szefów czy 1 (po 1 na nacje).

Kamisti najlepiej by bylo jak zostawic tych szefow co sa i zobaczyc jak sobie radza na serwerze, jak zle im idzie oglosic na forum i grze i zrobic podanie na tego szefa od nowa (Oczywiscie tam gdzie zwolnilo sie miejsce)

Opublikowano

Nick w grze: BezikPl

Imię w grze: Cyryl

Nazwisko w grze: Kasapi

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci : Nigdy nie zastanawiałem się kim jestem czy skąd pochodzę. Pustynia nie dawała czasu na podobne rozmyśnia.

Byłem pewien tylko jednej rzeczy - Nie narodziłem się jako nomad. Nikt nie przyznał, że jestem obcy, ale mimo to wiedziałem.

Pustkowia, na których się wychowywałem nauczyły mnie realizmu. Nie było tu miejsca na błędy, bowiem mogły one kosztować życie.

Czułem jednak, że bycie nomadem nie jest moim powołaniem. Dlatego pewnego dnia, w wieku 15 lat,ukradłem wielbłąda, zapasy na kilka dni i uciekłem z obozu.

Po dwóch dobach dotarłem do małego miasta portowego. Początkowo miałem w planie przeprawienie się przez morze do Grecji, ale pewne sytuacja całkowicie zmieniła moje plany.

Otóż, po sprzedaniu wielbłąda szedłem sobie do stodoły w której chwilowo mieszkałem. W pewnym momencie poczułem silne pchnięcie w plecy, po którym upadłem.

Szybko podniosłem się i zacząłem gonić nieznajomego, bo domyślyłem się, że jego celem były moje pieniądze za wielbłąda.

Jednak po kilkudziesięciu metrach ów złodziej upadł. Szybko podbiegłem do niego i odebrałem mu sakwę z pieniędzmi.

Jednak, gdy chciałem odejść, poczułem, że ten człowiek może mi się do czegoś przydać. Zaniosłem go do stodoły i położyłem

przy nim bochenek chleba oraz dzban wody. Gdy ocknął się i zjadł, pogrążyliśmy się w rozmowie. Dowiedziałem się, że nazywa się Teonas i

nie lubi rozmawiać o swojej historii. Przez kolejne lata pracowaliśmy u rzemieślnika, dzięki czemu zgromadziliśmy dużą ilość pieniędzy.

W czasie pracy dużo dowiadywałem sie o Teonasie, aż pewnego razu wyznał mi, że wychował się w Zakonie Zabójców, który został zniszczony przez faraona.

Bardzo zaciekawiła mnie ta informacja, choć wyznając historię innej osobie niż mnie dużo mógłby ryzykować.

W wieku 20 lat razem z Teonasem wsiedliśmy na statek handlowy i ruszyliśmy w kierunku największej wyspy greckiej - Kredy.

Być może tutaj odkryję swoje powołanie i prawdziwy cel życia...

Znajomość zasad RPG: Rozumiem jak działa RP i znam ogólne jego zasady.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ ciekawi mnie jego tematyka.

1990c1f6bf247ce525aba19f4f175b85.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...