Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Gnoju ( z góry przepraszam za nick, ale mam nadzieję, że potraktujecie go z przymrużeniem oka. )

Imię w grze: Teonas

Nazwisko w grze: Apoloniusz

Wiek (prawdziwy): 16

Biografia postaci (minimum 10 zdań) : Urodziłem się w zakonie zabójców w Ewen. Moja matka i mój ojciec już od pierwszych lat mojego życia przygotowywali mnie do roli mordercy. Odprawiano na mnie przeróżne rytuały, moja skóra jest pełna znaków wypalonych ogniem oraz wydzierganych ofiarnym nożem. Wszystkie te obrzędy miały ochronić moje ciało i dusze w przyszłości. Codziennością były mordercze treningi, przy których nie raz padali moi rówieśnicy. W wieku 14 lat, podczas ostatecznego testu, miałem po raz pierwszy zabić. Rada Starszych chciała sprawdzić czy jestem gotowy aby "uciszać dla zakonu". Moim celem był stary pustelnik mieszkający niedaleko naszej kryjówki. Rozcinając jego szyję czułem niebywałą przyjemność. Powróciwszy do zakonu ujrzałem jedynie zgliszcza, chaos i śmierć. Wszyscy zostali wymordowani wliczając w to moich rodziców. Jedyną poszlaką był papirus leżący obok ciała naszego mentora. Był to dekret faraona na mocy, którego cały zakon miał zostać wymordowany. W moim sercu istniała teraz tylko nienawiść i rządzą krwi. Szukając zemsty musiałem udać się do stolicy Ewen. Po kilku dniach bezkresnej tułaczki dotarłem do małego miasta portowego. Nie jadłem i piłem od wielu dni, przeżycie umożliwił mi tylko trening, któremu poddałem się w dzieciństwie. Będąc na skraju wyczerpania podjąłem się próby kradzieży. Zauważyłem, że chłopak w moim wieku trzyma w ręcę sakwę wypełnioną pieniędzmi. Nie mogłem nie skorzystać z takiej okazji i zaatakowałem go. Kiedy leżał na ziemi, chwyciłem za sakwę i zacząłem uciekać. Niestety po kilkudziesięciu metrach gonitwy po prostu upadłem na ziemie z braku sił. Obudziłem się w stodole widząc tego, przed którym uciekałem. Zaoferował mi pomoc. Na imię miał Cyryl i był nomadem. Pomyślałem, że bezpośrednim, nieprzemyślanym atakiem na faraona nic nie osiągnę. Na wyprawę potrzebowaliśmy sporej kwoty pieniędzy, dlatego też przez kolejne lata dorabialiśmy u prostego kowala. W tym czasie rozwinęliśmy nasze relację oraz wyznałem mu moją historię, lecz nie wiem do końca jak ją odebrał. Po 5 latach wypłynęliśmy statkiem do Kredy. W tym czasie nie porzuciłem mojej zemsty, odbuduję zakon i przywrócę mu dawną chwałę!

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): 10. Grałem na wielu serwerach, mam ogromne doświadczenie, znam wszystkie zasady.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Brakowało mi gry RP, dlatego pragnę znaleźć jakiś fajny serwer i pomóc w tworzeniu go.

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam, że to może być ciekawe doznanie zagrać na RPG, ponieważ nie grałem jeszcze na tego typu serwerach. Zagram na 100%

Calezz

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Nick w grze: UNREAL_D

Imię w grze: Unre

Nazwisko w grze: Ischyrion

Wiek (prawdziwy): 16+

Biografia postaci:

Miejsce i data narodzin Greka o imieniu Unre nie są znane nikomu włączając w to jego samego. Z niewiadomych przyczyn jego rodzice porzucili go gdy był jeszcze dzieckiem. Trafił do obozu niewolników, gdzie dorastał w pocie czoła spełniając polecenia swoich licznych panów. Głównym zajęciem Unre oraz innych niewolników była budowa traktu w krainie zwanej Lakonia. Nim droga została ukończona Unre osiągnął pełnoletność. Zarządca obozu niewolników stwierdził wówczas, że nie Unre nie jest mu już potrzebny. Został wystawiony na aukcję w mieście Ialissos. Jego nowy właściciel był bogatym mieszczanem w podeszłym wieku, zajmował się on handlem, toteż nowa praca Unre polegała głównie na przenoszeniu najróżniejszych towarów w najróżniejsze miejsca. Po upływie kilkiu lat handlarz odszedł z tego świata. Zgodnie z prawem jego niewolnicy, tak jak każda inna własność miały trafić w ręce spadkobierców. Nie znalazł się jednak nikt, kto chciałby ubiegać się o spadek po starcu. Unre wykorzystał powstałe zamieszanie, wykradł i zniszczył dokument świadczący o jego niewolnictwie, opuścił pośpiesznie mury miasta i udał się na północ. Mógł od teraz cieszyć się tytułem wolnego obywatela.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Bardzo dużo czasu poświęciłem na serwery RP w SA:MPie. Wszelkie zasady tego typu rozgrywki są mi raczej znane.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Cóż... Projekt wydaje się na tyle ambitny, że szalone dzieciaki poszukają sobie czegoś prostszego i będzie można swobodnie pograć w gronie normalnych graczy.

Opublikowano

@up Przyjęty.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up Bo kur*a jesteś przyjęty...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Proszę o czytanie dokładnie postów, informacji.

Testerem podań jest kajsksus my co chwilę podań nie sprawdzamy bo pracujemy jeszcze nad pluginami na serwerze.

W razie wolnego czasu sprawdzamy.

Cierpliwośći :]

Opublikowano

Nick w grze: MlodyMajonez

Imię w grze: Marcin

Nazwisko w grze: VanPersien

Wiek (prawdziwy):11

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców, róźdzek, latania, ucieczek.: Marcin był synem Anny i Wojciecha VanPersienów. Jego ojciec by z zawodu Górnikiem, Marcin zawsze chciał iść w ślady 0jca. W Wieku 12 lat zawaliła się kopalnia w której pracował jego ojciec, i został pół sierotą.

Rok później zmarła mu Matka. Po śmierci matki Marcin trafił do Wuja Harolda Eknedbosena który był Dowódcą Grecijskiej Armi

W Wieku 14 lat Marcin zaczął szkolenie. Marcin nienawidził wujka który był dla niego bardzo surowy i zabraniał mu nawet myśli o jego wielkiej pasji którą było górnictwo.

W wieku 16 lat Marcin Uciekł od Wuja i zaczął żyć na własną rękę.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów):

Tak

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Ponieważ, lubię servery tego typu, a wasz server wydaje naprawdę wyjątkowy.

Opublikowano

POMOGE W PISANIU BIOGRAFII NA SERVER ZA LIKA!!!

PISAĆ NA PW!

danny, nie wiem czy to legalne. Z resztą trzeba od dzieciaków wymagać trochę inwencji twórczej, tak więc odpuść sobie.

Opublikowano

@up Ale jakbyś im nawet pomógł, to by się nie wiedziało z kim jest do czynienia... Dlatego najlepiej by oni sami ruszyli mózgownicą, pobudzili czymś wyobraźnie i niech sami napiszą.

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

Nick w grze:Eldo

Imię w grze:Piotr

Nazwisko w grze:Pentagon

Wiek (prawdziwy):14

Biografia

Pewnego razu na zamku królewskim urodził się książe . Wszyscy bardzo się ucieszyli lecz jeden szambelan bardzo się zaniepokoił wiedział bowiem że młody następca tronu przyćmi jego próby zdobycia królestwa . Szambelan wymyślił jak pozbyć się Księcia Eldo Pentagona III bo tak nadano mu na imię . Wykradł dziecko zanim się wszyscy spostrzegli i zaniósł do wiedzmy ta bowiem próbowała go zgładzić za pomocą magii torturującej . Jednak książe ten był synem wielkiego Króla ALAGAËSIA wielkiego paladyna . Czary wiedzmy były bez silne wobec dziedzicznych zdolności magicznych młodego Pentagona . Jego czary obronne zabiły ich obojga zdrajców . Po 2 dniach znalazł go rolnik i wziął go ze sobą , był biedny lecz wychował dziecko dobrze gdy podrósł i miał 14 lat w jego otoczeniu zaczęły się dziać dziwne żeczy... .

Rolnik wysłał wiec go do szkoły adeptów palladynów . Był dobrym uczniem biegle posługiwał się mieczem tarczą dobrze strzelał z łuku i miał niesamowite zdolności magiczne . Lecz wybuchła wojna i musiał jechać . Jego armia poległa w boja ale on się uratował dotarł do miasta a tam zaopiekował się nim karczmarz . Gdy chłopak wydobrzał wyruszył w świat ale to już inna historia ... .

Znajomość zasad RPG 7/10

Czy grałeś na takim serwie : tak

Opublikowano

POMOGE W PISANIU BIOGRAFII NA SERVER ZA LIKA!!!

PISAĆ NA PW!

Odpowiedź jest prosta to: niedopuszczalne.

Wymagamy trochę wyobraźni, inwencji twórczej jak ktoś tutaj wyżej zaznaczył.

Poprzez biografię można zobaczyć znajomość historii serwera, czytanie ze zrozumieniem, interpunkcję, ortografię.

A jak ktoś napiszę za kogoś to będzie bez sensu nie będziemy wiedzieć jaka jest na prawdę ta osoba.

Omg odpowie ktos, czy jestem tym szefem czy nie?

3 razy pisaliśmy że tak ._. ...

Opublikowano

Nick w grze:Muniek

Imię w grze:Kartus

Nazwisko w grze:Junior

Wiek (prawdziwy):13 wiosen.

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Kartus Junior syn Kartusa seniora był górnikiem. Pewnego dnia Kartus poszedł z ojcem do kopalni aby wykopać węgiel. Niestety, kiedy kopali tunel, w pewnym momencie sufit zaczął się zawalać. Oboje szybko zaczęli uciekać. Lecz Kartus senior był już stary i nie nadążał za swoim synem. Kiedy kartus junior to zauważył prędko pobiegł pomóc ojcu. Lecz gdy chciał po niego wrócić pomiędzy nimi zawalił się sufit i ich odizolował. Kartus junior po wydostaniu się z kopalni nie miał się gdzie podziać, więc poszedł drogą na zachód. Po drodze zauważył znak a na nim kierunek do miasta Ewen. Kartus zaczął podążać w wyznaczony kierunek i zacząć nowe życie.

Znajomość zasad RPG:6/10

7952e489457bfd8aab9189a50218baa5.jpg

Opublikowano

Nick w grze: Duamian

Imię w grze: Haleios

Nazwisko w grze: Avaren

Wiek (prawdziwy:( 15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek:

Haleios pochodził z bardzo biednej rodziny.Był starszym bratem bliźniaków Dusiosa i Riaosa. Żaden z Nich nigdy nie poznał swojego ojca, ponieważ ich matka była kurtyzaną.

Nienawidziła się za to co robi , ale bardzo kochała swoją rodzinę i musiała ją utrzymać.Klientów przyjmowała w swoim jedno pokojowym mieszkaniu w którym żyła wraz z dziećmi.

Bracia nie raz byli świadkami bicia i poniżania swej matki. Tak mijały lata. Ich matka starzała się i zarabiała coraz mniej.Pewnego razu zatrzymał się u niej pewien bogaty szlachcic.

Robił jej rzeczy okropne , a dojrzały już Haleios nie mógł przyglądać się bezczynnie.Wraz z braćmi brutalnie go pobił .Już następnego dnia cała horda Tureckich strażników weszła do ich domu i zabiła ich matkę , pod pretekstem głoszenia herezji i bycia czarownicą.Haleios,Dusios i Riaos byli od tego momentu poszukwiani w całym Konstantynopolu.

Niestety Turkom udało się schwytać Dusiosa.Torturowali go ale ten nie wydał swoich braci i zginał. Zrozpaczony Haleios nie wiedział co począć.Nie miał pieniędzy na jedzenie i na dłuższą metę nie mógł wyżyć z samych kradzieży.Bezradni bracia poszli upić się do Tawerny.Widząc ich pewien tajemniczy człowiek spytał się czy nie potrzebują pomocy.

Zaproponował im żeglugę pod piracką banderą.Bez wahania się zgodzili.Już następnego dnia wypłynęli z Konstantynopolu na niebezpieczne tereny Morza Egejskiego.

Rabowali i zabijali , jak ich matka nienawidzili się za to co robią. Po paru latach niebezpiecznej żeglugi ich statek został zaatakowany przez ogromną flotę Turecką.

Bronili się dzielnie lecz jedna z kul armatnich trafiła prosto w biednego Riaosa. Statek zatonął. Haleios cudem uszedł z życiem.Był świetnym pływakiem i przepłynął ponad 20 km do wyspy należącej do Grecii.Na lądzie znalazł go pewien rybak.Nakarmił,ubrał i przeniósł do swej chatki bezsilnego Haleiosa.Gdy nasz bohater wyzdrowiał pomagał rybakowi w codziennych zajęciach. Łowił ryby , pomagał na jego polu.Często malutką wioskę napadali dzicy tubylcy z południa wyspy.Dlatego rybak dał Haleiosowi skórzane uzbrojenie i solidnie wykonany miecz.Tak mijały kolejne lata ,a naszemu Haleiosowi dobrze się żyło na tej wyspie. Mimo że ma już 35 lat czuje że to najlepsze momenty jego życia.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów:(

Tak grałem na wielu takich serwerach ,ogarniam czat i zasady.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Chciałbym zagrać na tym serwerze bo uważam, że ma wielki potencjał do bycia jednym z lepszych serwerów RP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...