Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur... To jest gra RP, nie serwer do bicia się za przeproszeniem po ryju, odgrywasz tu postać a nie nap*erdalasz w guziczki byleby kogoś zabić...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

NIE:

totylkogra

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

Do poprawy Jesion, beznadziejna historia, nic nie wiem o twojej postaci, nic interesującego w biografii... Napisałbyś świetną biografię, gdybyś znał zasady RPG 10/10...

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Spróbuje jeszcze raz ale proszę, przyjmij to napracowałem sie

Nick w grze: Sweetgrove

Imię w grze: Sweetinius

Nazwisko w grze: Grovenius

Wiek (prawdziwy):12

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Historia młodego Sweeta zaczęła się od poczęcia dziecka w szlacheckiej rodzinie Groveniusów. Jego rodzice mieli bardzo dużo roboty na głowie. Jego ojciec był znanym architektem, zaś jego matka była kapłanką ( to mogę poprawić, ponieważ nie wiem czy było to możliwe ). Miał on też czternastoletniego, utalentowanego brata, który był jego wzorem do naśladowania.Na imię miał Davinius. Pokazywał on mu tajniki sztuk walki, których nauczył się w wieku 8 lat. Młody Sweet był bardzo zazdrosny, ponieważ jego brat był od niego silniejszy, oraz podziwiany. W wieku 15 lat miał on dość sztywnego, nudnego życia. Uciekł z domu, miał nadzieję na nowe życie. Zawędrował aż 50 kilometrów od domu. Spotkał on starca, który nauczył go jak wykorzystywać swoją przewagę, oraz jak unikać swoich słabości. Rozumiał, że nie liczy się siła uderzenia a sposób uderzenia. Razem ze swoim mistrzem żył do 20 roku życia. Później jego mistrz uznał, że dalej już mu nie jest w stanie pomóc, lecz przed wyruszeniem wykuł on razem z uczniem sztylety, w którymi władaniu był mistrzem.

W mieście Spryta zaczął on nową karierę jako " płatny zabójca " . Został on w ten sposób bogaczem, lecz swoim zapracowaniem zapomniał o jednym z zadań. Nasłano na niego płatnego zabójce, który był dla niego pierwszym w życiu poważnym zagrożeniem w życiu. Podczas jego walki został poważnie ranny. Wykorzystano go, i skradziono wszystkie pieniądze. Uciekł on w nadziei, że nikt go nie śledzi. Dotarł on aż do pewnego miasta, w którym zaczęła się

historia...

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):9/10

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Trochę podobne do mojego, ale co mi tam, PRZYJĘTY.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Nick w grze: Karenshi33

Imię w grze: Electri

Nazwisko w grze: Ajairu

Wiek (prawdziwy): 17

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Więc tak... Przemierzając bezkresne krainy, Electri Ajairu, marzyła zawsze o spotkaniu mordercy jej brata, by dokonać na nim zemsty. Wielu było co wyzwali ją na pojedynek, by jej przeszkodzić w poszukiwaniach lecz żaden z nich nie przeżył. By ich odwaga jednak nie poszła na marne, uhonorowała ich ciosem, dzięki któremu mogli zaznać choć odrobinę szczęścia. Na ogół spokojna, cicha niczym wiatr, ale gdy zbliżało się niebezpieczeństwo, nagle znikała z miejsca spoczynku i niwelowała zagrożenie wciągu sekundy, lecz dalej ból w jej sercu po stracie, dawała znaki. Jej jedynymi przyjaciółmi były 2 artefakty, Āku shometsu (Łuk zagłady) który sprawiał że strzały wbite w przeciwnika sprawiały że był niezdolny do dalszej walki, z powodu bólu, oraz Gishiki-yo no tanken (Ceremonialny sztylet) dzięki któremu mogła złagodzić ich ból, by posłać ich w za światy, które były oczywiście jeszcze gorsze.. Zazwyczaj ukryta w lasach, gdzie mogła mieć nad swoim celem przewagę, niekiedy wychodziła poza las na pustynie, w poszukiwaniu materiałów na jej strzały. Poprzysięgła sobie po wieki, że morderca jej brata, i każdy z nim powiązany, ujrzy zaświaty, gorsze od jej cierpienia.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 6,5/7 z 10

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

Trochę podobne do mojego, ale co mi tam, PRZYJĘTY.

Nie jest podobna, ponieważ twój bohater to taki aszaszyn, a mój to " tańczący z sztyletami", raczej wojownik niz zabojca

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze: Hasin

Imię w grze: Tauren

Nazwisko w grze: Kleris

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Tauren był biednym dzieckiem mieszkającym w równie ubogiej wiosce. Jego rodzice byli farmerami. Pewnego dnia jego osada została podbita przez złego władce. Jego rodzice zginęli w walce , jemu udało się uciec z wioski. Wyposażony tylko w sztylet , musiał przetrwać. Po długiej tułaczce chłopak doszedł do dużego miasta. Teraz, by przeżyć musiał kraść i zabijać. Narobił sobie tym populacji, złej , rzecz jasna. Podczas jednej z jego kradzieży złapali go strażnicy. Wsadzili go do lochów , gdzie miał czekać na egzekucję za poczynione zło. Jednak nie zabrali mu sztyletu , więc przepiłował kraty i wydostał się przez okno. Podczas dalszej tułaczki spotkał grupę ludzi wyglądających jak banici. Postanowił , że przyłączy się do nich. Dostał więc wyposażenie. Teraz jego celem jest zemsta na złym człowieku, który zniszczył jego wioskę i zabił mu rodziców...

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 9.5/10

Opublikowano

Nick w grze: Veiro

Imię w grze: Tyrrus

Nazwisko w grze: Pyrotis

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Dokładnie 14 lat temu na świat przyszedł wielki wojownik, już samo przyjście na świat tegoż chłopca zwiastowało wielkie zmiany, ponieważ w momencie nastała ciemność. Szamani z pobliskich wiosek nie byli w stanie wytłumaczyć tego zjawiska. Gdy podszedł jeden staruszek i rzekł: "To jest syn Samonoliusza i zaprowadzi on pokój w naszym królestwie". Tyrrus w wieku 13 lat wstąpił do wojska, ponieważ to był jego życiowy cel. Bronić rodziny, kraju..Niestety podczas 1. wyprawy jeden ze zwiadowców zdradził i posłał armie razem z Tyrrusem na pewną śmierć. Lecz dzięki Tyrrusowi stało się inaczej, gdy został ranny nagle zobaczył że jego rana błyskawicznie się zagoiła. Wtedy wstał i wziął miecz oraz tarcze i wbiegł w sam środek walk. Gdy zabił 1. wroga jego miecz zaczął płonąć, nagle "zawładnęły" nim jakby jakieś moce, wbił miecz w ziemie i wszystko eksplodowało. Zginęli wszyscy wrogowie, lecz Tyrrus i jego armia przeżyła. Lecz gdy wrócił do swojej wioski zobaczył coś strasznego, jego ojciec i matka leżeli martwi, wioska była spalona, ludzie powyrzynani na ulicach, przeżyła tylko jedna osoba, jego brat.. Ikrus. Od tamtej pory Tyrrus razem z Ikrusem obiecali sobie że nie spoczną dopóki nie zabiją tych, którzy zniszczyli ich wioske i zabili ich bliskich. Teraz Tyrrus jest płatnym zabójcą, jego broń to miecz (Saval-dis)- zabity nim przeciwnik płonie, łuk (Alvidinia) spalający wszystko co stanie na drodze jego strzały, oraz sztylet (Goss-uss) zatruwający straszną chorobą, przez którą przeciwnik umiera w ciągu 12 sekund.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 9

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick w grze:

Filal

Imię w grze:

Erlem

Nazwisko w grze:

Etard

Wiek (prawdziwy):14

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Nazywam się Erlem Etard. Byłem kiedyś rycerzem z zakonu "Białej Róży". Dzięki wygranym bitwom wzbogaciłem się i stałem się jednym z najbardziej przerażających ludzi z całego świata. Moim celem było zabijanie. Któregoś dnia, postanowiłem, że jestem lepszy od samych bogów, i rzyciłem im wyzwanie. Niestety nie sprostałem armii boga wojny Samonoliusza i zginąłem. Sefir bóg nieba przeklął mnie. Przez co wstałem z martwych i błąkam się po świecie w Krwiożerczym Amoku żądając zemsty. Przysiągłem sobie, że zapłacą mi za to co mi uczynili. Wciąż nie moge uwieżyć, że przegrałem.....

--------------[=======================-

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):10/10

Opublikowano

PRZYJĘCI, TAK:

AzurekGT (musisz poprawić imię i nazwisko na dużą literę)

czortek (ładnie i schludnie napisana historia)

DO POPRAWY:

Hubcik99 (nic nie dowiedziałem się o twojej postaci, kim był, czym się zajmował, jaka klasa)

Lano (słaba historia, dlaczego co chwilę są słowa z dużej litery, brak kropek. Takie historie są najczęściej używane przez ludzi, wojna i uciekam i w ogóle, wymagam czegoś oryginalnego)

WakeWake (Słaba historia, błędy językowe, interpunkcyjne)

SweetGrove12 (Takie historie są najczęściej używane przez ludzi, wojna, ogólnie, wymagam czegoś oryginalnego, nie ukrywam jednak, że jeśli chodzi o interpunkcje, ortografię, jestem pod wrażeniem)

RealMcDevil (Krótka, nudna historia, Takie historie są najczęściej używane przez ludzi, wojna, ogólnie.

coxefgu (Jak namówił wojownika do tego by go uczył? Co się z nim działo w tym czasie?

RockerPL (kolejna wojna...)

Seth (jakim cudem znalazł się tam piknik? Kolejna wojna, bitwa, walka.)

IceLaysPL (5-latek uciekający, nie widzi mi się to, duża litera w środku zdania)

KruczyKruk (nudna historia, nie opowiedziałeś o swoim życiu, tylko jaki jesteś pro)

NIE:

TheMrGrubcio (beznadziejne, błędy interpunkcyjne, ortograficzne, co to w ogóle za historia?)

bartik246 (słabe, nudne podanie, co emotikony robią w RP?)

Dobra tylko słuchaj bo ja stworzyłem historie postaci taką jaką miałem na innych serwerach na 1 byłem w Leorest potem jak on upadł i powstał ponownie to moja postać nie wiadomo gdzie się znalazła i szukała czegoś znalazła ruiny Rosket i teraz chciałem zrobić kontynuacje starej fabuły . ale jak nie pasuje to niech wam będzie poprawie orto ale fabuły nie zmienię (no chyba że mnie przekonacie) tyle z mojej strony

Opublikowano

Oj będzie sieka! Tylko gdyby były nowe "stroje" lub zbroje i broń... ahhh cud miód!

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Czytajcie (słuchajcie) szukamy odpowiednich graczy dla tego sprawdzamy każde zgłoszenie szczegółowo.

*Dodałem changelog serwera w pierwszym poście* będziecie informowani o postępach.

I jak ktoś tam pisał pomyłka 23 września to niedziela

Opublikowano

@Up Popraw całą biografię bo jak napisał tester podań:

(słaba historia, dlaczego co chwilę są słowa z dużej litery, brak kropek. Takie historie są najczęściej używane przez ludzi, wojna i uciekam i w ogóle, wymagam czegoś oryginalnego)

I ja jestem tego samego zdania bo czytałem to podanie .

Opublikowano

@Up a więc biorę się na forum o tematyce RP i widzimy sie jutro/pojutrze bo dalej nie wiem kiedy start ;/ bo pisze 23/sobota a ty piszesz 23 to niedziela , a więc serwer będzie 23 czy 22 ? x)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...