Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Po jakiej osi mają się bardziej poruszać?

Tak, będzie można skakać

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@IDarecki
Tamto poprzednie to miał być komplement ...

Tak btw czemu animujesz ten model, skoro nie będzie się nim grało jako swoją postacią?

Opublikowano

Nie wie ktoś na kiedy przewiduje się premiera pierwszych beta testów do pobrania czy też całkowitej premiery ?

zu439g.jpg

Opublikowano

echo killer, ty robisz muzę do gry ?

Ogólnie to bym wprowadził w wyniosłych momentach(albo na płytkę do odsluchania.). Tą oto muzyczkę :

http://www.youtube.com/watch?v=CGBDWER-wUI

świetnie się tego słucha.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@up

Znam to... ale w najbliższym czasie zajmuje się trochę innym utworem :) ... będzie się nazywał "Stary zegar dziadka" i cholernie trudno się go gra (jak znacie kogoś kto mógłby nagrać wokal to napiszcie). Może się kiedyś zajme napisaniem czegoś w tym stylu, lecz na razie nie wiem wogóle jak by to brzmiało. Jak chcecie to mogę też Ride of the Valkyries nagrać w bardziej RPGowej wersji :)

mca.png

Opublikowano

Ogólnie mi się wydaję, że powinno być dużo muzyki klasycznej, a mnie sandboxowej(Znaczy tego czegoś co leci w minecrafcie.).

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

@Akomboo

Nie sądisz, że jeżeli byłby od tego jakiś program to byłaby o tym, gdzieś informacja ?

Echo sam gra na fortepianie i nagrywa zarazem...

@Graihia

Jak prace będą na ukoczeniu to pojawi się stosowna informacja.

Na chwilę obecną dość dużej aktywności nie ma. Głównie ze względu na matury i testy gimnazjalne.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@wujaszek

To jest muzyka do filmu akcji, a nie gry. ;)

To jest dobra muzyka do wszystkiego :) Nie uwierzyłbyś jak dobrze brzmi ona w wszystkich trzech Hoi-ach.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

No co prawda nieaktywność z mojej strony wynosi jakieś 2-3 miesiące (powód? ok. miesięczna choroba mojej matki, przygotowania do matur i teraz ostatnie przygotowania).

Tak więc przepraszam za swoją nieaktywność :/

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Hahaha ten temat to powinien być specialnym działem na mpcforum. w tedy były by poddziały typu wróciłem co się działo, propozycje i ten główny temat ^.^

Opublikowano

Widzę, że wielkimi krokami zbliżamy się do 100 tyś wyświetleń naszej zapowiedzi łamiąc kolejną barierę. Bardzo nas to cieszy i motywuje do działań.

Cóż z tej okazji mogę powiedzieć, że ja osobiście start przewiduje na przełom jesieni jak i zimy... Jednak są to tylko moje przeczucia, bo nie wiem jak to będzie z aktywnością budowniczych w okresie letnim. Mogę jeszcze dodać, że mam w planach event budowlany dla wszystkich, ale to nie prędzej jak w czerwcu, albo pod koniec maja. Prosta zasada. Wstęp wolny, na naszym lekko zmodyfikowanym kliencie. Jesteście na określonym terenie i pod lekkim kierownictwem pełnoprawnych budowniczych tworzycie jakąś lokacje. Jeżeli przebieg będzie zadowalający to spokojnie będziemy takie coś organizować w każdym tygodniu czerwca/lipca/sierpnia :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Dopóki nie zobaczę serwera to nie uwierzę.

Podejrzewam, że jest to kolejna fantazja kilku osób w celu podjarania fabułą w minecraft'cie itp.

W zapowiedzi nie bardzo wierzę bo zazwyczaj 3/4 z nich kończą się klapą, a podniecone 10-cio latki się tną czy ch*j wie co jeszcze.

Nie bierzcie tego do siebie, to jest moja opinia możliwe, że się zmieni ale po styczności z ponad 30 zapowiadziami serwerów tego typu

nie mogę być w miarę dobrze nastawiony do takich pomysłów.

Jednak zaciekawiła mnie prezentacja i planowane elementy w grze, więc z chęcią poczekam i będę na bieżąco śledził ten temat.

Jeśli serwer wyjdzie w pełni to na pewno, zagram.

Pozdrawiam Serdecznie i życzę powodzenia w pracy. :)

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

wróciłem po wbiciu po banie 50 postów -,-. Co się zmieniło, jakie postępy z rozgrywką ?^^ Nie widzi mi się czytanie z jakichś 20-30 stron ;d

Hahaha :D

@Up Z pewnością projekt prawdziwy bo po co mieli sobie zawracać głowę tyloma rzeczami i tak po prostu teraz to rzucić ?

Opublikowano

@up nigdy nie mów nigdy :? Widziałeś vireliona ? Mieli serwer wypas w kosmos. Pracowali przez parę miesięcy. A potem co ? Padło im to bo effego wkurzyli, sponsor im się zepsuł itp. A serwer był dobrze zrobiony.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...