Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie... :D

Zna ktoś może inny program do modelowania zamiast Techne?

Bo techen coś mi nie działa :/

spróbuj ogarnąć 3ds max :)

Opublikowano

Ah. Kolejni super obeznani w temacie. JEDYNY program z jako-takimi możliwościami jest Techne. Wszystkie 3DS Maxy, Maye, Cinemy itd. do tego nie służą bo nie potrafią zamienić modelu na kod javy (tak, model to też kod).

Opublikowano

Ah. Kolejni super obeznani w temacie. JEDYNY program z jako-takimi możliwościami jest Techne. Wszystkie 3DS Maxy, Maye, Cinemy itd. do tego nie służą bo nie potrafią zamienić modelu na kod javy (tak, model to też kod).

Przepraszam nie wiedziałem szkoda że w 3ds maxie się nie da się robić modeli do minecrafta

Opublikowano

cookie to może jakaś specjalna kłótnia przy pomocy 2 polaków którzy to uknuli by refować temat i przyciągać ludzi którzy się na tym znają? ^^

@edit
Oczywiście mam na myśli na minecraftforum.

Opublikowano

Kiedyś była mowa o czymś w rodzaju drukarki czyli takim przedmiocie który kopiuje książki i inne pisma jest to bardzo dobry pomysł według mnie i chciał bym się zapytać czy będzie coś takiego na serwerze bo popisał bym sobie jakieś poradniki :P mogę zrobić model

Opublikowano

Właśnie wymyśliłem "zajobisty" utwór, ale problem polega na tym że jest cho**rnie podobny do turret opera w portalu 2 :(

mówi się trudno... najwyżej zamiast komponować to dalej nagram dzisiaj 1 część utworu pod trajler :)

mca.png

Opublikowano

@MrCookie

Odnośnie 1cz. utworu pod trajler: Nagrałem dzisiaj to wszystko, ale instrumęty smyczkowe nie brzmią tu zbyt dobrze... może zamiast robić symfonie to lepiej odjąć od tamtego pianina flet dodać ksylofon i taki fajny instrumęt dęty (kilka ich bedzie) o takim fajnym klimatycznym brzmieniu (nie pamiętam jak to się nazywa) i to dać pod trajler... może będzie skromniej, ale przynajmiej ładnie i klimatycznie (jeśli to nie wypali, wdrąże procedure napisania drugiego utworu o takim spokojnym klimacie lasu, elfów itd. a jeśli ta procedura nie wypali dasz pod trajler tamto co miałeś dać :( )

mca.png

Opublikowano

@UP

O takich sprawach to na GG :)

Ale skoro zacząłeś temat... Rób jak uważasz. Ja się na tym ani trochę nie znam i nie wiem jak to sobie wyobrażasz.

PS

Nie trajler, nie thiler, tylko trailer :)

Opublikowano

Dla wszystkich osób zwracających mi uwage na pisownie:

ostatnio czyściłem klawiature w laptopie i klawisze wyciągałem, a ostatnio dowiedziałem się, że źle ustawiłem klawisze r i t a tera okazuje się że j oraz i też są źle :) lol

mca.png

Opublikowano

Dobra taka mała rewolucja nastąpiła...

Otóż zrezygnwowałem z rekrutacji poprzez GG. Teraz osoby, które będą chciały się dostać będą musiały napisać podanie na naszym forum (Adres na naszym FanPage'u). Tylko podania na fabulatorów oraz tłumaczy zostają rozpatrywane po staremu (czyli zgłaszacie się na Gadu-Gadu)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie mam pomysłu na nowe utwory... :(

Piszcie mi co chcieli byscie usłyszeć (z repertuaru muzyki którą będe w stanie nagrać więc najlepiej klasyka lub współczesna klasyka. Czyli zero popu, rapu, techno, metalu i śladowej ilości orzechów archaidowych xD.). Podawajcie linki lub tytuly, a ja skomponuje coś na styl tego co podeślecie (najlepiej pianino, ale wyjątki mogą wystąpić).

mca.png

Opublikowano

Takie jedno ważne pytanko. Gra będzie bardziej obciążać kompa niż zwykły Minecraft, czy coś takiego jak jest teraz ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@2Up

Się zrobi :) Ale jak już, to do wszystkiego.

@UP

Na pewno tak, ale darecki stara się, aby różnica była jak najmniejsza. Opcje graficzne powodujące spadki FPSów będą możliwe do wyłączenia w opcjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...