Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma prawo się obawiać, bo już był kiedyś projekt. Co prawda dawno, ale też miał niby ogromny rozmach czy tam może bardziej zdobył popularność. Długo ludzie czekali za otwarciem. (Właśnie mowa o poprzednim rekordziście jeżeli chodzi o ilość postów).

Ale spokojnie. Póki jest Darecki i jestem ja to serwer wystartuje w takiej czy innej wersji i w takim czy innym terminie...

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prime Underland miał też taki duży temat? Ja pamiętam jak już wystartował tylko sprawdziłem na pierwszej stronie wszystko wziąłem (luncher) a na strony inne nie patrzałem

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Myślę czy nie zrobić coś na wzór tego czegoś :P.

LlZjEd1.jpgByłby mniejszy od człowieka i latał by grupkami. Taki mały upierdliwiec :)

Opublikowano

A czy na serwie będzie jakaś broń dystansowa (chodzi mi głównie o szybkostrzelność) na małe odległości (poza różczkami i takimi magicznymi rzeczami) np. proca jakaś czy coś takiego?

mca.png

Opublikowano

Ej co jak co ale ten pomysł na potworka z dirtu podsunął mi myśl. A co gdyby zamiast samego bloczka z dirta zrobić wielkiego golema który by tworzył z bloczku obok niego? Można by w tedy łatwo robić np golem of dirt, golem of stone itp. Musiałby być wyższy niż enderman i taki kwadratowy ale w różnych ustawieniach :). Może sam coś takiego zrobie...

Opublikowano

@up

niezły pomysł! i dodać taki jakiś wyróżiający się (ale podobny) bloczek z którego on by się tworzył (coś jak silverfish ale jako boss)

mca.png

Opublikowano

@up

niezły pomysł! i dodać taki jakiś wyróżiający się (ale podobny) bloczek z którego on by się tworzył (coś jak silverfish ale jako boss)

Chodzi ci o klocek np. ziemi, który pod wpływem interakcji np. nadepnięcia zmieni się cały w potwora?

Opublikowano

wow ale dziś dużo piszecie (nowy temat i każdy gada) a takie potworki powinny być tylko w niektórych miejscach coś w stylu Dżungli Iuzji wiadomo gdzieś gdzie jest pełno różnych blocków

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@TerCry

Dokładnie o coś takiego chodzi, ale by nie było wiecznego strachu to może np. jak będzie dirt to ten który zmienia się w potwora będzie miał z 10-20 niebieskich pikseli na każdym boku :)

mca.png

Opublikowano

Mówie wam dodajcie jakieś zmutowane wiewiórki albo króliki zombie... To zawsze podkręca atmosfere...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Mam pomysł na potworka :)

Jest już trochę znany, ale bardzo świetnie nadaje się do minecrafta, mianowicie chodzi o Mimic'a:

my_mimic.jpg

Jest to fake chest - jeżeli go otworzymy zaczyna otwierać paszcze, skakać i atakować graczy w pobliżu.

Jest trudny do ubicia, ale jeżeli się nam uda wypada 50% tego, co znajduje się w każdej normalnej skrzyni.

Wchodzi w interakcje z graczami jeżeli ten zbliży się do niego, lub spróbuje go otworzyć.

Porusza się podobnie jak Slime.

graphic.png

Opublikowano

Yrokin ale wiesz, że taki mobek jest już w jakimś tam modzie ... i jakoś podejrzane by było jak jesteś na środku pustyni i widzisz skrzynke ... ale na serio ten stworek jest w jakimś tam modzie, ale nazwy nie pamiętam

Opublikowano

ee tam mimic powinien być spotykany w jakichś dungeonach (gracz szuka skarbu widzi skrzykna :D podbiega I ŁUP skrzynka go gryzie) mimic jest w modach ale przecież konie one są w wielu modach (w każdym się czymś różnią) a skoro są konie to może być mimic

Opublikowano

już od 2 mies. nie ma screenów z budowy

Ta.. A co chcesz zobaczyć? Jeżeli większość ważnych rzeczy została pokazana w 1 poście.

graphic.png

Opublikowano

@up

a zdajesz sobie sprawę z tego że nie ma jeszcze dokończonych (niepokazanych) stolic, a budynków jest jeszcze za mało (w pełni dokończonych) by je pokazać

mca.png

Opublikowano

@up

W tej chwili posuwają się głównie ze strony technicznej (jak chcesz zobaczyć to co zrobił już iDarecki to na fejsa)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...