Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może być nieźle czekam na open

chetnie bym pomogl ale zabardzo niemam mozliwosc rozmowy no trudno zamiast mnie pewnie znajdzie sie 100 lepszych graczy

Opublikowano

Oczekuję śmiertelnie poważnych kandydatów w pełni chętnych ofiarowania nam swojej duszy. :)

Potrzebujemy godnych zaufania ludzi, nie idziemy na masówkę. Projekt ma cholernie wysoki potencjał, stąd też zaakceptujemy podania tylko odpowiedzialnych (... na pierwszy rzut oka) osób.

Nie musimy mieć tych 15 osób, jest to wyłącznie bezwzględne maksimum.

Pozdrawiam i zachęcam do składania podań. Mogę zapewnić, że mamy dobre warunki pracy :)

//EDIT 19.06.12 20:28

Na zachętę zamieszczam opis wyspy Overland widocznej na mapie w pierwszym poście.

Overland -  kraina cudów. Otoczona ogromnym pasem górskim z wyjątkiem kilku równin, dzięki  którym można się tam dostać
-piękne wzgórza,
-długie kaniony z rzekami na dnie,
-dziwne monumenty wystające z wody przy brzegach,
-unikalne duże drzewa,
-świecąca trawa,
-latające wszędzie nimfy, toteż zupełnie nowe stworzenia – również brak atakujących potworów,  aczkolwiek kilka najmocniejszych bossów – również Overboss – prawie niezniszczalna  hybryda wielkości dużego domu mieszkalnego,
-przepiękne widoki,
-mnóstwo zamków wypełnionych NPC'tami i zbiorami książek – z których można wyciągnąć dużo  wiedzy (w tym zaklęć i przepisów craftingu),
-krążące nad chmurami od czasu do czasu smoki – jako efekt graficzny i nic więcej,
-latające wysepki,
-kryjówki pradawnych krasnoludów z prawdziwymi duchami (przezroczyste NPC)
-i wiele, wiele więcej.

//EDIT 19.06.12 20:32

Wszelkie pytania proszę kierować do mnie drogą mailową (ds.darecki [at] gmail [dot] com) lub pisać w temacie.

//EDIT 19.06.12 20:48

Dodam również, że posiadamy własnego launchera - prostego, użytecznego i przede wszystkim działającego :}

Launcher1.png

Launcher2.png

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Pamiętacie z prime underland Trinek jak coś to pw mogę pomoc :D

a serwer zapowiada się również ciekawie jak poprzedni :)

Opublikowano

Stosowną odpowiedź otrzymałeś w odpowiedzi na twój e-mail. jeśli rzeczywiście masz 10 lat to w 100% skreśla Cię to z możliwości współpracy z nami...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

robert10s stad się wzięło ze gdy miałem 10 lat założyłem konto na interi a nie ze mam teraz 10 lat a co jak np ty olej masz taki nick to co mam przypuszczać ze masz olej w głowie czy co ?? xD

więc nie oceniaj książki po okładce tak samo bym mógł napisał se w nicku robert20s i co byś pomyślał ze mam 20 lat ale nie miał byś pewności

Opublikowano

Chętnych coraz więcej, a miejsca topnieją. Dotychczas 11 osób złożyło swoje kandydatury. 4 przyjęto, 3 odrzucono, a 5 osób czeka na werdykt. Spieszcie się, bo niedługo zabraknie miejsca !!!

Opublikowano

Będę musiał Cie zmartwić, ponieważ forum ograniczymy do maksymalnego minimum, gdyż takie rzeczy nie cieszyły się odpowiedzialną aktywnością

Niemniej jednak cały czas zapraszam chętnych do współpracy, bo chętnych przybywa praktycznie z godziny na godzinę...

Opublikowano

robert10s stad się wzięło ze gdy miałem 10 lat założyłem konto na interi a nie ze mam teraz 10 lat a co jak np ty olej masz taki nick to co mam przypuszczać ze masz olej w głowie czy co ?? xD

więc nie oceniaj książki po okładce tak samo bym mógł napisał se w nicku robert20s i co byś pomyślał ze mam 20 lat ale nie miał byś pewności

BUHAHA smieszny jestes gralem z graczem o nicku robert10s byl na ts3 takie dziecko ze szok ciekawe ze to nie ty a macie takie same nicki Pozdro ....

Opublikowano

olej14, jeżeli napisałbyś podobny post na naszym oficjalnym forum, dostałbyś permanentnego bana bez możliwości odwołania.

Hamuj się trochę

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Kolejne 2 osoby zostały przyjęte. Nadal czekamy na chętnych i zachęcamy do zgłaszania się do nas. Gdyż miejsc jest coraz mniej. Apelujemy też o uczciwość i nieoszukiwanie nas podczas wysyłania nieswoich prac w celu weryfikacji umiejętności...

Opublikowano

Chętnie bym podał jakby było. Jednak jak napisałem kilka postów wyżej. "Forum będzie ograniczone to maksymalnego minimum", gdyż i tak takie strony nie cieszyły się popularnością wśród graczy. A więc forum powstanie na samym końcu, głównie będą się tam znajdować odwołania do banów lub jakieś propozycje graczy, bo inne ważne rzeczy typu poradniki, będą wbudowane do gry...

Ponad połowa miejsc już zajęta !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...