Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Echo, flet jako broń? Już bardziej jako zaczarowany przedmiot, np. dzięki któremu mobki dookoła Ciebie nie są agresywne przez jakiś czas.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to ten flet musiałby też zmieniać porę dnia, bo nie można odchodzić w stronę zachodzącego słońca o północy. ;p

Opublikowano

Ale pomysł jest dobry.... ten flet mógłby też być taką obroną, i jak go użyjesz to wyczarowuje tarcze dookoła ciebie tak jak Sword of zephir w Thaumcraft 3 :) to byłoby fajne :D

A tera przełomowe info dla muzyki z serwera:

W maju kupuje nowy sprzęt (keyboard prawdopodobnie yamaha) i sprzedaje jeden niepotrzebny akordeon, więc zakres moich możliwości zostanie powiększony 10x i tera pytanie do was: na jaki rodzaj muzyki postawić? coś na styl Morrowinda, Skyrima, Wiedźmina? a może Trine?

mca.png

Opublikowano

Golden, spokojnie, bez hejtu. Pomylił się to trudno, nie musisz od razu na niego tak naskakiwać.

Opublikowano

@golden

Mam prawo się pomylić, ale w takiej sytuacji raczej powinno się zwrócić uwagę osobie która się pomyliła, a nie walić jakieś dziwne riposty chcąc być śmiesznym....

mca.png

Opublikowano

naprawde mało ludzi siedzi na temacie ostatnio tylko muzyk i pitbull postuje (a ja ze szkoły moge tylko pisać i czytać :( muzyka nie musi być aż tak piękna jak w morrowind ale żeby dało sie jej słuchać jest ważne (naprawde czy wszyscy już porzucili ten temat? a pozatym ile ten temat już ma ?)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

A o czym my mamy pisać? Każdy robi swoje i projekt idzie do przodu, a to że nikt nie pisze nie oznacza, że zainteresowanie jakoś drastycznie spadło. Po prostu ludzie wiedzą, żę do otwarcia jeszcze szmat czasu i zawracaniem dupy ciągle tym samym nie przyspieszy się otwarcia serwera.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Magiczne flety... może odrazu dodajmy jeszcze magiczne dildo i magiczne waginy które będą przyciągać mężczyzn lub kobiety...? Głupie.
Chociaż... Np. magiczne dildo -> pocierasz i wyskakuje dżin i spełnia twoje 1 życzenie.

Opublikowano

Magiczne flety są cool. Tak samo jak gitary liry itp.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

A będą bardowie NPC? Dajesz im monetę i chodzą za tobą grając coś fajnego.

Pomysł jest fajny, ale sądzę, że nie niestety nie ma na chwilę obecną możliwości.

Opublikowano

@up

a może poprosimy grafików i animatorów by zrobili model klawesynu i przy nim stałby NPC i dawałoby mu się kase i włączał by się losowy utwór lub można by też zrobić model pozytywki :) działającej jak junkebox w minecrafcie. Ostatnio staram się zajmować właśnie muzyką w stylu pozytywki i mógłbym kilka takich utworów napisać (jeden już mam ale to będzie special ze słowami)

mca.png

Opublikowano

Kaktushek, jeżeli Tobie flet kojarzy się tylko z członkiem, to źle o Tobie świadczy

Wiem, wiem wszyscy mi mówią że jestem zboczony :D ale co ja poradze.

Co ten internet robi z ludźmi!

Opublikowano

Kurde echo. Rób to o co zostałeś poproszony, bo widzę, że masz 10 różnych pomysłów, które byś chciał jednocześnie zrealizować, najlepiej podsumuje to takim stwierdzeniem: "Jeżeli ludzi kupa to i Hercules dupa..."

Opublikowano

Ew. Zdanie "Jeśli muzyki kupa, to i echo dupa....."

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nie wiem czy takie pytanie było, ale czy będzie dual wielding?(Walka dwoma broniami naraz)

Coś ala ze skyrima.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...