Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie myślałem nad zapisem nutowym utworu pod trailer i zdałem sobie sprawę, że będzie on moją pierwszą soatiną! (sonatina to taka forma muzyczna) Planowałem napisać coś takiego od dawna :)

mca.png

Opublikowano

@UP

Tak, w tym tygodniu postaram się to opracować

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

echo, raczej nie będzie dało się wgrać żadnego dodatkowego moda, ponieważ:

1. Minecraft.jar będzie bardzo mocno zmodyfikowany

2. Anty-Cheat mógłby zablokować dostęp do gry (jak jakiś będzie)

Opublikowano

Cookie ale IDarecki pisał że będzie takie coś jak "biała lista modów" które będzie można na własną reke pobrać. Mam tutaj na myśli mody typu shadery na cienie, ładniejszą wode i może to takie co daje wypukłe klocki

Opublikowano

@UP

Przytocz, bo nie chcę się teraz wygłupić, że nic takiego nie mówiłem.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Rann, ty też sobie nabijasz. :D

Wracając do tematu, będzie jakiś anticheat czy nie? Z jednej strony nie ma zbytnio sensu, bo i tak Nodusa ani innej "modyfikacji" wewnętrznej (chyba że z tej białej listy) nie będzie można wgrać. ALE z drugiej strony cheaterzy nie ustępują i jak serwer osiągnie sporą popularność pewnie ktoś napisze jakiś zewnętrzny programik który będzie pozwalał czynić graczom zło, jak nodus teraz.

ODPISUJCIE LUDU!

Opublikowano

Co Ci lud pomoże ? Jeżeli to Darecki zajmuje się wszystkim związanym ze stroną techniczną i śmiało można powiedzieć, że jest jednym z niewielu na tym forum, który w takim stopiu ma opanowany język Javy. Sam napisał antycheat'a, gdy prowadziliśmy Prime Underland to i teraz nie zapomni o zabezpieczeniach.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@MrCookie
Zdziwiłbyś się, raz grałem na jednym serwerze z antycheatem,
jeden noob zamaskował kod XRay-a i Fly-a jako Optifine, więc antycheat go nie wykrywał -_-

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Moglibyście dodać coś, co występuje w większości gier MMORPG. Mianowicie "linkowanie" itemów na chat. Jeżeli taki pomysł już został wymieniony, to przepraszam za spam. :D

Opublikowano

Geniusz. Inaczej wyrazić się tego nie da :) Jeszcze tylko by się przydała jakaś klimatyczna muzyczka w tle... Np. Walkiria...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ło panie, ale ten ludek się giba przy skrętach :D Darecki, jak wspominałem gdzieś tam wcześniej, możesz zrobić tak, żeby łapki się mu bardziej ruszały. :P

EDIT

Będzie można skakać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...