Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Bambo

Wiem że te plany brzmią niewiarygodnie, ale wszystko jest już w tak zaawansowanej fazie, że przerwanie tego możnaby nazwać czystym debilizmem.... ale pożyjemy, zobaczymy... :)

mca.png

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak dobrze/ładnie się zbuduje do lokalizacje to będzie można dołączyć do ekipy?

Yyy... Nie ? Bo to będzie praca zbiorowa ? Jeżeli ktoś na aspiracje na pełnoprawnego członka ekipy to mamy od tego forum. Tam składa się podania załącza save'a z pracą, a my rozpatrzymy. To co napisałem i co być może wypali można traktować jako event...

@Bambo

Cóż ja mogę powiedzieć ? Pracujemy już prawie rok nad serwerem i nie wyobrażam sobie by to nie wypaliło. Vrelion to coś zupełnie innego, coś co działało na zupełnie inną, mniejszą skale...

Póki jestem ja oraz Darecki nie ma mowy by projekt nie wystartował. Wiele osób, chętnie nas zasponsoruje, jeżeli by sie pukawce odwidziało. Więc jedyne co się może zmienić to czas otwarcia. Dlatego go nie podajemy.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@up nigdy nie mów nigdy :? Widziałeś vireliona ? Mieli serwer wypas w kosmos. Pracowali przez parę miesięcy. A potem co ? Padło im to bo effego wkurzyli, sponsor im się zepsuł itp. A serwer był dobrze zrobiony.

Serwer Virellion będzie są nad nim prace teraz MrKarpiuk prowadzi projekt mogę dać ci na pw link do ich forum

Opublikowano

A co do Virelliona, to oni nadal pracują, to znaczy teraz zrobili se przerwę, ale jest robiona mapa, nowy team itd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wątpię żeby ten projekt upadł... Tyle się napracowali, zrobili TAKĄ mapę, można powiedzieć nowego minecrafta.

Tyle ludzi ufa że tan projekt powstanie, tyle ludzi nad nim pracuje, a wy gadacie że upadnie... No proooszę Was...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do startu, może w moje urodziny? ^.^ 30 listopad

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Witam jestem ale nie na długo internet mi odłączyli musze korzystać ze szkolnego mam nadzieje że będe miał internet zanim serwer wystartuje.

Chciałbym muzyczkę w stylu "The Elder Scrolls III Morrowind" tam jest epicka muzyczka (leci cały czas w tle tak jakby jej nie było i umila czas + dynamiczna zmiana i odpowiednio dopasowana do sytuacji) ale nie chce identycznej muzyczki ale żeby była conajmniej tak piękna jak tam (co będzie trudne do osiągnięcia nawet dla kopmozytora Overland)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@UP

No nie łatwe, bo trudno mi załatwić dobre instrumęty perkusyjne i dęte bo musiały by być prawdziwe... na moim keyboardzie nie uda mi się ich tak idealnie zsyntyzować, ale mógłbym napisać całą partie nutową i zgłosić się na konkurs kompozytorski to by to zagrali :) a ja bym grał na akordeonie i nagrywał próbe (jak wyjdzie idealnie) lecz i tak z tym dużo roboty bo pisanie nut do łatwych nie należy, a załatwienie orkiestry tymbardziej... ale pomysła mam na coś takiego tylko wątpie by efekt był aż taki zajobisty jak w Morrowindzie :/ ale może będzie taki fajny w 3/4

mca.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale ciągle mam wrażenie, że to jedna wielka ściema :P Myślę, że będziecie to przeciągać bijąc rekordy postów i odsłon do 2014 roku i potem powiecie, że to był joke :P Takie moje małe zdanie xD Ale mam nadzieję, że moje przeczucia się myła :)

Opublikowano

@patis

Jasne, wielką mapę, modyfikacje, moby, questy (udowodnione na screenach) robimy tylko dlatego, żeby nabić sobie odsłony, a na końcu powiedzieć, że to joke. Muhaha. Jak mogłeś odgadnąć nasz plan?

Opublikowano

Mam fajny pomysł na broń! zróbmy zaczarowaną cytre (cytra to coś w stylu małej harfy zobaczcie se na necie :) ) albo zaczarowany flet i byłaby to broń taka na dystans a dzwięki do tego mógłbym ja nagrać bo mam w domu kilka porządnych fletów :D

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...