Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cookie przeczytaj jakie są reguły konkursu...

Masz stworzyć nagłówek do opowiadania oraz jedno zdanie o czym ów opowiadanie jest...

Im większej takich będziesz miał tym większa szansa na wyższe miejsce.

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gniazdo Wiwern!
Dostajesz je od łowczego w lesie, za zadanie jest wybić wszystkie wiwerny w ich gnieznie i przynieść na dowód tego głowe tejże kreatury!

Opublikowano

Kurwa...

Nie jedno to raz. Dwa - w opisie ma być bardziej charakter opowiadania, a nie samo zadanie a po trzecie wysyłać na PW...

Tak więc powinno to wyglądać mniej więcej tak.

Latające stwory (Łowczy)

Łowczy żali się na ogromne wiwerny, które zabijają zwierzyne w lesie...

Opublikowano

@up
I właśnie takiego wyjaśnienia mi było potrzeba :3

Postanowiłem ożywić temat więc stawie swojego amatorskiego pajączka...
spiderrv.png

Opublikowano

@TerCry

Całkiem fajne ale rób więcej screenów jak coś pokazujesz....

A ja niedługo nagrywam 2 utwory! jeden całkiem skończony (tylko wokalisty nie mam ale dam najwyżej bez wokalu i nagram go później.... w wakacje ;) ) i drugi który już nieskończony brzmi zajebiscie. I skoro jeszcze go nie skończyłem to zapytam: jak długie mają być te utwory? bo jednak jakiś dokładnych informacji nie dostałem przed przyjęciem do ekipy :)

mca.png

Opublikowano

@Echo

To żależy jeszcze jakie utwory. Według mnie mogły by trwać spokojnie tak od 3 do 5 minut nie dłużej.

Opublikowano

Ludzie... Takie macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem ?

Prace przysłało mi już 5 osób i każda pisała całe opowiadania...

NIE MACIE PISAĆ OPOWIADAŃ ! TYLKO NAGŁÓWEK I JEDNOZDANIOWE WYTŁUMACZENIE O CZYM TEKST MOŻE BYĆ...

Opublikowano

No przecież kurde nie za jedno zadanie...

Liczy się również ilość. Im więcej tym lepiej. Czy ja się kurde źle wyraziłem w zasadach czy gdziekolwiek, że połowa, która mi się dotąd zgłosiła pisała mi opowiadania, a inni wysyłali po jednym zdaniu ? Przecież to chyba logiczne, że pod uwagę będzie brana ilość więc nie ma sensu wysylać mi jednego czy dwóch, a raczej prace liczone w dziesiątkach.

Opublikowano

Żadna filozofia. Liczy się ilość oczywiście wraz z jakością, bo nie wszystkie mogę przyjąć, bo po prostu mogą być słabe, albo się powtarzać.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie ale jak juz prawie rok startuje to nie ma szans na start xD

Opublikowano

A co ja wróżka jestem ?

Językami na serwerze będzie polski oraz ang. jeżeli się ktoś nie będzie stosował to będzie ukarany i tyle..

Opublikowano

D

A skoro jesteśmy przy kamieniach, może iDarecki zastanowisz się nad czymś takim:

- Druid Stone (Wolf) - na pewien czas przemienia w wilka, po czym musi się zregenerować przez 24 godziny - atak zwiększony o 200%, ale nie można używać umiejętności

- Druid Stone (Bird) - na pewien czas przemienia w ptaka, po czym musi się zregenerować przez 24 godziny - Atak zmniejszony o 50%, ale umiejętność latania, dzięki której można szybko dostać się do innego miasta, podczas lotu otrzymujesz bonus do szybkości 100%.

- Druid Stone (Lizard) - na pewien czas przemienia w jaszczura, po czym musi się zregenerować przez 24 godziny - Atak zwiększony o 50%, każdy cios truje, jednak nie można używać skilli

Hmm zgapiłeś kotowski z Gothic 3 tam były druid stony

@Up a tu nam chinczyk przylezie X D co wtedy?

ale angielski jest najłatwiejszy więc nie będzie chyba problemów

długi Weekend i tylko 4 strony doszły? kotowski coś rzadko ostatnio pisze, a ja moge tylko w poniedziałki D:

edit

co ja gadam prawie nikt nie pisze tylko pitbull jedynie pisze ale pamiętam że kiedyś było więcej trolów ludzi pytających się kiedy serwer i nowych pomysłów i modeli pełno

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

cóż, nie popędzam, ale macie już rozplanowaną date startu? jesli nie to przynajmniej miesiac, ewentualnie rok.. ;)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Pitbull pisał kilkadziesiąt stron temu że start może być na jesień- zimę tego roku. Ale to było już dawno. Plany mogły uledz zmianie.

7510260_4_1.png
Opublikowano

A będzie coś takiego jak czaty języczce i ogólny np. Ktoś chce czat tylko dla polaków t wpisuje /czatpolski/czpl/czatpl dla anglików /chatenglish/chen/chaten a ogólny dla każdego komenda dla polaków /ogolny dla anglików /general jak nie to iDarecki może dodać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...