Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do bossa, to może Kraken? Walka polegałaby na tym, żeby uciąć mu wszystkie macki. Tak wiem, przypomina to walkę z Kejranem z Wiedźmina 2.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

to by nie było zbyt łatwe do zrobienia, bo to nie mógł by być pojedyńczy potwór tylko to musiala by być seria animacji i quick time eventy

mca.png

Opublikowano

Echo, wiem, ale chodzi o sam pomysł na bossa. Bo tutaj głownie padają pomysły na golemy i smoki. A może dla odmiany zrobić gigantyczną rybę? ;p

Opublikowano

To może trochę naprostuje...

1.W 1 poście nie została pokazana prawie żadna ważna lokacja.

2.Prace posuwają się dość szybko od strony budowli, jak i technicznej.

3.Naprawdę chcecie zobaczyć większość lokacji teraz, na screenach, a po wejściu na serwer znać na pamięć 2/3 budowli? Trochę bez sens. Nie wklejamy zdjęcia dlatego, żebyście zachwycali się po wejściu do gry. :)

Opublikowano

@2up a ja za zmutowaną wiewiórką gigantem...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@up haha xD

co do bossa moge dać taki pomysł przecież każdy boss nie musi być wielki i nie musi być potworem ja jestem za takim ninja lub zwiadowcą którzy potrafią znikać,mają bomby dymne, potrafią skakać wysoko, mają miecze, moga mieć swojego klona. Jak dla mnie to super pomysł a nie Paczaj Taki wielki Boss rozwali cię 1 ciosem przecież to nie o to chodzi w walce przecież można się z bossem pobawić jak np z tym ninja :)

Opublikowano

@menel6

Jak przeczytałem twego posta to od razu przyszła mi namyśl postać z lola ninja "Zed" nie wiem czemu, może przez to że się klonuje ...

Opublikowano

@2UP

Do czystego linku facebooka dopisz /overlanded

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Pitbull mam prośbę. Bo na temacie overlanda na minecraftforum jest tam napisana fabuła po angielsku, a każdy nie zna angielskiego w stopniu zaawansowanym więc czy mógłbyś ją spolszczyć i dodać ją do pierwszej strony tego tematu?

Opublikowano

@UP

Użyj tłumacza google... :)

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Przyjeliście niemca z indi ? :) Rozumiem że na serwerze krowy będą święte ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@kotkowski

Nie jestem noobem ani analfabetą, a tam był błąd bo pisałem to z telefonu :) (i myślałem że będzie "dwó" bo dwójka... ups)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...