Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Ci tak śpieszno do startu ..lepiej żeby dopieli wszystko na ostatni guzik zamiast ich poganiać i dopytywać się o start...nie bój się ka Ci gwarantuję że Oni tego projektu nie porzucą i prędzej czy później będzie start :D

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Moglibyście wrzucić jakieś nowe SS'y na flikra ? :p

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

puuuuuuustka

jakieś coś sie dzieje tutaj wogóle ? powiecie na ile % (według was) już jest zrobione ?

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

To już jest koniec...

Niestety... Z przykrością muszę was zawiadomić, że dnia dzisiejszego tj. 16.02.2014r. projekt Overland zostaje zawieszony. Powód? Odejście głównego programisty z projektu co całkowicie związuje nam ręce. Dziękujemy wam za wszystkie miłe słowa, i przepraszamy... Za niespełnione nadzieje, za czas który przeczekaliście na próżno, za wszystko... Osobiście twierdzę, że nie ma tutaj za co winić Dareckiego, za jego rezygnację, trzeba ją uszanować, każdy ma swoje życie, swoje prywatne sprawy, postanowił odejść. Mówi się trudno. Jednak się nie martwcie. Projekt zostaje jedynie zawieszony. Jeżeli znajdzie się chętny i utalentowany programista, który by mógł przejąć pracę nad projektem jesteśmy skłonni wznowić pracę. I to chyba tyle. Dziękujemy, że byliście przez ten cały czas z nami

Overland team

Pitbull - bez odbioru!

106071453484304291456.jpeg

• 1 rok później...
Opublikowano

To wspaniała wiadomość, długo czekałem na ten serwer. Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia. Obawiam się, że kiedy wystartujecie, nasz serwer nie będzie już najlepszym serwerem RPG w Polsce.

images.jpg

Opublikowano

Oczywiście jak łatwo było się domyśleć był to żart z okazji 1 kwietnia, gdyż Overland nie ma szans na reaktywację, chociażby ze względu, że ja sam zajmuję się innym projektem, a cała ówczesna ekipa, albo jest gdzieś porozsiewana, albo w ogóle skończyła z mc. Mam nadzieje, że nie weźmiecie mi za złe tego małego żarciku. Pozdrawiam!

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...