Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IDarecki ta postać którą przedstawiłeś na zdjęciach to elf? Ja sobie wyobrażałem elfy jako smukłe wysokie postacie, wzrostem większe od człowieka o 10 cm .. ;_; mój świat fantasy zaczął upadać nieeeeee

A tak btw myślałbyś, jak byś miał wolny czas po wyjściu już overlanda na stworzenie poradnika jak pisać takie zajebiste rzeczy w javie i dodawać do mc? Bo to co ty robisz nie ma w podstawowych tutach ... ;]

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jakbyś sobie popatrzył (gdzieś nie wiem gdzie w temacie) to Darecki ma własnej roboty system operacyjny a to nie tylko na jawie jest + pamiętam za czasów prime underland że Pitbull pisał że jawa jest zupełnie nowym środowiskiem dla ich programisty (rok czy 2 lata temu)

I tak, mi też nie podobają mi się elfy jako jakieś skrzaty [WTF IS THIS] Darecki przepraszam za to ale czy ty czytałeś albo oglądałeś władcę pierścieni?

Są dwa światy Fantazy w jednym są wysokie Elfy Krasnoludy i Gobliny, a w drugim (tym głupszym) wróżki które niektórzy chcą nazywać elfami Krasnoludki itp coś na co potrafi patrzeć tylko jakaś 5 letnia dziewczynka (maksymalnie) + zapomniałem że takie małe elfy były u św Mikołaja w fabryce zabawek

Więc ja już więcej nie napisze w tym poście mam nadzieję że za bardzo nie obraziłem Dareckiego

nie dawajcie mi minusów za ten post pls bo i tak ledwo sie trzymam (mam -1 D: )

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Panowie spokojnie. Nic z waszych dotychczasowych przekonań o świecie fantasty nie runęło Darecki chciał tylko zaprezentować włosy oraz ogólnie głowe na podstawowym modelu. Więc spokojnie elfy będą "wysokie", krasnoludy "owłosione" itd..

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Głowy zostaną zawsze w takich samych proporcjach, ale ciała np. u elfów będą oczywiście większe i smuklejsze :)

Dodałem kolory do reszty bloków. Zdjęcia wrzuciłem na FB

(fb)/overlanded

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Kiedy on >

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

facebook.pl/overlanded

dannyy1029 here - powracam xD

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano
Opublikowano

Niema to jak zabrać wszystko z cubeworld pewnie bez zgody autora...

Myślę, że Darecki to rozwinie, ale powiem tak. nie mógł zabrać niczego, bo ta gra jeszcze nie jest dostępna dla nikogo. W internecie są jedynie filmy autora tej gry. Jedyne co zrobił to się wzorował na modelu z tej gry, a jedyne czym zawinił to identyczny jedne model Wally'iego (czy jak się tam autor Cube World'a nazywa)...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jedynie te wzorowanie, ale warto by zauważyć, że to nie jest ostateczne wersja tej postaci.

To są dopiero testowe modele, ale będą jeszcze przerabiane...

Tak że tego... :)

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Po długiej przerwie wróciłem i chce zrobić kolejny fajny projekt w Techne.

Myślę nad czymś super, może jakimś Bossem?

Czekam na propozycje, wyobraźnia zrobi resztę :P.

Jeśli zdecydujecie się na kuszę, na pewno ją zdobędę :).

Uwielbiam kusze.

Opublikowano

@up

na kusze już jesteśmy zdecydowani, tylko pytanie jak będą działać :)

A jeśli chodzi o bossa to ja myśle o takim fajnym wielkim wężu... coś w stylu bazyliszka z Harry Poterra (no... może trochę mniejszy)

obczajcie to: dostałem ostrzerzenie za spam, w poście w którym pytałem o broń palną... niech ktoś da mi wtłumaczenie! ja tego nie rozumiem... czy jest jakiś zakaz pytania czy coś takiego?

mca.png

Opublikowano

Zmutowana wiewiórka/królik z trzema paszczami....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Jak będziesz robił potworki, to skup się na tym, żeby nie były to kolejne głupie zombie które po uderzeniu biegną do gracza. Każdy z nim może mieć jakąś cechę charakterystyczną, troszkę zmodyfikowane AI itp. Ja mam pomysła takiego: mob wyglądający jak zwykły klocek dirtu. Jednak jeżeli go zaatakujesz, albo skoczysz będąc na nim (nie będzie się ruszał), wstaje na krótkich nóżkach, wyciąga ręce, otwiera oczy i zaczyna Cię atakować. :) Takie stworki zawsze będą występować w grupach, a jeżeli uderzy się jednego, reszta też się na ciebie rzuci. Będą miały przewagę zaskoczenia, a gracz który już spotkał się z nimi mając niski level będzie się bał skoczyć na dircie, bo będzie myślał, że to ten mob. A nazwę go... Dirty!

Opublikowano

@up, dirty ? A nie ma czegoś podobne w zwykłym mc przypadkiem ? Tak zwanych rybików cukrowych ? :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ja tylko robię projekty.

Strukturę do której można zrobić animacje, potem pogrzebać w AI i dodać do minecraft. Chyba źle mnie zrozumiałeś :).

Opublikowano

zrobiłem kiedyś coś podobnego wiwerne chyba i tu wrzuciłem.

Chciałbym zrobić coś oryginalnego. Może dacie jakieś wymysły waszej fantazji :P?

Opublikowano

@up

a czemu nie? może nie będzie taki sam ale pomysł na takiego"mieszańca" też jest niezły :)

(nie wiem o co ci chodzi z tym kolejnym?! to bardziej ty jesteś tym co przychodzi i myśli że za tydzień start a startu nie ma i nie ma na co czekać i zara spam w formie "zemsty")

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...