Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry jest ten nowy hinduski bóg? :P

Bardzo dobry, ma silence, swoim dashem może świetnie kogoś zatrzymać na 1-2 sekundy i jego pasywka jest idealna dla supporta.

Jedyne czego w nim nie lubię to ult, ale to może tylko ja.

Teraz tylko czekać aż prosy zaczną nim grać i pokażą nam jak się nim powinno grać :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Te wyścigi samochodowe są śmieszne, ale niezły dodatek :D

Da się na tym zarobić jakieś favory, bonusy czy coś? 

Opublikowano

Te wyścigi samochodowe są śmieszne, ale niezły dodatek :D

Da się na tym zarobić jakieś favory, bonusy czy coś? 

Da się zdobyć jakieś gemy, chesty i inne głupoty, ale warunek jest taki, że musisz kupić bundle za 900 gemów.

Ja osobiście nie polecam tego.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ciężko powiedzieć co się zmieniło, najlepiej sam wejdź i zobacz.

Dzisiaj Allied niestety przegrał walkę z rakiem, na twitterze każdy o tym piszę nawet oficjalny Smite twitter i różne duże organizacje takie jak NRG czy Envyus.

Mam nadzieje, że jakoś uhonorują jego obecność w grze, może jakimś pomnikiem na conquest czy coś w tym stylu...

: (

VNp6c2U.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Te avatary z allied strong dalej są. Nigdy nie oglądałem jego meczy. Nie zajmowałem się e sportem. Smutne, że taka choroba może zabrać aż tyle.

Opublikowano

Ten PVE mode zaczyna być dla mnie zbyt  powtarzalny niby coś fajnego bardzo oryginalnego i ten gold bez sensu mam 10k nie mogę nic z nim zrobić bo nie mam pakietu...

Opublikowano

Hi-rez powinien wyciągać poważniejsze konsekwencje wobec osób, które nadużywają obelg wobec innych osób w meczach. Niekiedy jest totalna porażka. 
Większość ludzi jest pozbawiona zdrowego, sportowego myślenia. 

Opublikowano
Dnia 6/9/2017 o 12:37, Damian napisał:

Hi-rez powinien wyciągać poważniejsze konsekwencje wobec osób, które nadużywają obelg wobec innych osób w meczach. Niekiedy jest totalna porażka. 
Większość ludzi jest pozbawiona zdrowego, sportowego myślenia. 

Wystarczy ich zgłaszać po meczu i ZAWSZE podaj powód, przykładowo osoba taka i taka nazwała Cię tym i tym o tej minucie meczu i to wszystko.

Ja często dostaje powiadomienia, że osoba zgłoszona przeze mnie została ukarana.

A no i oczywiście trzeba pisać po angielsku.

VNp6c2U.png

Opublikowano

M0Ike4y2SuWw7oZ-jwFOWA.png&key=c90d1e171

@HolaUdało się. Moje wczorajsze zgłoszenie odnośnie tego Gracza zostało pozytywnie rozpatrzone. Jestem ciekaw na ile dostał blokadę konta... 

Opublikowano

Ja zgłaszam po meczu ich

Masz jakieś wątpliwości? Zapraszam do kontaktu PW!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuje się coś fajnego jeśli chodzi o aktualizacje 4.13!

xqasYCNcRVqlNvFF--LqWQ.png

Silnik graficzny gry zostanie zaktualizowany. Dużą częścią tej nowości ma być poprawa optymalizacji gry!

Opublikowano

Znając to minie z rok jak zobaczę te zmiany gdy poprawią wszystkie bugi potem i tak będą problemy z optymalizacją

Opublikowano

Oby zmienili naprawdę dużo rzeczy, bo teraz wchodzę raz dziennie na smite, czasem zagram w większości przypadków nie i tak to leci...

Wydaje mi się, że Smite po prostu mi się już znudził dopóki nie dodadzą czegoś nowego.

A no i ten nowy bóg Cu chulian czy jakoś tak jest beznadziejny i nudny, zamiast dodać czegoś ciekawego to dodają nudnego warriora.

VNp6c2U.png

Opublikowano

No nie wydaje mi się że dodanie nowej mechaniki zamiast many jest czymś nudnym jest to naprawdę duże wyzwanie nie potrzebny skil to jak dla mnie tylko ten mystical którego by mogło nie być i tak mało kto tego używa bo przecież zżera tylko gniew(czy jak to tam się nazywa)

Opublikowano

Ja wróciłem do Smite. Jedynie co mnie irytuje to ten matchmaking, który uległ pogorszeniu.
Rozumiem, że może się trafić jedna słabsza osoba w drużynie, ale co mecz widzę takie dysproporcje, że to jest jakaś porażka. Ponadto nadal nie zrobili systemu, który nie karze uczciwych Graczy za osoby, które wychodzą z gry. Powinno być tak, że do 5 minut jak się nie pojawi taka osoba to mecz się kończy bez konsekwencji. Aktualnie w rozgrywkach rankingowych niestety tracimy za to sporą liczbę ELO - nielogiczne. 

Opublikowano

Generalnie Smite jest grą znośną, najważniejsze jest to, że nie odstaje od swojej tematyki AŻ tak bardzo. Ostatnie dodanie niektórych bogów oraz bogiń wzbudziły we mnie fale kontrowersji. Trudno jest zrobić grę o mitologii która częściowo nie odstaje od klimatu. Mam aktualnie przegranych tysiąc dwieście godzin w Smite, oraz mogę ocenić grę jako nudną, aczkolwiek również nie można się od niej odciągnąć po dłuższych rozgrywkach. Dodatkowo, brak wyboru w trybach troszkę boli, bo moim zdaniem powinno być ich więcej. 

Opublikowano

Ja chciałbym powrotu do 2013 z grą lagi były znikome Europejską wersje gry nie wywalało tak często było o wile więcej itemek chociaz w cholender nie z balansowanych i nieprzystosowanych wtdy nie było czegoś takiego jak adc na solo linii(ale to temat na inny czas) i ten legendarny już domination 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...