Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak po za tym juz ktos wie ile itemek będzie w skrzyni z tą Morigan bo jak skrzynia z nią dotrwa do promocji na smitowe urodziny(która raczej bedzie na 100%) to napewno ją kupuje

Najczęściej te skrzynki są przez ponad 20 dni (tak było z tym Doge Skadi skin) i tak teraz też jest z tym nowym DJ Zeus.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak po za tym juz ktos wie ile itemek będzie w skrzyni z tą Morigan bo jak skrzynia z nią dotrwa do promocji na smitowe urodziny(która raczej bedzie na 100%) to napewno ją kupuje

Najczęściej te skrzynki są przez ponad 20 dni (tak było z tym Doge Skadi skin) i tak teraz też jest z tym nowym DJ Zeus.

chcesz przez to powiedzieć że ta mori jest w skrzyni gdzie ten Zeus czy nie wiesz xD?

Opublikowano

Chce przez to powiedzieć, że prawie każdy nowy "dobry" skin jest w skrzynkach z 55 itemami (różne skrzynie) i te skrzynie najczęściej są przez 20+ dni, tak było z tym skinem do Skadi i DJ Zeus.

VNp6c2U.png

Opublikowano

W spoilerach mozemy przeczytać o nowym specialnym trybie, który bedzie po Capture the Flag mianowicie jest opisane o wyścigu w stylu jak jest np w mario cars

niekoniecznie chodzi mi o samochodziki ale o różne przeszkadzajki bo pisze o jakiś buffach typu blink lub przeszkodach zmniejszających twój ruch co o tym myślicie?

Opublikowano

W spoilerach mozemy przeczytać o nowym specialnym trybie, który bedzie po Capture the Flag mianowicie jest opisane o wyścigu w stylu jak jest np w mario cars

niekoniecznie chodzi mi o samochodziki ale o różne przeszkadzajki bo pisze o jakiś buffach typu blink lub przeszkodach zmniejszających twój ruch co o tym myślicie?

Na nudę będzie dobre, zobaczę.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Jak wam się podoba nowy bóg Cernunnos?

Wróciła również underworld arena z dodatkową rundą na końcu w której trzeba zabić albo wypchnąć swojego przeciwnika. Polecam Xing Tiana lub Herculesa  :D

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak wam się podoba nowy bóg Cernunnos?

Wróciła również underworld arena z dodatkową rundą na końcu w której trzeba zabić albo wypchnąć swojego przeciwnika. Polecam Xing Tiana lub Herculesa  :D

Pewnie kiedyś go wymainuję :), ogólnie spoczko, OP hunter

Opublikowano

A założe sie że przecena na gemy dopiero po evnecie xD ehh mam nadzieje że do wtorku naprawie ta cholerną grę

Opublikowano

A to co to 

ouxoViJ.jpg

Czuje się jak 1 dnia startu europejskich serverów BnS xD

Stworzyli coś, żeby nie było lagów serverów może.

Opublikowano

Dwa pytania: 

Kupiłem gemy i nie mam tej skrzynki dodatkowej 

Te nowe ładowanie trwa strasznie długo po czym pisze mi ze gra nie zautoryzowała się w opowiednim czasie jak to naprawi

2807114901799411356140.png

Opublikowano

Dwa pytania: 

Te nowe ładowanie trwa strasznie długo po czym pisze mi ze gra nie zautoryzowała się w opowiednim czasie jak to naprawi

Pierwsze to pewnie jakiś bug, pisz do supportu i powinni Ci wszystko wyjaśnić.

Z tym błędem to zapewne problem z ich nowym anty cheatem EAC choć nie mam pewności, spróbuj odpalić z pomocą administratora może?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dwa pytania: 

Ja tak mam często i po prostu restartuję grę. Pewnie na forum Smite masz rozwiązanie, tylko musisz wyszukać.

Opublikowano

Hirez wypuścił filmik Smite in Stats gdzie mamy pokazane że w ubiegłym roku dwie osoby dobiły X masterke na wszystkich bogach może ktoś zna ich nicki bo chętnie bym zobaczył xD

https://www.youtube.com/watch?v=mOyNgaAwDsU

i conquest na 3,5 godziny? nie wierze

Keegun, polski gracz, ma chyba wszystkich bogów na X w tej chwili.

I Rataplana

VNp6c2U.png

Opublikowano

co do tych hieroglifów fajna inicjatywa ale fajnie by było jakby już ktoś rozgryzł jakie powinno się ze sobą łaczyć xD 

usunęli rytuały ;/ trochę biednie ma teraz mag znowu ale dobrze pisał Hirez gracze inaczej używali tych rytuałów niż powinni

Opublikowano

co do tych hieroglifów fajna inicjatywa ale fajnie by było jakby już ktoś rozgryzł jakie powinno się ze sobą łaczyć xD

usunęli rytuały ;/ trochę biednie ma teraz mag znowu ale dobrze pisał Hirez gracze inaczej używali tych rytuałów niż powinni

Na reddit pewnie będzie za kilka godzin a co do rytuałów to nie powinno być ich w 1 miejscu więc dobrze, że je usunęli.

Edit

@Lukora już jest

https://www.reddit.com/r/Smite/comments/61zotg/spoiler_hieroglyph_combination_for_each_of_the/

VNp6c2U.png

Opublikowano

Zapraszam na oficjalny stream HiRezTV, robią zbiórkę na cele charytatywne.

Robią dużo głupich rzeczy więc można się i pośmiać i pomóc a nawet i zgarnąć kilka chestów czy gemów :)

Zebrali już ponad 50 tysięcy dolarów.

https://www.twitch.tv/hireztv

VNp6c2U.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wyścigi są ciekawe ale strasznie zbugowane jadę na 3 pozycji na mecie pisze 5 nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Jak dla mnie to te smite cart wyglądają strasznie "tanio" i moim zdaniem to niepotrzebny mod, do tego schowali fajny skin dla Chang'e w jednej z chestów za 900 gemów (+inne śmieci takie jak skin dla apollo etc.)

Porażka jakaś.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ganesha wchodzi do Smite, oby miał super fajny kit <3

Mówili, że patch notes będzie trochę dłużej trwało co mnie bardzo cieszy.

Poza tym to żyjcie coś, Smite nie jest jeszcze taki martwy : (

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jakoś mi się nie chce xD 

Cały czas gram Ra albo Janusem na solo, bo nudna ta gra.

Opublikowano

Niedługo kończy się split i od nowa będziemy wbijać ranki.

I no mi też się ostatnio nie chce grać, ale to dlatego, że czekam na ten soft reset.

Poza tym Ganesha wygląda super i do tego jego kit bardzo dobrze reprezentuje jego "lore", jedynie jego ult mi się nie podoba.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...