Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga uwaga!

Promocja na doładowania SMS, Przelew Bankowy oraz Paypal! Doładowując Swoje konto do 5 lutego 2016 roku otrzymasz 10% więcej Smoczych Monet!

84d5eb-1454239363.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na zachowanie administratora(pieczara22/bombwork). Próbuje drogą oszustwa likwidować konkurencje, tak się nie robi kolego :-)

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na zachowanie administratora(pieczara22/bombwork). Próbuje drogą oszustwa likwidować konkurencje, tak się nie robi kolego :-)

Oszustwem jest kradzież plików serwera Aria*** bez otrzymania zgody na wykorzystywanie setów od Bomba itp itd - a w przypadku nawet gdyby faktycznie doszło do "kupna" od Bomba i MałySzu - nie zwalnia to obecnych właścicieli od tego żeby ponownie te prawa wykupić - bo niestety to ze ktoś kupi coś po raz kolejny od kogoś nie znaczy że może z wszystkiego korzystać jak leci bo "kupił" pliki 

PANIE VIP na ów serwerze o którym mówisz 

2542914543538791380266.png

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Oszustwa? Piszę samą prawdę, nie macie prawa do korzystania z moich broni, ponieważ zostały pozyskane nielegalnie.

Opublikowano

Oszustwa? Piszę samą prawdę, nie macie prawa do korzystania z moich broni, ponieważ zostały pozyskane nielegalnie.

tak samo ty nie masz prawa korzystac z plikow metina, bo o ile wiem to nie masz pozwolenia... heuheu

top. warto grac czy wieje nuda>?

Opublikowano

Oszustwem jest kradzież plików serwera Aria*** bez otrzymania zgody na wykorzystywanie setów od Bomba itp itd - a w przypadku nawet gdyby faktycznie doszło do "kupna" od Bomba i MałySzu - nie zwalnia to obecnych właścicieli od tego żeby ponownie te prawa wykupić - bo niestety to ze ktoś kupi coś po raz kolejny od kogoś nie znaczy że może z wszystkiego korzystać jak leci bo "kupił" pliki 

PANIE VIP na ów serwerze o którym mówisz 

2542914543538791380266.png

Wszystko(cały projekt) został odkupiony i nabyty legalnie :-)

Gościu. Jak jeszcze byłem Moderatorem to pisałeś do mnie, że rzekomo dwa serwery Cie okradły, a finalnie wyszło na to, że to Ty zalegasz u nich z usługami a chciałeś ich ujebać tylko i wyłącznie dlatego, bo startował Twój serwer. Bronie były zakupione na serwer Arianea i cały czas na nim są. Pozdrawiam :-) Ja nie jestem w teamie serwera i nie zajmuje się w nim w żaden sposób, po prostu piszę jak jest :)

Opublikowano

Wszystko(cały projekt) został odkupiony i nabyty legalnie :-)

Gościu. Jak jeszcze byłem Moderatorem to pisałeś do mnie, że rzekomo dwa serwery Cie okradły, a finalnie wyszło na to, że to Ty zalegasz u nich z usługami a chciałeś ich ujebać tylko i wyłącznie dlatego, bo startował Twój serwer. Bronie były zakupione na serwer Arianea i cały czas na nim są. Pozdrawiam :-) Ja nie jestem w teamie serwera i nie zajmuje się w nim w żaden sposób, po prostu piszę jak jest :)

Broni nie kupuje się na markę tylko na daną osobę, a jeżeli pliki przechodzą na nową osobę, to kolejni właściciele muszę prosić o prawa autorskie.

Opublikowano

Jak widać niektórzy za range VIP są w stanie nieobiektywnie oceniać inny (konkurencyjny i lepszy serwer), ale niestety tak maja pionki. Dziwi mnie to, że ten syfilis zwany atr.. dalej stoi, bo przecie pierwsza odsłona wytrzymała aż nie cały tydzień? A Naidzik usuwał wszelkie złe tematy dotyczace serwera i banował użytkowników za prawdę xD

Co do serwera - kiedy planowany event Powrót do przeszłości?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Broni nie kupuje się na markę tylko na daną osobę, a jeżeli pliki przechodzą na nową osobę, to kolejni właściciele muszę prosić o prawa autorskie.

Idź i proś Webzen'a o prawa do prowadzenia serwera metin2 jak już tak się prujesz o prawa autorskie.

tenor.gif

Opublikowano

Idź i proś Webzen'a o prawa do prowadzenia serwera metin2 jak już tak się prujesz o prawa autorskie.

Wiesz, prawa autorskie do plików metina , a modele 3d to zupełnie co innego. Modele są tworzone od zera przez grafika / twórcę i są tylko i wyłącznie jego własnością . I mogą być wykorzystywane nie tylko do metina. I choćby Webzen'a natchnęło nie miał by podstaw żeby się "pruć" o modele 3d które ktoś wykonał sam.  Wiec pliki metina a modele nie mają nic do siebie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak tutaj ze zmiankami ? jest nieskończona ? skąd truta, stalki itp ? jaka najlepsza postac do pvp ? czy wwszystkie równe

Zmianki dropią i to dosyć nieźle (po kilkadziesiąt z bossów itp).

Truta z ripa/azraela/wróżki - w shopach po 1-4kk. Stalki z metków.

Postacie w miarę zbalansowane. Każda sobie radzi. 

­

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

@up
Ja bym znowu chcial poruszyc kwestie balansu klas.. Zrobcie cos ze smokiem! On za przeproszeniem ssie jaja co najwyzej (to znaczy na mniejszym lvlu, ~100, bo pozniej podobno "kosi")..

Poza tym server serdecznie polecam, gra sie swietnie, ludzi sporo, jedyny w swoim rodzaju :D

(i pierwszy raz od 5 lat za*ebalem pare zl w ISa, o czyms to swiadczy :v )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@up

Ja bym znowu chcial poruszyc kwestie balansu klas.. Zrobcie cos ze smokiem! On za przeproszeniem ssie jaja co najwyzej (to znaczy na mniejszym lvlu, ~100, bo pozniej podobno "kosi")..

Poza tym server serdecznie polecam, gra sie swietnie, ludzi sporo, jedyny w swoim rodzaju :D

(i pierwszy raz od 5 lat za*ebalem pare zl w ISa, o czyms to swiadczy :v )

Balans to porażka - tu się z tobą zgadzam. Problem jest tylko taki ze jak znowu mam miałbym kuć bronie na dwie klasy - zmieniając ów klasy na bma , bo wp to gówno jakich mało i z bodego na mentala bo body również lami w pvp - to szczerze mówiąc wole na 150 lvl stać w kole. 

Co do isa - też władowałemsporo bo serwer na prawdę tego warty. Jednak takie kwestie jak balans czy choćby dalej pewne kwestie z dungami czy samym expem / dropem wymagają trochę więcej uwagi i dopracowania. 

I również gorąco serwer polecam. Mogli by zmniejszyć czasy respów, bo już prawdę mówiąc nudzi camp na bossa raz na 80 min... czy czasowe dungi ( choćby beran , raz na godzinę !!! ) ale serwer naprawdę wart uwagi i polecenia. 

Gorąco wszystkim go polecam i zachęcam do grania. 

7812818616.png

Opublikowano

Nie no, Beran jest co pol godziny, co nie zmiania faktu, ze jak wywali (z przyczyn niewiadomych), to nie chce sie czekac 28 minut wczesniej nie uzyskujac nic. I nawet nie straszcie, ze WP jest slaby, tak nie moze byc ._.

Opublikowano

WP jest slaby? Boże widzisz i nie napierd@lasz xD

Problemem może jest twoje eq, a dokładniej bonusy jakie w nim masz :)

Synek weź wbij prawie maxa i wystartuj wpkiem w pvp z mentalem czy smokiem. A późnej dalej rób z siebie idiotę w temacie ;p Bo jak widać pisanie bzdur to jedyne o czym masz pojęcie. 

"Problemem może jest twoje eq..." - wyjdź, wracaj do szkoły. Po za robieniem z siebie klauna nie masz bladego pojęcia jak wygląda gra na tym serwerze jeśli chodzi o pvp. 

Balans nawet na wysokich levelach jest tutaj "lekko " zyebany. I popieprzony. Wp może jest dobry w expie, ale w pvp niestety lami na prawie każdej linii. A mojego eq ci nie pokaże, bo jak zobaczysz już nigdy w życiu nie wejdziesz i nie odpalisz metina - tak ci się głupio zrobi ;) 

7812818616.png

Opublikowano

Synek weź wbij prawie maxa i wystartuj wpkiem w pvp z mentalem czy smokiem. A późnej dalej rób z siebie idiotę w temacie ;p Bo jak widać pisanie bzdur to jedyne o czym masz pojęcie.

"Problemem może jest twoje eq..." - wyjdź, wracaj do szkoły. Po za robieniem z siebie klauna nie masz bladego pojęcia jak wygląda gra na tym serwerze jeśli chodzi o pvp.

Balans nawet na wysokich levelach jest tutaj "lekko " zyebany. I popieprzony. Wp może jest dobry w expie, ale w pvp niestety lami na prawie każdej linii. A mojego eq ci nie pokaże, bo jak zobaczysz już nigdy w życiu nie wejdziesz i nie odpalisz metina - tak ci się głupio zrobi ;)

Oj CinCin nigdy nie dorosniesz. Mówisz czlowiekowi, który pracuje by szedł do szkoły w momencie gdy sam skończyłes ferie xD Co do Twojego eq jestem w stuprocentach pewny co tam masz, bo się kiedyś chwaliles i się smialem i masz rację boje się wchodzić na metka widząc jakie syfy ludzie przerabiaja, a co do mojego eq to chyba jestem jedną z nielicznych osób, która ma tak dużą ilość perfow na serwie i chyba większość o tym wie. Co do poziomu, mam 147, więc nie wiem co masz na myśli mówiąc 'wysokich leveli'.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...