Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chlopie wez sie juz we wszystko nie wpier*alaj bo zaczynasz denerwowac i to ewidentnie nie tylko mnie, pozal sie Boze "fanatyku" metina...

To jest to.. Na PLu tez zablokowali handel yangami. Dalo to cos? Mega wysyp botow. To jest bezsensu, ludzie i tak sobie poradza, a tylko uprzykrza to troszke zycie graczom.. :)

@pieczara22

Pobawcie sie troche balansem, bo uwazam, ze jednak nei jest on taki jak opisywaliscie. Szaman smok jest stosunkowo slaby. Buffy? 160 inta , skille P i 40%? Pisales, ze cos z tym zrobicie - zatem pytam kiedy?

Tak, cały czas się tym zajmujemy i nie tylko.

Duzo ludzi tu gra?

Tak, 600 - 700
Opublikowano

Hmmm serwer nawet nawet dopracowany  widać dużą aktywność administracji  jednak mi niestety nie przypadł do gustu i znudził po 3 dniach gry 

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam do oddania konto 104 lev wojka body  ( full is) skile na P  

Opublikowano

Tak, cały czas się tym zajmujemy i nie tylko.

Tak, 600 - 700

Kurcze, zrobilisice priv dt ale ksoztem dropu mapek.... Szybkie przyjemne dt zamienilo sie w je*anie metkow mordu. Juz dobre 15min siedze i mapki nie ma... Nie wiem czy w tym ukladzie nie lepsza byla stara wersja :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmmm serwer nawet nawet dopracowany  widać dużą aktywność administracji  jednak mi niestety nie przypadł do gustu i znudził po 3 dniach gry 

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam do oddania konto 104 lev wojka body  ( full is) skile na P  

Konto już pozyskałem ja, transakcja przebiegła bez żadnych problemów polecam tego użytkownika na przyszłość.

@topic

Skąd truta? XDDD

Opublikowano

Witajcie gorąco!

Z myślą o Was i o serwerze uruchomiliśmy nową usługę, dzięki której będziecie mogli zdobyć

nawet 10 Smoczych Monet na dzień!

Wystarczy że zalogujecie się na stronę główną, przejdziecie do zakładki "Doładuj Konto" -> " Darmowe Monety" i

oddacie głos na nasz serwer!

Zapraszamy do głosowania bo na prawdę warto!

W ciągu tygodnia można dorobić się nawet 70 Smoczych monet!

7f3bc2-1453894895.png

Opublikowano

Witajcie gorąco!

Z myślą o Was i o serwerze uruchomiliśmy nową usługę, dzięki której będziecie mogli zdobyć

nawet 10 Smoczych Monet na dzień!

Wystarczy że zalogujecie się na stronę główną, przejdziecie do zakładki "Doładuj Konto" -> " Darmowe Monety" i

oddacie głos na nasz serwer!

Zapraszamy do głosowania bo na prawdę warto!

W ciągu tygodnia można dorobić się nawet 70 Smoczych monet!

7f3bc2-1453894895.png

Bardzo fajny pomysł z tym, na polskich serwerach nie było tego od dawna propsy dla was!

Opublikowano

ile ludzi gra? oplaca sie wbijac na serw?

Tak opłaca rozgrywka jest bardzo ciekawa.

A na serwerze gra 600-700 ludzi i do tego Administracja rekrutuje kolejnych youtuberów.

Opublikowano

O kurde, elegancko!
Oby wiecej takich!
Kwestia tego, ze zagranicznych graczy i tak nie przyciagniecie, bo nie ma angielskiej wersji klienta, a szkoda.

Nie mniej sprobujcie wiecej takich ankiet ogarnac, nei trzeba bedzie w IS ladowac :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Server polecam, kozacki :)
Gram już 3 dzień, rozgrywka jest ok. Tylko jeśli server stanie się bardziej popularny i liczba graczy wzrośnie, to resp bossów mógłby być skrócony nieco :)
Liczę na pozytywny rozwój servera! Lecimy dalej! :)
Pozdrawiam iMax

Opublikowano

-Na medium/easy zmianki trzeba dropić ? Jak to w praktyce wygląda z ilością tych zmianek?

-Zamierzam grać jakąś ninją, solo da rade wszystko na każdym lv czy buffa sobie expić? Albo na jakieś dungeony trzeba 2 postać?

Opublikowano

-Na medium/easy zmianki trzeba dropić ? Jak to w praktyce wygląda z ilością tych zmianek?

-Zamierzam grać jakąś ninją, solo da rade wszystko na każdym lv czy buffa sobie expić? Albo na jakieś dungeony trzeba 2 postać?

To jest medium i to mocny medium easy tylko zmyla !

­

Opublikowano

To jest medium i to mocny medium easy tylko zmyla !

­

Chyba dla kogoś kto grać nie umie. Serwer jest serwerem medium, z elementami easy. Ale Bardziej przeważają elementy easy - bo gra jest naprawdę bardzo łatwa.  Więc nie gadaj tu głupot o mocnym medium i zmyłkach, skoro nie grałeś i nie wbiłeś więcej niż 30 lvl :) albo grałeś tylko na serwerach z GMmode ;p 

Dodając do tego jeszcze zmiany dungów na solo, ich uproszczenia przez administrację - serwer można spokojnie nazwać easy z elementami medium. 

Najtrudniejszym elementem serwera jest drop ulepszaczy na spotach - czasami dropią w naprawdę karygodnych ilościach co do czasu jaki trzeba na ten drop poświęcić ale i tak serwer jest naprawdę łatwy i warto zagrać i się pobawić. 

Mam tylko nadzieję że lekko zostanie zwiększony exp od 155 lvl bo prawdę mówiąc nie chce mi się wbijać przy takim "ratio" do 160 lvl... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Chyba dla kogoś kto grać nie umie. Serwer jest serwerem medium, z elementami easy. Ale Bardziej przeważają elementy easy - bo gra jest naprawdę bardzo łatwa.  Więc nie gadaj tu głupot o mocnym medium i zmyłkach, skoro nie grałeś i nie wbiłeś więcej niż 30 lvl :) albo grałeś tylko na serwerach z GMmode ;p 

Dodając do tego jeszcze zmiany dungów na solo, ich uproszczenia przez administrację - serwer można spokojnie nazwać easy z elementami medium. 

Najtrudniejszym elementem serwera jest drop ulepszaczy na spotach - czasami dropią w naprawdę karygodnych ilościach co do czasu jaki trzeba na ten drop poświęcić ale i tak serwer jest naprawdę łatwy i warto zagrać i się pobawić. 

Mam tylko nadzieję że lekko zostanie zwiększony exp od 155 lvl bo prawdę mówiąc nie chce mi się wbijać przy takim "ratio" do 160 lvl... 

112lvl wbiłem i wiem co mówię dobry medium , na avantador easy to jest kieliszek 

­

Opublikowano

112lvl wbiłem i wiem co mówię dobry medium , na avantador easy to jest kieliszek 

­

Ja wbiłem 155 lvl. I nie chce mi się za bardzo expić do 160, więc robię 2gą postać. I powiem tylko jedno - więcej tu easy niż medium. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ehhh... dajcie już te 10 monet co 24h (albo lepiej, że głosować można po 00:00, więc w 1 dzień o 20:00 a w kolejny już o 7:00) 

Super że są darmowe sm, ale nie każdemu chce się wstawać o 7 rano głosować gdy tylko otworzy się oczy i trzeba pamiętać o tym wieczorem. Nie każdy też jak zapomni i zagłosuje o 11, będzie czekał do 11 w nocy aby dostać 5sm. Niby AŻ 10sm dziennie, a trzeba oddać 140 głosów by kupić sobie kostium :) Nie wiem czy komuś będzie się chciało ponad 2 miesiące głosować. To tylko moje zdanie, ja już tam nie gram:)

Opublikowano
Przerwa Techniczna 27.01.2016, 00:00

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

• Poprawiono PO z bossów Władca Utnuk i Lord Małp
  • Zmniejszono ABS na magię w "stalkach" z 20% na 10% na +9
  • Dodano nieskończoną strzałę
  • Zwój Boga Smoków działa jak Magiczny Kamień
  • Dodano wyświetlanie ilości podniesionych przedmiotów z ziemii
  • Balans Klas:
  • Buff Archera(umiejętności walki), Buff Wojownika Body(umiejętności walki), Buff Trującej Chmury, Buff Leczenia, Nerf Healera(umiejętności walki), Nerf Mrocznej Ochrony

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Opublikowano

Przerwa Techniczna 27.01.2016, 00:00

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:
  • Poprawiono PO z bossów Władca Utnuk i Lord Małp
  • Zmniejszono ABS na magię w "stalkach" z 20% na 10% na +9
  • Dodano nieskończoną strzałę
  • Zwój Boga Smoków działa jak Magiczny Kamień
  • Dodano wyświetlanie ilości podniesionych przedmiotów z ziemii
  • Balans Klas:
  • Buff Archera(umiejętności walki), Buff Wojownika Body(umiejętności walki), Buff Trującej Chmury, Buff Leczenia, Nerf Healera(umiejętności walki), Nerf Mrocznej Ochrony

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Powaznie?

Robicie balans klas i zero szamana smoka? Body bil juz wystarczajaco duzo a jeszcze go ulepszacie, przy czym szamanowi nie poprawiacie ani buffow ani jego skilli? Pozdrawiam.......

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ehhh... dajcie już te 10 monet co 24h (albo lepiej, że głosować można po 00:00, więc w 1 dzień o 20:00 a w kolejny już o 7:00) 

Super że są darmowe sm, ale nie każdemu chce się wstawać o 7 rano głosować gdy tylko otworzy się oczy i trzeba pamiętać o tym wieczorem. Nie każdy też jak zapomni i zagłosuje o 11, będzie czekał do 11 w nocy aby dostać 5sm. Niby AŻ 10sm dziennie, a trzeba oddać 140 głosów by kupić sobie kostium :) Nie wiem czy komuś będzie się chciało ponad 2 miesiące głosować. To tylko moje zdanie, ja już tam nie gram:)

Tak bardzo cie boli opcja otrzymania kilku darmowych SM? Nikt ci nie kaze tego uzywac, dodali punkt w regulaminie, ze bez klikania tego zarobi sie bana na wszystkie serwery metina na swiecie? Nic o tym nie slyszalem. 2 miesiace klikania? Szpoczko, jak chcesz mozesz w kilka minut doladowac konto i kupic to samo za realne pieniadze. Co? Moze bys chcial, zeby sie dostawalo po 1400 sm za klikniecie co 12h no nie? Dostajesz opcję DARMOWEGO otrzymania SM, nie opcje 'bardzo korzystna oferta dla ludzi niechcacych wydawac na gre'. Gdzie jest powiedziane, ze za te SMy mozna kupowac tylko kostiumy? Za 36 klikniec mozesz dostac za darmo np pierscien doswiadczenia na 3 dni, tez fajna oferta, zwlaszcza jak na to, ze wiele sie nie trzeba naprodukowac, a mozna sobie bardzo ulatwic gre :)

Serwer polecam bardzo, jedynym elementem medium jest mixowanie eq i zbieranie zmianek. Reszta, jezeli poswieci sie troche czasu jest easy, administracja jest sklonna do wprowadzania mniejszych zmian, ktore sprawiaja, ze gra jest przyjemniejsza, jezeli sa skargi, ze czegos za malo leci to w najblizszej aktualizacji otrzymuje sie informacje, ze drop xxx zostal zwiekszony i 'ne ma problema'

Dodatkowo jest to jeden z baaaaardzo nielicznych serwerow, gdzie administracja nie jest gburowata i ma sie za bogow, z kazdym po kolei i z wszystkimi razem mozna sobie glupio popisac na sb :yay:

Opublikowano

Ponawiam pytania i dodaje kolejne

-jak ze zmianą skilli na wysokim lv?

Opublikowano

Powaznie?

Robicie balans klas i zero szamana smoka? Body bil juz wystarczajaco duzo a jeszcze go ulepszacie, przy czym szamanowi nie poprawiacie ani buffow ani jego skilli? Pozdrawiam.......

Smok na +140 to jedną z lepszych klas, więc co Ty chcesz w nim poprawiać? % buffow jest w sam raz z racji tego jaki przelicznik jest na skille.

Ponawiam pytania i dodaje kolejne

-jak ze zmianą skilli na wysokim lv?

W IS jest chyba zmianka profesji (tak jak to przystało na easy).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Smok na +140 to jedną z lepszych klas, więc co Ty chcesz w nim poprawiać? % buffow jest w sam raz z racji tego jaki przelicznik jest na skille.

W IS jest chyba zmianka profesji (tak jak to przystało na easy).

No tak, bo gra zaczyna sie jak sie wbije 140, atk?

Nie rozsmieszaj mnie. W okolicy setnego lvla szaman smok to GOWNO i tyle. W przeciwienstwie np do bodego ktorego i tak wzmocnili. W zla strone to zmierza, a balans powinien byc zadbany przez cala gre a nie na "140+".

Co do buffow to rzekomo mialy wrocic do swojej normalnej wartosci przy czym dalej sa mocno znerfione, nie wiedziec czemu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak bardzo cie boli opcja otrzymania kilku darmowych SM? Nikt ci nie kaze tego uzywac, dodali punkt w regulaminie, ze bez klikania tego zarobi sie bana na wszystkie serwery metina na swiecie? Nic o tym nie slyszalem. 2 miesiace klikania? Szpoczko, jak chcesz mozesz w kilka minut doladowac konto i kupic to samo za realne pieniadze. Co? Moze bys chcial, zeby sie dostawalo po 1400 sm za klikniecie co 12h no nie? Dostajesz opcję DARMOWEGO otrzymania SM, nie opcje 'bardzo korzystna oferta dla ludzi niechcacych wydawac na gre'. Gdzie jest powiedziane, ze za te SMy mozna kupowac tylko kostiumy? Za 36 klikniec mozesz dostac za darmo np pierscien doswiadczenia na 3 dni, tez fajna oferta, zwlaszcza jak na to, ze wiele sie nie trzeba naprodukowac, a mozna sobie bardzo ulatwic gre :)

Serwer polecam bardzo, jedynym elementem medium jest mixowanie eq i zbieranie zmianek. Reszta, jezeli poswieci sie troche czasu jest easy, administracja jest sklonna do wprowadzania mniejszych zmian, ktore sprawiaja, ze gra jest przyjemniejsza, jezeli sa skargi, ze czegos za malo leci to w najblizszej aktualizacji otrzymuje sie informacje, ze drop xxx zostal zwiekszony i 'ne ma problema'

Dodatkowo jest to jeden z baaaaardzo nielicznych serwerow, gdzie administracja nie jest gburowata i ma sie za bogow, z kazdym po kolei i z wszystkimi razem mozna sobie glupio popisac na sb :yay:

Ja już tam nie gram, wyraziłem swoje zdanie bez dziwnych argumentów, ale spoczko. Nie mam czasu expiłem 3 dni bez przerwy więc wolałbym coś co mi nie zniknie za 3dni.

Opublikowano

Ja już tam nie gram, wyraziłem swoje zdanie bez dziwnych argumentów, ale spoczko. Nie mam czasu expiłem 3 dni bez przerwy więc wolałbym coś co mi nie zniknie za 3dni.

Masz pety na 30 dni, stałe kostiumy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...