Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

R

|

E

|

K

|

L

|

A

|

M

|

A

|

|

|

Youtuberzy którzy będą nagrywać serię z serwera:
  • Harper,
  • Sh4ke,
  • ZakręconyGames,
  • KireK,
  • BigMen,
  • Mea,
  • Siembid

0.png

1.gif

1.jpg

2.gif

2.jpg

3.gif

3-1.jpg

3-2.jpg

3-3.jpg

3-4.jpg

3-5.jpg

3-6.jpg

3-7.jpg

3-8.jpg

4.gif

4.jpg

5.gif

5.jpg

5-2.jpg

6.gif

6.jpg

7.gif

7.jpg

8.gif

8.jpg

8-2.jpg

9.gif

9.jpg

9-2.jpg

9-3.jpg

10.gif

10.jpg

11.gif

11.jpg

12.gif

12.jpg

13.gif

13.jpg

14.gif

14.jpg

15.gif

15.jpg

16.gif

16.jpg

17.gif

17.jpg

18.gif

18.jpg

19.gif

19.jpg

20.gif

20.jpg

21.gif

21.jpg

22.gif

22.jpg

23.gif

23.jpg

24.gif

24.jpg

25.gif

25.jpg

26.gif

26.jpg

27.gif

27.jpg

28.gif

28.jpg

29.gif

29.jpg

30.gif

30.jpg

32.gif

32.jpg

33.gif

33.jpg

34.gif

34.jpg

35.gif

35.jpg

36.gif

36.jpg

37.gif

37.jpg

38.gif

38.jpg

39.gif

39.jpg

39-2.jpg

39-3.jpg

39-4.jpg

40.gif

40.jpg

40-2.jpg

40-3.jpg

40-4.jpg

41.gif

41.jpg

41-2.jpg

42.gif

42.jpg

42-2.jpg

42-3.jpg

42-4.jpg

43.gif

43.jpg

44.gif

44.jpg

44-2.jpg

45.gif

45.jpg

46.gif

46.jpg

46-2.jpg

47.gif

47.jpg

47-2.jpg

48.gif

48.jpg

49.gif

49.jpg

50.gif

50.jpg

50-2.jpg

51.gif

51.jpg

51-2.jpg

51-3.jpg

51-4.jpg

51-5.jpg

51-6.jpg

52.gif

52.jpg

52-2.jpg

53.gif

53.jpg

54.gif

54.jpg

1.png

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia, ale po niby "takim projekcie" można było się spodziewać więcej, niż tylko reworka :v

BTW.

Reklama? Czy jakiś YT w drużynie :yay:

Tylko to co jest w prezentacji?

Siembid? On nie robi własnego serwera? :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Polecam i wbijam - serwer jest tak dopracowany, że warto na nim zagrać nawet jeżeli trzeba się będzie pomęczyć. W dodatku serwer posiada chyba najładniejsze zbroje i miecze w całym świecie metina (przynajmniej osobiście nie widziałem nic ładniejszego nawet jeżeli to 'tylko' pomalowane z głową istniejące już od dawna zbroje :) ) Do zobaczenia na starcie! :v

Opublikowano

Jak tu bedzie z buffem? Potrzebny czy nie na wysokich lv grajac bodziakiem?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Buf nie będzie potrzebny jeżeli eq będziesz miał dobrze wybonowane.

(Odp. Magię, Strzały, Def itp.)

Opublikowano

Buf nie będzie potrzebny jeżeli eq będziesz miał dobrze wybonowane.

(Odp. Magię, Strzały, Def itp.)

A czy nie będzie problemu z postaciami hitającymi w pvp? Jaki jest maksymalny % na blok ciosu przy pełnym ekwipunku na maksymalny poziom?

Opublikowano

Nie jest koniecznością, a bossy nie odpychają więc idzie łatwo.

Serwer dopięty na 95% uważam po becie i będzie się działo, więc zapraszam, bo warto ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie zauważyłem wzmianki o marmurach? Są dostępny, jeżeli tak - to w jaki sposób?

I pytanko odnośnie dropu, czy np. wbijając duży lvl (załóżmy maksymalny :)) będę miał drop ze wszystkiego? Czy trzeba grać etapowo, expimy, dropimy, ulepszamy i dopiero expimy dalej? 

@Aurille

Ona w temacie, ja uciekam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A te respy bossow ustawione na 60min to nie za duzo? Jak tyle ludzi sie rzuci na ulepki nagle to może być cięzko 

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nie zauważyłem wzmianki o marmurach? Są dostępny, jeżeli tak - to w jaki sposób?

I pytanko odnośnie dropu, czy np. wbijając duży lvl (załóżmy maksymalny :)) będę miał drop ze wszystkiego? Czy trzeba grać etapowo, expimy, dropimy, ulepszamy i dopiero expimy dalej? 

@Aurille

Drop jest normalny niezależnie od poziomu. marmury dropimy samemu, ale są zbędne z racji tego, że bossy nie odpychają.

A te respy bossow ustawione na 60min to nie za duzo? Jak tyle ludzi sie rzuci na ulepki nagle to może być cięzko 

Ulepki z bossów można zdobyć także z metinów i z potworów z tego co pamiętam, ale jest mniejszy procent.

nlUSIa9.png

Opublikowano

A czy nie będzie problemu z postaciami hitającymi w pvp? Jaki jest maksymalny % na blok ciosu przy pełnym ekwipunku na maksymalny poziom?

Nie będzie problemu z hitami w pvp (żeby mieć 50% kryta. ze skila trzeba mieć 100%)

http://wiki.avantador.pl/index.php?title=Tabela_Bonus%C3%B3w

@Aurille

Marmurki są dostępne, z dropu.

Tak prawie wszystko będziesz mógł wydropić.

Nie powinno być z tym problemu.
Opublikowano

Drop jest normalny niezależnie od poziomu. marmury dropimy samemu, ale są zbędne z racji tego, że bossy nie odpychają.

Ulepki z bossów można zdobyć także z metinów i z potworów z tego co pamiętam, ale jest mniejszy procent.

Nie chodzi o to czy bossy odpychają czy nie, tylko o fakt. Iż takim bodym podjadę parę hitów i ofiara leży, ale gdybym chciał zagrać jakimś archerem czy bm'em, to chciałbym wiedzieć skąd mogę pozyskać taki marmurek, co by walka z bossami nie trwał wiecznie :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie chodzi o to czy bossy odpychają czy nie, tylko o fakt. Iż takim bodym podjadę parę hitów i ofiara leży, ale gdybym chciał zagrać jakimś archerem czy bm'em, to chciałbym wiedzieć skąd mogę pozyskać taki marmurek, co by walka z bossami nie trwał wiecznie :)

Głównie m2.
Opublikowano

@Aurille

Hahah Diabloooo! 

Nie uciekaj tylko zagraj tutaj  :v

Serwer bardzo polecam.

Dopracowany, rzeczy z IS do zdobycia w rozgrywce, mnóstwo questów/dungeonów (nudy nie będzie), administratorzy zawsze pomocni.

Nic tylko grać.

Do zobaczenia na starcie!  :yay:

­

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Tream, Noperfect jeszcze się zastanawiają czy odmówili?

NoPerfect aktualnie prowadzi serię z innego serwera, więc się nie rozdwoi.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zagram na pewno. Sewer jest wyśmienity. Wszystko perfekcyjnie dopasowane, nie zauważyłem podczas ostaniej rozgrywki ani jednego istotnego buga. Administracja bardzo pomocna, serwer ogólnie jest lekki i przyjemny. Nie trzeba siedzieć nie wiadomo ile czasu żeby coś osiągnać. Kolejny plusem jest drop IS. Możliwość zdobycia np. najlepszego peta w grze jest dostępna tylko poprzez drop, nie idzie go kupić w IS. Także polecam i czekam do startu ! :)

Opublikowano

NoPerfect aktualnie prowadzi serię z innego serwera, więc się nie rozdwoi.

Raczej Tream :D NoPerfect prowadzi kilka serii, jakbyscie go meczyli w komentach to kto wie...

Głównie m2.

A nie mysleliscie o jakims innym sposobie dodania tych marmurkow? Kupno, wymiana, cokolwiek?

I proponuje zmienic Medium/easy na sam medium - zgodnie z prawda zreszta - bo zaraz pojawi sie fala placzkow ktorym za ciezko.. a wiele z easy to tu nie ma :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Po długiej nieobecności na metinie to pierwszy serwer, który przykuł moją uwagę :)

Nie doczytałem lub nie zauważyłem.

Skąd dropi broń 75?

Czy eq do pvp robimy z łez?

Jak zdobyć eq do exp?

Czy jest zwój powrotu statusu?

Gdzie można niszczyć niepotrzebne itemy?

Max yang w ekwipunku to ile?

Na jakich mapach działają np. Silny na mistyki? Czy będą potrzebne orki, zwierzęta i mistyki?

Czy będzie wprowadzony wybór czcionki do klienta?

Tyle z mojej strony, na 100% zawitam :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...