Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pieczara22

Co z tym eventem walentynkowym?
Mam nadzieje, ze nie oglosicie go dopiero jutro i bedzie trwal wiecej niz ten tylko jutrzejszy dzien... Fajnie jakbyscie z nim juz dzis wystartowali :)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga ważny komunikat!!!
Od godziny 8:00 wystąpił problem z połączeniami po między operatorami secie np. neostrada -> hosteam oraz hosteam -> neostrada itp.
Niestety na tego typu błędy jesteśmy bezsilni. Za problemy przepraszamy, nie pozostało nic innego jak tylko czekać.
Dziś OX, większy drop yang i exp! Jutro event walentynkowy!
Za problemy przepraszamy!

Opublikowano

Uwaga ważny komunikat!!!

Od godziny 8:00 wystąpił problem z połączeniami po między operatorami secie np. neostrada -> hosteam oraz hosteam -> neostrada itp.

Niestety na tego typu błędy jesteśmy bezsilni. Za problemy przepraszamy, nie pozostało nic innego jak tylko czekać.

Dziś OX, większy drop yang i exp! Jutro event walentynkowy!

Za problemy przepraszamy!

Chyba nie do konca rozumiem, o co chodzi z tym "problemem"?

Mam neostrade i server dziala normalnie, bez lagow... :)

Natomiast o evencie walentynkowym moglbys napisac cos wiecej? Fajnie, gdyby bylo to cos "lepszego" niz ostatnio np. Tlusty Czwartek czyli stosunkowo rzadki drop paczkow przez JEDEN dzien...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opłaca się zagrać na serwerze ? Dużo ludzi gra w dzień i w godzinach szczytu ? Serwer jest pod IS czy da się wszystko zdobyć łatwo w grze ? 

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Opłaca się zagrać na serwerze ? Dużo ludzi gra w dzień i w godzinach szczytu ? Serwer jest pod IS czy da się wszystko zdobyć łatwo w grze ? 

Oplaca.

Duzo ludzi, mysle ze ok 600 jest na spokojnie. Odkad sa shopy offline rowniez rynki sa sporo zaludnione, choc nie bede Ci wysylal screenow bo nie ma to sensu.

Czy server jest pod IS? Powiem Ci, ze jest to chyba najmniej server pod IS jaki znam :) Kostium na potwory taki jak w IS mozesz kupic za PO, zwierzaki - takie same jak w IS - dropia w roznych miejscach (ja pierwszego droplem na 80 lvlu, ze smoka), da sie je tez wylowic itd. Na rynku tez jest tego sporo, przy czym zwierzaki na kilka dni kupisz za doslownie grosze.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Znudził mi się po wbiciu 100 lvl.Nie podoba mi się ten serwer,ale administracja dba o graczy i pomaga :)

Gra zaczyna się dopiero od +114 jak obstawia się lepsze bossy, ale może kiedyś zmienisz zdanie i się przekonasz później :)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czy event walentynkowy rusza o 00:00 ? :) I czy bedzie gdzies opisany w ogole?
Bo np paczki na tlusty czwartek mialy byc opisane dzien przed eventem a do tej pory ich na wiki nie ma :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@pieczara22 @MałyShu

Co z tym eventem walentynkowym? Bo troche to smieszne o.O

Dali żałosne blaski i ox'a w którym miały być lepsze nagrody, a były takie same jak w cotygodniowym ox'ie. Zapowiadali super event, który mógł przyciągnąć nowych graczy, a dokonali tego, że odchodzi część starych.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ja serwera nie polecam.

Administracja robi coś jak Beta Testerzy powiedzą, ze z serwerem jest coś nie halo. Odkąd nie mówimy administracji co mają poprawić to nic nie robią kompletnie nic. OX'y w których są gówniane nagrody (za wygraną) i wyłączane są po 5 pytaniach (zostaje ok 10-15 osób ), a jak już mówiłem administracja kompletnie olewa serwer.

Jeszcze raz nie polecam i nie grajcie.

+ Na serwerze gra ok 200-300 graczy. 

Dzisiaj w niedziele gdzie ludzie mają ferie na ox było ok 30 graczy.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ja serwera nie polecam.

Administracja robi coś jak Beta Testerzy powiedzą, ze z serwerem jest coś nie halo. Odkąd nie mówimy administracji co mają poprawić to nic nie robią kompletnie nic. OX'y w których są gówniane nagrody (za wygraną) i wyłączane są po 5 pytaniach (zostaje ok 10-15 osób ), a jak już mówiłem administracja kompletnie olewa serwer.

Po pierwsze poprawki są normalnie wprowadzane, zaś na oxie było 157 osób. Gdy te twoje 15 osób zostało to był to tylko i wyłącznie mój błąd bo "okienko" pomyliłem, ale później w następnej turze na 1 pytaniu dałem nagrodę, co do nagród bo jesteś pewnie z ekipy "Charliego" są jakie są nie możemy dawać 1000 pereł 1000 zwojów bo wy tak chcecie. Nagrody powinny być skromne i nie powinny zniszczyć rynku (Tak dawałem gwiezdne kamienie, których jest dużo, ale jest też na nie duże zapotrzebowanie). Z mojej strony to na razie tyle jeśli coś się nie podoba to masz inne serwery, bo nikt Cię u nas na siłę nie trzyma. Gra powinna cieszyć a nie denerwować. Na serwerze aktualnie mamy 462 osoby. Co do serwera powiem tyle chcecie zagrać na prawdziwym mediumie to jest to serwer dla Was, a jeśli macie płakać to po co w ogóle grać. 

Opublikowano

Marne prowo. Beta testerzy - wy naprawdę myślicie ze ktoś coś robi bo wy powiecie ?? Serio ?? Charlie dostał zjebe od admina forum bo robił z siebie kretyna i dzieciaka syfiąc na forum i serwerze płaczami bo mu nagrody nie pasowały  to teraz się puszy i próbuje pokazać pazurki, zbierając ze sobą swoje nieudolne pieski z gildii która potrafi tylko otruć bossa na mapie ( Valuable, pozdrawiam was ) , a później muszę się prosić innych graczy zeby pomogli to pobić bo mimo dwóch kont 154 i 157 lvl ciężko bez dobrego eq do expa to zrobić. 

Charlie skoro grać nie potrafisz, tylko na serwerze jedynie co umiesz to pisać bzdury ( tu zresztą też ) - skończ już te twoje szopki, co kilka razy ci już to tutaj pisałem. 

Co do liczby osób - te 200-300 mozecie sobie pomnożyć razy 2 - a nie czytać i oglądać bzdury pisane przez życiowych nieudaczników którzy szukają kokosów tam gdzie nie potrafią nic zrobić. 

Serwer polecam, i nie polecam słuchania tych dwóch żałosnych graczy @MVP Charlie oraz @YogiMuci

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Marne prowo. Beta testerzy - wy naprawdę myślicie ze ktoś coś robi bo wy powiecie ?? Serio ?? Charlie dostał zjebe od admina forum bo robił z siebie kretyna i dzieciaka syfiąc na forum i serwerze płaczami bo mu nagrody nie pasowały  to teraz się puszy i próbuje pokazać pazurki, zbierając ze sobą swoje nieudolne pieski z gildii która potrafi tylko otruć bossa na mapie ( Valuable, pozdrawiam was ) , a później muszę się prosić innych graczy zeby pomogli to pobić bo mimo dwóch kont 154 i 157 lvl ciężko bez dobrego eq do expa to zrobić. 

Charlie skoro grać nie potrafisz, tylko na serwerze jedynie co umiesz to pisać bzdury ( tu zresztą też ) - skończ już te twoje szopki, co kilka razy ci już to tutaj pisałem. 

Co do liczby osób - te 200-300 mozecie sobie pomnożyć razy 2 - a nie czytać i oglądać bzdury pisane przez życiowych nieudaczników którzy szukają kokosów tam gdzie nie potrafią nic zrobić. 

Serwer polecam, i nie polecam słuchania tych dwóch żałosnych graczy @MVP Charlie oraz @YogiMuci

Ninja 150 lv full eq pozdrawia :)

Więc kto tutaj jest nieudacznikiem ?

+ YolneN zrobił wszystko co całe "Valuable" mu powiedziało więc tak teoretycznie robi to co my powiemy. Oczywiście wszystko wyszło na plus.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Szczerze, prezentacja mi się strasznie podoba. Fajne zbroje jak i bronie.

Zastanawiam się czy by sobie nie pobrać serwera, ale nie jestem jeszcze do końca przekonana.

Nie chce ściągać i po chwili się dowiedzieć że Administracja ma graczy w dupie, lub są jakieś bugi.

Sporo komentarzy widzę negatywnych i pozytywnych, ale czy ktoś z teamu mógłby się osobiście wypowiedzieć na temat stanu serwera? :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy by sobie nie pobrać serwera, ale nie jestem jeszcze do końca przekonana.

Nie chce ściągać i po chwili się dowiedzieć że Administracja ma graczy w dupie, lub są jakieś bugi.

Sporo komentarzy widzę negatywnych i pozytywnych, ale czy ktoś z teamu mógłby się osobiście wypowiedzieć na temat stanu serwera? :)

Administracja nie ma w d*pie graczy, większa bolączka to mała ilość graczy. Tendencja spadkowa jest i to duża, serwer idzie w złą stronę, graczy więcej ubywa niż przybywa. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Administracja nie ma w d*pie graczy, większa bolączka to mała ilość graczy. Tendencja spadkowa jest i to duża, serwer idzie w złą stronę, graczy więcej ubywa niż przybywa. 

­

Dlatego Administracja ma wszystko w dupie od pewnego czasu. Na początku napisałeś im że jakiś błąd jest/ coś słabo leci (30 metinów 1 gwiezdny) to naprawili to (teraz 30 metinów 25 gwiezdnych tak na oko.) A co dostajesz na oxie jak zostaje 6 osób? Kamienie do skilli na P/Gwiezdne/2x ulepy, których ma się ok 250 sztuk potem.

Serwer sam w sobie kozak, ale graczy ubywa, a nie przybywa. Szkoda im na lepszą reklamę to wzięli typa, który nagrywa serie ze bez skilli.

Gracze widzą co się dzieje z serwerem i tyle. Wystartuje nowy dreikon to tam dużo osób pójdzie.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Pisali wczesniej, zaraz przed ww 2 niedziele ponad 450 online, tragedii zatem nie ma ;-) Administracja raczej graczy nie olewa, choc np dzisiejszy event zje*ali po calosci, nie wiedziec czemu. Tak to jest z nimi dobry i latwy kontakt, bugow tez raczej nie spotykam. Ja Ci server polecam, a pieprzenia tych kolegow wyzej ktorzy sa niezadowoleni z OXa nie slucham. 

Graczy od startu ubylo, nei da sie ukryc, ale to jest norma na kazdym servie - nawet na stale rozbudowywanej i swienie rozreklamowanej Invorii czy Nawie :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pisali wczesniej, zaraz przed ww 2 niedziele ponad 450 online, tragedii zatem nie ma ;-) Administracja raczej graczy nie olewa, choc np dzisiejszy event zje*ali po calosci, nie wiedziec czemu. Tak to jest z nimi dobry i latwy kontakt, bugow tez raczej nie spotykam. Ja Ci server polecam, a pieprzenia tych kolegow wyzej ktorzy sa niezadowoleni z OXa nie slucham. 

Graczy od startu ubylo, nei da sie ukryc, ale to jest norma na kazdym servie - nawet na stale rozbudowywanej i swienie rozreklamowanej Invorii czy Nawie :-)

Sporo ludu pewnie tez ubylo, bo nie maja czasu grac. Osobiscie ostatnio mialem czas wbic w niedziele 2 tygodnie temu, od tego czasu wbilem na 5 minut na serwa zobaczyc jak rozplanowali zmianki za rudy i kolejne ryby. Gdybym mial czas grac to minimum jednego luda by bylo wiecej. Co do ubytkow, to to jest ta z*****a ludzka(?)/polska(?)/szczeniakowata(?) logika... Serwer przyjemny, latwy to "ZA LATWE, CHCEMY TRUDNEJ AKTUALIZACJI, IDZIEMY SOBIE BO TO 4FUN NIE EASY" - z drugiej strony mamy solidnego mediuma, na ktorym nie mozna plakac o to, ze nie ma sie co robic, to tu znow sie slyszy "ZA TRUDNE, CHCEMY LATWIEJ, CO TO ZA MEDIUM JAK TO HARD, IDZIEMY SOBIE". Typowa logika tego cebulanego kraju, nigdy mu nie dogodzisz, choc bys na cyckach stanal

Opublikowano

Ja serwera nie polecam.

Po pierwsze poprawki są normalnie wprowadzane, zaś na oxie było 157 osób. Gdy te twoje 15 osób zostało to był to tylko i wyłącznie mój błąd bo "okienko" pomyliłem, ale później w następnej turze na 1 pytaniu dałem nagrodę, co do nagród bo jesteś pewnie z ekipy "Charliego" są jakie są nie możemy dawać 1000 pereł 1000 zwojów bo wy tak chcecie. Nagrody powinny być skromne i nie powinny zniszczyć rynku (Tak dawałem gwiezdne kamienie, których jest dużo, ale jest też na nie duże zapotrzebowanie). Z mojej strony to na razie tyle jeśli coś się nie podoba to masz inne serwery, bo nikt Cię u nas na siłę nie trzyma. Gra powinna cieszyć a nie denerwować. Na serwerze aktualnie mamy 462 osoby. Co do serwera powiem tyle chcecie zagrać na prawdziwym mediumie to jest to serwer dla Was, a jeśli macie płakać to po co w ogóle grać. 

Bawi mnie to Siwy, że wszystko tak wywyższasz, bo doskonale wiesz jaki wpływ mieliśmy na serwer i co dzięki Naszym uwagom on osiągnął. S1 miało po +250 graczy w godzinach szczytu, a po reworku było +700? Rework to 95% pomysłów, które wysyłałem Yolnenowi, ale oczywiście była długa walka o nie, bo On upierał się, że czegoś nie zrobi, a kilka dni później i tak to wprowadzał z przyznaniem mi racji. Jeśli chcecie wylewać cały ten syf na forum publicznym zamiast załatwiać to tak jak do tej pory to możemy lecieć po całości. Doskonale wiesz, że full IS'a się dorobiłem, a część zakupiłem, a co do ilości ulepszaczy to stojąc w mieście dawałem je nowym graczom, więc teksty, że nie pasowały Nam nagrody są śmieszne. Mówisz o niszczeniu gospodarki. Powiedz jaki idiota na 6 pytaniu, gdzie jest na OX'ie 100 osób daje po 5k zmianek na serwerze medium? Gdy zostawało Nas 5-10 osób dawałeś po 10 szlachetnych kamieni, które można dropić już w m1, więc k***a to dosyć komiczne i nieprzemyślane. 

Wracając do beta testerów. Yolnen co kilka dni przez pierwsze 2 tygodnie dostawał ode mnie spisy rzeczy do poprawy i je wprowadzał na bieżąco i na ogół odpowiadał mi "sprawdzaj tematy z aktualizacjami", więc gadanie, że poprawki jak poprawki to sranie w banie, bo reszta debili takich jak CinCin trzymała spacje i ulepszała eq 3x max i miała wywalone na serwer. Nigdy nie działaliśmy na szkodę serwera, a wręcz mu pomagaliśmy i troszeczkę podwyższaliśmy cyferki dotyczące ilości osób online, by jednak graczy przybywało.

Mówisz, że na serwerze było dziś niecałe 500 osób. Większość "bandy czy tam ekipa Charliego" jak to nazwałeś ma po min 2-3 postacie i większość ludzi na serwerze tak ma i doskonale o tym wiesz, więc jeśli podzielisz 500 przez 3 wychodzi niecałe 170 osób. Fajnie wygląda ten wynik? Serwer miał polot na starcie i rozwijał się z*********e, ale od kiedy nie ma jakiś konkretnych i wpływowych poprawek i dodań? Od ok 1,5-2 tygodni, a teraz pytanie brzmi: Kiedy ostatnio wysłałem Yolnenowi pomysły do serwera? Właśnie 1,5-2 tygodnie temu.

Twoje pomyłki na ox'ie akurat nie bolały, bo każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, ale jeśli obiecuje się i tak hucznie zapowiada Event Walentynkowy i ludzie na niego faktycznie czekają, a Wy dajecie OX w którym mają być lepsze nagrody niż standardowo, a okazuje się, że to ten sam syf i tylko ja z nielicznymi osobami mamy odwage to powiedzieć to jest coś nie tak z Waszej strony. Daliście blaski? Kolejny event, który daje się bez okazji. Wszelkie info dotyczące braku eventu walentynkowego pojawiło się dopiero o godz 16, a czy to nie troszeczkę za późno? Pomyślałeś o tym, że pewne grono ludzi zapewne wstało wcześnie by sobie zarobić? Wystarczyło napisać wcześniej, bo na pewno wiedzieliście o tym, że c**j, a nie event będzie i byłby problem z głowy.

Drama zaczęła się w momencie, gdy jeden "członek mojej bandy" zwrócił Ci uwagę, że możesz dać ryby, które powodują niewidzialność na OX'ie, bo ludzie biegajaza dużymi lvlami, a Ty odpisałeś mu by zrobił propozycję na forum z tym związaną. I co on zrobił? Wszedł na forum i napisał temat, gdzie Tonque czy jak ten śmieć się nazywa na bezczela zamknął mu temat z hejtami, gdzie propozycja była kierowana w stronę serwera, a nie forum. Następnie ten frajer i pionek, bo inaczej go nie można nazwać kasuje posty na sb, bo ktoś krytykuje jego pracę i mówi prawdę? Ja p******e. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, ale jakim prawem gosciu usuwa posty, które są DLA NIEGO niekorzystne? Jeśli jest miękką fają to niech w********a grać w bierki, a nie zajmuje się prowadzeniem forum. 

Ty to najlepiej się nie wypowiadaj, bo szum wokół siebie robiłeś myśląc, że jako pierwszy wbijesz maxa, a okazałeś się przypadkiem z pękniętej gumki i więcej szczekałeś niż robiłeś. Jesteś takim kasztanem, który twierdził, że body i wp to klasy, które nie mają szans z nikim w pvp - co mnie całkowicie rozbawiło, bo najwidoczniej nie znasz "pasywek" tych klas i dlatego byłeś tyrany po miastach. Większość itemów mam perfekt na serwerze pod Bodziaka i nie mam większego problemu z innymi klasami. Płacze lecą w strone smoka, że jest bardzo słaby, a to c**ja prawda, bo smok z łatwością jedzie bodziaka (na wyższym lvlu z odpowiednim eq).

A to czy jestem żałosny czy nie w Twoim odniesieniu powiewa mi jak Ty w torbie swoje ojca 14 lat temu.

Nie pozdrawiam.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...