Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sklepy offline już są! 

Przypomniam że należy spatchować klienta aby z miany weszły w życie!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po dodaniu sklepów offline wystąpił problem z większością dungeonów.

Próbowałem znaleźć źródło problemów lecz bezskutecznie, dlatego postanowiłem prczeczekać tą sytuację, o godzine 18 powinna być osoba która na pewno ten błąd rozwiąże. 
Niedziałające dunegony:
-Diabelskie katakumby,
-Nemere,
-Tirdas,
-Tryton

DT i Razador działają.

[GA]Yolnen wstanie to wymyśli dla Was rekompęsatę za owy błąd!

Przepraszamy za utrudniena!
Opublikowano

@up

I co? uda sie jeszcze dzis skoczyc na nemerke? :)

Oraz drugie pytanie - co z ytberami? Czemu harper, shake czy cruzer nie nagrywaja? 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@up

Oraz drugie pytanie - co z ytberami? Czemu harper, shake czy cruzer nie nagrywaja? 

A po co Ci oni skoro serwer sam z siebie się trzyma? A co do nich to nawet na full IS'ie zapewne rady nie dają xD

Jest to jeden z aktualnie niewielu serwerów, który potrafi sam się obronić, bez pomocy youtuberów ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

A po co Ci oni skoro serwer sam z siebie się trzyma? A co do nich to nawet na full IS'ie zapewne rady nie dają xD

Jest to jeden z aktualnie niewielu serwerów, który potrafi sam się obronić, bez pomocy youtuberów ;)

Rzeczywiście, gra tutaj ponad 700 ludzi z tendencją spadkową, naprawdę jest czym się chwalić. 

Gra zaczyna się od minimum 1500 ludzi, ale co tam, tutaj są tacy, że jeśli nawet grało by tutaj 100 osób to i tak bronili by serwera.

PS. nie odbierajcie tego jako ataku, serwer według mnie jest genialny, ale ma niestety nieodpowiedniego właściciela.

Zdrówko. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie jest to prawda.. Na servie od poczatku byla sproa reklama, ktora zniknela. Teraz pozostal sam sobie. Ludzi nadal jest sporo, ale chocby po liczbe sklepow jeszcze przed aktualizacja widac, ze troszke ich ubylo. O ile bossow dalej sie ubic nie da, tak o metki jest stosunkowo latwiej :-)

Zycz serverowi jak najlepiej, bo sam tu gram i grac zamierzam jeszcze dlugo, ale trzeba sie wziac do roboty, zeby nie bylo powtorki z poprzedniej edycji :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie, w dzisiejszej przerwie częściowo naprawiliśmy wchodzenie na dungeony!
Każdy kto chce wejść na dany dungeon musi kliknąć na dany posąg tudzież npc.

Opublikowano

Przerwa Techniczna 11.02.2016

- Ceny u npc są już wyświetlane,
- Przy otwieraniu sklepu offline, ceny tych samych przedmiotu się zapisują,
- Poprawione zostało ulepszanie KD, pieczenie ryb, ulepszanie wędek oraz wszystkie czynności które związane są przerzuceniem przedmiotu na NPC,

Należy spatchować klienta!!!

Opublikowano

@up

Nagrywają tylko mają teraz przerwę, owszem z niektórymi skończyłem współpracę. Niebawem nowi yt.

@pieczara22

Szkoda, ze nie odpowiesz na nasze posty, olales juz calkowicie kontakt z graczami?

Nie odpisywałem, ponieważ musiałem dać post jako "Najlepszą odp" i nie chciałem aby owa odpowiedz nie znalazła całkiem na górze tematu.
Opublikowano

Nagrywają tylko mają teraz przerwę, owszem z niektórymi skończyłem współpracę. Niebawem nowi yt.

Nie odpisywałem, ponieważ musiałem dać post jako "Najlepszą odp" i nie chciałem aby owa odpowiedz nie znalazła całkiem na górze tematu.

Ok, zatem zobaczymy.. Dziwne, ze zgadzacie sie na jakies "przerwy" - bo server na tym cierpi. O ile, wiadomo, sklepow przybylo, tak ubytek graczy jest juz widoczny..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie grajcie tu ludzie SM buguja

Marne prowo.. :P Kolejne już tego typu :D 

Ja powiem wręcz przeciwnie - grajcie tu bo warto ;) A takich opłacanych dzieci lepiej nie słuchać i omijać szerokim łukiem, bo pajac dostał bana albo ktoś go poprosił o hejt  i teraz próbuje szpanować na "dzielni". 

Mam tylko pytanie , kiedy w końcu zostanie coś zrobione z balansem, bo jest on niestety na dennym i żałosnym poziomie. 

Ogólnie serwer polecam i zachęcam do grania. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie grajcie tu ludzie SM buguja

W żadnym wypadku :)

Marne prowo.. :P Kolejne już tego typu :D 

Ja powiem wręcz przeciwnie - grajcie tu bo warto ;) A takich opłacanych dzieci lepiej nie słuchać i omijać szerokim łukiem, bo pajac dostał bana albo ktoś go poprosił o hejt  i teraz próbuje szpanować na "dzielni". 

Mam tylko pytanie , kiedy w końcu zostanie coś zrobione z balansem, bo jest on niestety na dennym i żałosnym poziomie. 

Ogólnie serwer polecam i zachęcam do grania.

Masz perf eq? Pewnie nie, dla tego nie pisz więcej o tym do póki nie będziesz miał perfa. Na becie cała adminstracja grała na perf eq, sprawdzaliśmy i jest dobrze, trzeba mieć tylko PERFY.
Opublikowano

Tak z tydzień temu widziałem na shopach po 50 kuponów SM więc na pewno bugowali.

Nie brakuje ludzi, którzy mają odpowiednie środki i przekazują te środki na grę. Nie jest to dziwna sytuacja, bo na każdym serwerze znajdą się osoby, które wydają mnóstwo kasy na przedmioty z ISa...

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Tak z tydzień temu widziałem na shopach po 50 kuponów SM więc na pewno bugowali.

Hahaha :D Po 50 kuponów SM BUGOWANYCH  - pokaż mi to a nie wypisuj głupot,  bo z mpc wywalili prezke twoich kumpli :) Jak ktoś kupuje pakiety po 100-200 zł itp itd to wystawić na sklepie 50 kuponów po 150 sm czy więcej to jest normalne :)  Żałosny jesteś i tyle ;) Na pewno to pampersa ci teraz zmieniają :)

Masz perf eq? Pewnie nie, dla tego nie pisz więcej o tym do póki nie będziesz miał perfa. Na becie cała adminstracja grała na perf eq, sprawdzaliśmy i jest dobrze, trzeba mieć tylko PERFY.

Wybacz mój drogi - z całym szacunkiem, perf eq na serwie nie ma nikt. A bijąc się w pvp np wp , czy daggerem z taką klasą jak na przykład body i mental, na 150-155 lvl gdzie eq praktycznie mamy w taki sam sposób wybonowane i zrobione widać doskonale bez perf eq czyli 4 x 15 jak balans jest zjebany. WP nie istnieje. Można zrobić tą klasę do expa i do niczego więcej bo w pvp grać się nią nie da i nie opłaca. Jest mocna tylko do expa. A testowałem to z gildią mając takie same układy absów - a w takim przypadku kiedy 2 osoby mają po tyle samo ów absu i w zanadrzu jak Surę WP czy Daggera itp itd - wynik i testy są bardzo wymierne i rzeczowe. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

A co tu ma do rzeczy PERF EQ? Body z GORSZYM eq bil mi wiecej, niz ja jemu szamanka smokiem z LEPSZYM EQ (mowie to zarowno o wiekszej ilosci abs z mojej strony jak i kd oraz broni na wyzszy poziom..). Wiec daruj sobie ta blazenade z "perf eq", ok?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

powiem tak, grałem od początku, serwer dobre działał do nie wiem, może początku lutego, nawet wczesniej chyba zaczął sie psuc, połowa graczy ma lagi, polowa nie [ WTF?!] tak, dokładnie, połowa graczy tak jakby grała na stabilnej maszynie, a druga połowa na takiej, która ciagle jest atakowana i chuy wie co, nie hejtuje serwa, dopracowany, spoko itp. ALE... no zawsze musi byc to ale... początek był fajny, nie wszyscy mieli na is'a, zmianki były cos warte, a teraz? zmianek za 20kk nie chca kupic. przed akutalizacja do shopów offline było może 10 shopów w nocy, teraz jak wchodzisz to ich jest od zayebania, nie chce wyjsc na totalnego hejtera, ale to tak trochu jakby ratowanie serwa na zasadzie " wejdzie nowy gracz, zobaczy ile sklepów, pomysli, ze fchuy ludzi gra i zostanie na dłuzej ". Mieliscie dobry projekt, chwaliłem serwer na lewo i prawo, ze nie grałem na tak zayebistym mediumie od dłuzszego czasu, tylko to wszystko ucieklo. Kazdy lata full is, i szczerze? wymieniłem EQ z avantadora na PL'a i nie załuje, bo dalem full is do pvp i expa, pety, eq etc, a teraz? moge wbic na serwer i tak dobrze go znam, ze przez noc zarobie na to samo i wbije 130 do rana. 

Opublikowano

Co do

W żadnym wypadku :)Masz perf eq? Pewnie nie, dla tego nie pisz więcej o tym do póki nie będziesz miał perfa. Na becie cała adminstracja grała na perf eq, sprawdzaliśmy i jest dobrze, trzeba mieć tylko PERFY.

No wlasnie, perfy. Ile osob ma perfy? Ilu osobom uda sie wymixowac/kupic perf eq na kazda klase w tym stuleciu? Argument slaby patrzac na to, ze podobno wasze podejscie to 'nie kazdy musi miec perf eq i bedzie prawie niemozliwe je zbrobic'. Tak wiec jak? Rozwalony balans czy perfy? :yay:

Co do WPka to Dusher chyba nie jest jedyna osoba, ktora narzeka na to, ze WP lami w PvP ._.

Opublikowano

Co do

No wlasnie, perfy. Ile osob ma perfy? Ilu osobom uda sie wymixowac/kupic perf eq na kazda klase w tym stuleciu? Argument slaby patrzac na to, ze podobno wasze podejscie to 'nie kazdy musi miec perf eq i bedzie prawie niemozliwe je zbrobic'. Tak wiec jak? Rozwalony balans czy perfy? :yay:

Co do WPka to Dusher chyba nie jest jedyna osoba, ktora narzeka na to, ze WP lami w PvP ._.

No widzisz, nie jesteście sami :)

Ja już na 130 lvl wiedziałem, że WP będzie strasznie pokrzywdzoną klasą, niestety pieczara twierdzi, że to wina bonusów w eq.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

I dobrze że WP jest słabszy w pvp. To jest klasa bardziej pod exp a wy byście chcieli łatwo expić/dropić i jeszcze kosić w pvp, no proszę was ludzie..

Opublikowano

I dobrze że WP jest słabszy w pvp. To jest klasa bardziej pod exp a wy byście chcieli łatwo expić/dropić i jeszcze kosić w pvp, no proszę was ludzie..

Widzę, że pojęcie na temat klas na wysokim poziomie ^.^

Z takimi nie warto zaczynać dyskusji na temat klas, bo wyjdzie, że WP to postać tylko dropu :) jakie to słodkie...

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Widzę, że pojęcie na temat klas na wysokim poziomie ^.^

Z takimi nie warto zaczynać dyskusji na temat klas, bo wyjdzie, że WP to postać tylko dropu :) jakie to słodkie...

WP to postac tylko do dropu, przeciez to oczywiste... A myslisz, ze po co mu rozpro? :yay:

Do pana entelegientnego. To nie jest PL ani inna gowniana odmiana metina, zeby postac byla tylko do dropu czy tylko do PVP tylko nawet jezeli jest dobra w dropie to powinna byc wyrownana w PVP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...