Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak sie trzymacie?

Ile online?

Widzialem planujecie wielka aktualizacje, a zastanawiam sie, czy macie dla kogo ja wprowadzac.

Warto wrocic na server? :)

Ten serwer nie istnieje ;) najlepsze jest to, ze jolnen zwalal wszystko na Jerycha, ze arianea upadła, ale ten serwer pokazał prawdę o czarnych koniach metina ;)

Serwera nie polecam mimo tego ile w niego wlozylem czasu z gildia ;)

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak sie trzymacie?

Ile online?

Widzialem planujecie wielka aktualizacje, a zastanawiam sie, czy macie dla kogo ja wprowadzac.

Ten serwer nie istnieje ;) najlepsze jest to, ze jolnen zwalal wszystko na Jerycha, ze arianea upadła, ale ten serwer pokazał prawdę o czarnych koniach metina ;)

Post z serii nie znam się to się wypowiem? Szczerze to gówno wiesz o sytuacji jaka się działa na tamtym serwerze, a na siłę próbujesz oczernić administracje, a w szczególności Yolnena, który jako jedyny coś chciał zrobić. Serwera sobie możesz nie polecać, ale jak masz już poruszać tematy, gdzie jakaś część administracji zrobiła nowy serwer to się chociaż "doinformuj" mimo że jest to kompletnie nie możliwe, bo o tym wiedzą jedynie osoby z administracji.

I jak sie trzymacie? 

Ile online? 150+

Widzialem planujecie wielka aktualizacje, a zastanawiam sie, czy macie dla kogo ja wprowadzac. Jak nie dla stałych graczy to i dla nowych, zawsze jest sens wprowadzania czegoś nowego na serwer.

Warto wrocic na server? :) O tym musisz sam zdecydować, jeśli lubisz serwery, na których musisz się trochę pomęczyć żeby coś osiągnąć to pewnie i warto. 

Opublikowano

I jak sie trzymacie?

Ile online?

Post z serii nie znam się to się wypowiem? Szczerze to gówno wiesz o sytuacji jaka się działa na tamtym serwerze, a na siłę próbujesz oczernić administracje, a w szczególności Yolnena, który jako jedyny coś chciał zrobić. Serwera sobie możesz nie polecać, ale jak masz już poruszać tematy, gdzie jakaś część administracji zrobiła nowy serwer to się chociaż "doinformuj" mimo że jest to kompletnie nie możliwe, bo o tym wiedzą jedynie osoby z administracji.

I jak sie trzymacie? 

Ile online? 150+

Widzialem planujecie wielka aktualizacje, a zastanawiam sie, czy macie dla kogo ja wprowadzac. Jak nie dla stałych graczy to i dla nowych, zawsze jest sens wprowadzania czegoś nowego na serwer.

Warto wrocic na server? :) O tym musisz sam zdecydować, jeśli lubisz serwery, na których musisz się trochę pomęczyć żeby coś osiągnąć to pewnie i warto. 

Wiesz, ja tutaj mam postac calkiem nienajgorsza, z dobrym eq, z wykupionym ISem, tylko, ze pytam czy w ogole jest z kim grac. Ile online, jak kondycja servera. Widzialem ze szykowanej est update ale nie wiem, czy jest dla kogo.

Server sam w sobe byl bardzo fajny, ale jak juz mowilem - jak mam grac z 5 osobami na krzyz to wole pograc na WoMie...

Dlatego ponawiam swoje pytanie bo odpowiedzi na nie nie uzyskalem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Update miał być przy 20 osobach, które wbija Maxa, a od 3? 4? tygodni nikt nowy nie wbił Maxa, bo po prostu nie warto, a sama aktywność pod prezka jak i na forum serwera (dziennie 2 nowe tematy i +/-40 ludzi online na 24h) mówi sama za siebie.

Co do Siwego, myślałem, ze chociaż Ty jesteś na tyle ogarnięty by nie sciemniac i mówić wprost jak jest, a samo to, ze tez juz GMem tam nie jesteś czegoś nie oznacza? Nie wiem czy odszedles czy wyleciales - yebie mnie to, ale szkoda, ze tak rzadko się udzielales.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Update miał być przy 20 osobach, które wbija Maxa, a od 3? 4? tygodni nikt nowy nie wbił Maxa, bo po prostu nie warto, a sama aktywność pod prezka jak i na forum serwera (dziennie 2 nowe tematy i +/-40 ludzi online na 24h) mówi sama za siebie.

Co do Siwego, myślałem, ze chociaż Ty jesteś na tyle ogarnięty by nie sciemniac i mówić wprost jak jest, a samo to, ze tez juz GMem tam nie jesteś czegoś nie oznacza? Nie wiem czy odszedles czy wyleciales - yebie mnie to, ale szkoda, ze tak rzadko się udzielales.

Opiszę to jedynie w punktach, a więc:

1. Na serwerze masz 150+ nie jest to dużo, ale jak na tak spory okres czasu bez reklamy nie jest to też źle. 

2. Bomb robi aktualizacje, ponieważ mało osób chce wbić ten 160, gdyż exp jest za ciężki, a nie chce by i oni odeszli z serwera.

3. Próbujesz oczernić Yolnena w marny sposób, wypisując jeden z serwerów, na którym robił, a raczej na którym był administratorem nie znając w ogóle sytuacji jaka tam "panowała", ale to już opisałem wcześniej.

4. Co do mojego odejścia to odszedłem z braku czasu, egzaminy, kursy i kilka prywatnych spraw, pomijając że nie chciałem by później pisali mi czy komuś z administracji na pw że olewam serwer.

5. O reklamie nie wiem nic, poza tym że ciężko ją "zdobyć", NoPerfect wybrał serwer easy, ktoś tam jeszcze też poszedł na easy, więc wniosek wysuwa się sam. 

6. Hmm mówisz o udzielaniu się to dziwne bo kontakt ze mną miał prawie każdy, starałem się każdemu udzielić odpowiedzi, czasem olałem jeśli była to głupota (typu daj coś), a w większości to były i tak sprawy związane z is'em lub pytaniami o psc, na które nikt poza Bombem nie mógł udzielić odpowiedzi. 

7. Jeśli chodzi o aktualizacje to z początku miała być od 10 osób, nie od 20 jak to Ty napisałeś, zresztą pisałem Ci jak i na ogólnym że od 10 max lvli  aktualizacja będzie, zaś Bomb zmniejszył ją do obecnej ilości i według mnie słusznie zrobił, bo zwlekanie z nią nie ma sensu, a graczy mogło być w każdej chwili mniej, tak to obecni gracze mają chociaż "nadzieję" czy też chęć do dalszej gry, bo wiedzą że będzie coś się działo.

8. I tu jest już moja ostatnia wypowiedź, bo o serwerze niedługo nie będę wiedział nic, a nie chce ludziom robić nadziei lub sztucznie zachęcać ich do gry, bo to też nie ma sensu. Jak ktoś chce grać to niech wejdzie i sam oceni jak jest.

Pozdrawiam i zarazem żegnam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak sie trzymacie?

Ile online?

I jak sie trzymacie? 

Ile online? 150+

Wtrącić się muszę bo zaczynasz p******** głupoty.

3/4 aktualizacji dot. serwera podsyłaliśmy YolneNowi - MY.

Nawet był taki moment, że kiedy ja podsyłałem mu propozycje on ją wyśmiewał po czym i tak to dodawał. Przez pierwsze 2/3 tygodnie YolneN kontaktował się z graczami,serwer nabierał tempa.. nagle zaczęły się te wasze zagrywki typu bany,oxy,pisanie "To ja Charlie "..." " i wysyłanie jakiś stron, żeby oczernić Piotrka.

Projekt był kozacki, jedyny kontakt z graczami utrzymywał YolneN, Yato/Bomb zero kontaktu z graczami. Pisząc do supportu we wczesnych "fazach" rozwoju serwera odpowiedź uzyskiwałem po kilku godzinach natomiast po ok. dwóch tygodniach odpowiedź uzyskiwałem po 6-7 dniach.

Podsumowując więcej kontaktu z graczami, mniej śmiesznych "faworyzacji" i nienawiści do jedynego uratowania serwera "spierdalable", a projekt dalej utrzymywałby się przy 700-800 graczach.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ja to bym wrócił na ten serwer, bo masa nowych zajebistych pomysłów jest, ale podejście Jolnena musiałoby się zmienić, a dobrze wie, że moje pomysły są dobre.

Serwer miał potencjał, ale niestety wygasł, a te krzywe akcje jak ktoś zrobił 1 lvl i podszywał się pod moją osobę wysyłając jakieś linki to w ogóle beka, bo po co miałbym robić 1 lvl i przyznawać się do tego, że ja to ja skoro mogłem pisać z głównego? Używanie mózgu nie boli, ale kwestia fejmu niestety mnie przerosła :v

nlUSIa9.png

Opublikowano

Opiszę to jedynie w punktach, a więc:

1. Na serwerze masz 150+ nie jest to dużo, ale jak na tak spory okres czasu bez reklamy nie jest to też źle. 

2. Bomb robi aktualizacje, ponieważ mało osób chce wbić ten 160, gdyż exp jest za ciężki, a nie chce by i oni odeszli z serwera.

3. Próbujesz oczernić Yolnena w marny sposób, wypisując jeden z serwerów, na którym robił, a raczej na którym był administratorem nie znając w ogóle sytuacji jaka tam "panowała", ale to już opisałem wcześniej.

4. Co do mojego odejścia to odszedłem z braku czasu, egzaminy, kursy i kilka prywatnych spraw, pomijając że nie chciałem by później pisali mi czy komuś z administracji na pw że olewam serwer.

5. O reklamie nie wiem nic, poza tym że ciężko ją "zdobyć", NoPerfect wybrał serwer easy, ktoś tam jeszcze też poszedł na easy, więc wniosek wysuwa się sam. 

6. Hmm mówisz o udzielaniu się to dziwne bo kontakt ze mną miał prawie każdy, starałem się każdemu udzielić odpowiedzi, czasem olałem jeśli była to głupota (typu daj coś), a w większości to były i tak sprawy związane z is'em lub pytaniami o psc, na które nikt poza Bombem nie mógł udzielić odpowiedzi. 

7. Jeśli chodzi o aktualizacje to z początku miała być od 10 osób, nie od 20 jak to Ty napisałeś, zresztą pisałem Ci jak i na ogólnym że od 10 max lvli  aktualizacja będzie, zaś Bomb zmniejszył ją do obecnej ilości i według mnie słusznie zrobił, bo zwlekanie z nią nie ma sensu, a graczy mogło być w każdej chwili mniej, tak to obecni gracze mają chociaż "nadzieję" czy też chęć do dalszej gry, bo wiedzą że będzie coś się działo.

8. I tu jest już moja ostatnia wypowiedź, bo o serwerze niedługo nie będę wiedział nic, a nie chce ludziom robić nadziei lub sztucznie zachęcać ich do gry, bo to też nie ma sensu. Jak ktoś chce grać to niech wejdzie i sam oceni jak jest.

Pozdrawiam i zarazem żegnam.

A ty mały kurwiu znasz sytuację "jaka tam "panowała" ? Nie wpierdalaj się pomiędzy wódkę a zakąskę bo Ci paluszki upierdolą.

I jak sie trzymacie?

Ile online?

3ndhtpL.jpg

Widać ambicje przerosły rzeczywistość. Spodziewajcie się raczej nowego serwera niż jakichkolwiek akcji na tym serwerze.

64562221938.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...