Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem z założeniem sklepu.

Zakładam sklep za około ~500/600kk i już trzeci raz mnie wyrzuca.

Coś bardziej " unikatowego " to trzy mounty z blasków i z 10 petów z zwykłych skrzynek, reszta to ulepszacze. Nie mam siły już, bo ileż można ten sklep zakładać -.-

Wiemy że z wystawianiem sklepu jest błąd, nie możesz go zapełnić w 100%.

W tym tygodniu powinny być już sklepy offline, z nimi nie będzie już takiego problemu.

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem z założeniem sklepu.

Zakładam sklep za około ~500/600kk i już trzeci raz mnie wyrzuca.

Coś bardziej " unikatowego " to trzy mounty z blasków i z 10 petów z zwykłych skrzynek, reszta to ulepszacze. Nie mam siły już, bo ileż można ten sklep zakładać -.-

Zostaw kilka wolnych slotów.

­

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zostaw kilka wolnych slotów.

­

Trochę bezsensu, bo nie wiem ile mam zostawić wolnych miejsc, bo niby skąd mam to wiedzieć ?

No, ale ok. Jeśli będą sklepy offline to czekamy. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Trochę bezsensu, bo nie wiem ile mam zostawić wolnych miejsc, bo niby skąd mam to wiedzieć ?

No, ale ok. Jeśli będą sklepy offline to czekamy. 

Ja z reguły zostawiam ostatni rząd wolny i nie ma problemu. A czasami nie mam go nawet wystawiając full sklep ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Używałeś takich samych pasów do konta jak na innych serwerach. Tego się nie robi bo potem gracze są okradani przez innych.

Właśnie co jest najlepsze miałem całkowicie inne, a zostałem bardziej oszukany niż okradziony ;)

Opublikowano

Właśnie co jest najlepsze miałem całkowicie inne, a zostałem bardziej oszukany niż okradziony ;)

I bardzo dobrze, za głupote trzeba płacić.

qolJA1e.png

Opublikowano

To prawda że na którymś lvlu leci 0.07 za spota?

No niesądze :)

Może mi ktoś powiedzieć jak na tym serwerze radzi sobie archer w expieniu/metkach/bossach/dungach? :)

Sprawdz filmy Harper z tego servera, ona gra archerem, dowiesz sie wszystkiego:)

Chyba przydaloby sie troche szamana smoka podrasowac.. Nie wiem co jet ale w podobnym eq i o podobnym lvlu / misjach itd ja majac kd woja oraz wachlarz na wyzszy lvl bilem mniej koledze niz on mi z bojowego+9 bez kd szamana... Przy czym rowniez ja mailem na niego wiecej absu niz on na mnie. Jedyny jego atut to lizak. Cos tu nie tak? :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zmiany jakie zaszły po przerwie:

---

- DT można robić jedynie solo lub w grupie, nie startuje się razem z metinem ze wszystkimi graczami znajdującymi się w DT, aby wejść do wieży potrzebna nam będzie przepustka, która leci ze skrzyń serwerowych

- Razadora można wykonywać solo i został on zmodyfikowany

- za metiny na mapach 142+ będziemy dostawać punkty osiągnięć

na dungeonach z ostatnich bossów będzie leciała specjalna Taj. Szmaragd. Skrzynia, która zawiera wiele cennych przedmiotów użytkowych, yang oraz losowy ulepszacz x1, każdy jaki jest możliwy do zdobycia w grze(perły, gwiezdny pył i kamień x5)

Oczywiście przypominam, że po przerwie należy odpalić patcher.

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Opublikowano

czemu strona nie działa ?

Działa, wszystko bez problemu. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tyle co ban :yay:

Wiem, ale swoje i tak każdy będzie robił, kto będzie chciał sprzedać to sprzeda :) Bez żadnej łaski Teamu, który wpadł na idiotyczny pomysł, banowania za handel :)

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Wiem, ale swoje i tak każdy będzie robił, kto będzie chciał sprzedać to sprzeda :) Bez żadnej łaski Teamu, który wpadł na idiotyczny pomysł, banowania za handel :)

A ty jesteś jeszcze większym idiotą bo piszesz ile za yangi w prezentacji.

To trzeba mieć wodogłowie :O

Opublikowano

Nie ? Gdybym to napisał w grze lub forum, po prostu dostałbym bana a tutaj ? tutaj nie dostanę.

Po prostu czysty rozsądek a Ty na przymus musisz się wtrącać tam, gdzie nie trzeba. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Chlopie wez sie juz we wszystko nie wpier*alaj bo zaczynasz denerwowac i to ewidentnie nie tylko mnie, pozal sie Boze "fanatyku" metina...

To jest to.. Na PLu tez zablokowali handel yangami. Dalo to cos? Mega wysyp botow. To jest bezsensu, ludzie i tak sobie poradza, a tylko uprzykrza to troszke zycie graczom.. :)

@pieczara22

Pobawcie sie troche balansem, bo uwazam, ze jednak nei jest on taki jak opisywaliscie. Szaman smok jest stosunkowo slaby. Buffy? 160 inta , skille P i 40%? Pisales, ze cos z tym zrobicie - zatem pytam kiedy?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wojownik mental jak dla mnie też jest troche słaby , obniżony DMG z duchowego jest dośc zauważalny. Kluczem do sukcesu na tym serwerze jest SURA WP , pod względem zarobkowym w PVP nie wiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...