Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tej przerwy kompletnie nie działa mi client , pasek ładowania postaci ładuje sie tak do 2/10 i nagle kicka ..do panelu logowania, co jest?

Zmień kompa. Klient działa bez problemu. Pacher tak samo. Dodatkowo można robić nemerę solo , i została ona zmodyfikowana - robi się ją znacznie szybciej - kolejne zmiany na plus. Oby tak dalej bo każda przerwa to zmiany na wielki plus - ale tez świadczy lekko o tym ze beta testerzy gówno robili i ich "pomysły" sa teraz wycofywane i zmieniane bo były po prostu żałosne. Ale tak to już jest z testerami... 

Serwer - chyba najlepszy jak na razie więc warto grać  i wbijać. Jest się o co bić. I jeszcze zaczynają się fajne konkursy na ich forum a jak widziałem nagrody - serio warto się pobawić. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmień kompa. Klient działa bez problemu. Pacher tak samo. Dodatkowo można robić nemerę solo , i została ona zmodyfikowana - robi się ją znacznie szybciej - kolejne zmiany na plus. Oby tak dalej bo każda przerwa to zmiany na wielki plus - ale tez świadczy lekko o tym ze beta testerzy gówno robili i ich "pomysły" sa teraz wycofywane i zmieniane bo były po prostu żałosne. Ale tak to już jest z testerami... 

Serwer - chyba najlepszy jak na razie więc warto grać  i wbijać. Jest się o co bić. I jeszcze zaczynają się fajne konkursy na ich forum a jak widziałem nagrody - serio warto się pobawić. 

Zmień kompa, zmień swoje materialistyczne podejście do sprawy bo jak widać umiesz myśleć tylko w jedna stronę. Jak nie umiesz pomóc to sie nie odzywaj i nie pajacuj. A skąd Ty możesz wiedzieć co robili beta testerzy i jakie pomysły wniesli?. 

Co do serwera to trochę to czekanie na te bossy odstrasza, bo na bossa z 80 lvl lata 111 :P 

Opublikowano

Oczywiście serwera nie polecam, a wsytkie twoje strony bombwork zostatną jeszcze dziś opublikowane :)

Jak korzystasz z edytowanych stron przez derina to się nie dziw ze zbugowane.

Pytanie skierowalem do niego, bo Ty juz trzykrotnie mi nie odpowiedziales, nawet jak Cie oznaczalem w poscie :P Ale dzieki, oby :)

Drugie pytanko - co musze miec w eq zeby solo zlozyc smoka szamanka bez marmuru? :)

I zapisywanie teleportu sie chyba zepsulo.. Po kliknieicu w ikonke gdzie powinny wyskoczyc nasze zapisane tp wyskakuje okno "Tutaj mozesz zapisac swoja pozycje", do klikniecia tylko OK i zamyka sie.

Spatchuj klienta gry.

Od tej przerwy kompletnie nie działa mi client , pasek ładowania postaci ładuje sie tak do 2/10 i nagle kicka ..do panelu logowania, co jest?

Nie klient tylko postać Ci się zbugowała, zaloguj się na stronę główną przejdź do zakładki "Konto" i kliknij button "Odbuguj postać".
Opublikowano

Jak korzystasz z edytowanych stron przez derina to się nie dziw ze zbugowane.

Spatchuj klienta gry.

Nie klient tylko postać Ci się zbugowała, zaloguj się na stronę główną przejdź do zakładki "Konto" i kliknij button "Odbuguj postać".

A no tak bo przecież ja byłem na Baronie i dlatego , dobra dziena. Krótka i pomocna informacja , to sie ceni! 

Opublikowano

A no tak bo przecież ja byłem na Baronie i dlatego , dobra dziena. Krótka i pomocna informacja , to sie ceni!

Dodatkowo spatchuj sobie również klienta gry.
Opublikowano

Zmień kompa, zmień swoje materialistyczne podejście do sprawy bo jak widać umiesz myśleć tylko w jedna stronę. Jak nie umiesz pomóc to sie nie odzywaj i nie pajacuj. A skąd Ty możesz wiedzieć co robili beta testerzy i jakie pomysły wniesli?. 

Co do serwera to trochę to czekanie na te bossy odstrasza, bo na bossa z 80 lvl lata 111 :P 

Bo widziałem propozycje na forum w czasie beta testów i widzę że to co było od nich wprowadzane teraz jest zmieniane na nowo. Proste. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Bo widziałem propozycje na forum w czasie beta testów i widzę że to co było od nich wprowadzane teraz jest zmieniane na nowo. Proste. 

Dungi od pierwszej odsłony były robione w pt, a na forum poruszaliśmy kwestię, czy je zostawić tak, jak jest, czy nie. Większość chciała dungi solo, a reszcie było to bojętne (w tym mi). Natomiast sami Admini stali uparcie przy tym, żeby były wciąż w pt. Nie mieszaj beta testerów z błotem, bo niektórzy poświęcili wiele czasu na tym, by wspólnie usprawnić serwer. Trzeba było się też zaangażować wtedy, to może nie byłoby teraz tego tematu. 

Pozdrawiam @MałyShu aka YolneN'a, który siedzi całe dnie na serwie pomagając, wprowadzając poprawki, nowości itp :D

Zapraszam gorąco na serwer, lepiej siedzieć przed kompem w te dzisiejsze mrozy ;)

LutUbw5.png

Opublikowano

W moim życiu występują bardzo trudne dni w których rozmyślam na temat gry metin2.

Grać, skończyć z tym itp.

I dzisiaj jest jeden z nich, wkurwiłem się, bardzo się wkurwiłem tym co się dzieje obecnie na polskim rynku metin2.

A mam na myśli to że ludzie wybierają serwery które są szambem!

Zamiast dopracowanych serwerów jak ten.

Dzisiaj zaczynam grę tutaj i się to nie zmieni choćby najlepszy technik świata miał na chuju stanąć i zrobiłby serwer.

Czas znaleźć w końcu miejsce na dłużej.

Avantadorze Oficjalnie Pokemon przybywa!

Opublikowano

W moim życiu występują bardzo trudne dni w których rozmyślam na temat gry metin2.

Grać, skończyć z tym itp.

I dzisiaj jest jeden z nich, wkurwiłem się, bardzo się wkurwiłem tym co się dzieje obecnie na polskim rynku metin2.

A mam na myśli to że ludzie wybierają serwery które są szambem!

Zamiast dopracowanych serwerów jak ten.

Dzisiaj zaczynam grę tutaj i się to nie zmieni choćby najlepszy technik świata miał na chuju stanąć i zrobiłby serwer.

Czas znaleźć w końcu miejsce na dłużej.

Avantadorze Oficjalnie Pokemon przybywa!

Ojejcu, żebyś się nie posikał : ] jakie to słodkie.

A mówiłem, że dungeony będą solowo a tak Team bronił tych dungeonów.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj, bo serwery które startowały w tym czasie to jakieś gówno. Mam parę pytań:

1. Ile osób online?

2. Trzeba się namęczyć, żeby zrobić eq np. na 60+ lvl

3. Jak zmianki lecą?

4. Trudno o skille na P?

5. W ile dni wbije 80+?

6. Ogólnie jak wrażenia? Opłaca się zaczynać?

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj, bo serwery które startowały w tym czasie to jakieś gówno. Mam parę pytań:

1. Ile osób online?

2. Trzeba się namęczył, żeby zrobić eq np. na 60+ lvl

3. Jak zmianki lecą?

4. Trudno o skille na P?

5. W ile dni wbije 80+?

600+

Raczej nie, łatwo sie ulepsza. Dodatkowo jest DT, ktore robi sie stosunkowo szybko.

Jak sie umie dropic to dobrze :) Wystarczy posiedziec troche na metkach i 1k w godzine masz na luzie.

Tak jak wyzej - jak sie troche pomysli to nie. Ja na 80 mam 4xP, a widzialem 100+ ze skillami G... 

Jeden :D

Wrazenia spoko, server rozbudowany i dopracowany, administracja sie stara i stale go rozwija, moim zdaniem oplaca sie zaczac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj, bo serwery które startowały w tym czasie to jakieś g****o. Mam parę pytań:

1. Ile osób online?

2. Trzeba się namęczył, żeby zrobić eq np. na 60+ lvl

3. Jak zmianki lecą?

4. Trudno o skille na P?

5. W ile dni wbije 80+?

#1 - Wczoraj na OX było ponad 650,

#2 - Nie trzeba się bardzo "męczyć",

#3 - Dużo, jak umiesz dropić,

#4 - Nie jest trudno o skile na P,

#5 - 80 Lv wbijesz w kilka h,

#6 - Tak jak najbardziej :)

Opublikowano

@UP
Jaki bon dziala na berana? Chcialbym go wysolowac szamanak smokiem.. a na wiki niestety nie znalazlem tego dziada.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak się tutaj sprawuje healler? 
Chciałbym zacząć gre na serverze, wpadł mi w "oko" :v, ale czy taki healler bije się jak równy z równym?

@Edit: W is'a trzeba ładować, żeby być "koxem? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...