Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wbić ? Ile osób online? Dałby ktoś mi SS z m1 dam like ;***

Warto wbijać, a co do liczby osób to w godz szczytu +600, a tak średnio to +400.

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. serwer zapowiada sie fajnie, ale mam problem z rejestracja. Mianowicie wchodze na strone glowna serwera,wpisuje dane konta i nic.... laduje sie, laduje i laduje. a obrazek zlozony ;) Prosze o pomoc

Opublikowano

Tłusty czwartek już jutro!

Jesteście gotowi na to wydarzenie?

Przez cały dzień włączony zostanie drop "Pączków" :)

Nagrody jakie będziecie mogli otrzymać za wydropienie pączka dostępne będą niebawem na naszej wikipedii :)

Pozdrawiamy i życzymy bardzo tłustego czwartku :)

d29893-1454512874.png

Opublikowano

Warto wbić ? Ile osób online? Dałby ktoś mi SS z m1 dam like ;***

L1aehaE.jpg?1

Tutaj masz ss'a z godziny chyba 14, więc jeszcze ludzie nie powracali ze szkół/prac. Na serwerze miasta nie są jakieś pełne, bo ludzie jednak dropią i expią cały czas.

nlUSIa9.png

Opublikowano

L1aehaE.jpg?1

Tutaj masz ss'a z godziny chyba 14, więc jeszcze ludzie nie powracali ze szkół/prac. Na serwerze miasta nie są jakieś pełne, bo ludzie jednak dropią i expią cały czas.

Tak ale warto też do tego ( jednego z niewielu ) mądrych postów dodać iż centrum serwera to jinno m1. I wszyscy tam właśnie się skupiają , więc w innych miastach / lokalizacjach "pozerów" stojących w kole raczej się nie znajdzie i nie spotka. A co do reszty - fakt, spoty tudzież respy są tak okupowane ( im póxniej tym gorzej ) że czasami przez kilka dni, jak ktoś gra popołudniami ciężko dopchać się do respów... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Właśnie odbyła się kolejna przerwa.

Zmiany jakie zaszły przerwie:

---

- Siedlisko Trytona solo

- Dodano specjalne Pączki na Tłusty Czwartek (patcher!)

- dodano wymianę kolejnych 7 ryb za zmianki u Octavio

dodano wymianę Rud za zmianki u Deokbae

- Razador jest Diabłem, tak jak to powinno być

- NIE POWINNO cofać już na mountach

inne mniejsze poprawki...

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Opublikowano

No nic tylko czekać na sklepy, bo bez nich tak trochę lipnie. Mam nadzieje, że zrobiliście jakieś ograniczenie poziomowe, by móc wystawić owy sklep?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Moim zdaniem wprowadzenie sklepów offline to bezsens.

-całe m1 zawalone sklepami 

-większość sklepów jest zazwyczaj z samymi śmieciami typu stalki etc..

-ludzie wystawiają każdy syf bo przecież sklep będzie stał bez przerwy (w tym przypadku) przez 72 godziny licząc że coś zejdzie.

-sklepów jest przeważnie cała masa i niestety większość z nich jest pomijana.

Lepszym rozwiązaniem było by wprowadzenie czegoś na wzór domu aukcyjnego.

Ale jak już tak bardzo chcecie wprowadzić te sklepy offline to proponuję skrócić maksymalny czas otwartego sklepu do 8 godzin.

Opublikowano

-ludzie wystawiają każdy syf bo przecież sklep będzie stał bez przerwy (w tym przypadku) przez 72 godziny licząc że coś zejdzie.

Ale jak już tak bardzo chcecie wprowadzić te sklepy offline to proponuję skrócić maksymalny czas otwartego sklepu do 8 godzin.

Stworzymy ankietę na naszym forum i zobaczymy jaki będzie odzew ludzi.

Opublikowano

Stworzymy ankietę na naszym forum i zobaczymy jaki będzie odzew ludzi.

Większość ludzi czeka na to od startu z racji tego, że w samej prezentacji jest napisane, że Sklepy Offline są na serwerze, a jednak ich jeszcze nie ma.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Większość ludzi czeka na to od startu z racji tego, że w samej prezentacji jest napisane, że Sklepy Offline są na serwerze, a jednak ich jeszcze nie ma.

Owszem miał być, aczkolwiek osoba której to zleciliśmy poleciała w ... i musiałem ogarnąć to inaczej, dla tego tak późno te shopy będą.

Opublikowano

A szczytu ?

W szczycie może i dobija 700, ale nie widać tego po miastach z racji tego, że serwer nie jest łatwym serwerem. Musisz wiecznie coś robić i to nie jest serwer dla miękkich faj, bo na respach bossów na ogół sa zadymy (w godz szczytu nawet na zjawie), więc jeśli by tu miałoby być 1,5k graczy to nie wyobrażam sobię gry, bo chyba bym psychicznie padł :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Wszystkie Twoje argumenty są inwalidą.

Gdy całe M1 będzie zawalone, to będzie widać, że ludzie grają i to jest bardziej niż normalne, że ludzie wystawiają, jak Ty to nazywasz "śmieci", bo chcą na czymkolwiek zarobić (a są tacy, co to kupują). To, że sklepik będzie stał przez 72h, jest największym jego atutem. I nie martw się pomijaniem sklepów, bo założę się, że każdy otwarty będzie w jakiś sposób odznaczany. Poza tym, to są sklepy duchy, więc nie będziemy się o nie zahaczać, mimo ich ilości na placu. Tyyyle plusów, że nie sądziłam, że ktokolwiek będzie przeciwny temu pomysłowi. 

Jedynie co, to dobierzcie odpowiedni minimalny level postaci, która może wystawić owy sklepik. 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer  B)

Edit @Planta jaka spina?  :D

LutUbw5.png

Opublikowano

Wszystkie Twoje argumenty są inwalidą.

Gdy całe M1 będzie zawalone, to będzie widać, że ludzie grają i to jest bardziej niż normalne, że ludzie wystawiają, jak Ty to nazywasz "śmieci", bo chcą na czymkolwiek zarobić (a są tacy, co to kupują). To, że sklepik będzie stał przez 72h, jest największym jego atutem. I nie martw się pomijaniem sklepów, bo założę się, że każdy otwarty będzie w jakiś sposób odznaczany. Poza tym, to są sklepy duchy, więc nie będziemy się o nie zahaczać, mimo ich ilości na placu. Tyyyle plusów, że nie sądziłam, że ktokolwiek będzie przeciwny temu pomysłowi. 

Jedynie co, to dobierzcie odpowiedni minimalny level postaci, która może wystawić owy sklepik. 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer  B)

Przy takiej ilości graczy, na pewno sklepiki offline i to na 72h nie będą stanowić problemu, więc nie wiem o co spina.

Gorzej sie ma, gdy na serwerze gra ponad 1500 ludzi to wtedy staje się to nie przyjemne, bo nawet w m2 stawiają sklepy.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Możecie sprawdzić zwiększenie ataku u hellera? Niby pisze że dodaje mi 18 UM ale wcale tego nie widać.

Ktoś kto gra hellerem może się jeszcze wypowiedzieć? Bo wydaję mi sie że ten skill nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...