Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już tam nie gram, wyraziłem swoje zdanie bez dziwnych argumentów, ale spoczko. Nie mam czasu expiłem 3 dni bez przerwy więc wolałbym coś co mi nie zniknie za 3dni.

Wystarczy trochę wiecej wysiłku mniej płaczu i pajacowania - wydropiłbyś peta na 30 dni, 10 dni... zrobiłbyś sobie sam mounta etc etc , zarobił na IS i kostiumy / fryzy z ISu ktore są na stałe. Non stop ktoś sella smy w grze. Żal. pl

Jak nie umiesz, nie potrafisz, jesteś leń to później czyta się takie bzdury :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł z tym, na polskich serwerach nie było tego od dawna propsy dla was!

Nigdy nie było.

A sama inicjatywa tego jest od wielu grubych lat na niemieckich serwerach, bo tam te strony od vote dobrze prosperują. 

Opublikowano

Ile tu osób gra?

Yangi można sellać/kupować?

Jak njalepiej na początku sie dorobic?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ile tu osób gra?

Nie można ani kupować ani sprzedawać za realne pieniądze -.-

Bardzo idiotyczny pomysł, nie wiem co siedzi w ich głowach, ale naprawdę śmiech na sali. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ile tu osób gra?

600-800 tak okolo.

Nie mozna.

Chodzic na ripa, azraela, smoka, bic metki w piekle (zmianki / kamole / runy)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie można ani kupować ani sprzedawać za realne pieniądze -.-

Bardzo idiotyczny pomysł, nie wiem co siedzi w ich głowach, ale naprawdę śmiech na sali. 

­

600-800 tak okolo.

Nie mozna.

Chodzic na ripa, azraela, smoka, bic metki w piekle (zmianki / kamole / runy)

Dzięki Kumple nie mniej jednak nie wbije na serwer bo nie będe mógł za xxx dni/tygodni selnac swojego czasu także no nic nie wbije jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Dzięki Kumple nie mniej jednak nie wbije na serwer bo nie będe mógł za xxx dni/tygodni selnac swojego czasu także no nic nie wbije jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź :)

Nie będziesz mógł sprzedać.

Kolega złapał bana dosłownie po pięciu minutach po napisaniu na czacie, że sprzeda yangi przez allegro.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dla mnie to zwykłe chamstwo i uprzykrzanie życia, bo co to niby zmieni ? żaden rynek przez to nie padnie, bo yangi i tak cały czas są w obiegu. Nic nikomu się nie dzieję a oni sobie taką bzdurę wymyślili. 

Szkoda, że tracą na tym graczy. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

tutaj sie nie cackają , zwyzywasz komuś matke to tak samo bana na kilka dni możesz wyłapać ;) . Trzeba sie pilnować 

Opublikowano

tutaj sie nie cackają , zwyzywasz komuś matke to tak samo bana na kilka dni możesz wyłapać ;) . Trzeba sie pilnować 

I prawidłowo. Przynajmniej jeden serwer który panuje / pilnuje i pamięta stare czasy metina i nie pozwala dzieciarni na samowolkę jakby się w piaskownicy o wiaderko przepychali.

@pieczara22 @MałyShu

Kiedy reszta dungeonów solo ?? czy będzie coś zmieniane z Tridasem i Razadorem ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dla mnie to zwykłe chamstwo i uprzykrzanie życia, bo co to niby zmieni ? żaden rynek przez to nie padnie, bo yangi i tak cały czas są w obiegu. Nic nikomu się nie dzieję a oni sobie taką bzdurę wymyślili. 

Szkoda, że tracą na tym graczy. 

Pewnie nie chcą by za miesiąc 100 zmianek kosztowało 50kk :D

Po to są sztabki 30/100/200k/1kk/2kk by na nich też się zarabiało, a nie tylko na dungach.

Opublikowano

I prawidłowo. Przynajmniej jeden serwer który panuje / pilnuje i pamięta stare czasy metina i nie pozwala dzieciarni na samowolkę jakby się w piaskownicy o wiaderko przepychali.

@pieczara22 @MałyShu

Kiedy reszta dungeonów solo ?? czy będzie coś zmieniane z Tridasem i Razadorem ?? 

Razador jest już solo. Tirdas będzie po przerwie z piątku na sobotę.

Opublikowano

Mental zbyt poszkodowany, dużo łatwiej sie gra bodym o wiele łatwiej.. :/ Ripera nie da sie w scianie zablokować , nie wiem czy to celowy bug czy jak no ale.

Opublikowano

Mental zbyt poszkodowany, dużo łatwiej sie gra bodym o wiele łatwiej.. :/ Ripera nie da sie w scianie zablokować , nie wiem czy to celowy bug czy jak no ale.

Jest oslabiony i nie odpycha, dlatego "nie da sie" go zablokowac. A tak naprawde sie da i to bardzo latwo, choc nie wiem czy jest to oplacalne :D

I jeszcze taka kwestia @pieczara22 , @MałyShu , moze zrobilibyscie cos z przepustkami? Pomijam fakt tych 2h na przepustce na Nemere, ale na wyzszych lvlach (tzn pewnie tak na oko powyzej 110) one juz nie leca wcale, a kupic ich latwo nie jest.. Fajnie, jakby dropily rowniez na wyzszym lvlu bo na tym 120-130 dalej na nemere sie chodzic oplaca. Albo niech beda na stale, wtedy bedzie mozna nadropic na zapas (mi np wczoraj przepdalo 6szt bo expilem 98-105), a dzis za 20min wydropilem tylko jedna..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jest oslabiony i nie odpycha, dlatego "nie da sie" go zablokowac. A tak naprawde sie da i to bardzo latwo, choc nie wiem czy jest to oplacalne :D

I jeszcze taka kwestia @pieczara22 , @MałyShu , moze zrobilibyscie cos z przepustkami? Pomijam fakt tych 2h na przepustce na Nemere, ale na wyzszych lvlach (tzn pewnie tak na oko powyzej 110) one juz nie leca wcale, a kupic ich latwo nie jest.. Fajnie, jakby dropily rowniez na wyzszym lvlu bo na tym 120-130 dalej na nemere sie chodzic oplaca. Albo niech beda na stale, wtedy bedzie mozna nadropic na zapas (mi np wczoraj przepdalo 6szt bo expilem 98-105), a dzis za 20min wydropilem tylko jedna..

Ja dropiłem je ( czasami długo ) nawet dzisiaj na 123 lvl więc nie jest chyba tak źle  - mówię o nemerce. 

Ale to uczucie, jak robisz kilka razy na dzień razadora czy tridasa i ze szkat lotnie ci najlepszy ( jeden z najlepszych) petów do pvp na 30 dni - bezcenne. 

Dlatego własnie gra tutaj sprawia taką frajdę  - wysiłek się opłaca i jest nagradzany ;p 

Polecam gorąco. 

7812818616.png

Opublikowano

Co do chodzenia na Nemere na wyższym poziomie nie jest to główny sposób na ilość zmianek i zarobku, bo jednak są lepsze i trochę bardziej ciekawe miejsca, ale jest to faktycznie dobre rozwiązanie. Przepustki czasowe bola tylko w przypadku Tirdasa i Razadora z tego co pamiętam, ale reszta jest w sam raz.

Fajny jest fakt, że o perfy nie łatwo, ale już w eq kilka ich jest i na pewno czuć moc tego, a nie jak na serwerach Easy/PvP, gdzie z góry wiemy ile komu zadamy obrażeń.

Teraz tylko czekać na kolejne ciekawe poprawki i dodatki, które urozmaica jeszcze grę ;)

COMING SOON!

nlUSIa9.png

Opublikowano

Przerwa Techniczna 30.01.2016, 02:00

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

• Tirdas solo (koniecznie odpalić patcher)
  • Poprawiono Zwój Boga Smoków
  • Od 98 do 140 z mobów mogą wylecieć po 2 zmianki w stacku, a od 140 po 3
  • poprawiono bonusy w broniach do expa na 125 poziom
  • osłabiono DMG Sury BM ze skilli
  • po niepomyślnej próbie umieszczania KD slot zostaje pusty

inne mniejsze poprawki...

ciąg dalszy (zmian) nastąpi..

Od 02:12 raty EXP I YANG zwiększone o 40% na 48h !!!

Opublikowano

Co do chodzenia na Nemere na wyższym poziomie nie jest to główny sposób na ilość zmianek i zarobku, bo jednak są lepsze i trochę bardziej ciekawe miejsca, ale jest to faktycznie dobre rozwiązanie. Przepustki czasowe bola tylko w przypadku Tirdasa i Razadora z tego co pamiętam, ale reszta jest w sam raz.

Fajny jest fakt, że o perfy nie łatwo, ale już w eq kilka ich jest i na pewno czuć moc tego, a nie jak na serwerach Easy/PvP, gdzie z góry wiemy ile komu zadamy obrażeń.

Teraz tylko czekać na kolejne ciekawe poprawki i dodatki, które urozmaica jeszcze grę ;)

COMING SOON!

W przypadku razadora to tam pal licho jeszcze ujdzie. Gorzej z tridasem - najsłabszy punkt tego serwera. Bo czasem ciężko żeby ja zdobyć i nie jeden raz wnerwia i wpienia. Trzeba siedzieć i czekać godzinę i liczyć na fuksa czy poleci przepustka czy też nie. 

7812818616.png

Opublikowano

Moglibyscie zmienic bony zeby max wchodzily napewno przybylo by graczy.

@doajcie mozliwosc kupna sm za psc w euro

To nie jest serwer easy tylko medium / easy, więc o perf trudno.

Co do PSC to na razie nie planujemy wprowadzać owej płatności, osoby z zagranicy mogą doładować konto za pomocą PayPal.com.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...