Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ojców , matki i ogólnie wyzywacie sie na rzecz gry komputerowej. Do czego to doszło, Charlie może i nie piszesz bzdur ale nie wiem czy jest sens aż tak sie wyżalać i ubolewać. Ja co prawda troszkę popykałem no i niestety odszedłem z serwera na rzecz innego. Takie komentarze jak ten powyżej najzwyczajniej w świecie odstraszają graczy.

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja serwera nie polecam.

Administracja robi coś jak Beta Testerzy powiedzą, ze z serwerem jest coś nie halo. Odkąd nie mówimy administracji co mają poprawić to nic nie robią kompletnie nic. OX'y w których są gówniane nagrody (za wygraną) i wyłączane są po 5 pytaniach (zostaje ok 10-15 osób ), a jak już mówiłem administracja kompletnie olewa serwer.

Jeszcze raz nie polecam i nie grajcie.

+ Na serwerze gra ok 200-300 graczy. 

Dzisiaj w niedziele gdzie ludzie mają ferie na ox było ok 30 graczy.

Po pierwsze poprawki są normalnie wprowadzane, zaś na oxie było 157 osób. Gdy te twoje 15 osób zostało to był to tylko i wyłącznie mój błąd bo "okienko" pomyliłem, ale później w następnej turze na 1 pytaniu dałem nagrodę, co do nagród bo jesteś pewnie z ekipy "Charliego" są jakie są nie możemy dawać 1000 pereł 1000 zwojów bo wy tak chcecie. Nagrody powinny być skromne i nie powinny zniszczyć rynku (Tak dawałem gwiezdne kamienie, których jest dużo, ale jest też na nie duże zapotrzebowanie). Z mojej strony to na razie tyle jeśli coś się nie podoba to masz inne serwery, bo nikt Cię u nas na siłę nie trzyma. Gra powinna cieszyć a nie denerwować. Na serwerze aktualnie mamy 462 osoby. Co do serwera powiem tyle chcecie zagrać na prawdziwym mediumie to jest to serwer dla Was, a jeśli macie płakać to po co w ogóle grać. 

Bawi mnie to Siwy, że wszystko tak wywyższasz, bo doskonale wiesz jaki wpływ mieliśmy na serwer i co dzięki Naszym uwagom on osiągnął. S1 miało po +250 graczy w godzinach szczytu, a po reworku było +700? Rework to 95% pomysłów, które wysyłałem Yolnenowi, ale oczywiście była długa walka o nie, bo On upierał się, że czegoś nie zrobi, a kilka dni później i tak to wprowadzał z przyznaniem mi racji. Jeśli chcecie wylewać cały ten syf na forum publicznym zamiast załatwiać to tak jak do tej pory to możemy lecieć po całości. Doskonale wiesz, że full IS'a się dorobiłem, a część zakupiłem, a co do ilości ulepszaczy to stojąc w mieście dawałem je nowym graczom, więc teksty, że nie pasowały Nam nagrody są śmieszne. Mówisz o niszczeniu gospodarki. Powiedz jaki idiota na 6 pytaniu, gdzie jest na OX'ie 100 osób daje po 5k zmianek na serwerze medium? Gdy zostawało Nas 5-10 osób dawałeś po 10 szlachetnych kamieni, które można dropić już w m1, więc k***a to dosyć komiczne i nieprzemyślane. 

Wracając do beta testerów. Yolnen co kilka dni przez pierwsze 2 tygodnie dostawał ode mnie spisy rzeczy do poprawy i je wprowadzał na bieżąco i na ogół odpowiadał mi "sprawdzaj tematy z aktualizacjami", więc gadanie, że poprawki jak poprawki to sranie w banie, bo reszta debili takich jak CinCin trzymała spacje i ulepszała eq 3x max i miała wywalone na serwer. Nigdy nie działaliśmy na szkodę serwera, a wręcz mu pomagaliśmy i troszeczkę podwyższaliśmy cyferki dotyczące ilości osób online, by jednak graczy przybywało.

Mówisz, że na serwerze było dziś niecałe 500 osób. Większość "bandy czy tam ekipa Charliego" jak to nazwałeś ma po min 2-3 postacie i większość ludzi na serwerze tak ma i doskonale o tym wiesz, więc jeśli podzielisz 500 przez 3 wychodzi niecałe 170 osób. Fajnie wygląda ten wynik? Serwer miał polot na starcie i rozwijał się z*********e, ale od kiedy nie ma jakiś konkretnych i wpływowych poprawek i dodań? Od ok 1,5-2 tygodni, a teraz pytanie brzmi: Kiedy ostatnio wysłałem Yolnenowi pomysły do serwera? Właśnie 1,5-2 tygodnie temu.

Twoje pomyłki na ox'ie akurat nie bolały, bo każdy jest człowiekiem i popełnia błędy, ale jeśli obiecuje się i tak hucznie zapowiada Event Walentynkowy i ludzie na niego faktycznie czekają, a Wy dajecie OX w którym mają być lepsze nagrody niż standardowo, a okazuje się, że to ten sam syf i tylko ja z nielicznymi osobami mamy odwage to powiedzieć to jest coś nie tak z Waszej strony. Daliście blaski? Kolejny event, który daje się bez okazji. Wszelkie info dotyczące braku eventu walentynkowego pojawiło się dopiero o godz 16, a czy to nie troszeczkę za późno? Pomyślałeś o tym, że pewne grono ludzi zapewne wstało wcześnie by sobie zarobić? Wystarczyło napisać wcześniej, bo na pewno wiedzieliście o tym, że c**j, a nie event będzie i byłby problem z głowy.

Drama zaczęła się w momencie, gdy jeden "członek mojej bandy" zwrócił Ci uwagę, że możesz dać ryby, które powodują niewidzialność na OX'ie, bo ludzie biegajaza dużymi lvlami, a Ty odpisałeś mu by zrobił propozycję na forum z tym związaną. I co on zrobił? Wszedł na forum i napisał temat, gdzie Tonque czy jak ten śmieć się nazywa na bezczela zamknął mu temat z hejtami, gdzie propozycja była kierowana w stronę serwera, a nie forum. Następnie ten frajer i pionek, bo inaczej go nie można nazwać kasuje posty na sb, bo ktoś krytykuje jego pracę i mówi prawdę? Ja p******e. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, ale jakim prawem gosciu usuwa posty, które są DLA NIEGO niekorzystne? Jeśli jest miękką fają to niech w********a grać w bierki, a nie zajmuje się prowadzeniem forum. 

Marne prowo. Beta testerzy - wy naprawdę myślicie ze ktoś coś robi bo wy powiecie ?? Serio ?? Charlie dostał zjebe od admina forum bo robił z siebie kretyna i dzieciaka syfiąc na forum i serwerze płaczami bo mu nagrody nie pasowały  to teraz się puszy i próbuje pokazać pazurki, zbierając ze sobą swoje nieudolne pieski z gildii która potrafi tylko otruć bossa na mapie ( Valuable, pozdrawiam was ) , a później muszę się prosić innych graczy zeby pomogli to pobić bo mimo dwóch kont 154 i 157 lvl ciężko bez dobrego eq do expa to zrobić. 

Charlie skoro grać nie potrafisz, tylko na serwerze jedynie co umiesz to pisać bzdury ( tu zresztą też ) - skończ już te twoje szopki, co kilka razy ci już to tutaj pisałem. 

Co do liczby osób - te 200-300 mozecie sobie pomnożyć razy 2 - a nie czytać i oglądać bzdury pisane przez życiowych nieudaczników którzy szukają kokosów tam gdzie nie potrafią nic zrobić. 

Serwer polecam, i nie polecam słuchania tych dwóch żałosnych graczy @MVP Charlie oraz @YogiMuci

Ty to najlepiej się nie wypowiadaj, bo szum wokół siebie robiłeś myśląc, że jako pierwszy wbijesz maxa, a okazałeś się przypadkiem z pękniętej gumki i więcej szczekałeś niż robiłeś. Jesteś takim kasztanem, który twierdził, że body i wp to klasy, które nie mają szans z nikim w pvp - co mnie całkowicie rozbawiło, bo najwidoczniej nie znasz "pasywek" tych klas i dlatego byłeś tyrany po miastach. Większość itemów mam perfekt na serwerze pod Bodziaka i nie mam większego problemu z innymi klasami. Płacze lecą w strone smoka, że jest bardzo słaby, a to c**ja prawda, bo smok z łatwością jedzie bodziaka (na wyższym lvlu z odpowiednim eq).

A to czy jestem żałosny czy nie w Twoim odniesieniu powiewa mi jak Ty w torbie swoje ojca 14 lat temu.

Nie pozdrawiam.

Zaraz zaraz, a czy tylko Ty dawałeś te uwagi? Nie! Pisało do mnie tysiące osób, ty ani razu, ja przekazywałem wszystko dosłownie wszystko Yolnenowi jak leci i dalej to robię jak coś jest ciekawego. Wasz wkład nie był duży, bierzesz się za kogoś kim nie byłeś i nie będziesz. To że powiedziałeś żeby nie wiem dungeony dać solo nie oznacza że będziesz traktowany jak bóg i że wszystko Ci wolno, o Twoim zachowaniu nie wspomnę, ktoś Ci zwraca uwagę, a ty się zachowujesz jakby Cię ze skóry obdzierano. Co do eventu walentynkowego to pisałem że Bomb się nie wyrobił i zrobiłem Wam "Nie obowiązkowo" jakąś rekompensatę włączyłem szkaty blasku i zrobiłem OX. Wasze zachowanie? Gówniane szkaty i gówniany OX. Poza tym pomijam że nagrody były lepsze i nie takie jak zwykle daje to Wam się coś uroiło że nagrody to syf. Pomijam że dałbym lepsze nagrody, ale nie mam zamiaru przesadzać z ich ilościami. Co do wyniku teraz to ty zawyżasz, poza tym jakby na to spojrzeć na każdym serwerze musiałbyś to zrobić, zaś co do kamieni to jak pisałem wcześniej pomyliłem jedynie id itemku, zwykły błąd zdarza się. Jeśli chodzi o TonquE, bo masz do niego wonty i to widać od samego początku zwrócił jedynie uwagę na treść tematu, a posty na sb usunął bo zachowywaliście się jak dzieci, które nie dostały cukierka lub cukierka, który im nie smakował. Jakoś my do jego pracy nie mamy żadnych zastrzeżeń jest to ogarnięty admin forum i mało kto na niego narzeka prócz Ciebie i twojej ekipy. Pomijamy i przechodzimy do propozycji może i zamknięcie jej było złe, ale uznał on że treść tematu jest niepoprawna i go po prostu zamknął. Poza tym Yolnen i Bomb mają do tematu wgląd i rozpatrzą tą propozycje więc ja tu nie widziałem problemu by go otwierać i przywracać. Więc w skrócie, zastanów się nad własnym zachowaniem i jedynie co to pozostaje mi przeprosić za błędy na ox'ie bo fakt faktem zdarzyły się i jest to pierwszy raz, zaś co do nagród według mnie były dobre starałem się rozdać tak by każdemu się coś przydało, a że wy macie "wszystko" to wam nie dogodzę, event jest po to by coś sobie zarobić, a nie żeby przyjść nabrać i mieć później z tego wielkie zyski że sobie eq wyrobisz. Ogółem mógłbym robić event raz na miesiąc i dawać lepsze nagrody, ale wtedy też byłby płacz. A i zadam Ci pytanie, mianowicie ktoś Cię zmuszał byś sztucznie zawyżał licznik? Nie! To co tu wypisywałeś nas mało interesowało, bo mogłeś tego w ogóle nie robić. Co do aktualizacji, co byś chciał dodać na tym serwerze, pomijam poprawki nad którymi pracujemy, ale wy o tym nie wiecie, a dodamy coś jak 10 osób wbije 160 (Tak brawo, bo jaki sens byłoby dodać 180 jak 160 ma tylko 1 osoba). 

Kurde ojców , matki i ogólnie wyzywacie sie na rzecz gry komputerowej. Do czego to doszło, Charlie może i nie piszesz bzdur ale nie wiem czy jest sens aż tak sie wyżalać i ubolewać. Ja co prawda troszkę popykałem no i niestety odszedłem z serwera na rzecz innego. Takie komentarze jak ten powyżej najzwyczajniej w świecie odstraszają graczy.

A myślisz że jaki był jego plan, administracja zwróciła mu uwagę on się obraził i teraz oczernia, a wszystko przez to że zrobiłem kilka błędów na ox'ie i że nagrody jemu i jego ekipie się nie podobały, mimo że pisały tak tylko 3 osoby, bo reszta no cóż nie narzekała.

Opublikowano

W pisaniu bajek to jesteście dobrzy i każdy o tym wie, a mam rozmowy z Yolnenem jak sam mi się przyznaje, że tylko ja i moja ekipa pomagamy, więc znowu jesteś słabo poinformowany i przekrecasz fakty tak jak zrobił to forumowy frajerek ;)

Oczernianie serwera? Tam została wypisana tylko prawda, ale tutaj po prostu nie macie uprawnień by usuwać posty tak jak to robocie na swoim forum ;)

Wprowadzanie update dla 10 osob? Topka sama się przyznaje, że maja po 2 konta z Top10, czyli zrobicie update dla 5 osób, z czego większość odchodzi, bo zaczęło się źle dziać i doskonale o tym wiesz, bo wczoraj, czyli niedziela godz 20 na czacie w grze padał 1 post na średnio ok 45 sekund, więc faktycznie piękny spam, a jak szedlem na resp bossów to ubijalem ich ok 28 i to za każdym razem, a ile masz bossów w grze? Ok 44 zliczając all ch i nie mowie tu o Widzach Orków itd, więc żadne +500, bo to śmieszne.

Cukierek? Stać mnie na czekoladę i cukierek mnie nie zadowala ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

W pisaniu bajek to jesteście dobrzy i każdy o tym wie, a mam rozmowy z Yolnenem jak sam mi się przyznaje, że tylko ja i moja ekipa pomagamy, więc znowu jesteś słabo poinformowany i przekrecasz fakty tak jak zrobił to forumowy frajerek ;)

Oczernianie serwera? Tam została wypisana tylko prawda, ale tutaj po prostu nie macie uprawnień by usuwać posty tak jak to robocie na swoim forum ;)

Wprowadzanie update dla 10 osob? Topka sama się przyznaje, że maja po 2 konta z Top10, czyli zrobicie update dla 5 osób, z czego większość odchodzi, bo zaczęło się źle dziać i doskonale o tym wiesz, bo wczoraj, czyli niedziela godz 20 na czacie w grze padał 1 post na średnio ok 45 sekund, więc faktycznie piękny spam, a jak szedlem na resp bossów to ubijalem ich ok 28 i to za każdym razem, a ile masz bossów w grze? Ok 44 zliczając all ch i nie mowie tu o Widzach Orków itd, więc żadne +500, bo to śmieszne.

Uważacie że Yolnen robił co mu powiecie - tak wam się tylko wydaje i dlatego leczycie kompleksy na serwerach zachowujac się w ten sposób. Przypomnę iż 2gi start tego serwera, który niby "wy" ustawiliście, poprawiliście wyszedł tak , że każdy kolejny update to wywalanie tego co wy na ten serwer niby "wprowadziliście". Nie dość że jesteście nieudacznikami w grze, to jeszcze wasze pomysły popsuły rozgrywkę. A Yolnen ma was tak głęboko w poważaniu że coś mi się zdaje iż wylecicie z serwera za pisanie takich bzdur - gdybym miał ambicje i ochotę i chęci , a byłbym "KIMŚ" na jakimś serwie, a nie jak wy pionkami -  już dawno dla dobra graczy i serwera pozbył bym się takiego brudu. 

Skoro nie potrafisz grać, uważasz się za boga i robisz z siebie pośmiewisko obrażając każdego - a mógłbym wrzucić gdybym był na swoim kompie ssy co wypisywałeś wczoraj na grze czy forum bo ci nie dali tego co chciałeś jako nagrodę, jak płakałeś jak każdy cię ustawiał , czy jak płaczecie że każdy wam ksuje spoty, a skaczecie jak żabki po każdym ch ksując je innym  -  wyjdź, proszę, osmieszasz siebie, ośmieszasz swoją gildię na serwie, która i tam ma cię w 80% gdzieś, próbujesz zaistnieć w internetach bo w realu nie masz szans z takim podejściem. 

Ja z kimś takim nie będę dyskutował, bo widząc co robisz, jak oczerniasz serwer i ludzi, tylko dlatego że ktoś gdzieś utarł ci nosa, i nie podtarł tyłka do czego jesteś pewnie przyzwyczajony na co dzień i teraz będziesz z tego powodu próbował zamieszać - nawet "bóg upada". Ty nigdy nie byłeś kimkolwiek na tym serwie, userem, graczem, pionkiem jak ja, każdy inny. I każdy ma cię głęboko gdzieś. Tylko czekać aż któryś z adminów wyyebie cię z tego serwera.

Więcej ci nie odpiszę bo szkoda mi konta tutaj. I w dyskusje, kłótnie z kimś na tak niskim poziomie i o tak żałosnym mniemaniu o samym sobie wdawać się więcej nie mam zamiaru. Pozdrawiam i mam nadzieję że wraz z czasem jak zaczniesz dorastać, coś w tej twojej pustej główce zacznie się rodzić i zmądrzejesz w końcu. 

Serwer polecam, w tym tygodniu licze na 160 lvl na 2 kontach, wiec będzie wesoło, i dalej czekamy tylko na update , nowe mapy, lvl, sety i misje. A już niedługo pozostałą część gildii podskoczy z eq, lvlem więc licze na jakieś wolny - z każdą gidlią poza Valuable, bo później będą płakać bo przegrali , nie potrafiąc po prostu grać. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Bajek powiadasz, tylko powiedz mi gdzie ja napisałem że Ty i Twoja ekipa nie pomagacie, napisałem że nie jesteście jedyni i taka jest prawda, przed wami było setki/tysiące osób, które te błędy/poprawki zgłaszały, nawet ja je zgłaszałem więc co ty próbujesz wmówić. Zejdź na ziemie, bo na górze samemu jest nudno. Dalej uważasz się za Boga, i ratownika serwera z błędów. Co do topki jest wymóg na 10 osób, a skoro takie coś jest to nie dziw się że aktualizacji nie ma, ja bym nawet mógł coś wymyślić z systemów, ale co by to dało skoro na serwerze mogłoby to zrobić z 5 osób z teraźniejszej topki. Grą powinni się ludzie cieszyć, a Ty bierzesz ją zbyt poważnie i jak ktoś Ci coś wypomni to się tylko na niego rzucasz, nawet gracze na czacie zwracali Ci uwagę że jak coś Ci się nie podoba to żebyś wyszedł i nie tylko Tobie, a paru innym osobom też. Wracając do eventu walentynkowego Bomba nie było cały dzień i nie miał jak wrzucić owego eventu, a event był przygotowany wystarczyło go wklepać, a że nie było go w domu nie miał jak wysłać plików, dlatego ja zrobiłem Wam 2 eventy, z których Ty i Twoja ekipa nie byli zadowoleni o to tyle płaczu i ja tego dalej nie rozumiem. Wytłumacz mi co tym zdziałasz? Myślisz że takim głupim pisaniem gracze odejdą z serwera? Tylko głupek by to zrobił, ponieważ opieranie się na tym że olewamy serwer, bo nie zrobiliśmy jednego eventu i że jakaś część graczy rano czekała na event by sobie podropić jest żenujące. A o 16 info dałem, ponieważ o tej godzinie wróciłem, a nikogo innego niestety nie było z administracji by poinformować graczy. (Każdy zajęty i później są problemy, kwestia tylko tego by je później rozwiązać tak by nie było większego płaczu). Płacz niestety był i to tylko z Waszej strony, a może nie waszej, ale najbardziej twojej (I tu chodzi mi jedynie o czat, gdzie pisałeś gówniane szkaty i gówniany ox, bo poza tobą nikt tak nie pisał). Na tym kończę dyskusje z Tobą, ponieważ nie widzę w tym większego sensu, bo ty swoje ja swoje i z tego robi się jeden wielki zbędny spam. 

Opublikowano

Twoim jedynym argumentem jest 'placz' i jest to dosyć komiczne, bo aktualnie to Ty bierzesz grę zbyt poważnie najwidoczniej, bo zaczęliśmy wytykac błędy i to Wam się przestało podobać. To, że lubicie dupolizow każdy wie, a jak ktoś mówi prawdę to używanie opcji Usuń ;)

Ale dojebales, tysiące graczy zgłasza błędy? Może od razu miliony k***a? Serwer z dnia na dzień coraz mniej graczy ma na liczniku, a przybywające nowe postacie to konta starych graczy xD

Spam? Tutaj nazywasz prawdę spamem, bo nie możecie postów usuwać ;)

I ja nie pisze tak jak reszta 'server zjebany' itd tylko pisze czyste fakty, które Ty jako administrator odbierasz jako 'placz', bo komuś coś nie odpowiada, a to, że konkurencyjna gildia hejtuje Nas, a my ich, a Ty c***a wiesz kto ma jakie stosunki bierzesz za krytykowanie Naszego zachowania to wiesz. Jeśli twierdzisz, że było +500 to czemu na ostatnich ox'ach było po 80-120 osob? Bo c***a warte te eventy i ludzie nie chcą jałmużny ;)

OX'y jako gidlia od początku serwa były wygrywane na ogół przez kogoś z Nas, albo inne +50 lvle, więc widać, że to 'smurfy', a nie gracze.

Na forum jest to samo, +100 online na dobę, a dziennie jak powstaną 2 tematy i zostanie napisanych 20 pozorów to szczyt marzeń.

Pomijam fakt, że co do reklamy dalej się z umowy nie wywiazaliscie, a była tak obiecywała, ale sory to w dalszym ciągu 'placz', bo pisze same FAKTY.

@Edit: K***a, a ten Dusher dalej swoje xD nigdy nie pisałem, że jestem kimś na serwie, bo to tylko Ty masz z tym jakiś komplex najwidoczniej i chcesz zrobić ze mnie Boga. Rozumiem, że z domu nie wyniosłes żadnych wartości, ale w internecie ojca już nie szukaj ;)

Valuable? Ma się dobrze i będzie mieć, ale na pewno zawsze będzie pisać prawdę i to w miejscach, gdzie nikt jej nie będzie usuwać, bo to admina boli dupka.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@JnL Poetka , osoby z administracji których zdanie coś tu znaczy to tylko i wyłącznie Siwy , pieczara22 i MałySzu. I ich posty / wpisy są tutaj wiążące, bo są to członkowie administracji serwera oraz jego właściciele,  i je powinnaś brać pod uwagę, nie pozostałej chołoty która tu płacze i próbuje oczerniać innych bo mają ból dupska. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dlatego napisałam,

,,Sporo komentarzy widzę negatywnych i pozytywnych, ale czy ktoś z teamu mógłby się osobiście wypowiedzieć na temat stanu serwera?"

Chciałabym aby te osoby się wypowiedziały :)

Opublikowano

Twoim jedynym argumentem jest 'placz' i jest to dosyć komiczne, bo aktualnie to Ty bierzesz grę zbyt poważnie najwidoczniej, bo zaczęliśmy wytykac błędy i to Wam się przestało podobać. To, że lubicie dupolizow każdy wie, a jak ktoś mówi prawdę to używanie opcji Usuń ;)

Ale dojebales, tysiące graczy zgłasza błędy? Może od razu miliony k***a? Serwer z dnia na dzień coraz mniej graczy ma na liczniku, a przybywające nowe postacie to konta starych graczy xD

I ja nie pisze tak jak reszta 'server zjebany' itd tylko pisze czyste fakty, które Ty jako administrator odbierasz jako 'placz', bo komuś coś nie odpowiada, a to, że konkurencyjna gildia hejtuje Nas, a my ich, a Ty c***a wiesz kto ma jakie stosunki bierzesz za krytykowanie Naszego zachowania to wiesz. Jeśli twierdzisz, że było +500 to czemu na ostatnich ox'ach było po 80-120 osob? Bo c***a warte te eventy i ludzie nie chcą jałmużny ;)

OX'y jako gidlia od początku serwa były wygrywane na ogół przez kogoś z Nas, albo inne +50 lvle, więc widać, że to 'smurfy', a nie gracze.

Na forum jest to samo, +100 online na dobę, a dziennie jak powstaną 2 tematy i zostanie napisanych 20 pozorów to szczyt marzeń.

Pomijam fakt, że co do reklamy dalej się z umowy nie wywiazaliscie, a była tak obiecywała, ale sory to w dalszym ciągu 'placz', bo pisze same FAKTY.

@Edit: K***a, a ten Dusher dalej swoje xD nigdy nie pisałem, że jestem kimś na serwie, bo to tylko Ty masz z tym jakiś komplex najwidoczniej i chcesz zrobić ze mnie Boga. Rozumiem, że z domu nie wyniosłes żadnych wartości, ale w internecie ojca już nie szukaj ;)

Valuable? Ma się dobrze i będzie mieć, ale na pewno zawsze będzie pisać prawdę i to w miejscach, gdzie nikt jej nie będzie usuwać, bo to admina boli dupka.

Odpuść już sobie te prucie gardła, oni nawet nie wiedzą ile rzeczy zmieniło się dzięki Twojemu podejściu i chęci, przecież Ty od początku więcej się wypowiadasz na temat serwera niż osoby w Teamie... Pisałeś, że będziesz grał tutaj jak będzie nawet 100 osób, ale wtedy nie wiedziałeś, że startuje Dreikon, który zmiecie tego Avka z listy serwerów :) Widzimy się na zacnym Dreikonie, oni tam wiedzą, że inwestycja w reklamę to podstawa a tutaj jeszcze nie wiedzą o tym i mamy taką a nie inną sytuacje :)

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Odpuść już sobie te prucie gardła, oni nawet nie wiedzą ile rzeczy zmieniło się dzięki Twojemu podejściu i chęci, przecież Ty od początku więcej się wypowiadasz na temat serwera niż osoby w Teamie... Pisałeś, że będziesz grał tutaj jak będzie nawet 100 osób, ale wtedy nie wiedziałeś, że startuje Dreikon, który zmiecie tego Avka z listy serwerów :) Widzimy się na zacnym Dreikonie, oni tam wiedzą, że inwestycja w reklamę to podstawa a tutaj jeszcze nie wiedzą o tym i mamy taką a nie inną sytuacje :)

­

Nie znam Cię, ale widzę, że jako jeden z niewielu masz tu trzezwe myślenie ;)

Serwer ma wielki potencjał, ale znikł on już 2 tygodnie temu i taką jest prawda, a dlaczego znikl? Napisałem już kilka postów wyzej, ale co tam niech będzie dalej, że ją płacze, ale to nie ja już nie zarabiam na serwie, a Administracja. Start był fajny, w pyte ludzi, bo serwer został dopracowany po uwagach i ludzie się cieszyli, a jak hajs się zaczął zgadzać to wyebka na Nas i te SMy o wartości 5 zł, ale tej sprawy już poruszać nie chce xD mogli dalej zarabiać hajsu w c**j, a c**ja zarobia, bo SMow na serwie prawie już nie ma. Jedyne kupony jakie są to z OXa, więc to coś już oznacza, że ludzie nie inwestują, a jak nie inwestują to serwera nie będą utrzymywać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@mvp Charlie 

W sumie, nie będę się wypowiadał jeżeli chodzi o was.

Na serwerze robiliście swoją ekipą jeden wielki młyn, z wielkiego obrońcy stajesz się katem.

Coś ci nie przypasowało, coś nie poszło ci po myśli - i wielki płacz.

Serwer jest nadal świetny, nie widzę problemu z powodu tego Walentynkowego Eventu - A co do płaczu - płakały 3-4 osoby. Z czego wszystkie z twojej ekipy.

Niepozdrawiam i polecam serwer :)

Ja zostaję nadal, i wyczekuję dalszych aktualizacji.

2pza0c5.png

Opublikowano

Tylko każdy tak gada o tym plakaniu, a ss'ow dotyczących tego plakania dalej nie widziałem, bo ja smialem się Siwemu prosto w ryj z tych ulepszonych nagród, które były jeszcze słabsze niż ze zwykłego OX'a xD

Więc jedyna forma kropelkowa jaka ze mnie wypływała to ślina w jego ryj ze śmiechu xD

Prawda jest taka i powtarzam po raz again. Na swoim forum maja władze i usuwają niewygodne oparte o fakty posty, ale tutaj są pionkami i prawda będzie ciągnąć się za nimi jak smród.

Ogółem administracja jest tak fajna, że banowala graczy perm, a kilka dni później biegalu oni odbanowani typu: Bodziox, więc pamiętajcie! Administracja jest nieugięta i nigdy decyzji nie zmienia! xD

Najlepsze te sklepy offline, które podobno były od startu serwera, a zawitaly miesiąc później, a mimo to dalej bank maja zbugowany.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@JnL Poetka , osoby z administracji których zdanie coś tu znaczy to tylko i wyłącznie Siwy , pieczara22 i MałySzu. I ich posty / wpisy są tutaj wiążące, bo są to członkowie administracji serwera oraz jego właściciele,  i je powinnaś brać pod uwagę, nie pozostałej chołoty która tu płacze i próbuje oczerniać innych bo mają ból dupska. 

Wygrałeś tym postem xDD Nie wiem kogo zgrywasz i nie chce wiedzieć.

Liczy się opinia administracji na temat ich serwera wtf? Przecież logiczne, że oni będą pisać w samych superlatywach i nigdy nie napisza co jest nie tak na serwerze xD

A raczej opinia graczy się liczy którzy obiektywnie podchodzą do sprawy i piszą treściwie co jest nie tak. 

Nawiasem to kto tu ma ból dupy? Każdy ma prawo do swojej opinii a że wychodzi w większości zła to już nie jest niczyja wina. 

Zbieram +

Opublikowano

Wygrałeś tym postem xDD Nie wiem kogo zgrywasz i nie chce wiedzieć.

Liczy się opinia administracji na temat ich serwera wtf? Przecież logiczne, że oni będą pisać w samych superlatywach i nigdy nie napisza co jest nie tak na serwerze xD

A raczej opinia graczy się liczy którzy obiektywnie podchodzą do sprawy i piszą treściwie co jest nie tak. 

Nawiasem to kto tu ma ból dupy? Każdy ma prawo do swojej opinii a że wychodzi w większości zła to już nie jest niczyja wina. 

Nie wychodzi zła. Raczej dziecinna, tworzona przez 2 osoby w tym temacie. Więc nie dołączaj do nich. Osoba do której adresowałem post żądała wypowiedzi administracji - więc została skierowana które to są osoby w tym temacie. Myślę że ktoś z odrobiną rozsądku, szarych komórek od razu by się zorientował, a ty tymczasem jesteś chyba z "ekipy" charliego który pewnie już tworzy spiski i wymyśla jakie by tu bzdury napisać i kogo do tematu nasłać - jak z bugami w sklepach offline, bo nie potrafi ich używać. 

Wiec sry dziewczynko - wracaj do bajeczek. Bo posty MVPCharliego już dawno upadły do poziomu chodnika. Jak i jego zachowanie. Kończę dyskusję, bo po prostu nie warto z takimi jak wy dyskutować - leczycie kompleksy na serwerach i forach. 

7812818616.png

Opublikowano

Dlatego napisałam,

,,Sporo komentarzy widzę negatywnych i pozytywnych, ale czy ktoś z teamu mógłby się osobiście wypowiedzieć na temat stanu serwera?"

Administracja rzecz jasna server swoj Ci poleci nawet jak bylby on w najgorzej kondycji :)

Polecam cofnac sie 5 stron wstecz i tam poczytac komentarze, bo ostatnie 2 strony to gownoburza 4 osob, przy czym 2 czy tam 3 beta testerow ktorym zaczelo nagle odbijac i mimo, ze wszyscy maja ich zdanie w dupie, to zelwaja mpc swoimi wielkimi zalami - trudno, z takimi ludzmi tez trzeba jakos egzystowac, bo za brak mozgu jeszcze w wiezieniach nie zamykaja.

Zatem jesli chcesz konkretniejszej opinii to radze tak jak pisalem wrocic sie kilka stron wstecz i poczytac komentarze wiekszej ilosci osob.

Od siebie moge server polecic :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dlatego napisałam,

Administracja rzecz jasna server swoj Ci poleci nawet jak bylby on w najgorzej kondycji :)

Polecam cofnac sie 5 stron wstecz i tam poczytac komentarze, bo ostatnie 2 strony to gownoburza 4 osob, przy czym 2 czy tam 3 beta testerow ktorym zaczelo nagle odbijac i mimo, ze wszyscy maja ich zdanie w dupie, to zelwaja mpc swoimi wielkimi zalami - trudno, z takimi ludzmi tez trzeba jakos egzystowac, bo za brak mozgu jeszcze w wiezieniach nie zamykaja.

Zatem jesli chcesz konkretniejszej opinii to radze tak jak pisalem wrocic sie kilka stron wstecz i poczytac komentarze wiekszej ilosci osob.

Od siebie moge server polecic :)

Albo wejść na forum i poczytać tematy z aktualizacjami.

To że przez ostatni tydzień czy 2 jest ich mniej świadczy o tym, że nie pozostało zbyt wiele bugów, które wymagają natychmiastowej poprawy, a zmienianie czegoś na siłę, żeby zrobić przerwę i napisać temat o aktualizacji jest bezcelowe.

Na forum i przy supporcie siedzę cały czas, także w razie pytań i problemów zapraszam.

Opublikowano

Ja nadal nie polecam. Dostałem perma na serwerze za pisanie prawdy pomimo tego, że nie łamałem regulaminu.. administracja bawi się graczami jak chce i tyle. Zresztą sami napisali "my jesteśmy  dla nich, a nie oni dla nas".

Permy lecą za to, że ktoś nie poleca serwera lub "dyskutuje" z administracją nie obrażając ich w żaden sposób.
Serwer to totalny syf, a cała afera zaczęła się o to, że "SIWY" kazał mi napisać temat w propozycjach, który Administratorowi Forum (jakiś laik) się nie spodobał (te propozycje) i go od razu zamknął pisząc że mu w głowię się nie mieści jak my bardzo dużo chcemy jako gracze (tj. niewidzialność na oxie/blokowanie czatu/normalne nagrody (nie 10000 sm jak to napisał Yato).
Nie pozdrawiam.

=== 
Żeby nie było.
Dla nowych graczy: 

Serwer polega na biciu metków/średni balans klas/bijesz tylko metki i dropisz ulepy (te na 140+ są obstawiane gildiami więc bez ekipy i tak nie dacie rady).Exp jest w sumie dobry, ale ja osobiście zrobiłem 3/4 tego co mogłem zrobić na serwerze w nie cały miesiąc.

Na serwerze tak na prawdę robił coś tylko i wyłącznie YolneN.   
A Siwy/Tonque to amatorzy i znajomi założycieli.

Tak jak Charlie napisał na forum serwera mają władzę, ale na mpc są pionkami i postów nie mogą usuwać.

@mvp Charlie 

W sumie, nie będę się wypowiadał jeżeli chodzi o was.

Na serwerze robiliście swoją ekipą jeden wielki młyn, z wielkiego obrońcy stajesz się katem.

Coś ci nie przypasowało, coś nie poszło ci po myśli - i wielki płacz.

Serwer jest nadal świetny, nie widzę problemu z powodu tego Walentynkowego Eventu - A co do płaczu - płakały 3-4 osoby. Z czego wszystkie z twojej ekipy.

Niepozdrawiam i polecam serwer  :)

Ja zostaję nadal, i wyczekuję dalszych aktualizacji.

A tutaj uważaj co piszesz. Jesteśmy jacy jesteśmy, ale to "jedna wielka rodzina". Ksujesz jednemu? Przyjdzie cala gildia. Masz problem do jednego? To masz do całej gildii.
Jak znajdziesz taką ekipę jak my to będziesz wiedział "o co się prujemy". Nie będziemy oddawać komuś bossów 140+ skoro sami potrzebujemy eq(tak działa metin). Jeżeli jest 40 osób na oxie i dostają 5k zmianek, zostają 4 osoby i dostają jakieś syfy no to sorry.

+ Do tego cała afera była też o rozbieżność nagród.
3 osoby z naszej gildii wygrały oxa i co dostały? (ZOSTAWAŁA 1 OSOBA) 150 SM.
Zostają po 3 osoby i co dostają? Pety o wartośći 750 SM.

@ A tłumaczenie SIWEGO to "staram się dawać ciągle inne nagrody"

Więc jak nie wiesz o co chodzi to lepiej się zamknij.

Ja nadal nie polecam. Dostałem perma na serwerze za pisanie prawdy pomimo tego, że nie łamałem regulaminu.. administracja bawi się graczami jak chce i tyle. Zresztą sami napisali "my jesteśmy  dla nich, a nie oni dla nas".

Permy lecą za to, że ktoś nie poleca serwera lub "dyskutuje" z administracją nie obrażając ich w żaden sposób.
Serwer to totalny syf, a cała afera zaczęła się oto, że "SIWY" kazał mi napisać temat w propozycjach, który Administratorowi Forum (jakiś laik) się nie spodobał (te propozycje) i go od razu zamknął.
Nie pozdrawiam.

=== 
Żeby nie było.
Dla nowych graczy: 

Serwer polega na biciu metków/średni balans klas/bijesz tylko metki i dropisz ulepy (te na 140+ są obstawiane gildiami więc bez ekipy i tak nie dacie rady).Exp jest w sumie dobry, ale ja osobiście zrobiłem 3/4 tego co mogłem zrobić na serwerze w nie cały miesiąc.

Jedyny ogarnięty GA to YolneN a Bomb/Siwy/Yato blokują ciągle pw jak są w grze.
Dodatkowo na serwerze tak na prawdę robił coś tylko i wyłącznie YolneN.   
A Siwy/Tonque to amatorzy i znajomi GMów.

Ciekawe  :)

@bomb Typowy "GA", który potrafi napisać tylko i wyłącznie "CIEKAWE".

Normalnie napisałbyś i wytłumaczył graczom za co mam bana bo tak w sumie to ja sam nie wiem.. "działanie na szkodę serwera?" w jaki sposób? Pisanie prawdy pod prezentacją?

Najlepiej wrzuć tu jakiś dowód jak działam na szkodę serwera :)? Za pisanie rzeczy na shoutboxie o OX dajesz mi perma "działanie na szkodę serwera" ?

Ten ban mi wisi.. z całą ekipą czy jak to siwy nazwał "bandą Charliego" idziemy na Dreikona.

Tak obiecaliście reklamę i gdzie ona jest? Spadek z 700 graczy na 350 to trochę słaba reklama. :( :( :(

Grałem na wielu serwerach i zawsze jest gadka "serwer będzie stał do ostatniego gracza" po czym czekacie do ostatniej minuty aż ludzie władują w IS i papa.

Gracze widzą co się dzieje dlatego odchodzą.

W m1 Jinoo aktualnie 5 osób (nie liczę tych sklepów offline tylko normalnych graczy).

sy89ps.jpg

Opublikowano

Serwer to totalny syf, a cała afera zaczęła się oto, że "SIWY" kazał mi napisać temat w propozycjach, który Administratorowi Forum (jakiś laik) się nie spodobał (te propozycje) i go od razu zamknął.
Nie pozdrawiam.

=== 
Żeby nie było.
Dla nowych graczy: 

Jedyny ogarnięty GA to YolneN a Bomb/Siwy/Yato blokują ciągle pw jak są w grze.
Dodatkowo na serwerze tak na prawdę robił coś tylko i wyłącznie YolneN.   
A Siwy/Tonque to amatorzy i znajomi GMów.

Ciekawe :)

Opublikowano

Zaraz zaraz, a czy tylko Ty dawałeś te uwagi? Nie! Pisało do mnie tysiące osób, ty ani razu, ja przekazywałem wszystko dosłownie wszystko Yolnenowi jak leci i dalej to robię jak coś jest ciekawego. Wasz wkład nie był duży, bierzesz się za kogoś kim nie byłeś i nie będziesz. To że powiedziałeś żeby nie wiem dungeony dać solo nie oznacza że będziesz traktowany jak bóg i że wszystko Ci wolno, o Twoim zachowaniu nie wspomnę, ktoś Ci zwraca uwagę, a ty się zachowujesz jakby Cię ze skóry obdzierano. Co do eventu walentynkowego to pisałem że Bomb się nie wyrobił i zrobiłem Wam "Nie obowiązkowo" jakąś rekompensatę włączyłem szkaty blasku i zrobiłem OX. Wasze zachowanie? Gówniane szkaty i gówniany OX. Poza tym pomijam że nagrody były lepsze i nie takie jak zwykle daje to Wam się coś uroiło że nagrody to syf. Pomijam że dałbym lepsze nagrody, ale nie mam zamiaru przesadzać z ich ilościami. Co do wyniku teraz to ty zawyżasz, poza tym jakby na to spojrzeć na każdym serwerze musiałbyś to zrobić, zaś co do kamieni to jak pisałem wcześniej pomyliłem jedynie id itemku, zwykły błąd zdarza się. Jeśli chodzi o TonquE, bo masz do niego wonty i to widać od samego początku zwrócił jedynie uwagę na treść tematu, a posty na sb usunął bo zachowywaliście się jak dzieci, które nie dostały cukierka lub cukierka, który im nie smakował. Jakoś my do jego pracy nie mamy żadnych zastrzeżeń jest to ogarnięty admin forum i mało kto na niego narzeka prócz Ciebie i twojej ekipy. Pomijamy i przechodzimy do propozycji może i zamknięcie jej było złe, ale uznał on że treść tematu jest niepoprawna i go po prostu zamknął. Poza tym Yolnen i Bomb mają do tematu wgląd i rozpatrzą tą propozycje więc ja tu nie widziałem problemu by go otwierać i przywracać. Więc w skrócie, zastanów się nad własnym zachowaniem i jedynie co to pozostaje mi przeprosić za błędy na ox'ie bo fakt faktem zdarzyły się i jest to pierwszy raz, zaś co do nagród według mnie były dobre starałem się rozdać tak by każdemu się coś przydało, a że wy macie "wszystko" to wam nie dogodzę, event jest po to by coś sobie zarobić, a nie żeby przyjść nabrać i mieć później z tego wielkie zyski że sobie eq wyrobisz. Ogółem mógłbym robić event raz na miesiąc i dawać lepsze nagrody, ale wtedy też byłby płacz. A i zadam Ci pytanie, mianowicie ktoś Cię zmuszał byś sztucznie zawyżał licznik? Nie! To co tu wypisywałeś nas mało interesowało, bo mogłeś tego w ogóle nie robić. Co do aktualizacji, co byś chciał dodać na tym serwerze, pomijam poprawki nad którymi pracujemy, ale wy o tym nie wiecie, a dodamy coś jak 10 osób wbije 160 (Tak brawo, bo jaki sens byłoby dodać 180 jak 160 ma tylko 1 osoba). 

Po pierwsze poprawki są normalnie wprowadzane, zaś na oxie było 157 osób. Gdy te twoje 15 osób zostało to był to tylko i wyłącznie mój błąd bo "okienko" pomyliłem, ale później w następnej turze na 1 pytaniu dałem nagrodę, co do nagród bo jesteś pewnie z ekipy "Charliego" są jakie są nie możemy dawać 1000 pereł 1000 zwojów bo wy tak chcecie. Nagrody powinny być skromne i nie powinny zniszczyć rynku (Tak dawałem gwiezdne kamienie, których jest dużo, ale jest też na nie duże zapotrzebowanie). Z mojej strony to na razie tyle jeśli coś się nie podoba to masz inne serwery, bo nikt Cię u nas na siłę nie trzyma. Gra powinna cieszyć a nie denerwować. Na serwerze aktualnie mamy 462 osoby. Co do serwera powiem tyle chcecie zagrać na prawdziwym mediumie to jest to serwer dla Was, a jeśli macie płakać to po co w ogóle grać. 

Ja serwera nie polecam

Administracja robi coś jak Beta Testerzy powiedzą, ze z serwerem jest coś nie halo. Odkąd nie mówimy administracji co mają poprawić to nic nie robią kompletnie nic. OX'y w których są gówniane nagrody (za wygraną) i wyłączane są po 5 pytaniach (zostaje ok 10-15 osób ), a jak już mówiłem administracja kompletnie olewa serwer.

Jeszcze raz nie polecam i nie grajcie.

+ Na serwerze gra ok 200-300 graczy. 

Dzisiaj w niedziele gdzie ludzie mają ferie na ox było ok 30 graczy.

A myślisz że jaki był jego plan, administracja zwróciła mu uwagę on się obraził i teraz oczernia, a wszystko przez to że zrobiłem kilka błędów na ox'ie i że nagrody jemu i jego ekipie się nie podobały, mimo że pisały tak tylko 3 osoby, bo reszta no cóż nie narzekała.

Ostatni post jaki tutaj napiszę żeby wszystko wyprostować (tamten wyżej jest za długi).

Administracja nie zwróciła nikomu uwagi. Tonque, a raczej "mr farmazon" bo tak go nazwał Charlie był wielce oburzony, że go tak nazywa więc dał mu bana na czat. Taki dobry Administrator forum,a usuwa wszystkie posty jakie mu się nie podobają (warn + usunięcie).

Jak ktoś chcę grać niech gra, ale po prostu mówimy jak jest dla ludzi którzy mają jakieś wątpliwości (lepiej ich naprostować).

Dodatkowo co do nagród i naszej ekipy przeczytaj post wyżej Siwy..rozbieżność nagród była za duża.. ;)

Macie problem do mnie i do Charliego za to że mówimy co się dzieje na serwerze.

Na mpc władzy nie macie i postów nie usuniecie ( to was boli :) ).

O ox nikt do ciebie żalu nie ma. Chodzi o tego pieska Tonque, który zamyka temat w którym były 3 propozycje (niewidzialność,normalne nagrody (pisane wyżej jakie były),blok czatu). Jeżeli Administrator FORUM zamyka temat po minucie z treścią (coś w stylu) " Nie pasują mi te propozycje, a to jaki macie problem z nagrodami to już wam się w dupach przewraca" chociaż z nagrodami była inna sprawa (wyżej pisane.. smy etc.). Jeżeli napisałeś do mnie ŻE MAM ZROBIĆ ANKIETĘ po czym administrator FORUM piszę o propozycjach dot. SERWERA, że jemu się nie podobają i nie zostaną wprowadzone no to sorry.. jeżeli dla was liczy się wasze zdanie, a nie zdanie graczy to ja mam w dupie taki serwer.

Dlatego napisałem jak to zabrzmiało.. "to my jesteśmy dla was, a nie wy dla nas"

Jeżeli serwer padnie to YolneN powinien mieć żal do tego chama i prostaka, który myśli że jest królem forum Avantadora i do Bomba.

sy89ps.jpg

Opublikowano

No i burak pokazal swoja prawdziwa nature ;)

Nie wiem czy jest w ogole sens przejmowac sie ludzmi pokroju tego Charliego i innych z gildii Spierdalable. Ta warszawska cebula ma jakis kompleks wyzszosci, panoszyl sie wszedzie i mial za wazniejszego od calej administracji. Nie mowie, cos tam pomaglal, ale sorry, p******e takie pomaganie, ze cos pomagam i latam potem i sie z tym obnosze jak z nie wiem czym. Moze ja tez zaczne latac i pisac "EJ LUDZE TO JA ZAPROPONOWALEM DODANIE FULL HP PO WSTANIU NA ARIANEI I DLATEGO JEST TUTAJ TEZ, BIJCIE MI POKLONY" albo jeszcze ciul wie co? Od zawsze dzialales mi i nie tylko mi na nerwy, chciales aktualizacji statusow chyba tylko po to, zeby pobic rekord zablokowanych przez administracje postow w tym okienku. Poszliscie na Dreikona? Oh... Nievwiem co bym powiedzial, gdybym byl czlonkiem administracji, szok... Chociaz nie, wiem co bym powiedzial i naweg powiem: Biedny Dreikon od startu bedzie gnebiony jak Avantador przez jakiegos MVP Charliego. Sam fakt, ze okreslasz siebie jako MVP a swoja gildie jako 'Valuable' z gory zapowiadal, ze nic dobrego sie po was spodziewac nie bedzie mozna (taka stala tendencja przeciwproporcjalnosci samooceny do oceny innych), ciekawe jak dlugo tam z wami wytrzymaja, to miales do dyspozycji Yolnena, ktory jest anielsko cierpliwy, skoro tyle wytrzymal bez dowslevia ci, bo widac nawet po SB jak z nim pisalem, ze ledwo cos napisales to ludziom sie odechciewalo z SB korzystac. Moze teraz, jak was nie ma, wystarczyvto oglosic i juz bedzie 2500 graczy, ktorzy nie beda sie musieli bac, ze na ciebie wpadna? :yay:

Co do serwera to ciezko nie polecic, jedyny serwer lepszy od tego, to byla Arianea, ale to tylko dlatego, ze z mojej perspektywy nie trzeba sie bylo tam tyle produkowac co tutaj. Zapewne gdybym mial czas to gralbym z checia na tym serwie, ale ze czasu zero to i metina zero. Niestety serwer traci na tym, ze ludzie wymiekaja i fakt, youtuberow jest malo, przez co utrzymuje sie tendencja spadkowa. Zapewne gdyby serer byl troche latwiejszy to ludzie graliby na nim z checia, a tak to znikaja predzej czy pozniej. Szkoda, ze nie potrafia docenic solidnej pracy i tego, ze administracja slucha ROZSADNYCH propozycji, bo wtedy serwer bylby najludniejszym serwerem z zakresu polskich privow :) Niestety w tym wypadku jedyne co by zadzialalo na tych zniecheconyvh, to postawienie serwera easy na bazie tego, co teraz jest mediumem (szkoda tylko, ze zniszczyloby to caly urok serwera)

Opublikowano

Nie wiem czy jest w ogole sens przejmowac sie ludzmi pokroju tego Charliego i innych z gildii Spierdalable. Ta warszawska cebula ma jakis kompleks wyzszosci, panoszyl sie wszedzie i mial za wazniejszego od calej administracji. Nie mowie, cos tam pomaglal, ale sorry, p******e takie pomaganie, ze cos pomagam i latam potem i sie z tym obnosze jak z nie wiem czym. Moze ja tez zaczne latac i pisac "EJ LUDZE TO JA ZAPROPONOWALEM DODANIE FULL HP PO WSTANIU NA ARIANEI I DLATEGO JEST TUTAJ TEZ, BIJCIE MI POKLONY" albo jeszcze ciul wie co? Od zawsze dzialales mi i nie tylko mi na nerwy, chciales aktualizacji statusow chyba tylko po to, zeby pobic rekord zablokowanych przez administracje postow w tym okienku. Poszliscie na Dreikona? Oh... Nievwiem co bym powiedzial, gdybym byl czlonkiem administracji, szok... Chociaz nie, wiem co bym powiedzial i naweg powiem: Biedny Dreikon od startu bedzie gnebiony jak Avantador przez jakiegos MVP Charliego. Sam fakt, ze okreslasz siebie jako MVP a swoja gildie jako 'Valuable' z gory zapowiadal, ze nic dobrego sie po was spodziewac nie bedzie mozna (taka stala tendencja przeciwproporcjalnosci samooceny do oceny innych), ciekawe jak dlugo tam z wami wytrzymaja, to miales do dyspozycji Yolnena, ktory jest anielsko cierpliwy, skoro tyle wytrzymal bez dowslevia ci, bo widac nawet po SB jak z nim pisalem, ze ledwo cos napisales to ludziom sie odechciewalo z SB korzystac. Moze teraz, jak was nie ma, wystarczyvto oglosic i juz bedzie 2500 graczy, ktorzy nie beda sie musieli bac, ze na ciebie wpadna? :yay:

Co do serwera to ciezko nie polecic, jedyny serwer lepszy od tego, to byla Arianea, ale to tylko dlatego, ze z mojej perspektywy nie trzeba sie bylo tam tyle produkowac co tutaj. Zapewne gdybym mial czas to gralbym z checia na tym serwie, ale ze czasu zero to i metina zero. Niestety serwer traci na tym, ze ludzie wymiekaja i fakt, youtuberow jest malo, przez co utrzymuje sie tendencja spadkowa. Zapewne gdyby serer byl troche latwiejszy to ludzie graliby na nim z checia, a tak to znikaja predzej czy pozniej. Szkoda, ze nie potrafia docenic solidnej pracy i tego, ze administracja slucha ROZSADNYCH propozycji, bo wtedy serwer bylby najludniejszym serwerem z zakresu polskich privow :) Niestety w tym wypadku jedyne co by zadzialalo na tych zniecheconyvh, to postawienie serwera easy na bazie tego, co teraz jest mediumem (szkoda tylko, ze zniszczyloby to caly urok serwera)

Ciekawe :)

A dlaczego youtuberów jest mało? bo Bomb ma w d*pie inwestowanie w serwer, który od początku był skreślony na niepowodzenie. Gdyby nie miał węża w kieszeni i zależało by mu na serwerze to inwestował by reklamę jak tylko może a jak wygląda to teraz? jakieś śmieszne serię u ludzi, którzy chcą dorobić troszkę kaski na kolejną imprezkę w weekend... Sam dobrze wiesz jak wyglądał pierwszy start, ludzi było tyle co zainteresowanych na MPC a yt świeciło pustką, potem poprawili małe błędy, jakieś tam zapowiedzi, marne serie u słabych yt i kończy się na tym, że serwer będzie zaraz świecił pustakami. Serwer sam w sobie jest fajny, wiele właścicieli mogło by brać przykład, niestety ma nieudolnego właściciela, który chciał postawić serwer na pewien okres. 20 stycznia na Avku będzie pustka, Dreikon startuje z taką reklamą, że Bomb niech patrzy i podziwia jak powinien wyglądać start serwera.

PS. Na początku pisałeś, że lepiej gdyby Avantador był serwerem Easy (ponieważ masz mało czasu na grę) a teraz piszesz, że zniszczyło by to urok, zdecyduj sie ^.^

Gracze Avka, widzimy się 20 stycznia na Dreikon ! 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Co do serwera to ciezko nie polecic, jedyny serwer lepszy od tego, to byla Arianea, ale to tylko dlatego, ze z mojej perspektywy nie trzeba sie bylo tam tyle produkowac co tutaj. Zapewne gdybym mial czas to gralbym z checia na tym serwie, ale ze czasu zero to i metina zero. Niestety serwer traci na tym, ze ludzie wymiekaja i fakt, youtuberow jest malo, przez co utrzymuje sie tendencja spadkowa. Zapewne gdyby serer byl troche latwiejszy to ludzie graliby na nim z checia, a tak to znikaja predzej czy pozniej. Szkoda, ze nie potrafia docenic solidnej pracy i tego, ze administracja slucha ROZSADNYCH propozycji, bo wtedy serwer bylby najludniejszym serwerem z zakresu

polskich privow :) Niestety w tym wypadku jedyne co by zadzialalo na tych zniecheconyvh, to postawienie serwera easy na bazie tego, co teraz jest mediumem (szkoda tylko, ze zniszczyloby to caly urok serwera)

Jakbyś miał mózg i wiedział cokolwiek to 3/4 ekipy grało na Dreikonie ponad 2 lata (serwer easy, a wojny były codziennie) i nikt nie narzekał. A żeby dostać się do tego Valuable trzeba mieć mózg i dystans do siebie

"MVP,Valuable,Dwulicowy" jeżeli myślisz że tak jest to beka z ciebie i tyle.

Według ciebie każdy uważał gildię za syf, a jednak po 4-5 pw dziennie odnośnie rekrutacji było. :)

@Jeżeli dla ciebie serwer na którym tylko YolneN coś robił (dlatego że Valuable  podsyłało mu 3/4 pomysłów zresztą sam mówił żebyśmy mu spisali listę więc jak zwykle gówno wiesz)

Graczy nie ma bo serwer to syf i tyle.Do 142 poziomu expi się na metkach (dopiero od 142 expi się w lochu małp),zero wojen,zero pvp,w m1 5 osób, odkąd nie dajemy Yolnenowi "propozycji" to zero aktualizacji.

Porównanie Dreikona do Avantadora xDDDDDDDDDD

Nie pozdrawiam.

ps. na serwerze byłeś nikim

sy89ps.jpg

Opublikowano

A dlaczego youtuberów jest mało? bo Bomb ma w d*pie inwestowanie w serwer, który od początku był skreślony na niepowodzenie. Gdyby nie miał węża w kieszeni i zależało by mu na serwerze to inwestował by reklamę jak tylko może a jak wygląda to teraz? jakieś śmieszne serię u ludzi, którzy chcą dorobić troszkę kaski na kolejną imprezkę w weekend... Sam dobrze wiesz jak wyglądał pierwszy start, ludzi było tyle co zainteresowanych na MPC a yt świeciło pustką, potem poprawili małe błędy, jakieś tam zapowiedzi, marne serie u słabych yt i kończy się na tym, że serwer będzie zaraz świecił pustakami. Serwer sam w sobie jest fajny, wiele właścicieli mogło by brać przykład, niestety ma nieudolnego właściciela, który chciał postawić serwer na pewien okres. 20 stycznia na Avku będzie pustka, Dreikon startuje z taką reklamą, że Bomb niech patrzy i podziwia jak powinien wyglądać start serwera.

PS. Na początku pisałeś, że lepiej gdyby Avantador był serwerem Easy (ponieważ masz mało czasu na grę) a teraz piszesz, że zniszczyło by to urok, zdecyduj sie ^.^

Gracze Avka, widzimy się 20 stycznia na Dreikon !

No fakt, pisalem, bo nie wiedzialem jak to dokladnie tu bylo, ale z tego co widze to serwer jest bardzo dobrze przystosowany pkd bycie mediumem i trzebaby sporo zmieciac, zeby go ulatwic. Zreszta, czy bylby easy czy medium i tak sie okazuje ze czasu nie chu chu, sa wazniejsze rzeczy niz metin :)

Jakbyś miał mózg i wiedział cokolwiek to 3/4 ekipy grało na Dreikonie ponad 2 lata (serwer easy, a wojny były codziennie) i nikt nie narzekał. A żeby dostać się do tego Valuable trzeba mieć mózg i dystans do siebie

I odpierdol się od tego Valuable bo w gildii nigdy nie byłeś i nigdy taki ktoś do tam nie będzie. Według ciebie Valu to syf, a jednak po 4-5 pw. dziennie czy rekrutacja jest otwarta itd. to jednak świadczy o czymś :)

@Jeżeli dla ciebie serwer na którym tylko YolneN coś robił (dlatego że Valuable  podsyłało mu 3/4 pomysłów zresztą sam mówił żebyśmy mu spisali listę więc jak zwykle g****o wiesz)

Graczy nie ma bo serwer to syf i tyle. Zero wojen,zero pvp,w m1 5 osób, odkąd nie dajemy Yolnenowi "propozycji" to zero aktualizacji.

Nie pozdrawiam.

Ojej! Przejalem sie! Bylem nikim na serwerze! O k***a, ide sie pociac. Smutne masz zycie, skoro oceniasz ludzi po tym ile osiagneli w metinie. Wiesz czemu jestem nikim w grze? Bo bardziej widzi mi sie byc kims w zyciu realnymi w nim do czegos dazyc a nie w durnej grze. 4/5 pw czy mozna dolaczyc? No to mnie przekonales, gdyby sie zglaszali ludzie z Mensy to bym sie zastanowil czy faktycznie nie sa fajni, a jednak to tylko jakies przyglupie ludziki grajacy w metina (wielu rozgarnietych to w tej grze nie ma, a gdyby byli to by omijali ta gildie szerokim lukiem :yay: ). Zeby sie tam dostac trzeba miec mozg? No wszyscy z tej gildii (zwlaszcza zalozyciel) to pokazuja. No chyba, ze to zdanie bylo pod krecha negacji, tylko jej nie zaladowalo, to zwracam honor. Jak sie tak bardzo nie podoba, to po c**j siedzieliscie tu od pierwszej edycji? Zwykly bol dupci o to, ze jednak jestescie spierdalable a nie valuable i nagle serwerek z kochanego przez czarliego zmienil sie w hejtowanego przez czarliego. Spadajcie sobie na tego dreikona i sie nie ruszajcie nigdzie, zeby nikt inny nie musial cierpiec waszej obecnosci. W sumie po co sie przejmowac taka bana kretynow, wystarczy zapamietac, zeby omijac serwery na ktorych macie zamiar grac. I w sumie jeszcze jedno, dojebales zdrowo z tym, ze mnie w tej gildii nigdy nie bedzie. W sumie to prawda, ale jesli uwazasz, ze to dla mnie ujma, to faktycznie jestescie spierdalable. Idzcie okupowac temat tamtego serwera, ten nawet jezeli padnie to wolny od niedojebia waszego pokroju.

Opublikowano

Co do serwera to ciezko nie polecic, jedyny serwer lepszy od tego, to byla Arianea, ale to tylko dlatego, ze z mojej perspektywy nie trzeba sie bylo tam tyle produkowac co tutaj. Zapewne gdybym mial czas to gralbym z checia na tym serwie, ale ze czasu zero to i metina zero. Niestety serwer traci na tym, ze ludzie wymiekaja i fakt, youtuberow jest malo, przez co utrzymuje sie tendencja spadkowa. Zapewne gdyby serer byl troche latwiejszy to ludzie graliby na nim z checia, a tak to znikaja predzej czy pozniej. Szkoda, ze nie potrafia docenic solidnej pracy i tego, ze administracja slucha ROZSADNYCH propozycji, bo wtedy serwer bylby najludniejszym serwerem z zakresu

polskich privow :) Niestety w tym wypadku jedyne co by zadzialalo na tych zniecheconyvh, to postawienie serwera easy na bazie tego, co teraz jest mediumem (szkoda tylko, ze zniszczyloby to caly urok serwera)

Według ciebie każdy uważał gildię za syf, a jednak po 4-5 pw dziennie odnośnie rekrutacji było. :)

@Jeżeli dla ciebie serwer na którym tylko YolneN coś robił (dlatego że Valuable  podsyłało mu 3/4 pomysłów zresztą sam mówił żebyśmy mu spisali listę więc jak zwykle gówno wiesz)

Graczy nie ma bo serwer to syf i tyle.Do 142 poziomu expi się na metkach (dopiero od 142 expi się w lochu małp),zero wojen,zero pvp,w m1 5 osób, odkąd nie dajemy Yolnenowi "propozycji" to zero aktualizacji.

Nie pozdrawiam.

Ej, obiecales ze poprzedni post bedzie Twoim ostatnim a dalej spamujesz? :/ Widac zatem kto tu jest nikim..

Na server zapraszam i polecam

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...