Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się tutaj sprawuje healler? 

Chciałbym zacząć gre na serverze, wpadł mi w "oko" :v, ale czy taki healler bije się jak równy z równym?

@Edit: W is'a trzeba ładować, żeby być "koxem? ;)

Tak healler bije dobrze, a co do is to wcale nie musisz wgl. ładować w is żeby być koxem.

@UP

Jaki bon dziala na berana? Chcialbym go wysolowac szamanak smokiem.. a na wiki niestety nie znalazlem tego dziada.

Mistyki
  • Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się tutaj sprawuje healler? 

Chciałbym zacząć gre na serverze, wpadł mi w "oko" :v, ale czy taki healler bije się jak równy z równym?

@Edit: W is'a trzeba ładować, żeby być "koxem? ;)

Pety dropia w grze a kostium za PO daje to samo co kostium z IS... zatem nie trzeba.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A solowego dt jak nie bylo tak nie ma i trzeba się katować w pare osob ksuc sobie a i tak jedna ma drop.

To naprawde zniecheca dodajcie prywatne DT!!!

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

A solowego dt jak nie bylo tak nie ma i trzeba się katować w pare osob ksuc sobie a i tak jedna ma drop.

To naprawde zniecheca dodajcie prywatne DT!!!

Jak chodzilem o 3 w nocy to jest bardzo przyjemnie i luzno, polecam :)

Do której ?

Jak 24h to pewnie do 14 :v
Opublikowano

z DT to problemu nie ma , gorzej z tym że kicka na piętrach różnych i to nie tylko mnie ale także wielu innych graczy.. 

Opublikowano

Jak sobie obiecałem tak grywam dalej na serwerze.

Aktualnie mam 80 lvl i myślę ze to jest odpowiedni czas na napisanie kilku słów na temat Avantadora.

Serwer jest świetny, ciekawe questy, exp przyjemny, rozgrywka ciekawa.

Muszę powiedzieć że bardzo się zdziwiłem, od kilku serwerów nie spotkałem tak pomocnych ludzi jak tutaj.

Nie wiem czy to jest kwestia przypadku jeśli spytam się o coś na czacie spytam (gdzie,co i jak), po chwili mam co najmniej 3 PW z odpowiedziami.

Administracja sama odpowiada graczom co też bardzo cieszy.

Na serwerze gra w południe 600-700 osób, więc walki o spoty,metiny,bossy są zacięte B)

No to na tyle.

Oczekujcie ode mnie dalszych relacji :lenny:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ile online? Zastanawiam się czy zagrać...Jakieś +/-?

Z tego co słyszałem od znajomego, ~ 700.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Z tego co słyszałem od znajomego, ~ 700.

­

Na serwerze gra około w południe 600-700 osób.

DT solo na pewno nie zrobisz, chyba że będziesz miał farta.

A żeby zbić metiny,bossy na mapach na wyższy lvl to też musisz mieć farta ;p

Opublikowano

Na serwerze gra około w południe 600-700 osób.

DT solo na pewno nie zrobisz, chyba że będziesz miał farta.

A żeby zbić metiny,bossy na mapach na wyższy lvl to też musisz mieć farta ;p

Możliwe.

Nie gram na drugiej odsłonie, ponieważ do niektórych dungeonów trzeba było mieć pt. Podobno teraz to zmienili :) a tak upierali się przy tym pt. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Możliwe.

Nie gram na drugiej odsłonie, ponieważ do niektórych dungeonów trzeba było mieć pt. Podobno teraz to zmienili :) a tak upierali się przy tym pt. 

­

No jednak metin to gra MMO, dalej na dungi trzeba chodzić w pt.

Mnie niestety bolą te PT :s

Opublikowano

No jednak metin to gra MMO, dalej na dungi trzeba chodzić w pt.

Mnie niestety bolą te PT :s

Ja jestem za dungeonami w pt, jeśli rzeczywiście są one przygotowane pod grupę a takie pół środki czyli szukanie kogoś by tylko założyć pt jest bezsensu, bo jeśli dungeony i tak każdy robi solowo lub ewentualnie z własnym buffem to takie coś w ogóle nie ma sensu i jest dla mnie idiotyzmem, to jak ubrać skarpetki i założyć sandały... 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja jestem za dungeonami w pt, jeśli rzeczywiście są one przygotowane pod grupę a takie pół środki czyli szukanie kogoś by tylko założyć pt jest bezsensu, bo jeśli dungeony i tak każdy robi solowo lub ewentualnie z własnym buffem to takie coś w ogóle nie ma sensu i jest dla mnie idiotyzmem, to jak ubrać skarpetki i założyć sandały... 

­

Oczywiście ja nie mówię o wszystkich, bo mam znajomych z lvl'em +110 i mówią że dungi są przystosowane do gry w grupie.

I to im się bardzo podoba, ale nie które, fajnie byłoby robić solo.

Opublikowano

Serwer godny uwagi i polecenia, gra się przyjemnie i widać rywalizację między graczami. Grałbym nadał, ale zostałem okradziony nvm... :(

Używałeś takich samych pasów do konta jak na innych serwerach. Tego się nie robi bo potem gracze są okradani przez innych.
Opublikowano

Ja mam problem z założeniem sklepu.

Zakładam sklep za około ~500/600kk i już trzeci raz mnie wyrzuca.

Coś bardziej " unikatowego " to trzy mounty z blasków i z 10 petów z zwykłych skrzynek, reszta to ulepszacze. Nie mam siły już, bo ileż można ten sklep zakładać -.- 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...