Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beran i DC samodzielnie + skrócone DC i nic do szczescia wiecej mi nie trzeba, smok-dropie 3 przepustki na DC, robie je na spokojnie przez 1h, i znowu smoczek, wiec mixanie i ulepszanie na pelnej pompce :D

Cieszę się że podoba Ci się nasza nowa zmiana :)
  • Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiany jakie zaszły po nocnej przerwie:

---

- Berana Setao i Katakumby można robić bez PT, dodatkowo Katakumby zostały nieco skrócone

- po rozbiciu Metina Śmierci w DT nie przeniesie nas do Ripera, zrespi się on na miejscu zniszczonego Metina

- poprawiono przepustki na Berana Setao i Komnatę Straży

na Odrodzonego Wodza Orków i Elit. 9 Ogonów można chodzić do 110 poziomu

- dodano łączenie niektórych przedmiotów 140+

- poprawiono ulepszanie Pasa Mroku+8

- zwiększono szansę na drop ulepszaczy z metinów oraz bossów

- zwiększono delikatnie drop pajęczych sieci

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Opublikowano

Witam nie polecam serwera, za dużo gra dzieci. Drugim powodem jest administracja mają za przeproszeniem wywalone na wszystko.

Metin to jest (uwaga) gra dla dzieci :) A jeśli chodzi o administrację, to chyba pomyliłeś serwery... Nigdy na żadnym serwie, na jakim grałam, nie było takiego zaangażowania ze strony Adminów.

Serwer polecam MOTZNO!

LutUbw5.png

Opublikowano

Mimo wcześniejszych problemów ze stroną i  ddosami serwer polecam. Administracja robi co może, starają się, poprawiają błędy, interesują się serwerem więc duży +. 

Pod IS też nie jest jak ktoś wcześniej napisał, ponieważ to wszystko można mieć bez większego problemu, wystarczy myśleć.

Wbijać:)

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Jak to nie, zaangażowanie pierwsze 3 tyg a potem tylko niech sie dzieje wola nieba

­

Sam jesteś pierwsze 3 tygodnie, ja cały czas angażuję się i będę angażował w rozwijanie serwera! Więc wyjdź jak masz tak gadać bez sensu grafiku od siedmiu boleści :)

Witam nie polecam serwera, za dużo gra dzieci. Drugim powodem jest administracja mają za przeproszeniem wywalone na wszystko.

Tak jak napisała @Lova metin to gra dla dzieci.

Cały czas interesujemy się serwerem, gdyby tak nie było to nie byłoby żadnych updatów i strona dalej by leżała.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich gorąco na serwer! :)

Opublikowano

Sam jesteś pierwsze 3 tygodnie, ja cały czas angażuję się i będę angażował w rozwijanie serwera! Więc wyjdź jak masz tak gadać bez sensu grafiku od siedmiu boleści :)

Tak jak napisała @Lova metin to gra dla dzieci.

Cały czas interesujemy się serwerem, gdyby tak nie było to nie byłoby żadnych updatów i strona dalej by leżała.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich gorąco na serwer! :)

ok wróce za 3 tygodnie do tego tematu i zacytuje Ci ten post

­

Opublikowano

Z tego co zauważyłem na forum odbywa się konkurs, fajna sprawa. Propsy dla administracji za organizowanie dodatkowych bajerów dla graczy :)

Nawet po problemach z stroną, śmiało mogę powiedzieć że to najlepszy serwer jaki aktualnie stoi.

2pza0c5.png

Opublikowano

I tak najlepszy jest punkt w regulaminie "Itemy są własnością Administratorów".

Czyli GM sobie wbija i bierze.

Tak i wtedy możemy grać.  :yay:

Niedługo Nemere dołączy do dungeonów, które można robić solo, zostanie też ona skrócona, w celu ujednolicenia czasu wykonywania dungeonów. 

Opublikowano

I tak najlepszy jest punkt w regulaminie "Itemy są własnością Administratorów".

Czyli GM sobie wbija i bierze.

Bardzo mi pszykro, ale chyba pierwszy raz przeczytałeś regulamin jakiegoś serwera. Na sporej części (gdzie tylko jest jakaś wzmianka na ten temat [i w ogóle regulamin]) jest napisane, że itemy są własnością administracji, a my tylko poświęcamy czas na rozwój postaci (czyli ładnie ujęte, że jak będziesz chciał sprzedać eq, to robisz to nielegalnie)

Opublikowano

Tak i wtedy możemy grać.  :yay:

Niedługo Nemere dołączy do dungeonów, które można robić solo, zostanie też ona skrócona, w celu ujednolicenia czasu wykonywania dungeonów. 

A tak broniliście tych dungeonów, by nie były z możliwością robienia ich solowo a tu takie zmiany... 

Bardzo mi pszykro, ale chyba pierwszy raz przeczytałeś regulamin jakiegoś serwera. Na sporej części (gdzie tylko jest jakaś wzmianka na ten temat [i w ogóle regulamin]) jest napisane, że itemy są własnością administracji, a my tylko poświęcamy czas na rozwój postaci (czyli ładnie ujęte, że jak będziesz chciał sprzedać eq, to robisz to nielegalnie)

Zgadza się, do tego punktu nie ma co się przyczepiać, ale bardziej śmieszy mnie to, iż nie można handlować przedmiotami itd. za realne pieniądze, bo od razu lecą bany.

W sumie dobrze, że nie gram na drugiej odsłonie, zmarnowałbym bym niepotrzebnie czas, bo gdybym chciał sprzedać dobytek za pln, złapał bym bana. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dlaczego w autopatcherze znajduje się trojan?

Bo masz wyczulonego antywira, mój nic nie widzi, chociaż ma tendencje do kasowania mi nieraz plików z metka :)

Opublikowano

Spoko sie gra , reklama by sie lepsza przydała i tak to serwer ma potencjał , szkoda że wysokie LVL czatują na te bossy , ale generalnie jest ok. Wbijać , co do serwerów jestem wybredny , to ten jest wporzo :P 

Opublikowano

Spoko sie gra , reklama by sie lepsza przydała i tak to serwer ma potencjał , szkoda że wysokie LVL czatują na te bossy , ale generalnie jest ok. Wbijać , co do serwerów jestem wybredny , to ten jest wporzo :P 

Yolnen coś mówił, że na dniach mają zaczynać nagrywać :)

Opublikowano

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

---

- Nemere można robić solo, dodatkowo została ona zmodyfikowana!

- poprawiono błędny opis misji z kamieniami metin

- poprawiono przepustkę komnaty straży

- poprawiono bugowanie się postaci po ukończeniu Berana setao

- poprawiono zapisywanie pozycji na Ziemi Setao

- o 10% zwiększono drop Gwiezdnych Kamieni z metinów od 100 poziomu

- poprawiono respiące się w ścianach metiny w Krainie Maximusa

- Żołta i Niebieska rosa dropi od teraz także z potworów

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kolejna Przerwa Techniczna za nami!

Zmiany jakie zaszły po tej przerwie:

---

poprawiono bugowanie się postaci po ukończeniu Berana setao

- Żółta i Niebieska rosa dropi od teraz także z potworów 

cdn...

Opublikowano

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

---

- poprawiono bugowanie się postaci po ukończeniu Berana setao

- Żołta i Niebieska rosa dropi od teraz także z potworów

Tak z ciekawosci, po co Ty to kopiujesz?

Za kazdym razem Yohen wkleja sam, ale nie - Ty i tak musisz sobie nabic posta. Zachowujesz sie jakbys byl administratorem an serverze przez co wprowadzasz czesc ludzi w blad. Wkurzasz juz, daj se siana :)

@MalySku powiedz mi, zamierzacie robic cos z buffami? 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak z ciekawosci, po co Ty to kopiujesz?

Za kazdym razem Yohen wkleja sam, ale nie - Ty i tak musisz sobie nabic posta. Zachowujesz sie jakbys byl administratorem an serverze przez co wprowadzasz czesc ludzi w blad. Wkurzasz juz, daj se siana :)

@MalySku powiedz mi, zamierzacie robic cos z buffami?

Odpowiem za niego, myślę że tak.
Opublikowano

Odpowiem za niego, myślę że tak.

Pytanie skierowalem do niego, bo Ty juz trzykrotnie mi nie odpowiedziales, nawet jak Cie oznaczalem w poscie :P Ale dzieki, oby :)

Drugie pytanko - co musze miec w eq zeby solo zlozyc smoka szamanka bez marmuru? :)

I zapisywanie teleportu sie chyba zepsulo.. Po kliknieicu w ikonke gdzie powinny wyskoczyc nasze zapisane tp wyskakuje okno "Tutaj mozesz zapisac swoja pozycje", do klikniecia tylko OK i zamyka sie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Od tej przerwy kompletnie nie działa mi client , pasek ładowania postaci ładuje sie tak do 2/10 i nagle kicka ..do panelu logowania, co jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...