Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

A zamierzacie robic cos z buffami smoka?

Rzekomo mialy one wrocic do normy, czyli zdaje sie do podstawowych wartosci, tak?

Natomaist przy 156 inta pomoc i blogo na P daja mi po 38,4%.. Troche to smieszne:)

I jeszcze dodam ze ten napis z ch po szybkiej zmianie ch nadal nie dziala, zostaje pierwotny...

Działa. Wejdź na stronę serwera - masz link do łatki którą musisz wgrać do klienta, z wszystkimi poprawkami z tej przerwy. Nie odpalaj pachera, tylko wgraj "pacha" z linku na stronie. 

post_offline.png Hequito^^

Kończysz to się ty ;p To chyba ty wyłapałeś kilka banów na grze i forum za cheaty i ogólnie pojętą głupotę i pisanie bzdur i bajek , i teraz piszesz bzdury tutaj myśląc że coś ci to da. Serwer się nie kończy - kończą się takie dzieci jak ty. Serwer się rozwija, i pomimo ostatniego problemu i braku dostępu do strony , z czym uporali się stosunkowo szybko widać kolejne udpate'y i poprawki. A na spotach / respach jest jedna wielka walka o zdobycie bossa czy metka. 

Tyle że pieprzenie głupot przez ludzi, bo dam sobie rękę uciąć - 3/4 z tych płaczków i hejterów to murzyny z innych serwerów, konkurencji czy po prostu lenie bo dostali bana za wh to teraz ryczą jak krowy, powoduje czytanie takich bzdur "serwer się kończy". 

Serwer polecam i zachęcam do grania. Jak już pisałem nie jest trudny, wymagający w pewnych kwestiach poświęcenia pewnej ilości czasu i wysiłku, ale wysiłek się opłaca i sprawia frajdę. Dla leni, i maminsynków on się nie nadaje. Ale dla ludzi ceniących sobie niezbyt trudną ale jednocześnie wymagającą grę - serwer jest idealny. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

A zamierzacie robic cos z buffami smoka?

Rzekomo mialy one wrocic do normy, czyli zdaje sie do podstawowych wartosci, tak?

Natomaist przy 156 inta pomoc i blogo na P daja mi po 38,4%.. Troche to smieszne:)

I jeszcze dodam ze ten napis z ch po szybkiej zmianie ch nadal nie dziala, zostaje pierwotny...

Ja mając pomoc i błogo na P (150 stat) mam 37,1%. Nie mam jeszcze w tarczy full inta, ale 15 punktów daje 3,3%, więc już jest ponad 40%. Dodatkowo jesz rybkę lotosu, która daje 10 int i masz koło 42% buff'a. Ewentualnie, jeśli to ma być postać tylko do buff'a, to możesz sobie zostawić kolce niebiańskie na +9. Da się wyciągnąć ;p

LutUbw5.png

Opublikowano

Czy tylko ja mam na servie takie lagi?

Tak tylko ty. Na serwerze nie ma kompletnie żadnych lagów. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

---

- poprawiono umiejętność Healera, Obrażenia Magiczne nie dodają od teraz Wartości Magicznego Ataku, a zwiększają Obrażenia Umiejętności o dany % w zależności od Inteligencji, umiejętność tą Healer będzie mógł używać jedynie na sobie

- naprawiono poprawne wyświetlanie kanału pod radarem po jego szybkiej zmianie

- mapa na poziom 126 nie powinna już bugować postaci

- wywalono z dropu kamień duszy magii+6, który był bezużyteczny

- umożliwiono teleportacje małżonków na mapach takich jak Ziemia Setao, Loch Pająków V1/V2

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

http://forum.avantador.pl/index.php?/forum/3-aktualizacje/

SS z m1 :)

12593997_1730264963855468_42919964035612

Obecnie jest ponad 500 online! (Część jeszcze nie wróciła ze szkół itp)

Dziennie gra 600 - 700 osób!

Zapraszamy do rozgrywki! Na prawdę warto!!! 

Opublikowano

Ja mając pomoc i błogo na P (150 stat) mam 37,1%. Nie mam jeszcze w tarczy full inta, ale 15 punktów daje 3,3%, więc już jest ponad 40%. Dodatkowo jesz rybkę lotosu, która daje 10 int i masz koło 42% buff'a. Ewentualnie, jeśli to ma być postać tylko do buff'a, to możesz sobie zostawić kolce niebiańskie na +9. Da się wyciągnąć ;p

Ale tu nie chodzi o to "wyciaganie"  na sile... Przy 150 inta i skillach na P powinnismy miec co najmniej 48-50% buffow, a jesli dobrze pamietam to nawet lekko ponad to :) i 1 int daje tutaj 0,1% a nie tak jak Ty napisales 15 int = 3,3%. 15 int = 1,5%... Zatem mylisz sie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prezentacja ładna, server się rozwija. Powodzenia w rozwoju 

Opublikowano

Tak wyglada jinno m1 na chwiłe obecną. Sklepów od groma i coraz więcej , ludzi tak samo. Żywych sklepów - offline jeszcze na serwie nie ma. 

7195114533988561380266.png 

Pominę fakt iż od wczoraj są raty właczone, i znaleźć spota / bossa / metka graniczy z cudem. Nawet wczesnie rano, mimo iż większość śpi, graczy było ana tyle dużo, ze ubić coś bez walki to był cud... Albo jak ktoś po prostu miał fuksa. 

7812818616.png

Opublikowano

Tutaj, naprawdę nie można handlować za PLN ?

Chyba ich poje bało, dosłownie ! kilka banów za " handel PLN " widziałem, przecież to idiotyzm.

Dobra koniec z tym, po co grać na serwerze jak nie będę mógł sprzedać dobytku za grosze.

Pomyliłem się co do serwera, polecam dla osób, które nie planują sprzedawać za realne pieniążki swojego dobytku, jeśli chcecie coś odsprzedać - nie polecam.

Nie pozdrawiam, straciłem tylko czas na ten serwer. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Serwer spoko , wszystko pieknie ładnie :) lecz nie zbyt dużo osob tam gra wiec skonczyłem kariere 

Trochę sklepów w m1 jest, ale szkoda,  że większość to sklepy " dropki ". 

Na mapach expowych tak tragicznie nie jest jak piszą, każdy o bossy walczy, bo resp co godzine, więc przed pojawieniem się bossów, ludzie czekają.

Nie wierzę, że gra tutaj 700 osób... 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Mało ludzi, nudne i monotonne misje, które się powtarzają, trzeba tylko inne przedmioty przynięść. Niedopasowany drop ulepszaczy do bronii nie polecam

//Reklama OFF.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer bardzo fajny :)

Jedynym większym minusem jest to że jest troszke mało graczy, ale źle nie jest. Lecz jeśli każdy będzie mówił "nie wbije bo mało ludzi" no to niestety ta liczba nie wzrośnie...

Poza tym na serwerze gra sie bardzo przyjemnie, brak poważniejszych bugów, nie wieje nudą, czasami trzeba sie troche bić o bossy. Jest sporo map i dungów więc ogólnie jest co robić. Spokojnie można grać bez ładowania w IS bo większość (a może nawet wszystkie) przedmioty można zdobyć w grze. A największym plusem tego serwera to jest chyba administracja - nie dość że ciągle wprowadzają aktualizacje i poprawki no to do tego kontakt z nimi jest z*******y (super) ;)

POLECAM

Opublikowano

czy ja wiem , godzina 1;30 a ja sie biłem z 2 typami o ezota w swiatyni na jakims ch3 :D . Nudy nie ma , ale drop z metinów lipny troche :P. 90-95 to lipa drop :). Nie wiem jak inne metiny*

Opublikowano

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

---

- Berana Setao i Katakumby można robić bez PT, dodatkowo Katakumby zostały nieco skrócone

- po rozbiciu Metina Śmierci w DT nie przeniesie nas do Ripera, zrespi się on na miejscu zniszczonego Metina

- poprawiono przepustki na Berana Setao i Komnatę Straży

na Odrodzonego Wodza Orków i Elit. 9 Ogonów można chodzić do 110 poziomu

- dodano łączenie niektórych przedmiotów 140+

- poprawiono ulepszanie Pasa Mroku+8

- zwiększono szansę na drop ulepszaczy z metinów oraz bossów

- zwiększono delikatnie drop pajęczych sieci

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

~by YolneN aka @MałyShu

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jedynym większym minusem jest to że jest troszke mało graczy, ale źle nie jest. Lecz jeśli każdy będzie mówił "nie wbije bo mało ludzi" no to niestety ta liczba nie wzrośnie...

Poza tym na serwerze gra sie bardzo przyjemnie, brak poważniejszych bugów, nie wieje nudą, czasami trzeba sie troche bić o bossy. Jest sporo map i dungów więc ogólnie jest co robić. Spokojnie można grać bez ładowania w IS bo większość (a może nawet wszystkie) przedmioty można zdobyć w grze. A największym plusem tego serwera to jest chyba administracja - nie dość że ciągle wprowadzają aktualizacje i poprawki no to do tego kontakt z nimi jest z*******y (super) ;)

POLECAM

Raczej nie jest mało graczy, tylko wszyscy siedzą na spotach. Tutaj nie ma sensu trzymać postaci włączonej w m1 bo i tak się bs wiele nie namiksuje, jeżeli wcześniej nie spędzi się tygodnia na zbieraniu zmianek, a zazwyczaj jak ktoś je już zbierze to miesza manualnie. Zapewne za parę tygodni jak już ludzie będą mieć lv i eq to w mieście ktoś będzie stał :)

Opublikowano

Mało ludzi... znowu jakaś dzieciarnia co wyrwała bany albo poprosili ich koledzy z innych serwerów o zrobienie zmieszania... Na serwie jest średnio popołudniami 500-600 graczy i ta liczba się utrzymuje. A to że matoł przyjdzie postoi w m1, policzy shopy nie mając pojęcia na przykład że 24h są raty i każdy na spotach, dungach - to już inna sprawa. 

@Planta ty już wyjdź, bo czytając twoje posty zastanawiam się dla którego innego sewera się pucujesz. Siedzisz pewnie w m1 o ile bana jeszcze nie wyrwałeś i później ryczysz i płaczesz na mpc bo to czy tamto robiąc zamieszanie niepotrzebne. 

Ludzie nie mając pojęcia o serwie wchodzą i piszą bzdury. Zalecam poza wejściem i wyjściem pograć trochę i później się wypowiadać. Zamiast pieprzyć głupoty @MrMicro

7812818616.png

Opublikowano

/EDIT:

Już dostałem odpowiedź, dzięki za szybką reakcje, nawet o 7 rano ;)

Polecam serwer, ludzi na bossach kupa nawet o 6 rano.

52287137559562145640.png

Opublikowano

POLECAM

Z ta mala iloscia ludzi to troche glupoty gadasz i takim postem wlasnie jeszcze ludzi zniechecasz :)

Ludzi jest sporo, w m1 jest troche sklepow, a szarpanina o metki ejst nawet w piekle, o mapach wyzej nie wspominajac. DT tez ciezko zrobic bez kogos.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z ta mala iloscia ludzi to troche glupoty gadasz i takim postem wlasnie jeszcze ludzi zniechecasz :)

Ludzi jest sporo, w m1 jest troche sklepow, a szarpanina o metki ejst nawet w piekle, o mapach wyzej nie wspominajac. DT tez ciezko zrobic bez kogos.. :)

O bossy metki jest ciągle walka całymi dniami. Teraz rano może tego tak nie widac, raz że przerwa była, dwa ze dzieci ( w większości ) śpią. 

Ale takie pisanie dzieci że to tamto siamto tylko świadczy ze to po prostu patola community metina, i nie tylko. Ludzie bladego o serwie nie mają a piszą bzdury jak na przykład taki post : 

serwer skonczy jak pangea­

Przecież to aż razi głupotą po oczach :D Nie wiem czy pomagają kumplom z innych serwerów które się kładą na łopatki czy po prostu nie mają nic sensownego do napisania i nabijają liczniki na forum. 

7812818616.png

Opublikowano

Mało ludzi... znowu jakaś dzieciarnia co wyrwała bany albo poprosili ich koledzy z innych serwerów o zrobienie zmieszania... Na serwie jest średnio popołudniami 500-600 graczy i ta liczba się utrzymuje. A to że matoł przyjdzie postoi w m1, policzy shopy nie mając pojęcia na przykład że 24h są raty i każdy na spotach, dungach - to już inna sprawa. 

@Planta ty już wyjdź, bo czytając twoje posty zastanawiam się dla którego innego sewera się pucujesz. Siedzisz pewnie w m1 o ile bana jeszcze nie wyrwałeś i później ryczysz i płaczesz na mpc bo to czy tamto robiąc zamieszanie niepotrzebne. 

Ludzie nie mając pojęcia o serwie wchodzą i piszą bzdury. Zalecam poza wejściem i wyjściem pograć trochę i później się wypowiadać. Zamiast pieprzyć głupoty @MrMicro

Gdybyś cokolwiek wiedział o mnie to byś nie pisał głupot. Zauważyłem, że jeśli ktoś w tym temacie napiszę coś negatywnego to od razu " dostałeś bana za wh, nie potrafisz grać, stoisz w m1 itd " weź Ty sie zastanów człowieku co i do kogo piszesz. Nudzisz mnie powoli swoimi wypowiedziami, internetowy no-name chłopaczku z Avanatadora. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Beran i DC samodzielnie + skrócone DC i nic do szczescia wiecej mi nie trzeba, smok-dropie 3 przepustki na DC, robie je na spokojnie przez 1h, i znowu smoczek, wiec mixanie i ulepszanie na pelnej pompce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...