Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

główna strona to avan.pl

Główna strona to avantador.pl bądź avan.pl . Albo jedno albo drugie, obydwa adresy są poprawne , i obydwa kierują na stronę główną serwera - cytat admina. W grze ktoś pisał ze zmieniają hosting przez ddosy, dlatego nie działa strona. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Failed to connect to mysqli strona kaplice ma

lz5mfZn.png

Opublikowano

Ja nie wiem, jak oni naprawiali tego buga na mapie 126, ale postacie dalej się bugują -.- fajnie.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Panowie strona od wczoraj zamknieta... dajcie chociaz alternatywna rejestracje i download, bo ewidentnie po reklamie przybylo kilkaset kont i postaci a teraz sami sobie blokujecie naplyw ludz..

I mam pytanie - jakie skille u szamanow zostaly zwiekszone?
Buffy np dalej - na P przy 160 inta - daja jakies 39%. 1 int = 0,1%. Smiech :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na forum serwera nad czatem jest podany link do bezpośredniego pobierania clienta.

Pobieranie klienta , bez rejestracji, gdzie tu logika ?

Dodatkowo gracze, którzy mają już konta dostali raty, a Ci którzy nie mogą zrobić konta są w d.. :) 

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Cały czas staramy się przywrócić www do porządku, lecz ciągle nie znaleźliśmy przyczyny... Przepraszamy wszystkich za utrudnienia!

Jak widać po wczorajszym bólu dupy konkurencji dalej walczą z naprawą. Wystarczy tylko poczekać, bo robią co mogą.

nlUSIa9.png

Opublikowano

To wszystko bezsensu...

Rejestracji nie ma od wczoraj, nowi gracze nie mają jak założyć kont a raty jako wynagrodzenie ciągle trwają i korzystają gracze, którzy założyli wcześniej konta - bezsensu.

Pewnie jako rekompensata będzie marne OX na które i tak będzie można wejść od 55/65 poziomu ( jeśli dobrze pamiętam ), ale co tam wbić taki poziom -.-

Róbcie tak dalej... wyjdzie wam to na dobre.

Jeśli nie możecie znaleźć przyczyny to zmienicie team, bo ataki na serwery to nie nowość a większość sobie daje z tym rade...

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

To wszystko bezsensu...

Rejestracji nie ma od wczoraj, nowi gracze nie mają jak założyć kont a raty jako wynagrodzenie ciągle trwają i korzystają gracze, którzy założyli wcześniej konta - bezsensu.

Pewnie jako rekompensata będzie marne OX na które i tak będzie można wejść od 55/65 poziomu ( jeśli dobrze pamiętam ), ale co tam wbić taki poziom -.-

Róbcie tak dalej... wyjdzie wam to na dobre.

Jeśli nie możecie znaleźć przyczyny to zmienicie team, bo ataki na serwery to nie nowość a większość sobie daje z tym rade...

Przecież serwer stoi normalnie, a aktualnie zmieniają hosting, więc potem już nie powinno być teoretycznie takich problemów. Inną sprawą byłoby, gdyby nie zmieniali jednak hostiungu, bo oznaczałoby to, ze lecą tylko pod kasę, a jednak chcą jak najlepiej i robią co mogą, a aktualnie czekają na realizacje zamówienia przez ovh. Forum działa bez problemu i tam można spokojnie się skontaktować z Bombem czy Jolem.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Przecież serwer stoi normalnie, a aktualnie zmieniają hosting, więc potem już nie powinno być teoretycznie takich problemów. Inną sprawą byłoby, gdyby nie zmieniali jednak hostiungu, bo oznaczałoby to, ze lecą tylko pod kasę, a jednak chcą jak najlepiej i robią co mogą, a aktualnie czekają na realizacje zamówienia przez ovh. Forum działa bez problemu i tam można spokojnie się skontaktować z Bombem czy Jolem.

Działa, co ma nie działać.

Szkoda, że ludzie nie mają możliwości stworzyć nowych kont, więc ?

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Da ktoś fote jak wygląd ma [ch1] ?? Chodzi o liczbe graczy na serwerze

I nie, to nie sa sklepy offline tylko "ludzkie". Bardziej to widac po metkach na mapach, gdzie nawet w piekle jest spora konkurencja :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I nie, to nie sa sklepy offline tylko "ludzkie". Bardziej to widac po metkach na mapach, gdzie nawet w piekle jest spora konkurencja :)

co z tego ? :D wg mnie serwer sie juz konczy ;/ wczesniej na czasie bylo widac ,,dam konto na XXX za eq tutaj" a aktualnie jest ,,dam eq/konto tutaj za eq na XXX" :)

dlaczego moby na mapce 98 ,,kandelir" bija zanim podejda ? WP wytrzyma bo troche zregeneruje sobie hp ale tak jak ja grajac ninja mam prze***

a tak zapytam jeszcze z ciekawosci :) mozna sprzedawac normalnie konta tutaj czy jest to ,,zabronione" ? :D

Opublikowano

co z tego ? :D wg mnie serwer sie juz konczy ;/ wczesniej na czasie bylo widac ,,dam konto na XXX za eq tutaj" a aktualnie jest ,,dam eq/konto tutaj za eq na XXX" :)

dlaczego moby na mapce 98 ,,kandelir" bija zanim podejda ? WP wytrzyma bo troche zregeneruje sobie hp ale tak jak ja grajac ninja mam prze***

a tak zapytam jeszcze z ciekawosci :) mozna sprzedawac normalnie konta tutaj czy jest to ,,zabronione" ? :D

W regulaminie jest napisane, że jest zakaz sprzedaży kont. Z tego też powodu ja np. tutaj nie gram. Ale serwer sam w sobie dobry. 

Opublikowano

Ja to wiedziałem od początku, dlatego też na drugiej odsłonie mnie zabrakło, bo wiedziałem, że ten serwer nie zaoferuje minimum 800+ stałych graczy.

Serwer sam w sobie jest dobry, nie bardzo dobry, ale dobry. Właściciele skąpią na reklamę, więc serwer może postoi, ale po co grać jak będzie 300-400 graczy ?

PS. CinCin leci w topkę ? słyszałem, że przesyłali mu napoje energetyczne, bo chłopak życia poza serwerem nie ma ^.^

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Po bardzo ciężkiej walce powracamy po ponad 24 godzinach bez dostępu do www!
Przepraszamy Was za utrudnienia!
 Nowy adres strony!!!

Strona główna: http://avantador.eu

Pobierz Grę: http://avantador.eu/download

Płatności (Przelew Bankowy oraz SMS Premium) przez przynajmniej 24 nie będą dostępne!

Do 24h nie będziecie mogli się również połączyć przez url avan.pl oraz avantador.pl

Jeżeli macie problem z avantador.eu to musicie wykonać tak:
#1 - odtworzyć wiersz poleceń ( CMD ) i wpisać " ipconfig /flushdns " jeżeli dalej strona avantador.eu nie będzie działać to paczcie pkt 2.

#2 - Odtwórz Panel Sterowania następnie " Centrum sieci i udostępniana " -> zarządzaj ustawieniami kart sieciowych
- wybierz swoją kartę i kliknij prawym -> właściwości wybierz Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) -> właściwości -> Uzyj następujacych adresów DNS ( 8. 8. 8 . 8 ) ----> http://screenshot.sh/oBKo8w9IXrWLU<------

Opublikowano

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

---

- poprawiono umiejętność Healera, Obrażenia Magiczne nie dodają od teraz Wartości Magicznego Ataku, a zwiększają Obrażenia Umiejętności o dany % w zależności od Inteligencji, umiejętność tą Healer będzie mógł używać jedynie na sobie

- naprawiono poprawne wyświetlanie kanału pod radarem po jego szybkiej zmianie

- mapa na poziom 126 nie powinna już bugować postaci

wywalono z dropu kamień duszy magii+6, który był bezużyteczny

- umożliwiono teleportacje małżonków na mapach takich jak Ziemia Setao, Loch Pająków V1/V2

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

http://forum.avantador.pl/index.php?/forum/3-aktualizacje/
Opublikowano

@UP
A zamierzacie robic cos z buffami smoka?
Rzekomo mialy one wrocic do normy, czyli zdaje sie do podstawowych wartosci, tak?
Natomaist przy 156 inta pomoc i blogo na P daja mi po 38,4%.. Troche to smieszne:)

I jeszcze dodam ze ten napis z ch po szybkiej zmianie ch nadal nie dziala, zostaje pierwotny...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...