Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na pisarza :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Star wars to nie był "Fejk"... Oni po prostu uznali że zarobią więcej jak sprzedają ten projekt :P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Uczeń
Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze, nie mogę się doczekać

startu i dziękuję za docenienie mojej pracy przy pisaniu

historii postaci. :)

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem na wielu serwerach Minecraft RPG oraz na co dzień mam styczność z tego typu grami. RPG najbardziej mnie interesuję, dlatego też grywam na tego typu serwerach.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W rodzinie, do której należał Vagante, każdy mężczyzna z pokolenia na pokolenie był górnikiem. Vagante buntował się, ponieważ chciał zostać obrońcą biednych i słabych, lecz rodziny to nie obchodziło. Ojciec jego ciężko zachorował. Była to nieuleczalna choroba, tak więc Vagante musiał opiekować się resztą rodziny. Musiał on być odpowiedzialny za rodzinę w czasie, gdy jego ojciec był niezdolny do pracy. Vagante ciężko zaczął pracować w kopalni. Kopał dniami i nocami, aż zdołał wyżywić rodzinę. Wracając z kopalni podbiegł do niego doręczyciel i wręczył mu list, w którym jego tata napisał, że jest z niego dumny, że zajął się rodziną, jak należy. Vagante poczuł się do odpowiedzialności i postanowił zostać górnikiem. Po kilku latach urodziła mu się zgraja dzieci, tak więc musiał mieć większe zarobki. Zatrudnił się u kowala, który był poważanym mistrzem. Z początku Vagante był uczniem, lecz po dłuższym czasie stał się kowalem. Nocami pracował w kopalni, a za dnia w kuźni. Vagante stał się poważanym obywatelem Rzymu. Tak oto rodzina Vagantego stała się bogata i szanowana.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Opowieść mówi sama za siebie. Dawid jest dobrym górnikiem oraz kowalem.

Podanie zostało naprawione co do szczegółu. Zmieniona została treść historii oraz profesji. Mam nadzieję, że teraz przypadnie w gusta.

Chciałbym, aby nick w grze brzmiał Vagante. Prawdziwy nick brzmi dawidino98

Błędy ortograficzne poprawione. Proszę o sprawdzenie. Długo mnie nie było, więc nie poprawiłem tego podania od razu.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Witam :D

Proponuję serwer Premium, gdyż masa osób bd mogła robić multikonta, a to jest (jak dla mnie) najgorszą rzeczą, jaka może być.

Co to serwera, to zaje... serwer.

Opublikowano

nie będzie multikonto bo jest wl...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: bardzo dobre

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W czasach zabujców, żył młody człowiek imieniem Cartildo De Lanuro. W nocy stawał się seryjnym zabujcą niczym Assasin, a w dzień zarabiał jako Kartograf. Niestety złapały go władze, lecz przed tym zdążył spłodzić dziecko, które przejeło rolę ojca.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Zabójca, Kartograf

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

No siema.

Mogę teraz na kompa. Znów potem mnie nie będzie długo, więc piszę:

TheRadekXD: Powinieneś ogarniać renesans z AC, ale ta historia to dla mnie za mało. Rozwiń.

Blue_Destroyerr: To robione chyba na odpier...l. Sorki nie. Nie wiem nawet czy z możliwością poprawy/

patryg1995: Fajnie, że twoja postać ma 2000 lat, co nie? Popraw.

bartusxx9: Troche popraw bo nie wiadomo nic właściwie o twej postaci.

Już wiesz ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Podanie wl:

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Skyrim,LoL(Leauge of Legends),Metin2,Gothic

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W Rzymie urodziła się Damiana, Była Blondynką z niebieskimi oczami. Kiedy się urodziła była chora na raka piersi ale na całe szczęście udało jej się wyzdrowieć.

7 lat później postanowiła pomagać ojcu który jest kowalem, podawała mu metal a on kuł z nich różne badziewia których nikt nie kupował, ale mimo to mieli dużo pieniędzy

z tego powodu że matka Damiany pracowała jako służąca u Bogatego Kupca. Kupiec ten płacił jej dużo pieniędzy dlatego mieli na jedzenie i wode.

11 lat później Damiana postanowiła się wyprowadzić od rodziców, mówiła że już jest na tyle dojrzała że może już mieszkać sama.

Zanim wyprowadziła się rodzice dali jej dużo pieniędzy na utrzymanie domu. mineło 5 lat Damiana poszła do sklepu ale wtedy znalazła jakiegoś mężczyzne. Mężczyzna ten ma na imię Ryder.

Kobieta spytała się czy Ryder chce z nią zamieszkać.

Zgodził się. Mineły 2 lata Ryderowi wygodnie się mieszka u Damiany a,kobieta się ucieszyła że Ryder z nią zamieszkał bo była samotna.

Damiana uczyła później Rydera różnych przydatnych umiejętności aż wkońcu nauczył się wszystkich podstaw i nauczył się też korzystania z motyki.

Potem Damiana wysłała go do rycerza który nauczył rydera władać mieczem, Ryderowi tak dobrze to szło że rycerz mianował go na swojego giermka.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Łucznik,Farmer,Handlarz

Moj nick na mc:meomerlin

Prosze o Pozytywne rozpatrzenie tego podania Dziekuje Pozdrawiam.

Moim zdaniem ta Historia się nie klei .. Nie mówię ,że jestem super duper fabulator ,ale dla mnie to nie pasuje...

Meo i czemu kłamiesz? Nie masz 14 lat :O

A i LoL to nie RPG bo tam nie ma głównej historii ,są historie poboczne każdej postaci to prawda ,ale to nadal nie jest pełno prawny RPG

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja kłamac? Walaj sie na ryj jestes zly na mnie bo cie zartem wysmialam na skype a ty sie do mnie rzuciles i wez juz sie ogranij

aha i co co czego juz poprawilam te podanie ...

Opublikowano

Lol i metin2 to nie rpg... niestety to nawet mmoRpg nie jest :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

12

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:

Znam wiele gier RPG od Gothic'a do Skyrim'a .Fabuły wymyślam sobie sam tak dla rozrywki. Lecz tu użyję trochę z pewnej znanej seri Assasin's Creed

KRÓTKA HISTORIA POSTACI :

W rodzinie Accardo urodził się chłopiec jego matka nazwała go Enzo ,lecz zmarła tuż po porodzie ..

Ojciec z małym Enzo osiedlił się w wiosce przy Rzymie..

Po 6 latach młody Enzo samodzielnie już polował i umiejętnie poruszał się w terenie ,

lecz pewnej zimy gdy chodził po lesie napadli go bandyci nie wiedział co robić lecz zaczął się bronić

robił to tak umiejętnie ,że sam pobił 3 dorosłych mężczyzn ,sam nie wiedział jak to zrobił ,ale zachował to

w tajemnicy przed wszystkimi...

14 letni już Enzo wyruszył ,w średnim wieku Ojcem udał się do portu gdzie czekał na niego pewien kapitan ..

Ojciec powiedział mu ,że ma się słuchać kapitana ,a sam odszedł..

Kapitan wskazał na "Łudź" ,która była rozbita na skałach i powiedział:

-Widzisz Ją? Masz mi przynieść drewno ,ludzi znajde sam ...

Enzo pobiegł do drwala i poprosił go o siekierę drwal dał siekierę Enzowi ..

6 miesięcy pózniej...

- Enzo! - krzyknął kapitan - Może byś się wybrał ze mną po działa i doświadczonych marynaży? - zapytał doniośle kapitan

Oczywiście - odpowiedział Enzo ..

Po wyprawie ,która trwała 3 tygodnie Enzo wrócił do domu..

Jego Ojciec ucieszył się na to ,lecz nie pokazywał tego ..

Ojciec zdecydował ,że zacznie go szkolić na obrońce Sprawiedliwości ...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Zabójca ( Assasin ) , Handlarz

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: bardzo dobre

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W czasach zabujców, żył młody człowiek imieniem Cartildo De Lanuro. W nocy stawał się seryjnym zabujcą niczym Assasin, a w dzień zarabiał jako Kartograf. Niestety złapały go władze, lecz przed tym zdążył spłodzić dziecko, które przejeło rolę ojca.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Zabójca, Kartograf

Napisz miasto (jak napiszesz Mediolan to cie przyjme na kartografa :P )

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował ! Narazie są zapisy na wl...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Napisz miasto (jak napiszesz Mediolan to cie przyjme na kartografa :P )

No może i być Mediolan :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Dośc duże

:)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Nazywam się DaMMiANoo. Pochodze z pewnego starego rodu wywodzącego się z Mediolanu. Niestety nie nadawałem się do elity mojej rodziny. Odszedłem na wieś by spokojnie żyć i oddawać się wiarze i pracy. Jednakże po pewnym czasie zdecydowałem się wrocić do miasta i stać się bogaty i sławny.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer Złodziejaszek

Zarządca Targu

MIKROFON: Mam

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem Damian chodzę do 2 Gimnazjum, lubie dziewczyny ^^,gry komputerowe, wypady ze znajomymi :)

DLACZEGO JA : Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną i lubie dobrą zabawe

MIASTO : Mediolan

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

rzym spłonoł gdzies w IIIw wieku... A renesans to XVw :D Stary jesteś

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...