Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podania na W-L:

RaczoWDK: Jakoś taka dziwna ta historia postaci. Średnio mi się ona podoba. Mogłeś się bardziej postarać. Jak dla mnie to do poprawy.

SlaySlay: Ogólnie dobra, wyczerpująca historia twojej postaci, ale radzę, abyś ort poprawił. Wiesz te "lubiał" i "sąsiadom".

mikusiotta: Jest dobrze, ale jak dla mnie troche jeszcze za mało. Mógłbyś troszkę przybliżyć nam twoją postać

kotkowski: Ładna historia jak dla mnie. Będziesz papieżem to fajnie, ale będę musiał się cb słuchać :D

dawidino98: Historia bardzo ciekawa. Popraw błędy ortograficzne itp. i będzie dobrze.

Hubcik99: Słaba historia. Jak dla mnie to do poprawy.

ZiZuu: Co to kur... jest, za przeproszeniem waszym??? Nie, nie i jeszcze raz nie...

MisiekKOMA: YYY... wtf o_O? Co to jest, że mogę się zapytać...

Ludzie piszcie podania nie na odwal bo mnie to denerwuję. Szkoda wam 15 minut więcej żeby potem nie poprawiać tych podań million razy... Jak dla mnie nie. A i jeszcze jedno piszcie na tamat oki. Na tym serwie nie będzie Palestyny (Ziemii Świętej) chyba nie?

ADAHO: Dobra i wyczerpująca historia. Dla mnie jak najbardziej TAK.

Keerok: Jakoś tak słabo mnie przekonałeś... Może poprawisz???

Mateusz2000x: Ta historia przedstawia nam twą postać. Wydaję mi śię, że się nadasz.

Krigeranethoth: Źle nie jest. Powinieneś się nadać.

tomisz: NIEEEE... Beznadziejne podanie. Nie lubię jak ktoś pisze, że jest assasynem, chyba że dokładnie przedstawii losy swej postacii.

Impax: Historia ogólnie dobra, tylko znów ta jebana zemsta, za przeproszeniem. Wymyślcie coś oryginalnego, oki.

TheKacper252: Japier... usuń to podanie bo w oczy kole. Toć to nie pasuje do fabuły. My tu rok ok. 1500 mamy, a Wenecja powstała ok. 452. Nawet wikipedia tak mówi "Miasto na wyspie zostało założone w 452 roku przez uciekinierów przed barbarzyńskim plemieniem Hunów". Zresztą to podanie jest bez sensu. Niech ktoś inny zdecyduje czy do poprawy.

OlsenCraft: Zemsta i Assasyni... Uch... Brzydkie polączenie. Jestem na nie. Nie wiem jak zajeb... musiałbyś napisać, aby mnie do tego przekonać.

ThePrzemocz98: Mutanty, magowie... Wiesz oni zrobią serwer Fantasy po tym może to wtedy by to podanie pasowało, ale teraz jestem jak najbardziej na nie.

TheCoran10: Za mało tutaj jest. Popraw.

s3b3qqq: Kur... kolejne magiczne stwory, jednorożce, mutanty i nimfy. I czemu piszesz historię rodem z Mangi (przynajmniej tak mi się wydaje). I czy nasze wydarzenia nie dzieją się przypadkiem na zachodzie Europy, a nie na Dalekim Wschodzie. Jestem na nie. Popraw to pomyślę.

kamil z: NIEEE. Beznadzieja.

2@UP

Przeczytałem to, że Kamisti będzie sprawdzał, ale chcę od nowa wzbudzić zaufanie wasze do mnie. Przepraszam, ale to wina mojego gruchota. 5 lat już ma komp i się wyjątkowo lubi psuć. Mniej więcej raz na pół roku.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Dobra to chyba wracamy do starej formy :D (Ja sprawdzam na rangi, heaven wl, a kamisti robi liste tego wszystkiego ) Co wy na to ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@UP

Jestem na tak. Jeśli Kamisti bardzo chce pomóc, to będę z nim na PW uzgadniać jeśli nie będę wiedzieć czy dana osoba się nada i na odwrót. Kiedy on będzie miał wątpliwości czy osoba która została przezemnie przyjeta się rzyczywiście nada.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Narazie sprawdzaj :D Ale ogólnie poczekajmy na kamistiego...

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Dobra kamisti daj kompletną liste w wolnej chwili :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

2up@

Dzięki Kamisti, ale wiesz, jak jakaś wątpliwość co do mojej decyzji, to możesz się przyczepić :D.

EDIT:

Tu GoToHeaven123. Sorki, że od kolegi, ale zapomniałem, że to nie mój komputer. Przez ten tydzień aż do niedzieli będę rzadziej na kompie więc od razu mówię jak mogę.

mca.png
Opublikowano

Podanie na W-L

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: AC1, AC2, AC:B, AC:R to takie najszczególniejsze a co do RPG w mc to mogę się "nauczyć" :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W bardzo odległej krainie urodził się chłopiec którego nazwali Radek. Do skończenia 18lat żył jak każdy prosty chłop prowadził farme wraz z ojcem ale jednak z wioski wyróżniało go to że lubił strzelać i był bardzo czujny zawsze w postawie obronno/bojowej.

Jednak po ukończeniu 18lat wyruszył w świat jedyne co wziął to łuk, strzały, pochodnie i trochę pożywienia.Przez kilka pierwszych miesięcy pdróży jakoś sobie radził albo zatrzymywał się w jakimś domostwie albo albo oświetlał jaskinie i tam spał. Pewnego słonecznego dnia szedił on

przez las ścieżką krajoznawczą podziwiał roślinność i zwierzęta przez co jego czujność spadła do zera. W pewnym momencie zaatakowali go bandyci on nie do końca o tym wiedział ponieważ jedyne co poczuł to bul w karku i zobaczył ciemność.Znalazł go inny podróżnik który zmierzał do wenecij. Wziął go na plecy i zaniusł do medyka

Obudził się po tygodnia z bulem głowy smutno mu było że nie mugł podziękować tamtemu podróżnikowi który go przyniusł... Od tamtej chwili został z niczym więc musiał sobie jakoś ułożć życie od nowa...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : GŁÓWNA -Drwal-Stolarz POBOCZNA -Łucznik-Strzelec-Strzelec Wyborowy

Kilka dodatkowych info:

Nick: TheRadekXD

Miasto: Wenecja

Opublikowano

Witajcie !

Chciałbym was przeprosić , za długą nieobecność na forum,która była spowodowana sprawą ważniejszą niż serwer - pogrzebem bliskiej osoby.

Stało to się nagle dlatego nic wam nie napisałem.Musiałem mieć czas na pozbieranie się po tej tragedii.

Wróciłem już do normalnego życia i pracę nad serwerem zostają wznowione !

Dziękuje wszystkim za cierpliwość.

Pozdrawiam

Daniel-94

@Edit

ZAPRASZAM NA SERWER MOJEGO BRATA CIOTECZNEGO

:)

IP:188.165.248.212:25056

Wrzucam to tu bo bardzo prosił mnie o to brat :)

Serdecznie zapraszam!

Organizuje on konkurs na najlepszą prezentację serwer,

więc chętni mogą je pisać na forum(adres znajdziecie na serwerze)

Za dobre prezentacje będą nagrody u niego na serwerze, i być

może na serwerze VeniceCraft

Niestety nie mogłem przekazać mu niektórych UNIKALNYCH pluginów

znajdujących się na naszym serwerze,udostępnimy je im napewno

po otwarciu VeniceCraft

H@ Serwera VeniceCraft

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Duże

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Niedaleko miasta Rzym urodził się chłopiec.Szybko się uczył, gdy dorósł rodzice oddali go pod opieke rycerza.Rycerz uczył chłopca walki mieczem.Kiedy rycerz mianował go na rycerza wyruszył na misje i go zabili.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Głowna : Górnik. Poboczna: Giermek.

Opublikowano

Nick w grze: Giper

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Doświadczenie mam średnie ponieważ dopiero zaczynam swą przygodę z RPG :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI Giper – wódz spartański z przełomu XV i XVI w. dowódca w bitwie pod Platejami, pretendent do korony królewskiej Rzymu po śmierci Brutusa.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :GŁÓWNA -

Górnik-

Kowal

POBOCZNA -

Złodziejaszek-Barbarzyńca-

Zabójca

Opublikowano

@blue "Kiedy rycerz mianował go na rycerza wyruszył na misje i go zabili" Toż to jakaś herezja :D Uno : Rycerzem trzeba było się urodzić.. Duo : Na rycerza mógł pasować tylko król/królowa albo biskup/papież.

@patryk RENESANS ! Z tego co wiem renesans to XVw (Mogłem się o 1-2 wieki machnąć) :D NASZEJ ERY !

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: bardzo, bardzo duże! uwielbitam takie

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Żona Elena z domu Forthe (45) – arystokratka odpowiadająca za zarządzanie majątkiem męża podczas jego nieobecności.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Barbarzyća - pobocz. Górnik.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Całkiem spore, jestem weteranem Risena i Gothica, aktualnie testuje Skyrima :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Ozy urodzony w Turynie ,był synem znanego czarnoksiężnika. Próbował rzucać czarami lecz mu się nie udawało i skończył jako siła robocza. Ojciec pare dni przed śmiercią oddał go w opieke dla swojego najlepszego przyjaciela. Dzięki czemu zyskał duże doświadczenie by być już samodzielny w swoim fachu.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer,Górnik

Bez-nazwy-1-kopia.png
Opublikowano

Panowie ja was przepraszam, ale jak już piszecie te podania, to sprawdzcie kiedy trwał renesans, i nie dopisujcie idiotycznych historii! Renesans we Włoszech trwa od 2 połowy XV wieku do końca XVI wieku, więc nie wypisujcie takich paradoksów! Do tego kilka uwag:

-Brutus zył w I wieku p.n.e. W 44 p.n.e. uczestniczył w spisku mającym na celu zabicie Juliusza Cezara

-Rzym przestał być królestwem po 509 roku p.n.e i stał się republiką

-Akcja gry rozgrywa się około 2000 lat po bitwie pod Platejami

-Rycerze byli jeszcze w wielu krajach podczas gdy we Włoszech trwał renesans, gdyż moda rozchodziła się troszkę powoli na resztę krajów europejskich

Opublikowano

Bartusxx nie kapuje twojego wyboru klasy :D Barbarzynca ? (Barbarzynka ? ) Nie pasuje do twojej histori z leksza ... A barbarzynca to rozwinięta postać złodziejaszka chyba :) (Popraw to !)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Siemka, sorka za dłuższą nieobecność ale nie miałem wolnego czasu. Mam pomysł wypiszcie listę ważniejszych osób miasta żeby Daniel pouzupełniał jakby mógł. Chodzi mi o to że np: władca:xxx generał:xxx biskup:xxx.

Wtedy nie będzie takiego bałaganu i wszystko będzie jasne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...