Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OP OP OP OP OPA GANGMAN STYLE :P

<aplaus>

dziękujemy za ten wstęp!

A teraz wracamy do pytania,

KIEDY BĘDZIE SERWER? :P

76561198044975849.png

Best Member

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta serwer i tak nie wystartuje -,-. Ale uzbrojmy sie w cierpliwosc widac ze skoro nie sa Punktualni to bedzie to taki sam serwer jak RESZTA ! Dupa ;/ Myslalem ze cos lepszego bedzie

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

uzbrojmy uzbrojmy... Toć nikty nie wiadomo kiędy bendzie start nie ? :PPPPPPPPPPP

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Bardzo duże. Gram na paru serwerach RPG aktualnie

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Młody Arek918 podróżował po miastach jako zwyczajny chłop próbujący zarobić na jedzenie. Pewien stary i mądry kowal przygarnął go do siebie i nauczył wszystkiego co umiał. Z biednego chłopa Arek918 stał się jednym z najlepszych Kowali na świecie. Odziedziczył kuźnię po po swoim "ojcu" i zarabiał majątek poprzez uzbrajanie armi i wykuwaniu przedmiotów dla mieszkańców. Z części zarobionych pieniędzy wspomagał biedniejszych graczy, których traktował jak braci.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :górnik, (ewentualnie może) giermek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Arek historia świetna tylko muszę się przyczepić (z natury taki jestem) chłop to ktoś kto pracuje na polu a nie wędruje(nie może :D Jest przypisany do ziemi.)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Oba podanie do poprawy!!! Chłop nie wędruje po świecie, a Madryt po pierwsze nie jest w naszych miastach, a po drugie nie znajduje się we Włoszech!!! A co do pomysłu z inkwizatorami jestem jak najbardziej na tak.

Poprawy pisać na PW, bo nie przyjmę!!!

Szukam księży do Wenecji (znowuuu...)!!!

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

najprawdopodobniej zostało przełozone na grudzien/styczen

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

A ja sądzę, że tego serwa nigdy miało nie być. To tylko żebranie o lajki. Może się mylę, ale nawet nie róbcie sobie nadziei że coś z tego będzie.

EDIT: A jak mu tak wierzycie, to niech tu da screeny tych machin Leonarda i miast.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Bardzo Duza

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Od urodzenie mieszka w Wenecji. Jest obywatelem jak kazdy inny jednak gdy w wojnie zabili dla niego ojca po ukonczeniu pelnoletnosci zaciagna sie do wojska.Po paru latach zostal Ochroniazem Władcy Wenecji.(Albo i nie)

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA : Rycerz- Generał Armi

Opublikowano

WIEK:12 tak wiem malo ale nie jestem tak jak 90% osob w moim wieku ze sa tzw noobami i tylko lataja i okradaja wszystkich.

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG :w rpg gram gdzies od 3-4 lat

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Rhex, chlopak szukajacy przygod w klanie wojownikow.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Mysliwy,kowal

Opublikowano

Nawet mnie się teraz wydaje, że serwer to był ściema. Jeśli szanowny właściciel nie prześle screenów w rybie natychmiastowym to chyba pierdolnę ten serwer. Dziękuje, do widzenia, papa...

A co do @UP2 Chujowe, do dupy i bez przedstawienia twojej postaci ni chuja.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gralem na kilku serwerach RPG ogarniam all :)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :No to tak... Anewil Urodził się w Mediolanie był synem zwykłego stolarza, az w koncu zostal docenione i został budowniczym miasta...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

-Drwal-Stolarz-Farmer

MIKROFON: Mam taki przy sluchawkach :D

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Mam na imie Bartek proawdzialem juz kilka serwerow ludbie budowac ;)

SCREEN SWOJEJ BUDOWLI:

http://imageshack.us/photo/my-images/21/20121215085604.png/

Jakby co to dosle wiecej :)

DLACZEGO JA : Ladnie buduje chyba ^^ no i co lubie pracowac z ludzmi

MIASTO : Mediolan

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Dośc duże

:)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Nazywam się DaMMiANoo. Pochodze z pewnego starego rodu wywodzącego się z Mediolanu. Niestety nie nadawałem się do elity mojej rodziny. Odszedłem na wieś by spokojnie żyć i oddawać się wiarze i pracy. Jednakże po pewnym czasie zdecydowałem się wrocić do miasta i stać się bogaty i sławny.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Farmer Złodziejaszek

Zarządca Targu

MIKROFON: Mam

PARĘ ZDAŃ O SOBIE: Jestem Damian chodzę do 2 Gimnazjum, lubie dziewczyny ^^,gry komputerowe, wypady ze znajomymi :)

DLACZEGO JA : Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną i lubie dobrą zabawe

MIASTO : Mediolan

Poprawione :))

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...