Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamisti zmien mu nicka :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up historia postaci ci sie ztraciłą

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Nick: Przemocz

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Spore Przesedłem wiele rpg takich jak oblivion skyrim czy fable

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : W wiosce rybackiej nie opodal miasta wenecja urodził sie mały chłopiec o nie zwykłych możliwościach magicznych jego talent i moc przerosły one morzliwoci opiekuńcze rodziców wiec postanowili odac go pustelnikowy który wyszkolił chłopca na Wielkiego i utalentowanego maga jednak podczas jednej z misji jego moc go przerosła i przemienił sie w wielkgiego mutanta i przyłonczył sie do hord bandytów wkrótce stał się przywodca i słuch o nim zaginął

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Głowna Giermek

Poboczna Górnik

Nick:Przemocz

MIKROFON: tak

PARĘ ZDAŃ O SOBIE:

Jstem miły i przyjaznym 14 latkiem szukam wyzwan i lubie gry komputerowe chętni odegram rolę zarządcy gongolierów poniewarz sam pływam łodzią i często bywam na róznych rejsach po jeziorach z tatą

MIASTO:Wenecja

POSADA: ZARZĄDCA GONDOLIERÓW

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Co do histori to bym sie kłócił :D Dziwnie to wygląda i znalazłem pare ortów... :D

Jachcik ? Jestem na tak (Przyjęty na gondoliera) :) Jeszcze cie musi kamisi na wl przyjąć :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

NICK: Solvay

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG:Nie małe Grałem w Gothic rpg takie cos jak D&D sesje na ts'ie i tym podobne oraz seggelin w Mc

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :Solvay urodził się w zamożnej rodzinie,która podzieliła wojna.Podczas wojny cały majątek spłoną.Solvay w wieku 14 lat wyruszył w podróż w poszukiwaniu nowego domostwa...

Podczas swej wędrówki spotkał on wiele przeszkód,lecz szczęście całkowicie się od niego nie odwróciło.Z uwagi na to iż cały jego majątek spłoną chciał pomścić rodzinę.Po jakimś czasie zaciągną się do obozu kłusowników.Na początku nie było mu łatwo ale po roku nauczył się strzelać z łuku do zwierzyny i bandytów najeżdżających ich obóz.Oprócz strzelectwa nauczył się także jak przygotować sobie pożywienie z tego co wypracują jego ręce.Pewnego dnia udał się w głąb lasów na polowanie i ujrzał tam człowieka,który od jakiegoś czasu przyglądał mu się i ten poradził mu ze niedaleko od obozu jest miasto,w którym potrzebują ludzi którzy umieją strzelać...Po pewnym czasie namysłu Solvay wyruszył w stronę miasta...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :Strzelec-Piekarz

Edit:

Podanie na Generała

MIKROFON:Posiadam jak trzeba korzystam

PARĘ ZDAŃ O SOBIE:Hmmm...Jestem miły próbuje dogadać się po dobroci Gram w różne gry dużo czasu mogem poświecić na serwer i pomóc w jego rozwoju //

grałem w kilka strategii np.Medival 2 Civilizations IV Twierdza:P Troche grałem w Total War no i w Mount&Blade

DLACZEGO JA :Myślę,że dlatego bo nikt się nie zgłosił xD Chcę kierować wojskiem Mediolanu a znam się co nie co No i bronić stolicy handlu:)

MIASTO :MEDIOLAN

Opublikowano

Yyyym...co do przemocza. Ja pier*dole...powtórzenia, błędy językowe, ortograficzne, interpunkcja. Według mnie powinieneś poprawić wszystkie błędy oraz całą historię. Lecz to nie moja robota rozkazywania.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

@up Byś popatrzył na moje posty.... Podobnie wyglądają :)

Coran jakieś strategie na koncie (Total war ? ) Cokolwiek? Jakieś doświadczenie w kierowaniu wojskiem ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Dobra coran względnie przyjęty na generała(Jeszcze cie kamisti na wl musi przyjąć :D)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Oja, to chyba server moich marzen *-*

Nick: KazachFace

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: No mozna powiedziec ze duze xD. W minecrafta gram od wersji beta 1.6 z licznymi krotkimi przerwami :3

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Na dalekim wschodzie w pewnej Japonskiej wiosce zyl Ichizo Danzou. Podczas IV wielkiej wojny miedzy wioskami, miedzzy innymi Sadatagakure (wioska, w ktorej walczyl Danzou) a Naofumi (wioska przeciwna) wioska Ichizo zostala przejeta a mieszkancy wybici, natomiast przezyli tylko nieliczni. Gdy wrogie oddzialy zauwazyly Danzou z jego umiejetnosciami, pomyslaly ze ktos z takim talentem przyda sie im. Pan Masatake (wladca Naofumi) zaproponowal mlodemu Ichizo aby przeszedl na ich strone. Ichizo mial niezwykly dar, jakim bylo przyzywanie oraz sterowanie drewnem. Na wojnach bylo to bardzo przydatne, dzieki temu tez tak dlugo sie trzymal. Ichizo zgodzil sie, ale Masatake mial nieco watpliwosci, czy Danzou ich nie wykiwa. Po dwoch miesiacach, gdy szykowalo sie kolejne starcie wiosek, Ichizo uciekl, nie pozostawiajac po sobie nic. Masatake to przewidzial, mial przygotowane specjalne oddzialy zwiadowcze. Mial nimi zmusic Ichizo do wojny, gdyz bez niego moga polec. W zachodnim lesie, juz dosyc daleko od tej wioski, Ichizo wpadl w pulapke lesna, ktora zastawila królowa tamego lasu, Nimfa Kaoru. Opowiedzial jej wszystko, ze nie jest z wioski Naofumi, która od lat tępi leśne stworzenia, a ze skóry nimf tworzy sobie ubrania. Nimfa wyczuwajac lowcow, szybko uwolnila Ichizo. Kazala mu polozyc sie na srodku tej lesnej polany aby zwabic oddzial zwiadowczy. Ichizo lezal na ziemi, a Kaoru zamienila sie w pyl. Lowcy zauwazywszy Ichizo na ziemi zaczeli w niego strzelac aby zobaczyc czy nie jest to sztuczka nimfy, z ktora mieli duzo sporow. Gdy juz napieli cieciwe, przed Ichizo pojawil sie rozowo-niebieski blyszczacy pyl. Lowcy wiedzieli juz o co chodzi. Z pylu wylonila sie Kaoru, drzewa zaczely ozywac a z drzew i z ziemi wychodzily rozne istoty lesne. Lowcy nie mieli szans przy istotach lesnych i Ichizo, poniewaz bylo ich tylko 6. Centaury schwytaly lowcow i zaciagnely ich w las aby ich torturowac. Ichizo podziekowal Kaoru za pomoc, zaproponowal jej wyruszenie w podroz. Kaoru odmowila, poniewaz byla Krolowa Lasu. Ichizo odszedl dalej na zachod w poszukiwaniu jakiejs wioski w ktorej moglby zamieszkac.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Lucznik, górnik.

Opublikowano

Połączenie greckiej mitologi z japonskimi nazwami -.- Jestem na TAK ! (fajna wyobrażnia) Kamisti ci to sprawdzi...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Co do histori to bym sie kłócił :D Dziwnie to wygląda i znalazłem pare ortów... :D

Jachcik ? Jestem na tak (Przyjęty na gondoliera) :) Jeszcze cie musi kamisi na wl przyjąć :D

to co przyjęty

Pomogłem daj Like

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem od Gothic 1 do Arcania 4 , Wygrałem Skyrima 3x :D ( mam bardzo duże doświadczenie w takich grach )

KRÓTKA HISTORIA POSTACI : Żył sobie raz pewien wieśniak o imieniu Shaby. Miał On żądze przygód , chciał wyruszyć w wielką podróż do Rzymu. Więc zaczął przygotowania aż w końcu dotarł do miasta i zamarzyło Mu się być rycerzem itd...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA : Giermek(główna) Myśliwy(poboczna)

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

Czekaj na kamisti.. On zdecyduje czy będziesz grał....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Przepraszam szanowną administrację i graczy za moją długą nieobecność, ale miałem nie małe problemy z komputerem. Musiałem przeinstalować system i wszystko poszło się walić z kompa. Na szczescie zainwestowałem w mikro. Obiecuję, że do jutra przejrze wszystkie posty i sprawdze podania na W-L.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...