Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][ALPHA-TESTY][RPG/SV][WL]-VeniceCraft-[MC W RENESANSOWEJ EUROPIE][1.3.2]

Daniel-94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem ja ty i gotoheaven123 z tego co wiem.... Przynajmniej tak mi na pw pisało że jesteście w tej rozmowie...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no nie wiem :D Chyba mozesz go zastępować :P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Tak rozumiem, już poprawiam

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Gram dosyć dużo w gry RPG, zazwyczaj magiem xD

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI :

Pochodzę z koczowniczej rodziny. Urodziłem się jako biedne dziecko, które miało małe szanse na przeżycie. Byłem bardzo chory, rodzice często płakali, modlili się do boga, aby mnie oszczędził. Bóg ich wysłuchał, po 2 latach przez naszą wioskę przechodził wędrowny alchemik. Znał się dobrze na ziołach i wiedział na co choruję. Dał mi jakieś zioła i poczułem, że mogę oddychać normalnie. Zauważyłem, że jego twarz zaczęła dziwnie świecić, po czym wyszedł. Wierzę, że wyzdrowiałem tylko dzięki Bogu, dlatego postanowiłem zostać kapłanem. Marzyłem o tym by zwracali się do mnie: ks. Marcin

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Główna: Giermek

Poboczna: Farmer

Miasto: Rzym albo Wenecja - Katolicy górą!

:D

Poprawa

Poprawa x3 - tym razem dodałem ch**wą wersje bez pomocy Boga :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Spoko :D Wiem że dwójkowym przynajmniej dzieci neo się w tym pogubią :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: ogromne, gram w różne tego typu gry

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Keerok pochodzący z małej wsi postanowił uciec. Na swej drodze napotkał przeróżne kreatury. Dzięki nim, wyćwiczył instynkt łowiecki oraz umiejętnoćć władania mieczem. Powiadają że jest najlepszym wojownikiem wszechczasów.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : giermek, górnik

Opublikowano

Kreeok to co będą powiadać to się okaże na serwerze :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Podania na WL:

-hedzikxd jesteś kolejną osobą która tworzy dziwne imiona. Naprawdę nazwał byś swoje dziecko hedzik? Poza tym znów wojna, i niesamowite ocalenie.

Samo podanie nie mówi dużo o twojej postaci. Do poprawy.

-Keerok typowe i nudne ucieka z domu, spotyka ludzie u których się szkoli, zostaje największym koksem wszech czasów (są jeszcze wersje podań gdzie bohater w lesie spotyka watahę wilków, zbija je, i jest niepokonany).

Stan osób na WL, wraz z nickami z dnia 28.10.12 godz. 21.00:

1. Sweetgrove

2. nivo

3. hilfi1998 - coxefgu

4. GoToHeven123 - GoToHeaven123

5. Dumian

6. AzurekGT

7. Lisek071

8. LordadekX

9. hophop8

10. Pan Frau

11. Dubeltuwka

12. asdek171

13. gacol12

14. wujekstaszek123

15. WielkiPosejdon - lysy22xd

16. MinecraftMiSi

17. Vadness

18. Chris4132

19. ReQuderines

20. kamisti - Vernirn

21. nibyogar

22. karbonek3b

23. Alek12333

24. Myszek1pl

25. dqq123

26. wujekwifi

27. GrzybciO

Sprawdzane przezemnie (do potwierdezenia):

28. pakerek

29. Chost

30. Eveer55

31. szyszuPL

32. olop19

33. Pinecha

34. Loot5

35. Krzycho90

36. SlaySlay

37. dawidino98

38. -ADAHO- - ADAHO

Osoby których nick w grze nie został podany, proszę o podanie go mi na PW.

Zarazem chciałbym dodać nowy punkt do podania na WL a mianowicie:

Nick:

Opublikowano

nick w mc: cwaniak

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Grałem w naprawdę wiele gier tego typu, zacząwszy od metina a teraz guild wars.

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Gdy ojciec Artura umarł na wojnie, a Matkę porwali bandyci musiał się przeprowadzić z Rzymu do Wenecji by mieszkać u jego dziadka. Strata rodziców bardzo go zmieniła, zaczął uczyć się posługiwać mieczem oraz łukiem. Jego dziadek nauczył go bardzo dużo, ponieważ sam kiedyś był wojownikiem. Kiedy Artur wybrał się na targowisko zauważył że bandyci napadają bezbronna kobietę, ten widok przypomniał mu jego Matkę, nie zastanawiał się długo i wziął swój nóż po czym obronił kobietę i zabrał bandytą łup. Ten wyczyn widział sam generał więc spytał Artura czy nie chce uczestniczyć w jego wojsku. Arturowi spodobała się ta myśl i od tego czasu broni Wenecji przed najeźdźcami.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Złodziejaszek, łucznik.

Opublikowano

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Raz w podstawówce grałem w wampira z kolegą w pociągu poza tym kiedyś jedna sesja lochów i smoków a jeśli chodzi o komputerowe rpg to jakieś 140 godzin w TS III około 350 w TS IV i ok 80 w TS V poza tym grubo ponad 500 godzin w Shadows of Amn i Bhaals Throne plus około 300 godzin w Knights Of The Old Republic (pierwszą część druga mi nie podeszła i skończyłem tylko raz) wiątynia pierwotnego zła kilkansście godzin . Oprócz tego testowałem równierz z j rpg pokemony harvest moon i przez kilka godzin Final Fantasy bodajże drugą część do tego doliczył bym Vampire The Masquarade Bloodlines ponad sto godzin. Z gier mmo to będzie: Mu online ( pod koniec liceum stawiałem z bratem serwer do tego bo był na to boom) WoW Lotro Lineage2 Silkroad Cabal Conquer Ragnarok Eve Online Runes Of Magic Diablo 2 ( krótko bo gra jest nudna)

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Ryszard jako ósmy syn zubożałego szlachcica nie mógł liczyć zbytnio na część majątku postanowił więc poszukać szczęścia w świecie. Wyruszył więc ze swojej rodzinnej posiadłości z niewielką ilością prowiantu za dobytek zaś mając jedynie miecz konia i znak herbowy na świadectwo iż nie z pospólstwa lecz ze szlachty się wywodzi w swej podróży dotarł do Stolicy Krakowa gdzie najął się do ochrony dóbr kupca Wespazjana zmierzającego wraz z karawaną do stolicy kupiectwa.

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) : Rycerz Łucznik

Opublikowano

Mateusz.. Metin to nie rpg.... To nawet nie action-rpg ani mmorpg metin to gra akcji co najwyżej :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Rpg to by było jakby ktokolwiek odgrywał tam swoje role ! A tam wszyscy latają na "em" 2 i tłuką mobki cały dzien...

offtop koniec dyskusji...

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

W woli ścisłości mojego nicku:

NICK: Zetsu i Geass

DOŚWIADCZENIE W GRACH RPG: Spore w mojego 1 Rpg'a grałem 7 lat temu

KRÓTKA (nawet do 3 zdań) HISTORIA POSTACI : Geass wraz z młodszym bratem Zetsu urodzili się w małej wsi nieopodal Rzymu. Pewnego jesiennego dnia miasteczko zostało zaatakowane przez barbarzyńców , przybywających z dalekiego wschodu. Ich ojciec był jednym z rycerzy i honorowo bronił miasta. Barbarzyńcy wygrali , zabili mężczyzn uprowadzili kobiety i dzieci niewielu udało się uciec , wśród nich był Zetsu i Geass dwaj bracia zbiegli z zniszczonej wioski do Mediolanu i tam walczyli z głodem i innym przeciwnościami losu , a ich historia dopiero się zaczyna...

PROFESJA GŁÓWNA I POBOCZNA (Tylko do wersji Alpha potem będzie można ją zmienić) :

Zetsu: Piekarz i Rybak

Geass: Czeladnik i Złodziejaszek

Są to 2 nicki Geass i Zetsu (mój brat ^^ po prostu chciałem upiec 2 pieczenie na 1 ogniu ^^)

Geass (ja) zgłosiłem się na generała :)

heh

Opublikowano

Podania na WL:

-dawidino98 w podaniu widać znaczną poprawę, widzę że bardzo ci zależy na serwerze.

Jednak widzę kilka niedomówień, z początku twoja postać nazywa się dawidino98, co jest dziwnym imieniem,

ale już później piszesz już normalnie Dawid, więc mogę to przepuścić.

Na zakończenie dodam że facetom dzieci się nie rodzą. Podsumowując zapraszam na serwer.

-MisiekKOMA twoje podanie brzmi dziwnie, niczym skopiowany fragment jakiejś mitologi.

Ponadto nic nie mówi ono o historii twojej postaci.

--ADAHO- twoje podanie nawet mnie wciągnęło, jest ciekawe. Bardzo chętnie zobaczę jak rozwijasz swój talent w Wenecji.

Jednym słowem witam cię w moim mieście.

Co do tego rodzenia. To jest przenośnia, ludzie zazwyczaj używają tak tego określenia. Co do imienia. Ja mam nick dawidino98 od założenia konta, tak więc pisałem to. Później normalnie pisałem Dawid bo to skrócenie nicku. Jeżeli będzie możliwość zmiany nicku na tym serwerze to z chęcią to zrobię. Takie domówienie ode mnie.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Hmm...kiedy rusza zamknięta BETA serwera? Nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, iż nie będzie "trollów" psujących rozgrywkę. W RPG trzeba się wczuć i zastanawiać się bardziej nad rozwojem. Skupienie maksymalne i dojrzałość.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Tworzą ciągle z tego co wiem.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...